AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Europska Unija
Stranica 10 / 28. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Kako bi ste u ovom trenutku glasovali ako bi imali ponuđeno...?
Re: Europska Unija
Slazem se sa vama, samo postoji ta istina da smo mi preglupi da bi imali drzavu. I ovako i onako ili bi mi to sami sjebali ili cemo dati da nam drugi sjebu.....
PA ZAR SE NIJE RODIO BAREM JEDAN KOJI ISKRENO ZELI SACUVATI !!!!!
PA ZAR SE NIJE RODIO BAREM JEDAN KOJI ISKRENO ZELI SACUVATI !!!!!
marko1106- Broj postova : 92
God : 44
Registriran : 21.05.2011
0
Od svih silnih komentara na europsku uniju ja bih se vratio na jednu izreku čovjeka koji je rekao da našem prvom predsjedniku treba dati Nobela..skim je radio državu, jel...dok se god nesudi ciganu za veleizdaju, dok se god neriješe svi ratni zločini, dok se god nepretane krasti i nauči mlade da se samo od poštenog rada može živjeti....nikad nebi i nisam za eu...PRVO MORAMO POČISTITI SVOJA GOVNA...nitko to neće učinitit za nas
Krx- Broj postova : 1196
God : 42
Registriran : 10.03.2008
11
dok mi ne rješimo da smo gazde ove države neće nas niko poštivat ja sam imao jučer situaciju da mi se j.... majku u..... jer sam balirao na svome a nemiješ odgovorit jer je to mržnja na nacionalnij bazi i uz to bratića mi prozivaju da je kombajnom zgazio 10m ograde kod baliranja ajde nek mi neko kaže ko od vas balira kombajnom
mehaničar- Broj postova : 175
God : 44
Zanimanje : većinom radim za badava
Registriran : 25.09.2010
2
→→→ : VIŠE
Znači ,nisam jedini koji ima slične probleme.Jučer je kod mene u gostima boravila jedna ekipa poduzetnika iz Zagreba .Obilazili su znamenitosti moga rodnog kraja ,pa i našu livanjsku mljekaru,i na kraju moje skromno gospodarstvo .Cijelo vrijeme razgovora je bila tema" EU" i problemi mentalnog sklopa.Zaključak je da samo mladi ljudi mogu nešto promijeniti, ali samo kad se desi smijena generacija ,pogotovu generacija koja je rasla i sazrijevala u bivšem sistemu ..........mehaničar je napisao/la:dok mi ne rješimo da smo gazde ove države neće nas niko poštivat ja sam imao jučer situaciju da mi se j.... majku u..... jer sam balirao na svome a nemiješ odgovorit jer je to mržnja na nacionalnij bazi i uz to bratića mi prozivaju da je kombajnom zgazio 10m ograde kod baliranja ajde nek mi neko kaže ko od vas balira kombajnom
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
.Zaključak je da samo mladi ljudi mogu nešto promijeniti, ali samo kad se desi smijena generacija ,pogotovu generacija koja je rasla i sazrijevala u bivšem sistemu ..........
uopće se ne slažem sa tvojom konstatacijiom!
rastao sam u sistemu u kojem je bilo 1000% manje lopovluka i prevara u odnosu na danas, zbog represivnog državnog aparata.
rastao sam u sistemu u kojem je bilo tvornica i svi koji su htjeli raditi radili su.
odrastao sam u sistemu u kojem su rad i poštenje bili vrlina, a danas sam budala
odrastao sam u sistemu u kojem sam zbog utaje poreza bio kažnjen drastično i pribijen na stup sramote, a danas bi bio heroj ulice koji je uspio.
u tom sistemu su moralne kvalitete bile cjenjene, a danas su marginalizirane
odrastao sam u sistemu u kojem nisam bio član partije ( čak nisam bio učlanjen u omladinu zbog bolesti u 8. razredu), nisam bio ustaša, bio sam samostalan, neovisan,demokratičan, nelojalan.
i sada kao takav iz bivšeg sistema trebam nestati jer se ne uklapam u novi poredak.
nabijem na...... sve lopove kojima takovi kao ja smetaju, a ima nas više nego njih.
mladi u ustaškim uniformama su naša budučnost.
mladež hdz-a koja koristi crne fondove svoje stranke(nedavna afera,spretno medijski zaboravljena) su takodjer moralne vertikale i budući predvodnici.
