AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Automobili
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Automobili
Lijep auto Tomi.
@Vinogradar moj je prešao 360 tisuča km
Jedan vječnik iz londona je reako (ima para kaj si more guzicu brisat s njima) meni auto treba da me preveze od točke A do točke B.
Zašto svi skrivate registracije koji vam jad pa neče vas Pege po tablici doč nagnjat. Valjda
@Vinogradar moj je prešao 360 tisuča km
Jedan vječnik iz londona je reako (ima para kaj si more guzicu brisat s njima) meni auto treba da me preveze od točke A do točke B.
Zašto svi skrivate registracije koji vam jad pa neče vas Pege po tablici doč nagnjat. Valjda
Zadnja promjena: Zvonimir_H; 8/8/2011, 21:02; ukupno mijenjano 1 put.
Bem ti što mi je krivo što danas nisam slikao kako jedan stari ''Das auto'' šlepa Vita sa 1t tereta.
Relacija Široko polje - DJ, tko zna put zna kakvih lijepih brda ima.
Široko pole misliš iz Božidarovog sela do DJ ajoj taj je išo ko metak Koji Das Auto je u pitanju?bećar je napisao/la:Bem ti što mi je krivo što danas nisam slikao kako jedan stari ''Das auto'' šlepa Vita sa 1t tereta.
Pretjerao, ali stvarno posto gori od Pegea. nemaš pravo glasa više.577 je napisao/la:Haha trebalo bi tako više japasnke tehnologije uništiti...
Ali hoće bog s potresima kada ih potrpa...
Zvonimir_H je napisao/la:Brzina???Aha vidio Mioj stari vozio golfa 203 :P
Vidjet češ kad pređe magičnu brojku 300 tisuča kilometara.
Možda jeste Golf III brži od Alfe Romeo 156,ali što se tiče enterijera,vanjskog izgleda,udobnosti,tu Golf ne može prići Alfi
vedo- Broj postova : 1081
God : 30
Zanimanje : Učenik
Registriran : 12.03.2011
6
→→→ : VIŠE
Vedo potpisujem. Imam Golfa 5 2007 godina i bratić Alfu neznam točno koju i interijer Alfe je Golfu mojem nedostižan. E sada ja sam vidio 5-icu Gti koja je druga priča opet po interijeru.vedo je napisao/la:
Možda jeste Golf III brži od Alfe Romeo 156,ali što se tiče enterijera,vanjskog izgleda,udobnosti,tu Golf ne može prići Alfi
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
[quote="tomi93"]@Zvonimir_H
Ono za stajanje iza postignuća auta nisam mislio na tebe nego na firmu vw, oni nemogu stati iza rezultata koje njihov golf postigne u testu zato što i oni a i cjeli svjet zna da su namješteni. Ako si ti zadovoljan sa svojim autom to je u redu, svaki auto je dobar dok i ide i sa barem malo udobnosti te uvjek doveze do cilja, ipak im je to osnovna funkcija, istina ima i onih kojim je funkcija više zabavne i sportske prirode
Pitao si za slike, nemam sada ni jednu od mazde, ali imam od nissana
Auto ima malo km, 2008. godina, kupljen je lani, od opreme ima sve što možete imati u patrolu, osim kože. Ja sam pri kupnji glasal za navaru ali otac je htio baš patrola, ukazala se povoljna prilika i ovo ga tu je...
quote]
a sumpora ti,zvijer je nema sta,stari ti nije pogrijesio,kola su pojava na cesti....jest da izgleda robusno i sminkerski al je cistokrvni terenac.mislim da sam vidio taj auto na oglasima nakon sto sam kupio svog patrola.tvoj je vidim automatik.koliko stupnjeva 4 il 5?
