AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Što se iza brda valja?
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
HNB zvoni na uzbunu: Hrvatska ponovno tone u recesiju, kreditni rejting zemlje je ugrožen!
http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/hnb_zvoni_za_uzbunu_hrvatska_ponovno_tone_u_recesiju_kreditni_rejting_zemlje_je_ugrozen/854929.html
Nema brige, Linić je već spomenuo da ćemo u sporazum sa MMF-om (mafijaška monetarna federacija) na jesen.
Nema brige, Linić je već spomenuo da ćemo u sporazum sa MMF-om (mafijaška monetarna federacija) na jesen.
Re: Što se iza brda valja?
Može se govoriti o korupciji u gradu Zagrebu, ali nekako mislim da novi tramvaji to baš i nisu. Jest da nisu bili jeftini, ali ja to gledam iz drugog kuta: Ti tramvaji su Hrvatski proizvod. Teško je danas prodati bilo što, a posebno tramvaj koji ima jaaako dugi rok amortizacije. Ako Zagrebačka, Hrvatska, (je, privatna), industrija razvije tramvaj, prvi logični kupac je grad u kojem se proizvodi. Tko bi kupio tramvaj od proizvođača čiji tramvaji ne voze po gradu u kojem se izrađuju? A postoji tu i još nešto, a to je da na tako kompleksnom proizvodu kao tramvaj treba liječiti i 'dječije bolesti' kojih je zasigurno bilo. A najbolje mjesto za testiranje i probu novog proizvoda je grad koji je blizu proizvođaču. A te tramvaje ipak (dobrim dijelom) proizvode radnici koji primjau plaću u gradu Zagrebu (a i plaćaju prirez). Mislim da je taj tramvaj uspješna priča, a kada se proda dalje biti će još uspješnija. Raduje me (kao proizvođača) kada netko uspije napraviti svjestki proizvod u mojoj državi koji se može prodavati u cijelome svijetu. Bandić nije cvijeće, ali je jedan od uspješnijih (sposobnijih) gradonačelnika Zagreba i napravio je puno za grad. Možda ima svojih 'sivih zona' gdje se stvari mogu tumačiti i na drugi način, ali treba gledati ukupnu sliku, a ti tramvaji će mu uvijek biti doba rekalma.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
nemam ja problema ni sa Čačićem ni sa Bandićevim travajima, da se razumijemo....imam problem kad zavuku ruku u moj đep, a ne na korist zajednici, nego u privatne svrhe...
zeljko6- Broj postova : 225
Registriran : 26.03.2012
5
Problem sa tramvajima je što ih je Zet uzeo na kredit. To znači da smo napunili džepove i bankarima. A stvar je pokrenuta u trenutku kada su prihodi grada bili najbolji - na vrhu kreditne ekspanzije. Znači totalno bez mozga. Ako je Končar radio tramvaj, trebao je to koordinirati i sa Osijekom te to raditi bez kredita. Možemo malo i biti megalomani, ali ako to radimo preko kredita koji kasnije postanu i upitni za otplatu, tada je to nešto što sigurno nismo trebali raditi. Zna to svatko u svom biznisu. Bolje polagan iz akumulacije, nego naglo na kredit. Jer kada dođe kriza, razvoj na kredit propadne 100%, a iz akumulacije se nekako prebrodi.
TV program je prilagođen nezapolenima
Naše TV postaje se brinu da nezaposlen narod ima što raditi. Otprilike 1590 epizoda serija ide mjesečno na HTV1, HTV2, RTL, RTL2, NovaTV i DomaTV. Naravno emisija koje imaju veze sa rješenjem krize, možemo izbrojati na prste ruke. Eto koliko je važan izlaz iz krize.
http://www.business.hr/dogadjaji/odzvonilo-lihvarskim-oglasima-po-stupovima-svi-kod-linica-po-licencu
Limit kamata je samo jedna od mjera za rješenje problema, ali ne i ključna.Novim Zakonom reguliran je nadzor nad svim potrošačkim kreditima, a forumulama ćemo određivati iznos kamate, kazao je Linić i pojasnio da više neće biti ugovornih klauzula kojima se dozvoljava slobodno određivanje kamata, dok se premijer Milanović našalio kazavši kako će novi zakon povrh svega, destimulirati uništavanje komunalne imovine.