štemeri i drog-dileri su uzori cijeloj jednoj generaciji
itd.itditditd
a samo se trebamo pogledati u ogledalo i napokon priznati sami sebi i oprostiti sami sebi
nažalost europa nam treba jer sami neznamo i nećemo
gourmet- Broj postova : 94
Registriran : 13.05.2011
0
http://www.skriveno.com/index.php/2011/06/europska-ubija-kapitulacija-u-28-zvjezdici-na-20-rodendan-hrvatske-neovisnosti/
lađo- Broj postova : 269
God : 39
Registriran : 04.03.2009
0
Pa dobro, jel vi mislite da će hrvatsko društvo ,država procvatati u vrlo kratkom roku kad uđe u EU .Bojim se da NE!.
Blagodati ulaska u EU će prvenstveno osijetiti elitistička populacija društva .Mali i obični gađanin će teško osijetiti poboljšanje standarda ,pogotovo generacija moje dobi .
Novi svijetski poredak kroz neoliberalni kapitalizam od običnog građanina stvara dužničkog roba ,kao što sam i sam ,zato smatram da će tek moje dijete osijetiti pozitivu a ja ,kako stvari stoje nikako i nikad .
Što se tiče pomenutog bivšeg sistema i konstatacije da represivni aparat tog sistema nije dozvoljavao lopovluk ,eee nebih se baš složio .I u onom sistemu je postojao nepotizam ,lopovluk i svi pojmovi koji se pominju i vežu za današnju mladu državu ,RH.
Blagodati ulaska u EU će prvenstveno osijetiti elitistička populacija društva .Mali i obični gađanin će teško osijetiti poboljšanje standarda ,pogotovo generacija moje dobi .
Novi svijetski poredak kroz neoliberalni kapitalizam od običnog građanina stvara dužničkog roba ,kao što sam i sam ,zato smatram da će tek moje dijete osijetiti pozitivu a ja ,kako stvari stoje nikako i nikad .
Što se tiče pomenutog bivšeg sistema i konstatacije da represivni aparat tog sistema nije dozvoljavao lopovluk ,eee nebih se baš složio .I u onom sistemu je postojao nepotizam ,lopovluk i svi pojmovi koji se pominju i vežu za današnju mladu državu ,RH.
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
lopovluk u državi počinje kad država propada ta ko je bilo za one države tako je i za ove. U ovoj državi je isto velika inflacija kao i u jugi kad je počela njezina propast, sjeti se divljanja cijene goriva, pa pogledaj kod nas na benzinskim pupama i otiđi u banku pa pogledaj tečjaj Franka, Zaključak je naša država financijski propada i naši političari vide jedini izlaz u EU. Od toga ništa kad uđemo u EU niko nebude napravio reda na tržištu, iz te eunije stižu samo zabrane, zatvori sajmove nemoj voziti gnoj na polje, zatvori jednu šečeranu i za drugu budu nešto već smislili, eunija uništava našu proizvodnju mlijeka a isto tako i mesa, naši svinjogojci su na koljenima zbog eunijskih odojaka i zbog ovog našeg šljama što vodi ovu našu državu.
