AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Automobili
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Automobili
Netko mi je rekel da se u Rafineriji Rijeka uglavnom pretače uvezeno gorivo, a radi još samo ono manje kvalitete. Ak' su meni lagali, i ja lažem vas...
Htio sam reći da za vozila koja imamo, većinom starije proizvodnje, nije nužno gorivo bez sumpora. Dakle, zakaj platiti više nekaj kaj ti ne treba.
Kolega KRX, ne mislim se prepirati oko toga. Svatko zna svoje i nek radi po vlastitoj savjesti.
Htio sam reći da za vozila koja imamo, većinom starije proizvodnje, nije nužno gorivo bez sumpora. Dakle, zakaj platiti više nekaj kaj ti ne treba.
Kolega KRX, ne mislim se prepirati oko toga. Svatko zna svoje i nek radi po vlastitoj savjesti.
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
→→→ : VIŠE
Zvonimir je napisao/la:
...ma sačuvaj Bože samo su mi smiješne bile one tvoje izjave vetane za inina goriva.....vjerujem da se dobro sjećaš
Krx- Broj postova : 1196
God : 42
Registriran : 10.03.2008
11
Čekaj, pa ovo je topic o automobilima... Evo jedan da se vratimo na temu:
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Pa istina je da ina pravi samo super95 i običnije goriva koja u sebi ima više sumpora. Eurosuper i ostala s malim postotkom sumpora samo preprodaju. I recimo Eurosuper95 je isti na ini i identičan je s onim tiffonovim jeftinijim...
Ovaj prvi video mi je super, jer sam to doživio. Ispao mi je kotač sa autoprikolice i sustigao me je, sa strane vidim kotač koji me pretiče i pomislim vidi nekoj budali je ispao kotač, kada ono kotač kao na mojoj prikolici (felga od peglice) - onda sam pomislio - bolje da stanem. Naravno prikolica je bila prazna tako da uopće nisam osjetio da je otpao. Drugi je isto dobar, teško je vjerovati da je to moguće napraviti tako sinkronizirano sa autima, vidi se da su dečki vježbali (i da imaju dobre sponzore).
117
Drugi video,koliko su samo stete napravili dok su se uvjezbali....
Al eto sponzor sponzorira pa nema problema,ali svaka im cast!
Al eto sponzor sponzorira pa nema problema,ali svaka im cast!
hahahah ovaj prvi je komičan skroz hahaha
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
1
Pingo, jesi li možda naručival plastične/gumene obloge za sanduk?
Ako jesi, gdje i koliko kn?
Hvala!
Hvala!
10
i nama je isto otpo kotač,prvi ljevi na opel vektri,a ovaj drugi video, kako tip mjenja gumu, iss
PS: mi se nism otako nabacivali gumom
PS: mi se nism otako nabacivali gumom
Ima plastična kada u prtljažniku ali nema šanse da se sjetim koliko je koštala . Pitaj u Bišćanu .Zvonimir je napisao/la:Pingo, jesi li možda naručival plastične/gumene obloge za sanduk?
Hvala!
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
Hvala, budem.pingo je napisao/la:Ima plastična kada u prtljažniku ali nema šanse da se sjetim koliko je koštala . Pitaj u Bišćanu .Zvonimir je napisao/la:Pingo, jesi li možda naručival plastične/gumene obloge za sanduk?
Hvala!
Nego, nekoliko pitanja u vezi Navare. Motor je 2.5 dizel, oko 170ks. Četiri cilindra ili 6? Nisam našel podatak na webu.
Drugo pitanje: stalni pogon je zadnji. Kak se ponaša s tim dok je sanduk prazan? Ima li tendenciju bježanja u zavoju pri dodavanju gasa?
Kak si zadovoljan do sad s njom?