Nostradurus je napisao/la:Problem sa tramvajima je što ih je Zet uzeo na kredit. To znači da smo napunili džepove i bankarima. A stvar je pokrenuta u trenutku kada su prihodi grada bili najbolji - na vrhu kreditne ekspanzije. Znači totalno bez mozga. Ako je Končar radio tramvaj, trebao je to koordinirati i sa Osijekom te to raditi bez kredita. Možemo malo i biti megalomani, ali ako to radimo preko kredita koji kasnije postanu i upitni za otplatu, tada je to nešto što sigurno nismo trebali raditi. Zna to svatko u svom biznisu. Bolje polagan iz akumulacije, nego naglo na kredit. Jer kada dođe kriza, razvoj na kredit propadne 100%, a iz akumulacije se nekako prebrodi.
Slažem se, da je najbolje financirati reprodukciju iz akumulacije. MEđutim u ZET-u nikada akumulacije neće biti, jer se kroz politiku cijena voznih karata vodi gradska socijalna politika. Slično kao u HEP-u (i mnogim drugim monopolistima), njihova politika cijena nema veze sa komercijalnim poslovanjem, dok god država provodi socijalne programe preko tih cijena. A kada nemaš akumulacije - a potreban ti je tramvaj - ideš u banku. Končar i drugi učesnici u proizvodnji tramvaja ne mogu financirati grad na način da njima direktno grad otplaćuje rate - iz jednostavnog razloga jer se grad (kao i država) vrlo lagano 'sjeti' da više ne bi otplaćivao rate kredita (slučaj Ingre i Zagrebačke Arene), ljudi jednostavno sjednu - i odluče da neće plaćati svoje obaveze ('nažalost trenutno nismo u mogućnosti.....' ) . S obzirom da svaka pristojna banka uzima određena sredstva osiguranja - njima to grad ne može napraviti (sa takvom lakoćom) i tako su u Končaru pametno odlučili da ne bi financirali grad(ove) (na stranu činjenica da vjerovatno nemaju toliku ekonomsku snagu da sami financiraju takav projekt). Iz istog razloga sam i ja prodao banci svoja potraživanja koja sam imao prema državi (naravno umanjen za neki iznos), jer država nema isti odnos prema meni kao prema mojoj banci. Kod tramvaja važna je bila politička odluka da se u to krene i tu je Bandić dobro procijenio. Tramvaji su važno prijevozno sredstvo u gradu Zagrebu, posebice sada kada je nafta skupa, a kako se čini biti će samo još skuplja. Nemam pojma kolike su kamate na taj kredit, ali tu se radi o osnovnoj infrastrukturi grada, nije to neki luksuz.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Fidelito je napisao/la:Može se govoriti o korupciji u gradu Zagrebu, ali nekako mislim da novi tramvaji to baš i nisu. Jest da nisu bili jeftini, ali ja to gledam iz drugog kuta: Ti tramvaji su Hrvatski proizvod. Teško je danas prodati bilo što, a posebno tramvaj koji ima jaaako dugi rok amortizacije. Ako Zagrebačka, Hrvatska, (je, privatna), industrija razvije tramvaj, prvi logični kupac je grad u kojem se proizvodi. Tko bi kupio tramvaj od proizvođača čiji tramvaji ne voze po gradu u kojem se izrađuju? A postoji tu i još nešto, a to je da na tako kompleksnom proizvodu kao tramvaj treba liječiti i 'dječije bolesti' kojih je zasigurno bilo. A najbolje mjesto za testiranje i probu novog proizvoda je grad koji je blizu proizvođaču. A te tramvaje ipak (dobrim dijelom) proizvode radnici koji primjau plaću u gradu Zagrebu (a i plaćaju prirez). Mislim da je taj tramvaj uspješna priča, a kada se proda dalje biti će još uspješnija. Raduje me (kao proizvođača) kada netko uspije napraviti svjestki proizvod u mojoj državi koji se može prodavati u cijelome svijetu. Bandić nije cvijeće, ali je jedan od uspješnijih (sposobnijih) gradonačelnika Zagreba i napravio je puno za grad. Možda ima svojih 'sivih zona' gdje se stvari mogu tumačiti i na drugi način, ali treba gledati ukupnu sliku, a ti tramvaji će mu uvijek biti doba rekalma.