O.P.G.KOVAČ je napisao/la:Pa dobro, jel vi mislite da će hrvatsko društvo ,država procvatati u vrlo kratkom roku kad uđe u EU .Bojim se da NE!.
ja bih se složio!
u jugi sam robijao 18 mjeseci zbog porezne prevare u vrijednosti 3200 dem i davanja mita saveznom inspektoru u vrijednosti 1000 dem.
danas za takve prevare u privredi niti optužne prijedloge ne dižu.( neki se mogu kupiti i za 100 kn)
normalno je da ljudi kradu i varaju ( i na forumu dijele recepte).
postojali su i nepotizam i lopovluk i sve ostalo kao i danas ali oni su bili cvrčci u odnosu na ove danas.
da nebi netko krivo shvatio, ja sam anti-jugoslovenski nastrojen od dana mog rodjenja ali i volim biti realan i samokritičan i kritičan do određenih granica
0
i da, šteta kaj me nisu poslali na goljak, danas bi bio politički zatvorenik.
neka mi ne zamjere neki, znaju o čemu pričam
neka mi ne zamjere neki, znaju o čemu pričam
0
gourmet je napisao/la:rastao sam u sistemu u kojem je bilo 1000% manje lopovluka i prevara u odnosu na danas, zbog represivnog državnog aparata.
rastao sam u sistemu u kojem je bilo tvornica i svi koji su htjeli raditi radili su.
odrastao sam u sistemu u kojem su rad i poštenje bili vrlina, a danas sam budala
odrastao sam u sistemu u kojem sam zbog utaje poreza bio kažnjen drastično i pribijen na stup sramote, a danas bi bio heroj ulice koji je uspio.
u tom sistemu su moralne kvalitete bile cjenjene, a danas su marginalizirane
odrastao sam u sistemu u kojem nisam bio član partije ( čak nisam bio učlanjen u omladinu zbog bolesti u 8. razredu), nisam bio ustaša, bio sam samostalan, neovisan,demokratičan, nelojalan.
i sada kao takav iz bivšeg sistema trebam nestati jer se ne uklapam u novi poredak.
mladi u ustaškim uniformama su naša budučnost.
mladež hdz-a koja koristi crne fondove svoje stranke(nedavna afera,spretno medijski zaboravljena) su takodjer moralne vertikale i budući predvodnici.
štemeri i drog-dileri su uzori cijeloj jednoj generaciji
itd.itditditd
a samo se trebamo pogledati u ogledalo i napokon priznati sami sebi i oprostiti sami sebi
nažalost europa nam treba jer sami neznamo i nećemo
potpisujem.
i dodajem..a kako da odgajam djecu, u kom pravcu?
sunčana- Broj postova : 1026
God : 58
Zanimanje : knjigovodstvo
Registriran : 06.10.2008
2
Na tvoju žalost tog sistema kojeg si ovako krasno našminkao više nema. Nema ga niti u jednoj civiliziranoj zemlji već 50 godina i oni su točno toliko ispred nas. Nemam namjeru nikom objašnjavati kako je takav sam po sebi bio neodrživ i morao je propasti. Ali moram reći da sam neopisivo sretan što ga nema i opet bi dao sve i još više samo da ga mogu ponovo rušiti ! Ne samo rušiti nego zapaliti ( kao krajinu do Knina MP.) Pepeo mu prosuti u vjetar. Neka ga nosi na istočno od Drine gdje mu je mjesto!!!!!
rile- Broj postova : 601
Zanimanje : degustator otpadnih voda
Registriran : 20.12.2010
8
Rile samo si djelomično u pravu. Nema socijalizma nominalno, ali još on živi u ovoj državi, itekako. 'Nemogu me tako malo platiti koliko ja mogu malo raditi', 'od svakoga prema mogućnostima, svakome prema potrebama' samo su neke od socijalističkih parola koje su danas itekako žive. Ovo sada je gore nego prije jer je nominalno kapitalizam, za masu ljudi socijalizam, a bogme neki već uživaju i u komunizmu. Avangarda radničke klase se uspješno transformorala u nacionalsocijalističke vođe. Ali u svojoj biti ostali su isti: lažljivi, pokvareni i ljeni. I sve to samo da prikriju svoju nesposobnost. Kakao drugačije objasniti sve nezarađene mirovine, priče o socijainoj osjetljivosti, generacijskoj solidarnosti i prijevremena 'invalidska' umirovljenja, podele raznoraznih apanaža i povlaštenih statusa zaslužnim pojedincima? Socijalizam je življi nego ikad - a kako će drugačije i biti kada nas vodi provjerni kadar iz Kumrovečke škole?