10
Motor 4 cilindra . Prazan sanduk i krivine nisu nikakav problem ali stvarno nikakav . Meni je isto bilo čudno ali gdje sam kroz krivinu sa Astrom prozujio 130 sa Navarom idem 140 ... pa da ne povjeruješ . Zadnji kraj bježi samo u sporim zavojima ili križanjima ali to se i traži Samo izlizane zadnje gume staviš naprijed i peglaj dalje
Zadovoljan jesam . Potrošnja na asfaltu je pala čak i ispod 10 litara . U polju 11 litara . Snage ima . Siguran i stabilan auto . Nije za velike terete a 800 kg bi mu bilo puna kapa . Prašina ulazi u kabinu više nego bi htio . Sa 4x4 pogonom se ponaša blesavo do kraja kada se skreće ... kotači doslovno koče kada se volan skrene u jednu ili drugu stranu tako da nema nikakve brige da ju recimo ostaviš na asfaltnoj nizbrdici a da ona ne sklizne gdje bi svaki drugi auto odletio dole .
Zadovoljan jesam . Potrošnja na asfaltu je pala čak i ispod 10 litara . U polju 11 litara . Snage ima . Siguran i stabilan auto . Nije za velike terete a 800 kg bi mu bilo puna kapa . Prašina ulazi u kabinu više nego bi htio . Sa 4x4 pogonom se ponaša blesavo do kraja kada se skreće ... kotači doslovno koče kada se volan skrene u jednu ili drugu stranu tako da nema nikakve brige da ju recimo ostaviš na asfaltnoj nizbrdici a da ona ne sklizne gdje bi svaki drugi auto odletio dole .
3
Hmmm, zanimljiv auto po svemu. Ti nemaš poklopac sanduka koliko vidim. Malo mi je čudna preglednost unazad kroz tri stakla.
10
roko je napisao/la:svi novi motori...za kombi vozila i sl.... nema više 2,5l motora.. nego samo 2.0, 2.0 turbo i 2.0 biturbo-180 i sitno KS.... osobno, više volim jače motore, izdašnije... kaažu da su to nove tehnologije, sa smanjenom potrošnjom
jebeš ti potrošnju kad te auto nemože povuć u obližnji brijeg
Navara je iza otvorena jer tako mi je najlakše nabacati u nju recimo vreće gnojiva ili sjeme pa onda samo u polju pristanem uz stroj i u stojećem položaju istovarim . Ako bi imao hard-top onda je jako teško izvlačiti teret koji nije u prvom redu do vrata ( tailgate ) ... moraš se penjati u auto i izvlačiti vreće van pa tek onda na leđa i u stroj . Problem je što se sa otvaranjem zadnjih vrata još više udaljavaš od tereta u tovarnom prostoru odnosno upravo za toliko koliko su vrata visoka tako da bez uvlačenja u auto nije moguće dokučiti ništa iz dubine prtljažnika .Zvonimir je napisao/la:Hmmm, zanimljiv auto po svemu. Ti nemaš poklopac sanduka koliko vidim. Malo mi je čudna preglednost unazad kroz tri stakla.
3
Da, ovo sa hardtop-om je istina - zaista je teško do tereta koji je daleko. Ali zato ništa ne kisne u tovarnom prostoru. Za taj problem sa hradtopom postoji riješenje - ali to sam vidio samo u katalogu - nekakva platforma koja se izvlači poput ladice ali i ona krade 10ak cm visine, a i pitanje je koliko Kg se na to može utovariti. Ovo o vidljivosti kroz tri stakla kada imaš hardtop nije toliki problem, nego ti se povećava mrtvi kut - to je puno veći problem. Ali na kraju koristiš vanjske retrovizore koji na pickup-u moraju biti veliki.
117
STROJ ZA SAMO NEKE
Combat T-98: Tenk za oligarhe
Autor: Ante Radić
Objavljeno: 13.04.2010
Model T-98 imenom neodoljivo podsjeća na tenk, no unatoč gotovo istovjetnoj zaštiti od svih vrsta vatrenog oružja, svojim putnicima pruža maksimalan komfor i luksuz
Ideja o stvaranju vozila Combat T-98 nastala upravo 1998., s ciljem da ponajbolja vojna tehnologija zaživi u prvenstveno civilnom prijevoznom sredstvu. Visokopozicionirani političari, bogataši, VIP osobe, ali i pojedini predsjednički kandidati oduvijek su tražili najviši stupanj zaštite, a isključivo T-98 to im može i pružiti. Radi se o najboljem i najbržem blindiranom vozilu na svijetu, koje je nastalo pod budnim okom ruskih inženjera, stručnjaka tvrtke Combat Armoring Group, smještene u okolici St. Peterburga. Konkurencija u tom segmentu vozila prilično je jaka, stoga je trebalo ponuditi nešto više – između ostalog, i najveću brzinu od 180 km/h, koja na prvi pogled ne djeluje impresivno, ali valja imati na umu kako ovo čudo teži nešto više od pet tona!