Ono za stajanje iza postignuća auta nisam mislio na tebe nego na firmu vw, oni nemogu stati iza rezultata koje njihov golf postigne u testu zato što i oni a i cjeli svjet zna da su namješteni. Ako si ti zadovoljan sa svojim autom to je u redu, svaki auto je dobar dok i ide i sa barem malo udobnosti te uvjek doveze do cilja, ipak im je to osnovna funkcija, istina ima i onih kojim je funkcija više zabavne i sportske prirode
Pitao si za slike, nemam sada ni jednu od mazde, ali imam od nissana
Auto ima malo km, 2008. godina, kupljen je lani, od opreme ima sve što možete imati u patrolu, osim kože. Ja sam pri kupnji glasal za navaru ali otac je htio baš patrola, ukazala se povoljna prilika i ovo ga tu je...
quote]
a sumpora ti,zvijer je nema sta,stari ti nije pogrijesio,kola su pojava na cesti....jest da izgleda robusno i sminkerski al je cistokrvni terenac.mislim da sam vidio taj auto na oglasima nakon sto sam kupio svog patrola.tvoj je vidim automatik.koliko stupnjeva 4 il 5?
Bare- Broj postova : 611
God : 44
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 10.03.2008
21
Kad razgovaramo o automobilima uvijek su mi draže činjenice...općenito je to tako u životu što se više u nešto kužiš objektivnije gledaš...od japanaca mi je uvijek nekako želja bila akorda dobroga ubost, al to će vjerojatno ostati samo na željama...roko je napisao/la:Decki...o ukusima se ne raspravlja!!
Ovoga patrola bi uzeo samo u kompletu sa prednjim hidraulikom... ...makar malčer uglavit, šteta goriva
Zadnja promjena: Krx; 8/8/2011, 21:50; ukupno mijenjano 1 put.
Krx- Broj postova : 1196
God : 42
11
tomi93 je napisao/la:
Vidio sam svašta, ali da ovako sakrivaš tablice Bože. Usput dobra makina, ali ja bi bolje Navaru
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
@bare
4 stupnja, ali ima prilično dobar pretvornik momenta pa imaš osječaj da voziš na 8 stupnjeva
Čisti terenac, u pravu si, a otac je čistokrvni lovac, zamisli kombinaciju
@krx
ili vučenu tanjuraču, pa da pripremamo za sjetvu
@Antonio_JD
Pa kad se nekužim u razne foto-image majkere moram se nekak snajti
I ja bi bolje navaru, ipak je življa, moderniji mjenjač, meni ljepša, na terenu su podjednako jaki, ako patrol nije čak i jači, na cesti ide prednost navari, a sad je i nova verzija sa 7 stupanjskim automatikom i V6 dizelom ...ali i ovako se ja ne žalim, auto vrijedi skoro svake lipe.
4 stupnja, ali ima prilično dobar pretvornik momenta pa imaš osječaj da voziš na 8 stupnjeva
@krx
@Antonio_JD
I ja bi bolje navaru, ipak je življa, moderniji mjenjač, meni ljepša, na terenu su podjednako jaki, ako patrol nije čak i jači, na cesti ide prednost navari, a sad je i nova verzija sa 7 stupanjskim automatikom i V6 dizelom ...ali i ovako se ja ne žalim, auto vrijedi skoro svake lipe.
tomi93- Broj postova : 1529
God : 31
Zanimanje : bacc. ing. agr.
Registriran : 28.02.2011
19
tomi93 je napisao/la:@bare
@krx
@Antonio_JD
budi siguran da vrijedi svake lipe,navara mu nije ni blizu na terenu,jer je pick up,los raspored tezine...i kud i kamo manji auto.to sto je zivlja i sto ima moderniji mjenjac,nemoj gledat,ako oces tako sta,onda trazi malo jacu limuzinu...da je mos povitlat,ja sam sebi rasporedio,terenac-patrol,limuzina-A6...
ajde kad cemo na pivo,da vidimo ciji je patrol bolji? .jel imas i treci red sjedala?
Bare- Broj postova : 611
God : 44
Zanimanje : poljodjelac
21
Imam treći red, ali smo ga izvadili, nemamo ga potrebe koristit a i dobili smo na prostoru u prtljžniku.
tomi93- Broj postova : 1529
God : 31
Zanimanje : bacc. ing. agr.
Registriran : 28.02.2011
19
Zvonimir_H je napisao/la:
Zrine i tebi toplo preporučujem ne čitaj autobild jer ima istina ali i puno laži.
Večinski vlasni AutoBilda je VW.
Pojma neam šta je to, niti me zanima.
Ja sam oduvijek bio vjeran VW , bio i bit ću. Makar me razačao ali nema veze
Trenutno se sklapa jedan motor, koji nadam se da će ići bolje nego što je išao. I to duplo
Samo mi je žao ovog starog motora što se pokidao.