Za komentar svaka čast, samo kada bi tako razmišljali naši poltičari bilo bi nam puno lakše.Primjera ima mnogo što bi se u hrvatskoj dalo sve proizvesti :primjer,poljoprivredni proizvodi(hrvatski_domači) koji bi u restoranima ,hotelima itd ali tu nije brzi okretaj kapitala i treba puno truda i muke.Zaposli bi se ljudi ,prodaja sjemena(uvjet hrvatsko) mineralna gnojiva,bi možda bila jeftinija i sva ostala logistika koja ide uz to tu bih mogao nabrajati još puno primjera .Međutim našim političarima i državnom aparatu je puno lakše izmišljati nove i nove poreze i namete. Bilo bi im puno pametnije da malo po malo po malo smanjuju uvoz a potiću potrošnju domačih HRVATSKIH proizvoda(ali tu treba Puno rada i znoja ) bez obzira što bi bili možda malo skuplji ali i kvalitetniji .Mogao bih tu napisati još puno prinjera ali to drugom prilikom.
jlukaci7- Broj postova : 143
Registriran : 03.02.2011
3
Kad tako podržavate Bandića i njegove poteze, sigurno znate da nitko od medija nikad nije bio u njegovom stanu. He, he. Čovjek bez tajni?
Glupo je razgovarati o tramvajima jer, ako grad nema mogućnosti da stvori akumulaciju za obnovu voznog parka ZET, tada sigurno nema ni novac za otplatu kredita koji je veći od potrebne akumulacije. Ovdje ispada da bez banke ne možemo ni prdnuti.
Glupo je razgovarati o tramvajima jer, ako grad nema mogućnosti da stvori akumulaciju za obnovu voznog parka ZET, tada sigurno nema ni novac za otplatu kredita koji je veći od potrebne akumulacije. Ovdje ispada da bez banke ne možemo ni prdnuti.
Fidelito je napisao/la:Može se govoriti o korupciji u gradu Zagrebu, ali nekako mislim da novi tramvaji to baš i nisu. Jest da nisu bili jeftini, ali ja to gledam iz drugog kuta: Ti tramvaji su Hrvatski proizvod. Teško je danas prodati bilo što, a posebno tramvaj koji ima jaaako dugi rok amortizacije. . Mislim da je taj tramvaj uspješna priča, a kada se proda dalje biti će još uspješnija.
Bio je tramvaj i u ponudi za prijevoz u Beogradu ! Staklo ih je na prednjoj strani asociralo na veliko slovo U , pa je odabran neki drugi proizvođač !