Proizvođač s bogatim iskustvom, za svoje vozilo nudi stupnjeve zaštite od najnižeg B2 do ekstremnog B7, odnosno može zaštititi putnike od kamenovanja i Molotovljevih koktela, ali i projektila promjera 12,7 mm. Također, prilikom naleta na minu, izuzetno robusno podvozje s neprobojnim pločama neće ozbiljnije ugroziti sigurnost putnika. Osnovni model T-98 nosi oznaku VIP, a temelji se na GM-ovim komponentama, uključujući i motore: 8,1-litarski Vortec motor osnovne snage 340 KS (odnosno 400 i 550 KS uz dodatnu doplatu) ili Duramax dizelaša sa 365 KS. U sva tri slučaja šeststupanjski automatski mjenjač prenosi snagu na sva četiri kotača s neprobojnim gumama, pa niti zahtjevni tereni ne predstavljaju nikakvu prepreku. Tu je i sva sila dodatne opreme koja se može naći u superluksuznim automobilima, a popis se može dodatno proširiti vlastitim željama i prohtjevima, tako da je za one sklone uzvraćanju vatre dostupan i 23 milimetarski top koji se montira na krovu vozila.
Za razliku od većine sličnih vozila, Combat je izrađen posebnom tehnologijom tzv. metalno-keramičkog sendviča, koja nudi najvišu razinu zaštite i ne ugrađuje se niti u jedan drugi blindirani automobil, čak niti razvikani Hummer. Neprobojna stakla debljine su 50 mm, stoga putnici mogu teroristima bez straha pokazati srednji prst i odjuriti u sigurnost. Prije toga, treba se upisati na listu narudžbi i platiti 138.000 američkih dolara za bazni model, odnosno doplatiti još 100.000 ukoliko je prisutna fobija od tenkova, jer tada Combat T-98 postaje vrlo tvrd orah za M-84 i slične
Combat T-98: Tenk za oligarhe
Autor: Ante Radić
Objavljeno: 13.04.2010
Model T-98 imenom neodoljivo podsjeća na tenk, no unatoč gotovo istovjetnoj zaštiti od svih vrsta vatrenog oružja, svojim putnicima pruža maksimalan komfor i luksuz
Ideja o stvaranju vozila Combat T-98 nastala upravo 1998., s ciljem da ponajbolja vojna tehnologija zaživi u prvenstveno civilnom prijevoznom sredstvu. Visokopozicionirani političari, bogataši, VIP osobe, ali i pojedini predsjednički kandidati oduvijek su tražili najviši stupanj zaštite, a isključivo T-98 to im može i pružiti. Radi se o najboljem i najbržem blindiranom vozilu na svijetu, koje je nastalo pod budnim okom ruskih inženjera, stručnjaka tvrtke Combat Armoring Group, smještene u okolici St. Peterburga. Konkurencija u tom segmentu vozila prilično je jaka, stoga je trebalo ponuditi nešto više – između ostalog, i najveću brzinu od 180 km/h, koja na prvi pogled ne djeluje impresivno, ali valja imati na umu kako ovo čudo teži nešto više od pet tona!