I to još onaj motor sa slabom karikom na radilici, Oni koji voze vw i znaju šta su pravi auti, znat će o kojoj se to bolnoj točki radi
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
63
→→→ : O SEBI
Dizel ili benzinac se sklapa?zrine89 je napisao/la:Zvonimir_H je napisao/la:
Zrine i tebi toplo preporučujem ne čitaj autobild jer ima istina ali i puno laži.
Večinski vlasni AutoBilda je VW.
Ja sam oduvijek bio vjeran VW , bio i bit ću. Makar me razačao ali nema veze
Trenutno se sklapa jedan motor, koji nadam se da će ići bolje nego što je išao. I to duplo
Samo mi je žao ovog starog motora što se pokidao.
I to još onaj motor sa slabom karikom na radilici, Oni koji voze vw i znaju šta su pravi auti, znat će o kojoj se to bolnoj točki radi
Imao sam "trojku",1.9 TDI,imao sam malu nezgodu pa nije više u voznom stanju
Ali i dalje ostajem vjeran VW.
hurli- Broj postova : 806
Registriran : 04.01.2009
13
Dizel se sklapa jedan. Neznam ja na benzincu vozit, kretat po većim gasom i tako. Uvijek mi crkne kada krećem.
Benzin koristim u kosilici
I jel si prodao tu trojku ?
Benzin koristim u kosilici
63
zrine89 je napisao/la:
Nisam,imam planove u vezi nje,koji se trenutno ne mogu ostvarit,ali s vremenom bude.
13
Ok, samo moj savjet. Nemoj nikada prodavati taj motor. Ako nemožeš karoseriju sredit. Lako se nabavi drugi.
Taj afn koji ima je odlićan motor. Ako ima puno km i ako je blok u dobrom stanju. Malo ga osviježiš, nove karike, leteće i tako. Ima da ide taj auto samo tako.
Taj afn koji ima je odlićan motor. Ako ima puno km i ako je blok u dobrom stanju. Malo ga osviježiš, nove karike, leteće i tako. Ima da ide taj auto samo tako.
63
zrine89 je napisao/la:Ok, samo moj savjet. Nemoj nikada prodavati taj motor. Ako nemožeš karoseriju sredit. Lako se nabavi drugi.
Žao mi je prodat taj motor,to prodavat ko da mi neko ide vadit zdrav zub van.
Karoserija nije baš za sređivanje,imam u planu jednu karoseriju od GTI-a,i samo stavim svoj motor,ovdje je pisalo da ima 242 000km,motor je palio ko mina bez greške dok je bio kod mene..
Za sad se ne mogu upustit u sređivanje drugog auto,al proč če to razdoblje,ove godine se nadam se če bit sređen auto za vožnju.
13
240 000 ?!?? Pa to se nije ni razradilo
Ma to je super, koliko samo ih puno km ima. To je još odlićno.
Ma nedaj to, šta možeš dobit za njega ? Ako dobiješ 800 eura to je puna brada. Zato šteta je, samo ti njega povremeno upali malo da se razradi i podmaže. I neka čeka bolje dane.
Tog motora ili u golf 1 ili u golf 2 ubacit. I onda u pod s njime
Ma to je super, koliko samo ih puno km ima. To je još odlićno.
Ma nedaj to, šta možeš dobit za njega ? Ako dobiješ 800 eura to je puna brada. Zato šteta je, samo ti njega povremeno upali malo da se razradi i podmaže. I neka čeka bolje dane.
Tog motora ili u golf 1 ili u golf 2 ubacit. I onda u pod s njime
63
Zvonimir i Krx.....kao prvo nevidim zašto nebi alfa išla preko 300 000km ?