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
rile je napisao/la:Na tvoju žalost tog sistema kojeg si ovako krasno našminkao više nema. Nema ga niti u jednoj civiliziranoj zemlji već 50 godina i oni su točno toliko ispred nas. Nemam namjeru nikom objašnjavati kako je takav sam po sebi bio neodrživ i morao je propasti. Ali moram reći da sam neopisivo sretan što ga nema i opet bi dao sve i još više samo da ga mogu ponovo rušiti ! Ne samo rušiti nego zapaliti ( kao krajinu do Knina MP.) Pepeo mu prosuti u vjetar. Neka ga nosi na istočno od Drine gdje mu je mjesto!!!!!
Rile, imam dojam da si objektivan (deklariraš se kao intelektualac) i stoga ti moram odgovoriti.
izvlačiš rečenice iz konteksta (našminkao) a to je stara komunistička i socijalistička metoda, dobro prokušana.
pročitaj zašto sam izrekao sve u postu pa onda reagiraj i ocjenjuj!
tko je odlučio da je sistem loš i neodrživ? ako misliš da smo to mi, gradjani ove male zemljice onda ću posumnjati u tvoje objektivno prosudjivanje. sve je krenulo iz rusije (gorbačov, pad berlinskog zida) a sve se rodilo u glavama jedne jadne skupine globalista (bilderberg) kojima se ti sistemi ne uklapaju u njihovu shemu vladanja svijetom (teorija zavjere, izuzetno prisutna na ovim prostorima, mislim na europu).
ja sam ušao u knin 5.8.1995 pod zapovjedništvom generala korade i tada nisam rušio sistem nego oslobadjao hrvatsku od okupacije . brkaš pojmove.
i fašizam je nastao iz nacional-socijalizma ili je čak i bio nacional-socijalizam.
0
opet moram udarati kontru. Najjača svjetska velesila ima socijalističko uređenje, mislim naravno na Kinu!rile je napisao/la:Na tvoju žalost tog sistema kojeg si ovako krasno našminkao više nema. Nema ga niti u jednoj civiliziranoj zemlji već 50 godina i oni su točno toliko ispred nas. Nemam namjeru nikom objašnjavati kako je takav sam po sebi bio neodrživ i morao je propasti. Ali moram reći da sam neopisivo sretan što ga nema i opet bi dao sve i još više samo da ga mogu ponovo rušiti ! Ne samo rušiti nego zapaliti ( kao krajinu do Knina MP.) Pepeo mu prosuti u vjetar. Neka ga nosi na istočno od Drine gdje mu je mjesto!!!!!
Onaj sistem nije bio loš nego su političari bili loši. I još mi objasnite zašto ova naša mlada država, za koju smo svi mi proljevali krv, propada iako imamo demokratsko uređenje?