Proizvođač s bogatim iskustvom, za svoje vozilo nudi stupnjeve zaštite od najnižeg B2 do ekstremnog B7, odnosno može zaštititi putnike od kamenovanja i Molotovljevih koktela, ali i projektila promjera 12,7 mm. Također, prilikom naleta na minu, izuzetno robusno podvozje s neprobojnim pločama neće ozbiljnije ugroziti sigurnost putnika. Osnovni model T-98 nosi oznaku VIP, a temelji se na GM-ovim komponentama, uključujući i motore: 8,1-litarski Vortec motor osnovne snage 340 KS (odnosno 400 i 550 KS uz dodatnu doplatu) ili Duramax dizelaša sa 365 KS. U sva tri slučaja šeststupanjski automatski mjenjač prenosi snagu na sva četiri kotača s neprobojnim gumama, pa niti zahtjevni tereni ne predstavljaju nikakvu prepreku. Tu je i sva sila dodatne opreme koja se može naći u superluksuznim automobilima, a popis se može dodatno proširiti vlastitim željama i prohtjevima, tako da je za one sklone uzvraćanju vatre dostupan i 23 milimetarski top koji se montira na krovu vozila.
Za razliku od većine sličnih vozila, Combat je izrađen posebnom tehnologijom tzv. metalno-keramičkog sendviča, koja nudi najvišu razinu zaštite i ne ugrađuje se niti u jedan drugi blindirani automobil, čak niti razvikani Hummer. Neprobojna stakla debljine su 50 mm, stoga putnici mogu teroristima bez straha pokazati srednji prst i odjuriti u sigurnost. Prije toga, treba se upisati na listu narudžbi i platiti 138.000 američkih dolara za bazni model, odnosno doplatiti još 100.000 ukoliko je prisutna fobija od tenkova, jer tada Combat T-98 postaje vrlo tvrd orah za M-84 i slične
Evo još jedan oklopnjak i naravno opet za bogataše ... http://conquestvehicles.com/
3
Ova Navara ima hardtop, iako mi se to ne sviđa, obzirom na namjenu. No, s druge strane, teret ne samo da nije na kiši, već niti na prašini.Fidelito je napisao/la:Da, ovo sa hardtop-om je istina - zaista je teško do tereta koji je daleko. Ali zato ništa ne kisne u tovarnom prostoru. Za taj problem sa hradtopom postoji riješenje - ali to sam vidio samo u katalogu - nekakva platforma koja se izvlači poput ladice ali i ona krade 10ak cm visine, a i pitanje je koliko Kg se na to može utovariti. Ovo o vidljivosti kroz tri stakla kada imaš hardtop nije toliki problem, nego ti se povećava mrtvi kut - to je puno veći problem. Ali na kraju koristiš vanjske retrovizore koji na pickup-u moraju biti veliki.
Imaš pravo, mrtvi kut je velik. Nažalost jednako je i na današnjim novim kompaktnim autima. No, to se navikneš, pa računaš s tim. Špigli su joj dobri (i dovoljno veliki).
Limene stranice sanduka je lako izgrebati, pa me zanima gdje kupiti obloge. Ponuda od Baotića je bila skoro 10t kn (s PDV-om), kaj je definitivno previše.
Pingo, kuda ulazi prašina u kabinu? I reci mi, ima li bordcomp, jer nigdje nisam našel gumbe za upravljanje njime (ova nema niti jedan gumbić na volanu, a obično su na čelu ručice brisača).
10
Ako me pamćenje dobro služi obloga tovarnog prostora , pregrada tovarnog prostora i kuka su me koštali oko 11.000 kn . Bordcomputer se upravlja na volanu ali ako nema tih tipki onda možda nije niti ugrađen ? Mislim da ga početni XE pa čak i drugi po redu SE modeli nemaju ali nisam 100% siguran .
