AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)
by Nostradurus 22/2/2024, 00:31

» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27

» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08

» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15

» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04

» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00

» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01

» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54

» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12

» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59

» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57

» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36

» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05

» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58

» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02

» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31

» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19

» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37

» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20

» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07

» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54

» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08

» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10

» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08

» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53

» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50

» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02

» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18

» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00

» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51

Fendt

Stranica 32 / 40. Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Fendt - Page 32 Empty Re: Fendt

Postaj by pingo 1/9/2010, 23:35

Postoje i manji Fendt traktori recimo 926 koji isto radi sa 5 brazdi u svim uvjetima . Kada uvjeti postanu ekstremni naravno da se više ne može izvući max. iz nekog TOP stroja jer rekli smo da im je najveći problem kako silnu snagu prenijeti na blatnu njivu . Manje snage = manje toga problema jer gume su im svima skoro iste a i težina im je slična .
pingo
pingo

Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3

→→→ : VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 09:09

Ja već vidim za par godina predstavljanje novog Fendt-a koji će ić prazan (bez goriva) na njivu i vraćati se pun do čepa, a novi slogan Fendt-a će biti: Lassen sie INA nehmen sie neue Fendt.

Troše i jedan drugi i treći... i svi redom. Fendt je manji potrošač u "lakšim" poslovima, al kad ga se upregne u pravi posao (ne na švabskoj zemlji) onda se ta razlika u potrošnji vrlo brzo toliko smanji da postane zanemariva. Već se o tome na forumu pisalo, al nije loše tu temu ponovno malo "protresti". Smile

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 10:55

Gume i tlak u istima su veliki čidbenik u potrošnji goriva kod bilo kojeg traktora pogotovo kod oranja.što bolje prijanjaju za tlo i manje proklizavaju stme i manja potrošmja.Isto tako je potrebno paziti da traktor bude optimalno opterečan s pripadajučom mehanizacijom.U mom primjeru orem trobaznim plugom 8 sati odem na benzisku natenkiram i platim cca 600kn sutradan uzmem od kolege četvorobrazni isto radim odem na benzisku opet platim cca 600 kn a razlika je što sam više napravio posla.Šta je pjesnik s ovim htio reči da ovaj moj jednako troši do neke za njega prihvatljkivog opterčenja,on malte ne troši u transportu isto ko na oranju.Trebalo bih uzeti jedan novi fent jedan jd sve isto od ks opreme, guma, pluga i vsrte tla natenkirati do čepa i orati 1 sati otiči na benzisku i natenkirati vjerujte da bi razlika bila mala.A ne ko ovdje kod mene dođe kolega s novom valtrom i priča meni kako moj puno troši ,e kad njegov bude star 30 godina i imao 20000 radni sati pa reko onda idemo na test ako uopče ostane šta od valtre ha ha bez uvrede.
evo zbog čeka napominjem gume i tlak u istima.

Zadnja promjena: pege25; 2/9/2010, 14:43; ukupno mijenjano 1 put.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by IVAN DF180.7 2/9/2010, 11:21

e kad njegov bude star 30 godina i imao 20000 radni sati pa reko onda idemo na test ako uopče ostane šta od valtre ha ha bez uvrede.

ajde pitaj piceka kolko valtre na lovasu imaju sati i dali je bilo problema s njima Wink
IVAN DF180.7
IVAN DF180.7

Broj postova : 287
God : 31
Zanimanje : učenik
Registriran : 04.06.2010
0

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 2/9/2010, 13:35

Bećarina pusta je napisao/la:

Troše i jedan drugi i treći... i svi redom. Fendt je manji potrošač u "lakšim" poslovima, al kad ga se upregne u pravi posao (ne na švabskoj zemlji) onda se ta razlika u potrošnji vrlo brzo toliko smanji da postane zanemariva. Već se o tome na forumu pisalo, al nije loše tu temu ponovno malo "protresti". Smile
Da nisam nazočio tome gdje Fendt 930 troši više od JD 8520 sa istim plugom (5 brazdi) na istoj površini i ja bih pušio te priče o smanjenoj potrošnji..
ovako, to neka prodaju nekom tko to puši..

