AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Automobili
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Automobili
no ja sam više čuo da ljudi pričaju skaj nego eko koza tak da ono ja se drzim skaja
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
Registriran : 14.03.2008
1
→→→ : VIŠE
Pa da. Samo presvlake na Ferrariju imaju ventilaciju, odvođenje dimnih plinova iz njegove fine guzice, a tvoja seljačka guzica (baš poput moje) malo bolje smrdi na takvom sjedalupingo je napisao/la:Pa da . Presvlake se ponašaju slično kao i kožna sjedala ... ako se Kerumu u Ferrariju ne znoji dupe onda neće niti meni Imam te presvlake desetak godina i zadovoljan sam pa sam ih zato opet uzeo .
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
10
heeh ja sam isto za to govorio skaj dok negdje prije mi je jedan majstor koji to radi rekao eko koza...i tako sam ja presao na "eko"....
Naravno da nije koža . Nisu kožna sjedala bez razloga toliko skupa . Ovo izgleda kao sto maraka a meni je trajalo desetak godina . Na Astri presvlake na zadnjem sjedištu nisam pravio nove , izdržale su .
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
Ljudi vjerovali ili ne ali ja sam prodao Ladu . koliko sam tražio toliko sam dobio ... a oglasio ju jednim postom bez slika na njuzima ( news grupe ) !!!
3
Velika potraznja za Nivom ? Ajd drago mi je sto si ju tako brzo prodao...
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Zvonimir je napisao/la:Pa da. Samo presvlake na Ferrariju imaju ventilaciju, odvođenje dimnih plinova iz njegove fine guzice, a tvoja seljačka guzica (baš poput moje) malo bolje smrdi na takvom sjedalupingo je napisao/la:Pa da . Presvlake se ponašaju slično kao i kožna sjedala ... ako se Kerumu u Ferrariju ne znoji dupe onda neće niti meni Imam te presvlake desetak godina i zadovoljan sam pa sam ih zato opet uzeo .
ima i s-klasa,pa vjerojatno imaju i 7-mica i 8-ica
tu su dobri auti za one koji voli kuhana jaja i grah....
Bare- Broj postova : 611
God : 44
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 10.03.2008
21
Robert je napisao/la:Zvonimir je napisao/la:Pa da. Samo presvlake na Ferrariju imaju ventilaciju, odvođenje dimnih plinova iz njegove fine guzice, a tvoja seljačka guzica (baš poput moje) malo bolje smrdi na takvom sjedalupingo je napisao/la:Pa da . Presvlake se ponašaju slično kao i kožna sjedala ... ako se Kerumu u Ferrariju ne znoji dupe onda neće niti meni Imam te presvlake desetak godina i zadovoljan sam pa sam ih zato opet uzeo .
ima i s-klasa,pa vjerojatno imaju i 7-mica i 8-ica
to su dobri auti za one koji vole kuhana jaja i grah....
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
10
Strike a pose !
3
Pingo na tvojim tablama i ne leži voda baš? Oću reć dosta to prosušeno izgleda...vidio sam i slike pšenice, isti slučaj - vode nema, pšenica sjedi 5.
Kod mene katastrofa...hodam s lopatom i štihačom svako malo po polju.
Kod mene katastrofa...hodam s lopatom i štihačom svako malo po polju.
majs- Broj postova : 683
Registriran : 28.08.2008
11
Majs danas sam par puta prozujio tom njivom sa kombinacijom naprijed Guttler a iza sjetvospremač . Jedan prolaz i sijem repu bez hebemti . Sutra ću ju prirediti za sjetvu repe iako tu nije planirana . Tu je trebala biti uljana repica a prošlogodišnji film gdje se ore za repicu sam već stavio ( evo ga dole opet ) . Nakon oranja je dva puta tanjurano ali opet nisam uspio posijati repicu jer je bilo pregrubo ... ostalo tako sve do danas . Istina da imam solidne zemlje po pitanju površinske vode ali na razne načine se brinem i trudim da to održim .
3
pingo je napisao/la:BINGO !Tonxy je napisao/la:pingo evo slucajno naletih u 24 sata na jednu dobru informaciju,a to je da hrv. tvrtka "guma protekt" proizvodi m+s gumu koja je dosta jeftina i navodno kvalitetna pa pogledaj malo
http://www.schnee-offroad.com/guma-protekt/gume.htm
Zvao sam ih . To su protektirane gume . Opet je nema u mojoj dimenziji ali kažu da bez problema stavim njihovu Open Land gumu u dimenziji 235/65 R17 za 700 kn + PDV . Pitao sam za neku recenziju , test , usporedbu ili bilo što drugo vezano uz taj model gume ali rekoše mi da nemaju . Jedino što imaju su zadovoljni korisnici ... i to je nešto ako ne muljaju . Bilo kako bilo guma nije skupa , dao bih joj šansu .