Ja sam imao audia 80 1,6td 84.god...auto je prešao 600 000 km sa generalkom i sve to stoji samo audi i vw takve aute više ne proizvodi!!!!!!!!!!neće ni jedan golf 5 tdi natuć 500 000 km ili vrlo vrlo rijetki ali prije mislim da ne..... kolega je kupio novog golfa 4 1,9 sdi kod zubaka i svaki servis odradio kod njega i na 110 000km su mu radili polugeneralku(mijenjali karike) jer je trošio ulje ko naftu.........auto koji nema turba sa 1,9 motorom.....pa trebo bi ić 500 000 da ga ne pipneš.....još napominjem da se vozi ko penzić.......što se tiće brzine alfe i golfa......Zvonimire....treba prvo usporedit....težinu auta,snagu,gume, sa čime je mjereno i slično a u ostaom zar je to mjerilo o kvaliteti auta koji ide brže......oćemo mjerit zaustavni put????ili držanje u zavojima.....to je po meni bitniji faktor nego koji ide brže!!!!ali pošto si mlad i neiskusan tebi je još uvijek bitna samo brzina ,čudi me da ne pišeš da ti golf ide koliko piše na satu kak to obično djeca kažu!!!
Krx nekažem ja da da će ta alfa ić sigurno 500 000 ....ali nevjerujem ni da će i puno golfova ić toliko ....pogotovo ne novih.....a što se tiće dijelova.....vjeruj mi gotovo nema razlike u cijeni od moje alfe i recimo golfa 4 tdi.....meni je filter goriva 70 kn,ulja 35,klime 70 zraka 200 .........
Ja sam imao audia 80 1,6td 84.god...auto je prešao 600 000 km sa generalkom i sve to stoji samo audi i vw takve aute više ne proizvodi!!!!!!!!!!neće ni jedan golf 5 tdi natuć 500 000 km ili vrlo vrlo rijetki ali prije mislim da ne..... kolega je kupio novog golfa 4 1,9 sdi kod zubaka i svaki servis odradio kod njega i na 110 000km su mu radili polugeneralku(mijenjali karike) jer je trošio ulje ko naftu.........auto koji nema turba sa 1,9 motorom.....pa trebo bi ić 500 000 da ga ne pipneš.....još napominjem da se vozi ko penzić.......što se tiće brzine alfe i golfa......Zvonimire....treba prvo usporedit....težinu auta,snagu,gume, sa čime je mjereno i slično a u ostaom zar je to mjerilo o kvaliteti auta koji ide brže......oćemo mjerit zaustavni put????ili držanje u zavojima.....to je po meni bitniji faktor nego koji ide brže!!!!ali pošto si mlad i neiskusan tebi je još uvijek bitna samo brzina ,čudi me da ne pišeš da ti golf ide koliko piše na satu kak to obično djeca kažu!!!
Krx nekažem ja da da će ta alfa ić sigurno 500 000 ....ali nevjerujem ni da će i puno golfova ić toliko ....pogotovo ne novih.....a što se tiće dijelova.....vjeruj mi gotovo nema razlike u cijeni od moje alfe i recimo golfa 4 tdi.....meni je filter goriva 70 kn,ulja 35,klime 70 zraka 200 .........
vinogradar- Broj postova : 457
God : 42
Zanimanje : Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
3
I ja ovo potpisujem ali meni ne trena auto koji če nakon nekih 300 tisuča ič svaki tjedan u radionu.vedo je napisao/la:Zvonimir_H je napisao/la:Brzina???Aha vidio Mioj stari vozio golfa 203 :P
Vidjet češ kad pređe magičnu brojku 300 tisuča kilometara.
mislim da brkate i kruške i jabuke....
auto će ići onoliko dugo, koliko vlasnik bude pazio na njega...
redovna izmjena ulja, filtera, remenja i ostalih popratnih pripadajućih dijelova!!
i prija svega, koliko vozač ima sluha pri šaltanju i koliko mu je "teška" noga na papučici gasa!
pola vas koji ste kupiti polovne automobile, ne znate da su navedeni auti već prešli min 300.000 km...