Đuro Japarić- Broj postova : 1758
Registriran : 17.02.2012
55
jlukaci7 je napisao/la:Fidelito je napisao/la:Može se govoriti o korupciji u gradu Zagrebu, ali nekako mislim da novi tramvaji to baš i nisu. Jest da nisu bili jeftini, ali ja to gledam iz drugog kuta: Ti tramvaji su Hrvatski proizvod. Teško je danas prodati bilo što, a posebno tramvaj koji ima jaaako dugi rok amortizacije. Ako Zagrebačka, Hrvatska, (je, privatna), industrija razvije tramvaj, prvi logični kupac je grad u kojem se proizvodi. Tko bi kupio tramvaj od proizvođača čiji tramvaji ne voze po gradu u kojem se izrađuju? A postoji tu i još nešto, a to je da na tako kompleksnom proizvodu kao tramvaj treba liječiti i 'dječije bolesti' kojih je zasigurno bilo. A najbolje mjesto za testiranje i probu novog proizvoda je grad koji je blizu proizvođaču. A te tramvaje ipak (dobrim dijelom) proizvode radnici koji primjau plaću u gradu Zagrebu (a i plaćaju prirez). Mislim da je taj tramvaj uspješna priča, a kada se proda dalje biti će još uspješnija. Raduje me (kao proizvođača) kada netko uspije napraviti svjestki proizvod u mojoj državi koji se može prodavati u cijelome svijetu. Bandić nije cvijeće, ali je jedan od uspješnijih (sposobnijih) gradonačelnika Zagreba i napravio je puno za grad. Možda ima svojih 'sivih zona' gdje se stvari mogu tumačiti i na drugi način, ali treba gledati ukupnu sliku, a ti tramvaji će mu uvijek biti doba rekalma.
Za komentar svaka čast, samo kada bi tako razmišljali naši poltičari bilo bi nam puno lakše.Primjera ima mnogo što bi se u hrvatskoj dalo sve proizvesti :primjer,poljoprivredni proizvodi(hrvatski_domači) koji bi u restoranima ,hotelima itd ali tu nije brzi okretaj kapitala i treba puno truda i muke.Zaposli bi se ljudi ,prodaja sjemena(uvjet hrvatsko) mineralna gnojiva,bi možda bila jeftinija i sva ostala logistika koja ide uz to tu bih mogao nabrajati još puno primjera .Međutim našim političarima i državnom aparatu je puno lakše izmišljati nove i nove poreze i namete. Bilo bi im puno pametnije da malo po malo po malo smanjuju uvoz a potiću potrošnju domačih HRVATSKIH proizvoda(ali tu treba Puno rada i znoja ) bez obzira što bi bili možda malo skuplji ali i kvalitetniji .Mogao bih tu napisati još puno prinjera ali to drugom prilikom.
Potpisujem!
Naša vlada ide putem manjeg otpora, odnosno pogrešnim putem. A kad rezultati nebudu dobri onda će se pitati pa kako je to moguće, gdje smo pogriješili?? Čačiću već sad nije jasno zašto nema investitora u njegove fantastične projekte. Ljudi moji pa kakvu pamet mora čovjek imati da pored tolikih resursa i domaćih proizvoda koje imamo oni uvoze sve kaj stignu?!! Primjer: zamislite, ja sam proizvođač krumpira, kad ono jedno jutro odem u dućan i kupim 5 kg. Doma bi mi rekli da sam lud! ..ajde druga stvar je ako se na domaćem tržištu rasprodala određena namirnica a potražnje za njom još ima, onda kupi kolko god treba.
Pa zar je stvarno bitna trenutna zarada makar po cijenu propadanja domaćeg proizvođača?!! Kakvi su to ljudi, rodoljubni????
DARKO- Broj postova : 1603
God : 37
Zanimanje : Šofer
Registriran : 26.11.2011
52
→→→ : VIŠE
Miševi i štakori znaju što slijedi
http://danas.net.hr/hrvatska/stotinjak-clanova-hns-u-slavoniji-napustilo-stranku
Mislim da je to već viđeni scenarija. Kao kod brodoloma, štakori prvi bježe sa broda. :-)).
Druga stvar je što bježeći u ove dvije stranke pokazuju političku nezrelost, a vlastitu oportunost. Jer valjda vjeruju da će te stranke biti uskoro u modi.