zato jer po onoj narodnoj, ono sto jedan los pokvari deset pametnih ne moze popraviti
Smiljan- Broj postova : 1988
Zanimanje : Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran : 13.03.2008
2
Socijalizam u SSSR-u i 'istočnom bloku' nije imao previše dodirnih točaka sa socijalizmom 'jugoslavenskog' tipa. Da, represivni aparat je bio podjednak, ali čim je u SSSR-u došlo do malog 'popuštanja' sustav se praktički trenutno raspao. Socijalizam Kineskog tipa - ne bih poželio baš živjeti u njemu. To je praktički robovlasništvo, njih još čeka tranzicija, perestrojka. Što se tiče svih tih socijalizmama mislim da je u jugi on možda najdalje dogurao. Ali svi apsolutistički sustavi imaju svoje limite preko kojih ne mogu ići - i to im je najveća mana. Kada se sve koordinira iz jednog centra, kada partijski kadar odlučuje tko će i gdje biti zaposlen - to neminovno vodi u propast jer se ne uzima u obzir realna sposobnost da se obavi posao (podobnost je na prvom mjestu). Skoro isti problem imamo i danas, recimo teško je zamisliti da u nekom ministarstvu netko dobije posao tko nije trenutno 'podoban'. Svim strankama u Hrvatskoj fali obrazovanih i kvalitetnih ljudi. Oni koji imaju 'kičmu' i koji su svjesni situacije u kojoj živimo uopće se ne žele kandidirati kao članovi stranaka, jer 'stranačka stega' onemogućuje samostalno svjesno političko djelovanje, i tako imamo u saboru ljude kojima je glavni zadatak kada se dižu ruke kod glasanja - da vide kada je ruku digao predsjednik njihovog kluba, pa da i oni tako postupe. Zato je i glasanje javno (i poimenično) - to je način stroge kontrole svoje stranačke glasačke mašinerije. Samo da je glasanje tajno - bilo bi puno više demokracije. I još da nemaju uvid kako su glasali njihovi stranački vođe - to bi značilo da svi (barem većina) moraju i pročitati dokumente za koje glasaju. Da većina mora pročitati te dokumente - stranačke liste morale bi biti drugačije skrojene. (da baba ima jaja - bila bi djed).
Pustimo sada rasprave o socijalizmu - to je iza nas. Nije bitno kako se sustav nominalno zove - bitno je da je sustav pravedan i da ljudi kvalitetno žive u njemu. Da se uredi država kako spada, a ne da se radi lakirovka (još jedan soc-izraz) svako malo prema trenutnim potrebama. Ljudi kod nas nisu svjesni svoje odgovornosti prilikom glasnja na izborima, a s obzirom na relativno niski prosječni stupanj obrazovanosti stanovništva i dobro je - kako je. Čim političarima 'pali' politika potkupljivanja i podilaženja najširim masama - to je loš znak.
Pustimo sada rasprave o socijalizmu - to je iza nas. Nije bitno kako se sustav nominalno zove - bitno je da je sustav pravedan i da ljudi kvalitetno žive u njemu. Da se uredi država kako spada, a ne da se radi lakirovka (još jedan soc-izraz) svako malo prema trenutnim potrebama. Ljudi kod nas nisu svjesni svoje odgovornosti prilikom glasnja na izborima, a s obzirom na relativno niski prosječni stupanj obrazovanosti stanovništva i dobro je - kako je. Čim političarima 'pali' politika potkupljivanja i podilaženja najširim masama - to je loš znak.
117
BOŽIDAR je napisao/la:opet moram udarati kontru. Najjača svjetska velesila ima socijalističko uređenje, mislim naravno na Kinu!rile je napisao/la:Na tvoju žalost tog sistema kojeg si ovako krasno našminkao više nema. Nema ga niti u jednoj civiliziranoj zemlji već 50 godina i oni su točno toliko ispred nas. Nemam namjeru nikom objašnjavati kako je takav sam po sebi bio neodrživ i morao je propasti. Ali moram reći da sam neopisivo sretan što ga nema i opet bi dao sve i još više samo da ga mogu ponovo rušiti ! Ne samo rušiti nego zapaliti ( kao krajinu do Knina MP.) Pepeo mu prosuti u vjetar. Neka ga nosi na istočno od Drine gdje mu je mjesto!!!!!
Onaj sistem nije bio loš nego su političari bili loši. I još mi objasnite zašto ova naša mlada država, za koju smo svi mi proljevali krv, propada iako imamo demokratsko uređenje?
ispravak netočnog navoda dragi kolega: Demokratsko uređenje je samo nominalno, trenutno uređenje je više idiokratskog tipa......