Oprema je skupa tako da je hardtop koštao 15.000 kn a kako sam mu našao zamjerku po pitanju pristupačnosti teretu onda mi je bilo lakše odustati od njega . Hardtop je više za "kulturniji" posao od mog potrčkanja po njivama u ratarstvu . Nisam čak siguran kako bi se baratalo sa uguravanjem i vađenjem tereta na paleti ako se ima hardtop a to isto često radim
Oprema je skupa tako da je hardtop koštao 15.000 kn a kako sam mu našao zamjerku po pitanju pristupačnosti teretu onda mi je bilo lakše odustati od njega . Hardtop je više za "kulturniji" posao od mog potrčkanja po njivama u ratarstvu . Nisam čak siguran kako bi se baratalo sa uguravanjem i vađenjem tereta na paleti ako se ima hardtop a to isto često radim
3
liner za navaru D40 (135 GBP):
http://www.proppa.com/nissan-navara-d40---plastic-loadliner-1111-p.asp
i ideja za 'uradi sam', aluminijski liner:
http://www.crusader4x4.co.uk/pickup-accessories/navara-accessories/bed-liners/welded-aluminium-bed-liner-tailgate-cover.html
http://www.proppa.com/nissan-navara-d40---plastic-loadliner-1111-p.asp
i ideja za 'uradi sam', aluminijski liner:
http://www.crusader4x4.co.uk/pickup-accessories/navara-accessories/bed-liners/welded-aluminium-bed-liner-tailgate-cover.html
117
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00285/audiA1-1_285891S1.jpg
Sve je podređeno najboljem užitku osobama sprijeda, dok se dvoje suputnika straga moraju pomiriti s manje komfora. Nije tijesno, ima više mjesta nego u Miniju, ali manje nego u DS3. Prtljažnik deklarativno mjeri 270 litara, ali čini se, samo na papiru...
Audi je već zaboravio ne osobito uspješnu epizodu s modelom A2 (1999-2005), makar su njegovi malobrojni vlasnici gotovo svi odreda još i danas vrlo zadovoljni svojim neobičnim mališanom. Novi ulazak u premium razred niže klase ovaj puta je dizajnerski promišljeniji: u Berlinu nas je dočekao šminkerski mini, odjeven u dobro poznato Audijevo odijelo, samo manjeg broja nego što smo navikli. I – stoji mu odlično.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
Promocija A1 zasjenila premijere Fabije RS, Bocanegre i R8 GT-a
Spyder 4.2 FSI quattro novi model u Audija u liniji R8
Audi R8 GT Još lakši, snažniji i brži
PREDSTAVLJAMO: Svježi Audi TT
Odmah su nas osvojila upečatljiva dnevna svjetla od niza dioda, sprijeda u stilu ultrasportskog R8, a straga kao kod terenca Q5, čije forme se izvrsno slažu s krovnim lukovima u zasebnoj boji i velikim alu naplacima. Dodatnu inspiraciju dobrostojećim mlađim i životno i poslovno aktivnim kupcima, koji puno polažu na dizajn i vizualni doživljaj, pružat će i neiscrpne mogućnosti personalizacije, s više od 800 kombinacija boja karoserije, krova i krovnih lukova. U svijet sportske ekskluzivnosti pak uvode doplatni paketi S-Line i Competition Kit Aerodynamics, s brojnim opcijama za atraktivniji i dinamičniji izgled.
U tehničkom smislu, Audi je samo sakupio s polica koncerna VW sve ono što mu odgovara i postavio na platformu i modificirano podvozje VW Pola. Dva turbobenzinca od 86 i 122 KS te dva dizelaša od 90 i 105 KS izbor su koji će zadovoljiti različite profile vozača, od suzdržanih i štedljivih do temperamentnih i razuzdanih. Naravno, najviše nam se dopao benzinac 1.4 TFSI od 122 KS, koji jedini tvornički dolazi sa brzim sekvencijalnim mjenjačem S-Tronic, sa 7 stupnjeva. S lakoćom potegne i preko 200 km/h, a najviše oduševljava rafalnim šaltanjem i odličnim ubrzanjima,
U skladu sa svime pokazanime je i cijena. Za sada je poznato da će osnovni model 1.2 TFSI (s klimom i alu naplacima) stajati 19.990 eura, što se poklapa s pretpostavkama da se A1 bori za naklonost dobro stojećih kupaca, koji zasad gledaju prvenstveno u smjeru Minija. Za hrvatske kupce ove je godine raspoloživo tek 30 primjeraka, a što se našeg dojma tiče, zastupnik će ih prodati i prije nego što se nada. Prvi primjerci Audijeve delikatese stižu u rujnu…
Sve je podređeno najboljem užitku osobama sprijeda, dok se dvoje suputnika straga moraju pomiriti s manje komfora. Nije tijesno, ima više mjesta nego u Miniju, ali manje nego u DS3. Prtljažnik deklarativno mjeri 270 litara, ali čini se, samo na papiru...