IVAN DF180.7 je napisao/la:

ajde pitaj piceka kolko valtre na lovasu imaju sati i dali je bilo problema s njima Wink
njegov JD je napravio 20000 radnih sati u 30 godina..
Valtra se najviše radnih sati u Lovasu je mislim na nekih 18500 sati u 12 godina..
ali ne bih se htio miješati..
neka svatko vjeruje što hoće..
Picek
Picek

Broj postova : 1225
Registriran : 13.03.2008
22

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 14:06

Mislit i srati nije isto samo me zanima šta je ta valtra radila u tih 12 god vukla prikolicu ili je radila teško ili još radi neke teške poslove ako ,radi teške moja isprika i svaka čast.A za ovih 20000 sati ja znam da ima sigurno manje nemože jer se neki dan sat okrenio na 9999 pa ponovo mjeri sate može imati samo više i još radi ko dečkić,a ne treba misliti nego prvo provjeri a onda pisati ,paušalne odgovore i bez argumenata nečemo tolerirati hvala .ha ha.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pingo 2/9/2010, 14:10

Pustite Valtre i JD jer tema je Fendt . Serviseri sa Belja su mi rekli da njihovi traktori prelaze 10.000 radnih sati . Nešto su stariji od četiri godine . Niti jedan nema novu Vario jedinicu . Uopće nije upitno da se radi o vrhunskim traktorima a takve režime rada nemaju niti stari i prehvaljeni JD traktori a niti spomenute Valtre .
pingo
pingo

3

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 14:31

@pege25
Evo ti zadatak .
Ti si ratar sa 500+ ha zemlje . Izaberi traktor od +350 KS pa nam napiši koji je
Evo odgovora nemam pojma(iskreno) među ovom hrpom mostruma sigurno bih izabro jednog samo kad bih imao 500 ha stoga te moram razočarati nemam 500 ha ha, a kad bih je i imao sigurno bih bio jedan od ovih traktora.

No pustimo šalu na stanu moram priznati da mi mf i to ovaj prilično zaokupljaju pažnju

Kolko sam dobio iz zadatka ha

Zadnja promjena: pege25; 2/9/2010, 14:59; ukupno mijenjano 1 put.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 2/9/2010, 14:51

pingo je napisao/la:Pustite Valtre i JD jer tema je Fendt . Serviseri sa Belja su mi rekli da njihovi traktori prelaze 10.000 radnih sati . Nešto su stariji od četiri godine . Niti jedan nema novu Vario jedinicu . Uopće nije upitno da se radi o vrhunskim traktorima a takve režime rada nemaju niti stari i prehvaljeni JD traktori a niti spomenute Valtre .
ono što su serviseri Belja rekli i ono što se stvarno događa su dvije različite stvari..
razlika nebo i zemlja..
oni koji žive bliže Agrokorovim PIK-ovima to također mogu potvrditi..
osim mene ima ovdje još jedan član foruma koji posjećuje jednu istu firmu kao i ja pa može nešto napisati o Fendtovima kod njih i o onome koji je rastavljen godinu i pol dana..
o problemima sa Variom na drugima i zašto gazda te firme nikada više neće uzeti Fendta..
a neki dan sam bio u jednoj firmi bliže Zagrebu od ove iz gornje rečenice, dva Fendta iz kasnih devedesetih stoje na dvorištu i ne rade ništa jer više za ništa niti nisu.. osim za staro željezo..
da se razumijemo, ne kažem ja da Fendt ne valja.. dapače, i sam ga smatram najboljim (tehnološki) traktorom na svijetu..
ali daleko je od svete krave kakvim ga se voli predstavljati i jednako upitne izdržljivosti kao i svi drugi (možda kod nekih komponenti i upitniji)..
Picek
Picek

22

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 15:13

Veliki nedostatak fendu a i mnogim drugim traktorima je po meni međuosovinski razmak je pre malen u odnosu na snagu i veličinu traktora što ga čini dosta nestabilnim po neravnom terenu i dosta se diže prednji kraj traktora kod kačenja recimo roto dljače i sijačice.To sam primjetio kod kolege koji i sam prizna da je to tako.I volim da traktor ima nosivu gredu na kojoj je svo opterečenje motora i transmisije kao u jd traktora,nevolim viditi kada je motor traktora isključivo vezan s vicima sa mjenjačem i s ostatkom zadnjeg djela traktora.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pingo 2/9/2010, 15:54

Picek dakle jedan je rastavljen godinu i pol dana , dva nisu za ništa . Odlično . Ovom prvom ne valja motor , kupi novi . Ne valja mu vario , zamjeni ga . Pokvarila se elektronika , stavi novu . Na koji način bi uopće popravili moderan traktor ako ne tako ? Sigurno nećemo od gume izrezivati brtvila i gumice a tokaru dati da otokari osovinicu ili su ih baš tako popravljali pa zato i danas stoje ?

