AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Fendt
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Fendt
deere power je napisao/la:ok javi, kazes sve ce ic na jedno mjesto jel znas mozda di ce to bit?
samo da ne bude u remontu ili slicnim mjestima jer onda kud je to sve lose jos pokradu sve sto se da skinit
jel ima kakvih torpeda rashodovanih?
zrine ce ovo prebacit u tvoju temu pa tamo i mozes stavit obavjest
Ha Torpeda ima od onih proizvedenih 80tih pa do zadnjih trzaja tvornice 95te.
Trebalo bi biti na Orlovači sve, ekonomija između Bobote i Vukovara.
Slatky- Broj postova : 187
Registriran : 26.10.2008
1
[You must be registered and logged in to see this link.]
evo cijene nekih Fendtova u remontu, 211 za 70k eura
evo cijene nekih Fendtova u remontu, 211 za 70k eura
Bubocid !___________________
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
→→→ : VIŠE
Pingo, a ti nemaš onaj Cleanfix?
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
Zvonimir je napisao/la:Pingo, a ti nemaš onaj Cleanfix?
Jesi vidio to na kojem traktoru kako to funkcionira uživo?
Gost- Gost
Mah... Na kraju radnog dana, dok se gorivo toci lijepo uzmes kompresor na 2min i pripremis se za ujutroZvonimir je napisao/la:Pingo, a ti nemaš onaj Cleanfix?
Thor- Broj postova : 547
God : 41
Registriran : 13.08.2008
0
meni na rakovici zna cesto bit na mrezici ispred pa to mtlicom koliko mogu ometem ali nikad ovako puno kao kod, Pinga..!
ur45- Broj postova : 1288
God : 30
Registriran : 17.01.2009
-6
Evo naruči ga . Donesi , postavi , naplati i onda ga imam . Može ?Zvonimir je napisao/la:Pingo, a ti nemaš onaj Cleanfix?
3
evo fendta od clana foruma "peras"
Ivica_m- Broj postova : 120
God : 39
Registriran : 02.02.2009
3
Vidi ide bez utega ... hrabar drajver
PS. ona je petras
PS. ona je petras
3
Ovaj zelenko ima i xenon-e i naprijed i otraga, a čini mi se i 600 gume naprijed te 710 otraga...lijepo, lijepo.
Jedino mi se ne sviđa "potez" gdje na posljednjoj slici skreće a rotodrljača još dobrano u zemlji.
Pingo lagana je to rotodrljača pa ide bez utega...takvu sam nosio s traktorom od 60 ks...
Jedino mi se ne sviđa "potez" gdje na posljednjoj slici skreće a rotodrljača još dobrano u zemlji.
Pingo lagana je to rotodrljača pa ide bez utega...takvu sam nosio s traktorom od 60 ks...
majs- Broj postova : 683
Registriran : 28.08.2008
11
majs je napisao/la:Ovaj zelenko ima i xenon-e i naprijed i otraga, a čini mi se i 600 gume naprijed te 710 otraga...lijepo, lijepo.
60ks i full utegi...
case- Broj postova : 1304
God : 33
Zanimanje : student
Registriran : 10.02.2010
2
ljep traktor, gonio bi taj i 4m, bolje nego ovu "malu"...
JOSIP FERGUSON- Broj postova : 1238
God : 42
Registriran : 10.03.2008
17
Pogledajte malo bolje predzadnju sliku pa uzmite u obzir moje poznavanje voznih osobina toga traktora i eto vam zašto sam bio ciničan u prošlom postu . Vjerujte mi da taj traktor osjeti jednu tonu na zadnjem hidrauliku kao da na IMT 539 natovarite punu 400 litara prskalicu .
3
Točkovi prednji su mu malo u zraku.
B-J- Broj postova : 594
Registriran : 02.01.2010
5
ivica
makina i pol od fenda...to bum moral iti z tobom nekad glet dok dojdem opet do tebe...
makina i pol od fenda...to bum moral iti z tobom nekad glet dok dojdem opet do tebe...
Matija case 5140- Broj postova : 989
God : 30
Zanimanje : Svinjogojac
Registriran : 18.01.2009
18
Slavonski gačan je napisao/la:jedan je 412, drugi bi trebao biti 714. Tako nekako
718 vario
B-J- Broj postova : 594
Registriran : 02.01.2010
5
A šta kažete na TRISIXA alaj je to svemirski brod..
Tošo- Broj postova : 589
God : 45
Zanimanje : Poljoprivrednik
Registriran : 19.01.2010
5
Možda imaš samo takav dojam, ali kotači se ne dižu u zrak, nek te ne zavara to kaj nema utega trenutno. Ta brana je lagana i doslovno malo opterećenje za tu konjažu taktora.B-J je napisao/la:Točkovi prednji su mu malo u zraku.