T4 kupljen 1997. nov, kupljen kod zubaka generalka na 280.000km
T4 ista godina dva mjreseca mlađi, isto zubak... pređenih 540.000km... motor ni pipnut!! prvog je stric tjerao i trpao u njega po tonu robe, te vukao prikolicu sa još najmanje toliko... motor uništen... ovaj drugi, je bio u našem vlasništvu... prodavali sa tih 540t km, pa nitko ni pogledao,,,popizdili i skinuli km i prodan drugo jutro!! sa 245.000km!
moj caddy 2.0 sdi... tehnička greška na getribi na 48t km... sve promjenjeno i stavljena nova, o trošku zubaka... do sad 480.000km bez i jednog kvara, samo ulje i filteri te remenje i zatezači!
prijateljev caddy isto 2.0 sdi već treća getriba na njemu, vozi ga kao da ga je ukrao...nije njegov nego od poslodavca, samo ga on vozi...ulje troši kao sumanut...
caddy 1.9 tdi... 3 getribe mijenjane...ulje pije kao vodu... 3 vozača na njemu...
opel vivaro 1.9 cdti potrošnja 13l... rastočili ga i u raspadu 3 vozača a km duplo manje nego moj T5 sa 315.000km
hoću samo reći da nije adekvatno uspoređivati alfe, vw, bmw, audi..ili sl. automobile... a pogotovo kad imate rabljena vozila sa X kilometara na njemu...
bmw X5 vožen 5 godina, kod trg.putnika... auto izvana i iznutra pic-pic da glava boli... kaže lik ajd pogodi kilometre... reko cca 350.000km...samo se nasmijao i rekao 600.000km... zastupa veliku firmu i vozi se po cijelom balkanu i dobrijem dijeliom eu... kaže na to da ga on otkupljuje od firme, skida km na 250.000km i onda se čude što na 400.000 km odlaze motori i turbine, a auto ima stvarinh 750.000km...
pod redovnom vožnjom, ovu kilometražu ne bi napravio ni ja ni moja djeca, a bome ni njihovi unuci... pa kolikao je onda tu isplativost!!
pozdrav!!
auto će ići onoliko dugo, koliko vlasnik bude pazio na njega...
redovna izmjena ulja, filtera, remenja i ostalih popratnih pripadajućih dijelova!!
i prija svega, koliko vozač ima sluha pri šaltanju i koliko mu je "teška" noga na papučici gasa!
pola vas koji ste kupiti polovne automobile, ne znate da su navedeni auti već prešli min 300.000 km...
T4 kupljen 1997. nov, kupljen kod zubaka generalka na 280.000km
T4 ista godina dva mjreseca mlađi, isto zubak... pređenih 540.000km... motor ni pipnut!! prvog je stric tjerao i trpao u njega po tonu robe, te vukao prikolicu sa još najmanje toliko... motor uništen... ovaj drugi, je bio u našem vlasništvu... prodavali sa tih 540t km, pa nitko ni pogledao,,,popizdili i skinuli km i prodan drugo jutro!! sa 245.000km!
moj caddy 2.0 sdi... tehnička greška na getribi na 48t km... sve promjenjeno i stavljena nova, o trošku zubaka... do sad 480.000km bez i jednog kvara, samo ulje i filteri te remenje i zatezači!
prijateljev caddy isto 2.0 sdi već treća getriba na njemu, vozi ga kao da ga je ukrao...nije njegov nego od poslodavca, samo ga on vozi...ulje troši kao sumanut...
caddy 1.9 tdi... 3 getribe mijenjane...ulje pije kao vodu... 3 vozača na njemu...
opel vivaro 1.9 cdti potrošnja 13l... rastočili ga i u raspadu 3 vozača a km duplo manje nego moj T5 sa 315.000km
hoću samo reći da nije adekvatno uspoređivati alfe, vw, bmw, audi..ili sl. automobile... a pogotovo kad imate rabljena vozila sa X kilometara na njemu...
bmw X5 vožen 5 godina, kod trg.putnika... auto izvana i iznutra pic-pic da glava boli... kaže lik ajd pogodi kilometre... reko cca 350.000km...samo se nasmijao i rekao 600.000km... zastupa veliku firmu i vozi se po cijelom balkanu i dobrijem dijeliom eu... kaže na to da ga on otkupljuje od firme, skida km na 250.000km i onda se čude što na 400.000 km odlaze motori i turbine, a auto ima stvarinh 750.000km...
pod redovnom vožnjom, ovu kilometražu ne bi napravio ni ja ni moja djeca, a bome ni njihovi unuci... pa kolikao je onda tu isplativost!!
pozdrav!!
@Vinogradar hebeš filtere i ulja. Kolko su te koštali ovi djelovi koje si nabroji? Barem reci istinu.
@Roko potpisujem tvoj post.
@Roko potpisujem tvoj post.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 18 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.