Audi je već zaboravio ne osobito uspješnu epizodu s modelom A2 (1999-2005), makar su njegovi malobrojni vlasnici gotovo svi odreda još i danas vrlo zadovoljni svojim neobičnim mališanom. Novi ulazak u premium razred niže klase ovaj puta je dizajnerski promišljeniji: u Berlinu nas je dočekao šminkerski mini, odjeven u dobro poznato Audijevo odijelo, samo manjeg broja nego što smo navikli. I – stoji mu odlično.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
Promocija A1 zasjenila premijere Fabije RS, Bocanegre i R8 GT-a
Spyder 4.2 FSI quattro novi model u Audija u liniji R8
Audi R8 GT Još lakši, snažniji i brži
PREDSTAVLJAMO: Svježi Audi TT
Odmah su nas osvojila upečatljiva dnevna svjetla od niza dioda, sprijeda u stilu ultrasportskog R8, a straga kao kod terenca Q5, čije forme se izvrsno slažu s krovnim lukovima u zasebnoj boji i velikim alu naplacima. Dodatnu inspiraciju dobrostojećim mlađim i životno i poslovno aktivnim kupcima, koji puno polažu na dizajn i vizualni doživljaj, pružat će i neiscrpne mogućnosti personalizacije, s više od 800 kombinacija boja karoserije, krova i krovnih lukova. U svijet sportske ekskluzivnosti pak uvode doplatni paketi S-Line i Competition Kit Aerodynamics, s brojnim opcijama za atraktivniji i dinamičniji izgled.
U tehničkom smislu, Audi je samo sakupio s polica koncerna VW sve ono što mu odgovara i postavio na platformu i modificirano podvozje VW Pola. Dva turbobenzinca od 86 i 122 KS te dva dizelaša od 90 i 105 KS izbor su koji će zadovoljiti različite profile vozača, od suzdržanih i štedljivih do temperamentnih i razuzdanih. Naravno, najviše nam se dopao benzinac 1.4 TFSI od 122 KS, koji jedini tvornički dolazi sa brzim sekvencijalnim mjenjačem S-Tronic, sa 7 stupnjeva. S lakoćom potegne i preko 200 km/h, a najviše oduševljava rafalnim šaltanjem i odličnim ubrzanjima,
U skladu sa svime pokazanime je i cijena. Za sada je poznato da će osnovni model 1.2 TFSI (s klimom i alu naplacima) stajati 19.990 eura, što se poklapa s pretpostavkama da se A1 bori za naklonost dobro stojećih kupaca, koji zasad gledaju prvenstveno u smjeru Minija. Za hrvatske kupce ove je godine raspoloživo tek 30 primjeraka, a što se našeg dojma tiče, zastupnik će ih prodati i prije nego što se nada. Prvi primjerci Audijeve delikatese stižu u rujnu…
Pingo, možeš li slikati to kaj imaš u tovarnom sanduku?
Fidelito, hvala za Proppu. Samo, neznam jel dostupna pri nama
Fidelito, hvala za Proppu. Samo, neznam jel dostupna pri nama
10
Bare je napisao/la:imam model prije toga a6 2.5tdi s-line,model c4,ovaj je c5.prvi modeli od '97 znali su imat problema sa motorima zbog losijeg podmazivanja,(150ks), kasnije su podignuti na 160-165ks pa na 180ks.ti su jako dobri.ovaj na slici mi djeluje nesto novijeg datuma,vjerojatno 2000-2003god, karavan mi ima puno ljepsu liniju nego limuzina...kola samo takva....quattro po zavojima ide samo tako,jos mi i ovaj na slici djeluje nesto nize,vjerojatno s-line,tako da obozava zavoje.....
Bare hvala na odgovoru, danas je treći dan kako vozikam jedan takav ''sladak'' je nema šta .
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 37 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.