Sada bi se malo vratio u prošlost ( ne znam zašto uopće više pokušavam ) u pokušaju stavljanja malo svijetla na pokvarene Fendt traktore koji leže po HR . Imam dva primjera ali sada dajem samo jedan a drugi čuvam kao jocker . Dakle bio jednom jedan Fendt 714 Vario koji je u polju ostao bez goriva pa su ga ( valjda da ne trune u polju ) radnici odlučili dovući kući . Naravno kako se radi o Fendt Vario traktoru nitko se nije udostojio pročitati uputstva o istom tako da nisu niti znali za potrebne predradnje prije vuče traktora . Kako je bez tih predradnji dovoljno i samo jedan metar povući Fendt Vario sa mjesta da mu se pokvari transmisija oni su upravo to i učinili . Da malo ubrzam . Zbog toga ali i nekih drugih razloga pokvareni i ništa koristi Fendt 714 ( staro željezo po Piceku ) je dovučen u dvorište Novocommerca . Tamo je stajao i stajao , godinama . Baš kao staro željezo . Tamo je bio reklamiran u maniri baš starog željeza jer igrom slučaja oni prodaju malo zelenije traktore . Onda se pojavio kupac . Kupac je Josip07 , član foruma . Dolaze serviseri iz švabije i vidi čuda otpad se pretvorio u ispravan traktor koji po riječima Josip 07 žari i pali po njivama . Toliko je dobar da posprda njegovog JD 4755 . Da , dobro ste čuli i to nije rekla-kazala nego je sve dokumentirano u ovoj temi . Sada mu ispravni JD 4755 već mjesecima stoji parkiran a radi sa starim željezom Fendt-om jer je valjda - šta ja znam - mazohista ? ... to zadnje je bilo rečeno tada dok smo raspravljali o tome problemu .

Članu pege25 mogu odgovoriti da mu život ne bi bio ništa lakši niti sa onim JD niti MF traktorom jer jednako na sebi imaju elektornike koja je vidim glavni razlog omalovažavanja modernih traktora . Kao što sam rekao , ne postoji traktor od 300+ KS koji neće imati hrpu elektronskih cincilatora a sebi . Jednostavno je tako a jedini savjet koji tu mogu dati je KUPI GA DOK JE NOVI !
pingo
pingo

3

[Vrh] Go down

Postaj by majs 2/9/2010, 16:34

Picek je napisao/la:
pingo je napisao/la:Pustite Valtre i JD jer tema je Fendt . Serviseri sa Belja su mi rekli da njihovi traktori prelaze 10.000 radnih sati . Nešto su stariji od četiri godine . Niti jedan nema novu Vario jedinicu . Uopće nije upitno da se radi o vrhunskim traktorima a takve režime rada nemaju niti stari i prehvaljeni JD traktori a niti spomenute Valtre .
ono što su serviseri Belja rekli i ono što se stvarno događa su dvije različite stvari..
razlika nebo i zemlja..
oni koji žive bliže Agrokorovim PIK-ovima to također mogu potvrditi..
osim mene ima ovdje još jedan član foruma koji posjećuje jednu istu firmu kao i ja pa može nešto napisati o Fendtovima kod njih i o onome koji je rastavljen godinu i pol dana..
o problemima sa Variom na drugima i zašto gazda te firme nikada više neće uzeti Fendta..
a neki dan sam bio u jednoj firmi bliže Zagrebu od ove iz gornje rečenice, dva Fendta iz kasnih devedesetih stoje na dvorištu i ne rade ništa jer više za ništa niti nisu.. osim za staro željezo..
da se razumijemo, ne kažem ja da Fendt ne valja.. dapače, i sam ga smatram najboljim (tehnološki) traktorom na svijetu..
ali daleko je od svete krave kakvim ga se voli predstavljati i jednako upitne izdržljivosti kao i svi drugi (možda kod nekih komponenti i upitniji)..

