AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poticaji u poljoprivredi
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Poticaji u poljoprivredi
jedna od stvari koja me najvise ljuti oko te (ne)isplate poticaja je zasto je drzava toliko bezobrazna pa ne nudi mogucnost kompenzacije, konkretno ja da bi dobio svoje potrazivanje od prije godinu dana u vidu kapitalnih ulaganja moram platit pdv koji sam jucer zaduzio i nisam ga namjeravao platit jer cu ga prebit s ulaznim fakturama...
ako ista ta drzava kaze da nema novca za isplatu zaostalih poticaja iz 2008 god, dobro, neka nemaju, pa necemo ni mi imati za nekoliko mjeseci placanje svojih obveza drzavi pa cemo prebit... eee to ne moze.. znaci da oni svjesno nama ne zele isplatiti te poticaje, a mogli bi ih nekako uplatiti kao bon na porezni racun pa dok ih ne potrosimo, ionako ce nazat u proracun...
mogucnosti je dosta od drzavne zemlje do poreza doprinosa i slicno, medjutim neka netko od nas duguje drzavi novce odma se prijete blokadama racuna, a istovremeno drzava nama duguje novce a ne dopusta mogucnost kompenzacije....
oni zele od nas izvuci novce, zadrzati ih mjesec dana te tek onda ih isplatiti nama...
jos sam jednu stvar primjetio, kada placam racun internet bankarstvom nudi mi da odaberem valutu, odnosno datum dospjeca, a ako odaberem isti dan (cijena te transakcije je najveca jer banka ne zadrzava novce) novac kojeg prebacujem kroz nekoliko minuta sjeda na racun primaoca, ali kad uplacujete nesto na drzavni proracun, e onda je situacija drugacija, ja platim transakciju na isti datum dospjeca ali novci ne sjedaju na drzavni proracun odmah, nego su vidljivi tek za nekoliko dana, sto znaci da tih nekoliko dana drzava koristi novce za koje nema pravo koristenja...
ja ako platim transakciju da novac sjeda odmah na racun primatelja onda zelim dao odma i sjedne, ovako se nekoliko dana novcu gubi svaki trag...i nije ni kod mene ni kod primatelja... netko je tu lud...
ne znam dali je to itko primjetio, ali mene strasno nervira...
ako ista ta drzava kaze da nema novca za isplatu zaostalih poticaja iz 2008 god, dobro, neka nemaju, pa necemo ni mi imati za nekoliko mjeseci placanje svojih obveza drzavi pa cemo prebit... eee to ne moze.. znaci da oni svjesno nama ne zele isplatiti te poticaje, a mogli bi ih nekako uplatiti kao bon na porezni racun pa dok ih ne potrosimo, ionako ce nazat u proracun...
mogucnosti je dosta od drzavne zemlje do poreza doprinosa i slicno, medjutim neka netko od nas duguje drzavi novce odma se prijete blokadama racuna, a istovremeno drzava nama duguje novce a ne dopusta mogucnost kompenzacije....
oni zele od nas izvuci novce, zadrzati ih mjesec dana te tek onda ih isplatiti nama...
jos sam jednu stvar primjetio, kada placam racun internet bankarstvom nudi mi da odaberem valutu, odnosno datum dospjeca, a ako odaberem isti dan (cijena te transakcije je najveca jer banka ne zadrzava novce) novac kojeg prebacujem kroz nekoliko minuta sjeda na racun primaoca, ali kad uplacujete nesto na drzavni proracun, e onda je situacija drugacija, ja platim transakciju na isti datum dospjeca ali novci ne sjedaju na drzavni proracun odmah, nego su vidljivi tek za nekoliko dana, sto znaci da tih nekoliko dana drzava koristi novce za koje nema pravo koristenja...
ja ako platim transakciju da novac sjeda odmah na racun primatelja onda zelim dao odma i sjedne, ovako se nekoliko dana novcu gubi svaki trag...i nije ni kod mene ni kod primatelja... netko je tu lud...
ne znam dali je to itko primjetio, ali mene strasno nervira...
JOSIP FERGUSON- Broj postova : 1238
God : 42
Registriran : 10.03.2008
17
→→→ : VIŠE
ljudi bio je poticaj danas za psenicu preostalih 40%, zar su svi uzeli gnojivo ili jos niste provjerili racune
Nema još ništa a za preostalih 40 % se nije moglo uzeti gnojivo .
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
ne kuzim, kako nije a za sta se uzimalo gnojivo, ja nisam uzeo vec sam vratio vaucer i cekao da plate
Ni ja sada ne kužim . Uzeo sam gnojivo za prvi dio i sada te shvatio da je počela isplata drugog novčanog dijela pa kažem da kod mene još nema uplate .