Je`l možda znate nekoga da ima takvu gumu ili da ste čuli nešto o njoj ?
neznam za takve gume ali i mene zanima baš sve, jer teško je nabaviti ispod 1500kn.
a kažeš da joj je cijena cca 700kn
case- Broj postova : 1304
God : 33
Zanimanje : student
Registriran : 10.02.2010
2
pingo je napisao/la:Ne idem nikada na face . Nije me to zarazilo
Malo da se vratim na problematiku sa BF Goodrich AT gumama . Saznao sam da ih NEMA u dimenziji 255/65 R17 . Ne proizvode se . Nude mi 245/75 R17 . Šta vi mislite o tome ? To bi išlo na istu 17 felgu ( nova 16 čelična felga je 870 kn ) a vidim da bi cijeli kotač bio višlji za skoro 5 % . Je`l to ide tako ? Iskustva ?
a pošto, kojoj ti cijeni nude taj bf goodrich 245/75 r17
2
malo je onih koji si mogu priuštiti kakav dobar terenac tipa JEEP, TOYOTA, itd... a još je manje onih koji će svoje skupocijene ljubimce opremiti OFF ROAD gumama i tjerati ih po šumama i teškom blatu...
tvrdim da WRANGLER sa dobrim gumama doslovno jede LADU za doručak!!!
što se tiče voznih osobina po cesti a bome i na terenu!!!
lada po cesti ide kako koza a po mokroj...sačuvaj bože, kao da si na motoru...pazi svaki zavoj....
svi hvale ladu jer su je tjerali po šumama i gorama, jer je jeftina i ko hebe ako je gdje pritakneš uz kakvu bukvicu ili grabić... a kugli, spona i sitnarije, skoro na svakom koraku... kugla je oko 120kn a za JEEP 1.000.00 kuna...
slažem se s tovjim komentarima imam jeep grandcheeroke 2004 lijep je i u njemu ali ga je nemoguče održavati a jednu kuglu smo mjenjali kod škoje mislim da je bio preko 1000kn dosta više! kod jeepa idu samo orginal djelovi a ništa se ne mjenja posebno samo u kompletu zadnje je bio karda ide od prednjeg diferencijala do mjenjača, 4400kn manđeta je ispala pa je vlaga ušla u nutra i tako poznato dalje... jeep sada ima 250000km. i razmišljamo o prodaji red je da se promjeni! a potrošnja je od min 8 što je nemoguće do 15l. tko voli neka izvoli...
lada po cesti ide kako koza a po mokroj...sačuvaj bože, kao da si na motoru...pazi svaki zavoj....
svi hvale ladu jer su je tjerali po šumama i gorama, jer je jeftina i ko hebe ako je gdje pritakneš uz kakvu bukvicu ili grabić... a kugli, spona i sitnarije, skoro na svakom koraku... kugla je oko 120kn a za JEEP 1.000.00 kuna...
slažem se s tovjim komentarima imam jeep grandcheeroke 2004 lijep je i u njemu ali ga je nemoguče održavati a jednu kuglu smo mjenjali kod škoje mislim da je bio preko 1000kn dosta više! kod jeepa idu samo orginal djelovi a ništa se ne mjenja posebno samo u kompletu zadnje je bio karda ide od prednjeg diferencijala do mjenjača, 4400kn manđeta je ispala pa je vlaga ušla u nutra i tako poznato dalje... jeep sada ima 250000km. i razmišljamo o prodaji red je da se promjeni! a potrošnja je od min 8 što je nemoguće do 15l. tko voli neka izvoli...
2
case je napisao/la:malo je onih koji si mogu priuštiti kakav dobar terenac tipa JEEP, TOYOTA, itd... a još je manje onih koji će svoje skupocijene ljubimce opremiti OFF ROAD gumama i tjerati ih po šumama i teškom blatu...
svi hvale ladu jer su je tjerali po šumama i gorama, jer je jeftina i ko hebe ako je gdje pritakneš uz kakvu bukvicu ili grabić... a kugli, spona i sitnarije, skoro na svakom koraku... kugla je oko 120kn a za JEEP 1.000.00 kuna......
E kolega,vjerovo ti ili ne neki dan sam pročito isti takav tekst,doslovce isti na nekom od foruma. I to upravo zato jer kupujem pajera za cestu i naravno off road,pa sam cito o ladi...Nije pametno kopirati od drugih...ako nisi sorry ali pronađem link pa...i osim ako to nije tvoj tekst,ai ako je i ako nije nikako se neslažem da je na terenu išta bolje od lade!!