Ova dva što spominješ su sigurno na Božjakovini. Ako jesu onda ti mogu reći da su ti traktori kada su došli bili upregnuti 24 h na dan što nije nikakav problem ako je održavanje i rukovanje kako treba. Eh sad smo tu došli do 2 bitne stvari: održavanje i rukovanje. Pošto sam upoznat s većinom stvari koje se tamo zbivaju mogu samo reći da na skali 1-5 rukovanje tim traktorima bilo recimo 3 (možda 3 +) dok je održavanje bilo za 2. I uz sve to jedan od ta 2 Fendt-a ima cca 12000 rs dok drugi ima više. (neznam točno koliko)
Inače imaju i 3 jd od kojih su 2 8230 te jedan 8320 - naizmjenice jedan od ta 3 traktora konstantno stoji neispravan u garaži. Imali su i 4 jd 4755 koji su svi davnih dana rashodovani (prodani za dijelove osim jednog koji stoji nepokretan na dvoru) - znači od 4 sahranili su sva 4...to valjda nikome nije pošlo za rukom, barem ne sa jd 4755. Da ne pričam kakvo groblje priključnih strojeva imaju, a već su nekoliko puta vozili na rezanje jer ih nebi imali gdje slagati.
Sad ču barem vidjeti izdržljivost Vaderstada u uvjetima tla kakvi su kod mene, dobro ajde imaju nešto bolje table nego ja koji obrađujem ono od čega su oni odustali.
Picek nego s čime su se ponovili...zvali su me da dođem vidjeti ali nikako ne stignem?

majs

Broj postova : 683
Registriran : 28.08.2008
11

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 17:34

Picek je napisao/la:
Bećarina pusta je napisao/la:

Da nisam nazočio tome gdje Fendt 930 troši više od JD 8520 sa istim plugom (5 brazdi) na istoj površini i ja bih pušio te priče o smanjenoj potrošnji..
ovako, to neka prodaju nekom tko to puši..

IVAN DF180.7 je napisao/la:

njegov JD je napravio 20000 radnih sati u 30 godina..
Valtra se najviše radnih sati u Lovasu je mislim na nekih 18500 sati u 12 godina..
ali ne bih se htio miješati..
neka svatko vjeruje što hoće..

Sam sebe ću kvotati u Picekovom postu. U pravu si, no ja nisam mislio na taj primjer već na jedan "nama" puno bliži.

Koliko goriva manje mora potrošiti Fendt od 100-ak ks i 80-ak tisuća eura i recimo CNH traktor ili SDF traktor ili Valtra od 100-ak ks i 45-50000 eura da bi se to osjetilo (na štednji) u njegovom nekom prosječnom radnom vijeku od (lupit ću) 5-6-7 godina? I jeli to moguće ostvariti (tu razliku) kod prosječnog HR ratara, stočara...?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 2/9/2010, 19:16

majs je napisao/la:

Ova dva što spominješ su sigurno na Božjakovini. Ako jesu onda ti mogu reći da su ti traktori kada su došli bili upregnuti 24 h na dan što nije nikakav problem ako je održavanje i rukovanje kako treba. Eh sad smo tu došli do 2 bitne stvari: održavanje i rukovanje. Pošto sam upoznat s većinom stvari koje se tamo zbivaju mogu samo reći da na skali 1-5 rukovanje tim traktorima bilo recimo 3 (možda 3 +) dok je održavanje bilo za 2. I uz sve to jedan od ta 2 Fendt-a ima cca 12000 rs dok drugi ima više. (neznam točno koliko)
12000 rs u 13-14 godina ako sam dobro zapamtio..
a ovdje se priča o desetak tisuća radnih sati u 4 godine..
i bez kvara?
aha.. priča za malu djecu..
majs je napisao/la:Inače imaju i 3 jd od kojih su 2 8230 te jedan 8320 - naizmjenice jedan od ta 3 traktora konstantno stoji neispravan u garaži.
problemi sa ventilima i turbinama.. nažalost znam sve..