Mislim da je to već viđeni scenarija. Kao kod brodoloma, štakori prvi bježe sa broda. :-)).
Druga stvar je što bježeći u ove dvije stranke pokazuju političku nezrelost, a vlastitu oportunost. Jer valjda vjeruju da će te stranke biti uskoro u modi.
Slovenija opet prijeti: Ili Ljubljanska banka ili EU
http://danas.net.hr/hrvatska/slovenija-opet-prijeti-ili-ljubljanska-banka-ili-eu
Prijatelji iz Slovenije nam nude jednostavno rješenje da izbjegnemo ulaz u EU. Samo trebamo tražiti svoje pare od slovenaca. :-))
Prijatelji iz Slovenije nam nude jednostavno rješenje da izbjegnemo ulaz u EU. Samo trebamo tražiti svoje pare od slovenaca. :-))
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bankarske_elite_vise_ne_skrivaju_mi_smo_pravi_vladari_svijeta/861333.html
Nostradurus je napisao/la:http://danas.net.hr/hrvatska/slovenija-opet-prijeti-ili-ljubljanska-banka-ili-eu
http://Nismo_mi_tako_pametni...Da_sam_ja_na_nečijem_mjestu_rekao_bi_europo_uživajte_sa_slovenijom!
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
Bit će "kruha i igara". Jedni će stajati u redu za kruh, a drugi u redu za utakmice: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/205749/Sve-vise-Britanaca-stoji-u-redu-za-humanitarnu-pomoc.htmlĐuka VT je napisao/la:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bankarske_elite_vise_ne_skrivaju_mi_smo_pravi_vladari_svijeta/861333.html
Djeci moram reći da smiju pojesti samo jednu breskvu
http://danas.net.hr/hrvatska/zlatko-milisa-siromastvo-ocajna-majka-djeci-moram-reci-da-smiju-pojesti-samo-jednu-breskvu
Život radnika u gradu postaje kritičan. Kada više ne budu mogli prehranjivati djecu, doći će do revolucije.
Život radnika u gradu postaje kritičan. Kada više ne budu mogli prehranjivati djecu, doći će do revolucije.
Čitam tekst i sjetim se svoga djetnjstva ,kad sam bio željan privilegije koju su tada imala gradska djeca .Nostradurus je napisao/la:http://danas.net.hr/hrvatska/zlatko-milisa-siromastvo-ocajna-majka-djeci-moram-reci-da-smiju-pojesti-samo-jednu-breskvu
Dok su oni jeli banane, jabuke ,lubenice , ja sam kao dijete iz radničke obitelji koja se bavi stočarstvom brao divlje jagode , divlje trešnje , vadio nekakvo slatko korijenje neke biljke , brao divlje lješnjake ,a sladoled sam mogao dobiti samo ako bi me otac poveo sa sobom na nekakvu lokalnu svetkovinu .
Slatkiše sam mogao okusiti samo kad bi rodbina dolazila iz zapadnih zemalja .itd,itd...
Mislim da većina radničke obitelji koji su pobjegli sa sela u grad i ostavili svoju djedovinu i koji kukaju, su sami sebe uvalili u g...a.
Kakva je sramota živjeti na selu i glavninu hrane proizvesti za svoju obitelj
ne znam možda griješim u ovakvom načinu razmišljanja ?
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
Gosp. Kovač nemam ništa za dodati, to je sve istina kaj ste napisali. Apsolutno ne griješite u razmišljanju!
Nekome je nažalost sramota biti seljak a kad rasproda svoju djedovinu kako vi pišete onda na kraju psuje i prezire seljaka a do jučer je i sam bio u tim vodama kao i sve generacije iza njega koje su to imanje stvorile. Znam takve, ima ih....jadno je to i pomisliti..