Ne nude mi ga jer nemaju ali približno 1300 kn bi koštale .case je napisao/la:pingo je napisao/la:Ne idem nikada na face . Nije me to zarazilo
Malo da se vratim na problematiku sa BF Goodrich AT gumama . Saznao sam da ih NEMA u dimenziji 255/65 R17 . Ne proizvode se . Nude mi 245/75 R17 . Šta vi mislite o tome ? To bi išlo na istu 17 felgu ( nova 16 čelična felga je 870 kn ) a vidim da bi cijeli kotač bio višlji za skoro 5 % . Je`l to ide tako ? Iskustva ?
a pošto, kojoj ti cijeni nude taj bf goodrich 245/75 r17
3
pingo...danas sam se informiro u vezi jednog auta i znam decka koji vozi one "guma protekt" gume koje sam postavio u prijašnjim postovima...vozi terenca,pajera 2.8 d i ima ga već 6 godina,kaze da je guma preodlična za te novce i da otkad god vozi pajera i kakve je sve god gume na njega stavljo da su mu ove naj naj....eto toliko od mene
Vjerujem ti da je tako ali moji mi brane da stavim takve gume na Navaru . Kažu da su traktorske a i vidi se kako izgledaju jako slično BF Godrich MT gumama . Na kraju sam uplatio BF Goodrich AT gume koje izgledaju malo kulturnije . Sutra idem po njih tako da bi se ta problematika oko guma napokon završila ... morao sam uzeti i 16 cola felge jer nikako nisam našao 17 cola gume a da po visini odgovaraju originalnima .
Po drugom problemu koji sam imao sa ovim originalnim Navara gumama i njihovim jajastim oblikom isto sutra zatvaram knjigu . Odobrili su mi nove gume . Hajde barem da netko radi kako treba a ne da za sobom doslovno moram vucarati odvjetnika kada idem po kruh i mlijeko .
Po drugom problemu koji sam imao sa ovim originalnim Navara gumama i njihovim jajastim oblikom isto sutra zatvaram knjigu . Odobrili su mi nove gume . Hajde barem da netko radi kako treba a ne da za sobom doslovno moram vucarati odvjetnika kada idem po kruh i mlijeko .
3
Ako su gume još uvijek jajaste, nakon par tjedana vožnje, to su ti morali zamijeniti. To im je puno jeftinije nego da ih vučeš po novinama i televiziji (možda i sudu). Trgovci polako i sami shvaćaju da imaju neke obaveze prema kupcima. A stare gume će ionako nekome 'uvaliti'. Samo ako je auto dugo stajao (a stajao je na jednom mjestu jer su gume jajaste) prigledaj si i akumulator(e). Tamo negdje prije kraja garancije (a možda i sada) probaj ih u nekom servisu akumulatora da ih testiraju na opterećenje (opterete ga i onda mjere napon).
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Zadnji update mojih problema sa gumama ...
Zamijenili mi jajaste Continental originalne gume sa Good Year Wrangler gumama gdje se skakutanje auta neutraliziralo . Kupio 16 cola čelične felge i na njih danas stavio BF Goodrich AT gume u dimenziji 255/70 . Gume ne zuje , fino se voze asfaltom i neće raditi neku štetu na autu čega sam se najviše bojao sa MT gumama zbog stvarno izraženog terenskog profila . Hvala svima na sugestijama ! Over and out .
Zamijenili mi jajaste Continental originalne gume sa Good Year Wrangler gumama gdje se skakutanje auta neutraliziralo . Kupio 16 cola čelične felge i na njih danas stavio BF Goodrich AT gume u dimenziji 255/70 . Gume ne zuje , fino se voze asfaltom i neće raditi neku štetu na autu čega sam se najviše bojao sa MT gumama zbog stvarno izraženog terenskog profila . Hvala svima na sugestijama ! Over and out .
3
E pingo,kako stojis sa potrosnjom?
Jel moze informacija koliko je tezak ,koji motor ima ccm i ks,i koliko trosi .....
Jel moze informacija koliko je tezak ,koji motor ima ccm i ks,i koliko trosi .....
Motor 2.5 litara , 171 KS . Težina 2.2 tone a potrošnja ne ide ispod 10.5 litara sa onim normalnim gumama . Ove terenske već vidim da piju malo više ali i čelične felge tu pomažu .
3
Koliko ti je onda prosjecno,12ak litara?
A kako ide sa registracijom terenca,koliko te izasla ?
A kako ide sa registracijom terenca,koliko te izasla ?
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 34 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.