majs je napisao/la:Picek nego s čime su se ponovili...zvali su me da dođem vidjeti ali nikako ne stignem?
ničime..
ali TopDown smo probali kod njih..
uploadat ću fotke kad stignem..

pingo je napisao/la: Zbog toga ali i nekih drugih razloga pokvareni i ništa koristi Fendt 714 ( staro željezo po Piceku )
LOL
baš me zanima gdje sam to napisao..
a ti si jednom na jedan od foruma dao zanimljiv komentar u smislu, otkako je došao Fendt više cijeniš MF-a..
Picek
Picek

22

[Vrh] Go down

Postaj by pingo 2/9/2010, 19:34

Picek je napisao/la:
pingo je napisao/la: Zbog toga ali i nekih drugih razloga pokvareni i ništa koristi Fendt 714 ( staro željezo po Piceku )
LOL
baš me zanima gdje sam to napisao..
a ti si jednom na jedan od foruma dao zanimljiv komentar u smislu, otkako je došao Fendt više cijeniš MF-a..
U prošlom postu si rekao da dva Fendta sa kraja devedesetih nisu za ništa drugo nego za staro željezo . Sve se može pokvariti ali zašto se ne može i ponovo dovesti u red ? Kako je netko sposoban toliko pokvariti stroj da je jedini izlaz ostaviti ga da trune ? Ako mi se danas pokvari trakrtor pa već sutra mi je želja da radi na njivi ali da bih ga ostavio godinama pokvarenog Fendt - Page 32 684261 Mislim da je majs tu rekao ponešto o karakteru takvih ljudi/radnika/gazde . Ako su ti fendonje za staro željezo neka ih daju meni po 1kg/1kn . Uzimam ih oba .

Moj komentar za MF-a i dalje stoji . Imam sreću pa sam vlasnik jednog od najekonomičnijih traktora jučerašnjice ( na moju žalost jučerašnjice ) . Fendt mi je otvorio oči i od onda vidim da recimo razlika u potrošnji goriva njih dva uopće nije velika . Onako najbolje što mogu reći ( bez da imam na papiru ) je da mi MF troši svega litru goriva više po radnom satu od Fendt-a ali i o tome sam već pričao .
pingo
pingo

3

[Vrh] Go down

Postaj by majs 2/9/2010, 20:31

Picek jel topdown još kod njih??? Koliki je bio 3 ili 4 m? Ako je 3 m i još tamo da ga daš meni malo na probu...pazi kupac sam u dogledno vrijeme... Cool

majs

Broj postova : 683
Registriran : 28.08.2008
11

[Vrh] Go down

Postaj by Ivica_m 2/9/2010, 20:34

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ivica_m

Broj postova : 120
God : 39
Registriran : 02.02.2009
3

[Vrh] Go down

Postaj by Krx 2/9/2010, 20:38

ma to je neki nh priznaj da si fotomontiro

bom
Krx
Krx

Broj postova : 1196
God : 42
Registriran : 10.03.2008
11

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 2/9/2010, 21:02

ha ha uživaj u natezanju

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Fendt 2/9/2010, 21:57

Evo ovako, firma koju je Picek spomenuo ima tri fendta dva 824 favorita i 924 vario, traktori su u stanju kakvom jesu(lošem) ali rade osim jednog 824 koji Picek spominje samo što nije rastavljen...

A što se tiče Božjakovine samo ću reć SPECIJALCI...

Moje mišljenje što se tiče novih traktora bio to Fendt,JD,Valtra i bilo koji drugi nikad neče više bit kao recimo stari JD 4755 ili Fendt 615, što novije to ima više problema...

Fendt

Broj postova : 38
Registriran : 22.11.2008
0

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 3/9/2010, 14:41

Fendt je napisao/la:Evo ovako, firma koju je Picek spomenuo ima tri fendta dva 824 favorita i 924 vario, traktori su u stanju kakvom jesu(lošem) ali rade osim jednog 824 koji Picek spominje samo što nije rastavljen...