117
rile je napisao/la:Na tvoju žalost tog sistema kojeg si ovako krasno našminkao više nema. Nema ga niti u jednoj civiliziranoj zemlji već 50 godina i oni su točno toliko ispred nas. Nemam namjeru nikom objašnjavati kako je takav sam po sebi bio neodrživ i morao je propasti. Ali moram reći da sam neopisivo sretan što ga nema i opet bi dao sve i još više samo da ga mogu ponovo rušiti ! Ne samo rušiti nego zapaliti ( kao krajinu do Knina MP.) Pepeo mu prosuti u vjetar. Neka ga nosi na istočno od Drine gdje mu je mjesto!!!!!
nisi shvatio. čovjek ne opisuje prošli sistem (dapače, pogotovo ne sa simpatijama, koliko sam shvatila), već način života, moralne pravce, odnose među ljudima..
sunčana- Broj postova : 1026
God : 58
Zanimanje : knjigovodstvo
Registriran : 06.10.2008
2
Rijedak je to talent - cijediti humor iz užasa , pronalaziti bisere u svinjcu.
Ni manje ni više već alkemičarska vještina potrebna je da bi se iz suza izmamio osmjeh, a iz frustracije bol i katarza.
Knjiška moljkino pokušaj shvatiti šta ja želim reći. Odakle ti pravo prosuđivati šta sam i na koji način shvatio.
Ni manje ni više već alkemičarska vještina potrebna je da bi se iz suza izmamio osmjeh, a iz frustracije bol i katarza.
Knjiška moljkino pokušaj shvatiti šta ja želim reći. Odakle ti pravo prosuđivati šta sam i na koji način shvatio.
rile- Broj postova : 601
Zanimanje : degustator otpadnih voda
Registriran : 20.12.2010
8
rile je napisao/la:Rijedak je to talent - cijediti humor iz užasa , pronalaziti bisere u svinjcu.
Ni manje ni više već alkemičarska vještina potrebna je da bi se iz suza izmamio osmjeh, a iz frustracije bol i katarza. Knjiška moljkino pokušaj shvatiti šta ja želim reći. Odakle ti pravo prosuđivati šta sam i na koji način shvatio.
crveno i crno, boris dežulović
vidim čita se
pokušaj svojim rječnikom opisati ..... nešto
0
gourmet je napisao/la:rile je napisao/la:Rijedak je to talent - cijediti humor iz užasa , pronalaziti bisere u svinjcu.
Ni manje ni više već alkemičarska vještina potrebna je da bi se iz suza izmamio osmjeh, a iz frustracije bol i katarza. Knjiška moljkino pokušaj shvatiti šta ja želim reći. Odakle ti pravo prosuđivati šta sam i na koji način shvatio.
crveno i crno, boris dežulović
vidim čita se
pokušaj svojim rječnikom opisati ..... nešto
Ma rile je jedan strahoviti načitan i inteligentan dečko rođo
Morao sam da nebudem opet baniran ,nebi mi srce izdržalo više ni trena bez vas dragi forumaši....
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
rile ne sjecam se kako je prije rata bilo, ali znam da je tad 90% ljudi zivilo dobro tj. imali su posao i sve sto im je trebalo isli na odmore a sad 10% zivi dobro a 90% lose s tim da imas ljudi koji nemaju ni sta jesti a komoli da idu na odmore ili uzivaju neki luksuz, a jedino sto dans imas jedna postotak do grla zaduzenih ljudi koji i osnovne namirnice kupuju na 6 rata ali vozi se novi ludi auto, samo smo to izgleda dobili malo luksuza i debele kredite
deere power je napisao/la:rile ne sjecam se kako je prije rata bilo, ali znam da je tad 90% ljudi zivilo dobro tj. imali su posao i sve sto im je trebalo isli na odmore a sad 10% zivi dobro a 90% lose s tim da imas ljudi koji nemaju ni sta jesti a komoli da idu na odmore ili uzivaju neki luksuz, a jedino sto dans imas jedna postotak do grla zaduzenih ljudi koji i osnovne namirnice kupuju na 6 rata ali vozi se novi ludi auto, samo smo to izgleda dobili malo luksuza i debele kredite
rile ti je u 10%. sit gladnom ne vjeruje. stoga, ne pokušavaj slijepcu na karti pokazivati itinerer.
0
Stranica 10 / 28. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Stranica 10 / 28.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.