3
prvi dio je bio jos negdi krajem 9mj. (60%) pa su onda rekali ko nece cekat prvi mjesec za preostalih 40% moze uzet gnojivo, ja nisam uzeo gnojivo i danas je uplaceno preostalih 40%
nisam ni znao da se i za prvi dio moglo dic gnojivo
nisam ni znao da se i za prvi dio moglo dic gnojivo
Onda sam ja to krivo shvatio ako je tako . U biti gnojivo sam uzeo prošle godine a onaj dio u novcu još nisam dobio .
3
nisi dobio prvih 60% u lovi? onda je to neka greska kod tebe ako to nisi dobio jer gnojivo je islo samo za drugi dio, znaci za preostalih 40%
ima li jos iko da je dobio poticaj ili da ga treba dobit?
ima li jos iko da je dobio poticaj ili da ga treba dobit?
meni isto sjeli poticaji, to bi trebala bit lova umjesto vaucera, sva sreca da nisam ni iskoristio vaucere, sad s tom lovom kupim duplo vise gnjojiva, ono je bila pljacka....
17
Meni nista.
Sjelo samo za psenicu ili i za repicu?
Tak sam i ja razmisljao,bolje sacekat lovu pa kupiti jeftinije....
Sjelo samo za psenicu ili i za repicu?
Tak sam i ja razmisljao,bolje sacekat lovu pa kupiti jeftinije....
deere vidi zbilja i kod mene se stanje promjenilo. od veceras donekle mirnije spavam, jer mi umalo bilo žao što nisam uzeo 40% u gnojivu.
Ne kuzim pingo, kako nisi dobio 60% u novcu, morao si dobit ko i svi, prosle godine negdje u 9. mjesecu ili cak 10.
Kod mene i repica i pšenica.
Ne kuzim pingo, kako nisi dobio 60% u novcu, morao si dobit ko i svi, prosle godine negdje u 9. mjesecu ili cak 10.
Kod mene i repica i pšenica.
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
Hm,cini mi se da ce opet biti problema kod mene.
Jer smo mijenjali racun i izgleda da to oni nisu sproveli kako treba.
Tommy koja si zupanija?
Jer smo mijenjali racun i izgleda da to oni nisu sproveli kako treba.
Tommy koja si zupanija?
ma vjerovatno ce ti sjest...
i za repicu i psenicu, zato imam dvije uplate, a nebi se sam sjetio....
i za repicu i psenicu, zato imam dvije uplate, a nebi se sam sjetio....
17
Ma dobio sam . Provjerio sam sada knjige ... to je kod mene isti dan bilo sa računa bačeno u jedan duboki ponor bez dna pa sam potpuno zaboravio da sam i dobio lovu . Pih ... cijelo vrijem se veselim da će biti još neke love a ja to potrošio u neznanju
3
Jbg tako to ide.....
dobijes pare i samo ih preusmjeris u "rupu bez dna"....
dobijes pare i samo ih preusmjeris u "rupu bez dna"....
ili ih prebacis iz supljeg u prazno...
17
KCKŽ županija sam. Do sad nisam dobio u isto vrijeme poticaje, uvijek u razmaku 2 dana.
A...kad ce bit za šećernu repu, za to nismo nista dobili još. Eto pingo veseli se, ima jos love. Šta deere si već platio pdv s tim novcima tako da država može stočarima isplatiti njihove povrate pdv-a......(mislim bez uvrede stočarima, nisu svi jednaki)
A...kad ce bit za šećernu repu, za to nismo nista dobili još. Eto pingo veseli se, ima jos love. Šta deere si već platio pdv s tim novcima tako da država može stočarima isplatiti njihove povrate pdv-a......(mislim bez uvrede stočarima, nisu svi jednaki)
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
5min?de nemoj zajebavat?
Mislim zbilja kratko....
Jbg dok se pokupuje sta treba....popije koje pice i kraj.
dobro nije bas tako ali knap knap.
Mislim zbilja kratko....
Jbg dok se pokupuje sta treba....popije koje pice i kraj.
dobro nije bas tako ali knap knap.
Mislis nekakav minus?
Mi na svu srecu nemamo duga u banci ,ali zato ima dalje.....kao i kod vecine.
Hocu reci da rijetko kome ce taj novac posluziti za nesto pamenije od zatvaranja dugova,i ulaganja u proizvodnju.
Mi na svu srecu nemamo duga u banci ,ali zato ima dalje.....kao i kod vecine.
Hocu reci da rijetko kome ce taj novac posluziti za nesto pamenije od zatvaranja dugova,i ulaganja u proizvodnju.
ja jos uvijek cekam onih bijednih 40% od poticaja...
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
63
→→→ : O SEBI
Ja isto...bas malo prije provjerio i nista od uplate.
Valj ce sutra..
nadajmo se....
Valj ce sutra..
nadajmo se....
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Poticaji u poljoprivredi (3)
» Poticaji u poljoprivredi (2)
» Poticaji u poljoprivredi (1)
» Poticaji u poljoprivredi (4)