.
na klocnama je, barem je bio i prošli tjedan kad sam bio tamo (imam to poslikano od davno prije ali nisam nikada htio to postavljati na forum)..
iz poštovanja prema tim ljudima koji tamo rade kao i prema ljudima koji to održavaju/održavali su (a znaš i sam tko su i jedni i drugi)..

pingo je napisao/la:
U prošlom postu si rekao da dva Fendta sa kraja devedesetih nisu za ništa drugo nego za staro željezo . Sve se može pokvariti ali zašto se ne može i ponovo dovesti u red ? Kako je netko sposoban toliko pokvariti stroj da je jedini izlaz ostaviti ga da trune ? Ako mi se danas pokvari trakrtor pa već sutra mi je želja da radi na njivi ali da bih ga ostavio godinama pokvarenog Fendt - Page 32 684261 Mislim da je majs tu rekao ponešto o karakteru takvih ljudi/radnika/gazde . Ako su ti fendonje za staro željezo neka ih daju meni po 1kg/1kn . Uzimam ih oba .

cijena popravka košta previše a daljnja pouzdanost je upitna..
objašnjenje koje sam ja dobio..

majs je napisao/la:Picek jel topdown još kod njih??? Koliki je bio 3 ili 4 m? Ako je 3 m i još tamo da ga daš meni malo na probu...pazi kupac sam u dogledno vrijeme... Cool
4m, još uvijek je tamo..
do idućeg tjedna..

edit by paor

Zadnja promjena: Picek; 3/9/2010, 14:51; ukupno mijenjano 1 put.
Picek
Picek

22

[Vrh] Go down

Postaj by deere power 3/9/2010, 15:16

picek daj oladi malo Very Happy istina reko si da je jd smece a fendt staro gvoždje Cool a tebi niko nije reko to za valtru, opet isitina receno je par puta da su ruzne i to je to ( i sam sam to reko jednom ali povlacim to ;D ) trebas se malo opustit

i jos nesto svoje voli, tudje postuj jer u tvojim postovima uvjek zvuci kako ti samo hvalis svoje strojeve a druge marke pokusavas ocrnit pa ti onda ljudi malo kontriraju i ti se odma naljutis, pa mislim da se svako sa svakim na forumu zbog neceg prerjecio u nekoj temi a vec u iducoj smo svi opet razgovarali kao da se nista nije dogodilo, ako neko kaze da je neki traktor bolji od drugog nema se smisla posvadjat s tim covjekom zbog glupog gvoždja koje vecina nas ni nemamo
deere power
deere power

Broj postova : 5206
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 30.12.2008
78

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 3/9/2010, 15:28

deere power je napisao/la:picek daj oladi malo Very Happy istina reko si da je jd smece a fendt staro gvoždje Cool a tebi niko nije reko to za valtru, opet isitina receno je par puta da su ruzne i to je to ( i sam sam to reko jednom ali povlacim to ;D ) trebas se malo opustit

sam sebe ću citirati:
"a neki dan sam bio u jednoj firmi bliže Zagrebu od ove iz gornje rečenice, dva Fendta iz kasnih devedesetih stoje na dvorištu i ne rade ništa jer više za ništa niti nisu.. osim za staro željezo.."

dakle, ta dva sam konkretno nazvao starim željezom.
a onda sam u slijedećoj rečenici rekao slijedeće:
"da se razumijemo, ne kažem ja da Fendt ne valja.. dapače, i sam ga smatram najboljim (tehnološki) traktorom na svijetu.."

edit: preletjeh 20 stranica svojih postova koliko forum pamti (ne znam dali su to i svi postovi), ne vidjeh da sam igdje JD-a nazvao smećem.
Picek
Picek

22

[Vrh] Go down

Postaj by deere power 3/9/2010, 15:47

eh sad nisi, pa jesi u temi o onim no til sijacicama Very Happy necu trazit jer nije ni bitno, mei je to iskreno svi isti k... preskupo i nepotrebno biio zeleni ili crveni to je samo traktor koji se kad tad zavrsit kao staro zeljezo

ali valjda nam je svima pomalo dosano pa se upustimo u neke rasprave, ali iskreno vjerujem da ne postoji seljak u Hr koji bi se bunio da ima novog Fendta, JD-a ili Valtru i slicne
deere power
deere power

Broj postova : 5206
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 30.12.2008
78

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Fendt 3/9/2010, 16:37

Ajde Picek stavi sliku kaj imaš baš me zanima, jer sam i ja bio tamo ovaj tjedan pa nije rastavljen

Fendt

Broj postova : 38
Registriran : 22.11.2008
0

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 32 / 40. Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics