AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Automobili
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Automobili
pingo je napisao/la:Evo još jedan oklopnjak i naravno opet za bogataše ... http://conquestvehicles.com/
ocu ovog vejikoga,ti si zemi majog :twisted:
Evo slike pa ako pomognu odlično .Zvonimir je napisao/la:Pingo, možeš li slikati to kaj imaš u tovarnom sanduku?
Fidelito, hvala za Proppu. Samo, neznam jel dostupna pri nama
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
→→→ : VIŠE
Mazda je najavila lansiranje novog malog SUV-a krajem sljedeće godine, navodi izvor u kompaniji za britanski Autocar.
Atraktivan japanski karavan zasjao novim sjajem
Mazda 3 MPS: Moćni turbobenzinac za veliki užitak
Novo će vozilo imati oznaku CX-5, a bazirat će se na konceptu Kazamai predstavljenom 2008 godine. Također, među prvima će biti pokretan novom generacijom ultra-efikasnih Mazdinih Sky motora.
Japanski proizvođač tvrdi kako će završni proizvod biti najmanje 100 kilograma lakši od konkurenata poput Toyote RAV4, Suzuki Grand Vitare ili Volkswagenova Tiguana.
Baš kao što je predstavljeno u Kazamaiju, pod 'haubom' CX-5 kucat će nova generacija benzinskih motora s direktnim ubrizgavanjem goriva koji će snagu na cestu prenosti kroz novi lakši mjenjač.
Glasina govore i to da bi Mazda mogla krenuti putem Land Roverova Evoquea te proizvoditi CX-5 u dvije verzije, s tri te petero vrata.
Mazdine Sky motore inače krasi tehnologija direktnog ubrizgavanja, piezo-električne štrcaljke te cilindri s manjim trenjem. Uz sve to te regenerativno kočenje, i-stop tehnologiju gašenja motora pri zaustavljanju te lakšom konstrukcijom, Mazda tvrdi kako će bez problema ostvariti cilj smanjenja potrošnje i do 30 posto.
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00288/Mazda_Kazamai__2__288776S0.jpg
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00288/Mazda_Kazamai_288778S0.jpg
Atraktivan japanski karavan zasjao novim sjajem
Mazda 3 MPS: Moćni turbobenzinac za veliki užitak
Novo će vozilo imati oznaku CX-5, a bazirat će se na konceptu Kazamai predstavljenom 2008 godine. Također, među prvima će biti pokretan novom generacijom ultra-efikasnih Mazdinih Sky motora.
Japanski proizvođač tvrdi kako će završni proizvod biti najmanje 100 kilograma lakši od konkurenata poput Toyote RAV4, Suzuki Grand Vitare ili Volkswagenova Tiguana.
Baš kao što je predstavljeno u Kazamaiju, pod 'haubom' CX-5 kucat će nova generacija benzinskih motora s direktnim ubrizgavanjem goriva koji će snagu na cestu prenosti kroz novi lakši mjenjač.
Glasina govore i to da bi Mazda mogla krenuti putem Land Roverova Evoquea te proizvoditi CX-5 u dvije verzije, s tri te petero vrata.
Mazdine Sky motore inače krasi tehnologija direktnog ubrizgavanja, piezo-električne štrcaljke te cilindri s manjim trenjem. Uz sve to te regenerativno kočenje, i-stop tehnologiju gašenja motora pri zaustavljanju te lakšom konstrukcijom, Mazda tvrdi kako će bez problema ostvariti cilj smanjenja potrošnje i do 30 posto.
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00288/Mazda_Kazamai__2__288776S0.jpg
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00288/Mazda_Kazamai_288778S0.jpg
Terensko vozilo, preporuka?!
Pošto je ova godina takva kakva je imao sam dosta problema sa pratnjom kombajna po poljima pošto mi je prateće vozilo Golf dvojka! Često sam morao ostaviti auto negdje dosta daleko od parcele gdje smo radili jer su putevi bili totalno neprohodni! Razmišljamo o nabavci nekog terenca koji bi zadovoljavao potrebe povremenih izleta u bespuća a da ne ostanem u prvom blatu! Izbor je za sada Lada Niva sa diesel motorom, postoji par komada na Njuškalu, prioritet je naravno niska cijena i auta i održavanja a mislim da Lada to i je!
Gledao sam i razne japance i koreance ali tih nema u tom cjenovnom razredu!
Ima li netko Nivu i kaj općenito mislite jel bi to bio dobar izbor?
Ajd molim te. Samo u buduće nemoj otvarati postojeće teme. Mogao si ovdje pitati u vezi auta i imas temu terenci u akciji. by zrine
Gledao sam i razne japance i koreance ali tih nema u tom cjenovnom razredu!
Ima li netko Nivu i kaj općenito mislite jel bi to bio dobar izbor?
Ajd molim te. Samo u buduće nemoj otvarati postojeće teme. Mogao si ovdje pitati u vezi auta i imas temu terenci u akciji. by zrine
drazen- Broj postova : 1267
God : 53
Registriran : 23.07.2008
35
to ti je najbolji izbor i najeftiniji terenaca, i nebi trebao požaliti...
case- Broj postova : 1304
God : 33
Zanimanje : student
Registriran : 10.02.2010
2
Zrine dvojbena odluka ovaj puta . Po meni niti jedna od postojećih tema nije prikladna jer tema " Automobili " obrađuje automobile od njihova postanka pa do sutra a " Terenci u akciji " je tu da slikama , filmovima i pisanom tekstu pokaže upotrebu/mogućnosti terenskih automobila . Dražen je na drugoj strani tražio savjet za kupnju best buy terenskog automobila u službi poljoprivrednog posla koji svi obavljamo i takva tema po meni ima svoje mjesto na forumu jer kasnije ljudi koji se nađu u situaciji kupovine terenca imaju informaciju na dlanu . No dobro neću ja prelistavati sve te stranice jer sam tu od nastanka svijeta
Lada Niva . Da to bi bilo prometalo za ulaz u svijet terenskih vozila . Odmah na glavnu negativnost ... nije dobra za opsluživanje strojeva po poljima zbog strašno malog ma gotovo neupotrebljivog prtljažnika . Uz Nivu jedna laka auto prikolica je must have ! Dizel Niva bi bila jednostavnija za posjedovanje ali sa benzinskim motorom i plinskom instalacijom nisam imao baš nikakvih problema u pet godina koliko sam ju imao ( kupio novu ) . Dakle Niva može ali po mogućnosti samo toliko dugo dok se čovjek ne dokopa nekog pick-up vozila koje kao da je sašiveno za poljoprivrednike
Lada Niva . Da to bi bilo prometalo za ulaz u svijet terenskih vozila . Odmah na glavnu negativnost ... nije dobra za opsluživanje strojeva po poljima zbog strašno malog ma gotovo neupotrebljivog prtljažnika . Uz Nivu jedna laka auto prikolica je must have ! Dizel Niva bi bila jednostavnija za posjedovanje ali sa benzinskim motorom i plinskom instalacijom nisam imao baš nikakvih problema u pet godina koliko sam ju imao ( kupio novu ) . Dakle Niva može ali po mogućnosti samo toliko dugo dok se čovjek ne dokopa nekog pick-up vozila koje kao da je sašiveno za poljoprivrednike
3
pingo je napisao/la:Zrine dvojbena odluka ovaj puta . Po meni niti jedna od postojećih tema nije prikladna jer tema " Automobili " obrađuje automobile od njihova postanka pa do sutra a " Terenci u akciji " je tu da slikama , filmovima i pisanom tekstu pokaže upotrebu/mogućnosti terenskih automobila . Dražen je na drugoj strani tražio savjet za kupnju best buy terenskog automobila u službi poljoprivrednog posla koji svi obavljamo i takva tema po meni ima svoje mjesto na forumu jer kasnije ljudi koji se nađu u situaciji kupovine terenca imaju informaciju na dlanu . No dobro neću ja prelistavati sve te stranice jer sam tu od nastanka svijeta
Pingo,sit sam takvih tema. Ima dvjesto duplih tema. Jednostavno neznam kuda da ih spojim. Da ne kazem primjer njegova tema koju je otvorio " Otpao mi kotač na kombajnu" a to je moglo ići u nezgode. Sit sam takvi tema i, jer kada se otvaraju takve teme kao da su ga djeca sastavila. I kada nesto trazis nemozes to pronači od silnih hrpa nepotrebnih tema.
Jer ako premjestim ili spojim onda se neko naljuti pa mi salje na P.P. Zasto ovako, zasto ne onako ?! Nema veze, nemora on prelistavati.
Ima u ovoj temi automobili puno rasprave o terencima. Isto tako automobil i terenci ista stvar. Mogao je ovdje pitati i dobio bi odgovor.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Moje isprike ako sam bez veze otvorio novu temu, djelomično se slažem sa Pingom, a nisam skužio da u temi Automobili posebno obrađujete temu o terencima! Mislio sam da će biti preglednije ako otvorim novu temu! Još jednom isprike!
Back on topic; tovarni prostor me ne brine previše, i sada u Golfu vozim samo dodatnu sajlu za šlepanje, dizalicu i set velikih nasadnih ključeva, ostali alat je u kombajnu, kuka bi bila prioritet jer malu auto prikolicu imam i čak je registrirana...
Back on topic; tovarni prostor me ne brine previše, i sada u Golfu vozim samo dodatnu sajlu za šlepanje, dizalicu i set velikih nasadnih ključeva, ostali alat je u kombajnu, kuka bi bila prioritet jer malu auto prikolicu imam i čak je registrirana...
35
Ako stvarno tražiš samo prohodniji auto od golfingera onda sa Nivom ne fulaš . Prtljažni prostor joj je duplo manji nego u Golf II ali opet za sajlu i alat dovoljan . Gledaj da ima ili joj kupi neke gume sa ripnama jer sa njima prođeš kroz puno duže i veće blato ili na blatnim uzbrdicama .
3
Eto onda hvala, izvjestit ću vas ako šta ubodem!
Bit će otvorena nova tema:"Moja Lada Niva"!
Šalim se, naravno!!!
Šalim se, naravno!!!
35
Hehe . Ma vidiš to sa temama gledam više kao ti a manje kao naš moderator . Dobro možda bi iz imena teme izbacio ovo " Moja... " ali zašto da forum nema temu Lada Niva ? Recimo danas sam stavio odličan video traktora Fendt 939 u temu " FENDT "... po meni loše . Bez zafrkancije ali dobrih 15 minuta sam razmišljao gdje da ga stavim ( da , ništa ne radim danas ) . Htio sam otvoriti novu temu " Fendt 939 " ( čak sam mislio i u temu " Youtube - ostalo " ali to mi je tek loša ideja jer iz toga jednog posta se može izroditi samo takva tematska rasprava ) ali svašta mi prođe kroz glavu tako da nisam .drazen je napisao/la:Eto onda hvala, izvjestit ću vas ako šta ubodem!
Šalim se, naravno!!!
Nego gledaj da ti Niva ne bude trula . Moja je u samo 5 godina pokazivala znakove hrđe na prednjem blatobranu , na pragovima a i na krovu gdje je valjda bio neki udarac koj je otkinuo mali komadić boje . Isto tako prilično se " rasklimala " na prednjem trapu . Nekako mi nije bila sigurna kao prije ... valjda je počela dobivati zračnosti na kuglama ili čemu već ali to su samo tragovi problema kako to zna biti u poljoprivrednim automobilima
3
zrine89 je napisao/la:pingo je napisao/la:Zrine dvojbena odluka ovaj puta . Po meni niti jedna od postojećih tema nije prikladna jer tema " Automobili " obrađuje automobile od njihova postanka pa do sutra a " Terenci u akciji " je tu da slikama , filmovima i pisanom tekstu pokaže upotrebu/mogućnosti terenskih automobila . Dražen je na drugoj strani tražio savjet za kupnju best buy terenskog automobila u službi poljoprivrednog posla koji svi obavljamo i takva tema po meni ima svoje mjesto na forumu jer kasnije ljudi koji se nađu u situaciji kupovine terenca imaju informaciju na dlanu . No dobro neću ja prelistavati sve te stranice jer sam tu od nastanka svijeta
Pingo,sit sam takvih tema. Ima dvjesto duplih tema. Jednostavno neznam kuda da ih spojim. Da ne kazem primjer njegova tema koju je otvorio " Otpao mi kotač na kombajnu" a to je moglo ići u nezgode. Sit sam takvi tema i, jer kada se otvaraju takve teme kao da su ga djeca sastavila. I kada nesto trazis nemozes to pronači od silnih hrpa nepotrebnih tema.
Jer ako premjestim ili spojim onda se neko naljuti pa mi salje na P.P. Zasto ovako, zasto ne onako ?! Nema veze, nemora on prelistavati.
Ima u ovoj temi automobili puno rasprave o terencima. Isto tako automobil i terenci ista stvar. Mogao je ovdje pitati i dobio bi odgovor.
Nema razloga da se ti ispričavaš niti objašnjavaš razloge bilo kome od nas zbog kojih razloga je tema prebačena ili izbrisana šuti i radi svoj posao .Mi smo tu da pišemo i otvaramo teme ,a ti ih bez pardona izbriši ili premjesti ako nisu na pravom mjestu.Stoga
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
sta mislite kakav bi frajer bili da kupite ovaj auto http://www2.autoportal.hr/201012069522/Top-vijesti/Sportski-prototip-eije-ime-na-nasem-jeziku-ima-jako-prosto-znaeenje/menu-id-103.html
Jebat(ga) dobro izgleda
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
26
evo mog"terenca" u akciji ko ga razbije on ga mora sam i popravljat.
stara opel corsa
stara opel corsa
zeko- Broj postova : 431
God : 36
Registriran : 12.01.2009
3
Povaljali ste čovjeku kukuruze koliko ste brzo propićili
3
u povratku nazad vratili smo kukuruze u prvobitan položaj. Inače ja sam vozać a brat je snimatelj i komentator.
zeko- Broj postova : 431
God : 36
Registriran : 12.01.2009
3
Uh ludi ste ko šiba obazeko je napisao/la:u povratku nazad vratili smo kukuruze u prvobitan položaj. Inače ja sam vozać a brat je snimatelj i komentator.
pege25- Broj postova : 5212
Registriran : 18.09.2010
131
Jel znate koji auto može i 140 po makadamu?
Službeni!
Službeni!
35
A gdje je snimka sudara s drvom???zeko je napisao/la:u povratku nazad vratili smo kukuruze u prvobitan položaj. Inače ja sam vozać a brat je snimatelj i komentator.
Nemojte se tak zaj... da vam mama nebi plakala za obojicom
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
nisam za takve akcije jer baš iza zavoja bi majstor mogao tjerati balirku van na rikverc .
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
26
Dečki su kod nas u selu na šljunčari isprobavali koliko brzo Wartburg može voziti po makadamu (pristupni put do šljunčare).
Auto je završio na krovu od silnog skakanja po rupama, oni izašli kroz prozore i nesjećaju se koliko su brzo vozili od šoka prilikom prevrtanja.
Dobra strana svega; nitko se nije ozljedio ozbiljnije a poslije je vlasnik vase (otac od jednog mladića) kupio Golfa III
Auto je završio na krovu od silnog skakanja po rupama, oni izašli kroz prozore i nesjećaju se koliko su brzo vozili od šoka prilikom prevrtanja.
Dobra strana svega; nitko se nije ozljedio ozbiljnije a poslije je vlasnik vase (otac od jednog mladića) kupio Golfa III
asaincev- Broj postova : 441
Zanimanje : zavarivač i poljoprivrednik
Registriran : 31.05.2010
2
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 38 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.