Nekome je nažalost sramota biti seljak a kad rasproda svoju djedovinu kako vi pišete onda na kraju psuje i prezire seljaka a do jučer je i sam bio u tim vodama kao i sve generacije iza njega koje su to imanje stvorile. Znam takve, ima ih....jadno je to i pomisliti..
DARKO- Broj postova : 1603
God : 37
Zanimanje : Šofer
Registriran : 26.11.2011
52
http://hr.seebiz.eu/kolumne-i-komentari/povratak-na-selo-kao-zadnja-sansa-za-ekonomski-iscrpljene-hrvate/ar-40739/
Tomek612- Broj postova : 938
God : 29
Zanimanje : poljoprivredni tehničar opći
Registriran : 11.11.2011
21
Grdno se zaj..o svaki obični čovjek sa srednjom stručnom spremom ,koji je sa sela pobjegao u grad vjerujući u svjetlu budućnost i blagostanje .
Jok pajdo ,osjetio sam život velegrada i shvatio od kud pušu vjetrovi i gdje tjeraju
Umjesto svjetle budućnosti u gradu izabrao sam povratak u prošlost svojih djedova ,samo još da naučim živjeti bez novca kao i oni što su živjeli i to je to
Jok pajdo ,osjetio sam život velegrada i shvatio od kud pušu vjetrovi i gdje tjeraju
Umjesto svjetle budućnosti u gradu izabrao sam povratak u prošlost svojih djedova ,samo još da naučim živjeti bez novca kao i oni što su živjeli i to je to
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
Penezi kvare ljude,bolje da ih nema.Naši stari nisu imali račune za struju ,telefone,vodu i ostale namete,samo porez državi,puno su zadovoljniji bili od nas iako su manje imali a ovo danas što više radiš i imaš sve si nezadovoljniji i samo te jedan dan opiči infarkt ili moždani i ajmo pod ledinu u pedeset i nekoj.
jd4755- Broj postova : 1819
God : 60
Zanimanje : poljoprivreda-ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
39
Tomek612 je napisao/la:http://hr.seebiz.eu/kolumne-i-komentari/povratak-na-selo-kao-zadnja-sansa-za-ekonomski-iscrpljene-hrvate/ar-40739/
O selu ne mogu pisati teoretičari marksizma i lenjinizma !
Pisci > strategije > razvoja poljoprivrede RH iznijeli su podatak da je prosječno imanje u seoskom vlasništvu 2, 8 ha ! 100 ha = 1 km kvadratni ! 100 : 2, 8 = 35 , 7 obiteljskih imanja po modelu Broza i partije !
35 , 7 X 5 članova = 178 ,5 stanovnika na 1 km kvadratnom -više nego Kineza ! To smo imali do 1950 !
Od 1945 seoski prostor se napušta odlaskom cijelih obitelji , ili većinom djece kojima su roditelji maksimalno pomogli !
2011 imamo 119 izumrlih sela , počevši od Slavonije ! Imamo sela bez djece počevši od Slavonije !
Ako netko na seoskom prostoru misli živjeti od poljoprivrede , onda se neće vratiti na 2, 8 ha , izuzev u svrhu rekreacije ako ima prihod izvan poljoprivrede !
Đuro Japarić- Broj postova : 1758
Registriran : 17.02.2012
55
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/206296/Slovacki-premijer-zeli-nacionalizirati-osiguravajuce-kuce.html
Zanimljivo je da Slovačka, koju navodimo kao primjer zemlje koja je u EU, ima problema sa lovom za zdravstvo i namjerava baš suprotno od naše vlade? Samo je pitanje koliko će im nacionalizacija pomoći dok imaju ekonomsku okupaciju novcem kao kreditom?
Zanimljivo je da Slovačka, koju navodimo kao primjer zemlje koja je u EU, ima problema sa lovom za zdravstvo i namjerava baš suprotno od naše vlade? Samo je pitanje koliko će im nacionalizacija pomoći dok imaju ekonomsku okupaciju novcem kao kreditom?
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Stranica 31 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.