Slikano je dok je u jarku bil ili točno u nagibu. Neznam, ali tak izgleda
A kaj se tiče okretanja a brana u zemlji, eh, to vam je naš traktorista i njegove metode
petras- Broj postova : 100
Registriran : 14.11.2009
0
Na polju malo kada je kritično kada je traktor naprijed lagan. Na cesti je sasvim druga stvar, naročito kod većih brzina. Treba to uzeti u obzir i pažljivo na cesti. Inače kada je drljača na zemlji u radnom položaju vozi se na valjku i tada je sasvim u redu. Sa manje utega na traktoru troši se manje goriva, manje se sabija tlo, manje se troši transmisija (po hiljadu prvi put). A sve radimo radi postizanja bolje i racionalnije obrade tla i ekonomičnije proizvodnje, zar ne? A na cesti se može pripaziti ili eventualno staviti prednji uteg na hidraulik za na put do polja i natrag (jednu putnu molim) ....
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Ma da sklopi poluge prednjeg hidraulika prekobacio bi se na leđa
Dobro u sporom poslu sa rotodrljačom kao na slikama nije bilo potrebe za prednjim utegom ...
Možda se čini kako previše filozofiram oko toga ali na tome traktoru je stvarno dovoljna jedna tona na zadnjem hidrauliku da to više nije to . Naravno da on ide ali ako pi 55 km/h nisi dovoljno siguran da li ćeš
savladati blagu krivinicu ili će ti ona kvrga na cesti upravo još toliko destabilizirati prednji kraj da samo produžiš pravo u šikaru e onda mi sve to gubi čar . Kada konfiguriram traktor za rad uvijek gledam da ide sigurno i po cesti i ponjivi . Evo neki dan sam rekao kolegi da uradi njivu sa sjetvospremačem što je on i napravio ali kada se vratio kući kaže da to nije išlo kako treba . Pitam ga zašto ? Kaže zaboravio je staviti prednji uteg na fendonju i gotovo nikako nije mogao okretati traktor na krajevima njiva pogotovo jer je radna brzina oko 15 km/h ... kaže gura ga naprijed i jedino uz blagi dodir na kočnicu uspije zadovoljavajuće okrenuti traktoru drugi red . Sjetvospremač je 4.5 metara a čujem neki takve imaju i za duplo manje traktore ... kako oni vladaju sa tim silama nije mi poznato . Da skratim . Fendt uvijek mora biti Fendt . Ako ga vidite da se pati u bilo kojem poslu pa makar to bilo i okretanje traktora na krajevima njiva odite u kabinu i našamarajte vozača ( jer on je kriv ) pa opet makar to bio i ja . Kraj priče . Inače drugu njivu sam radio sa MF-om koji ne pati od laganog prednjeg kraja i problem riješen bez utega a Fendt u stanje mirovanja pa neka razmišlja gdje je skrivio .
Nego ovaj fendonja sa slika ima više opreme od mog koji je stvarno serijski . Treba biti dovoljno velik lumen i pri naručivanju tražiti baš xenon radne lampe ... priznajem da ih čak i ja ne bih uzeo ali to možda ima veze sa onim da do Dnevnika uvijek budem kući . Čak mi se sviđa i ona mrežica za upute iza sjedala ... moj niti to nema što isti tren govori da ima i jeftinije sjedalo
Dobro u sporom poslu sa rotodrljačom kao na slikama nije bilo potrebe za prednjim utegom ...
Možda se čini kako previše filozofiram oko toga ali na tome traktoru je stvarno dovoljna jedna tona na zadnjem hidrauliku da to više nije to . Naravno da on ide ali ako pi 55 km/h nisi dovoljno siguran da li ćeš
savladati blagu krivinicu ili će ti ona kvrga na cesti upravo još toliko destabilizirati prednji kraj da samo produžiš pravo u šikaru e onda mi sve to gubi čar . Kada konfiguriram traktor za rad uvijek gledam da ide sigurno i po cesti i ponjivi . Evo neki dan sam rekao kolegi da uradi njivu sa sjetvospremačem što je on i napravio ali kada se vratio kući kaže da to nije išlo kako treba . Pitam ga zašto ? Kaže zaboravio je staviti prednji uteg na fendonju i gotovo nikako nije mogao okretati traktor na krajevima njiva pogotovo jer je radna brzina oko 15 km/h ... kaže gura ga naprijed i jedino uz blagi dodir na kočnicu uspije zadovoljavajuće okrenuti traktoru drugi red . Sjetvospremač je 4.5 metara a čujem neki takve imaju i za duplo manje traktore ... kako oni vladaju sa tim silama nije mi poznato . Da skratim . Fendt uvijek mora biti Fendt . Ako ga vidite da se pati u bilo kojem poslu pa makar to bilo i okretanje traktora na krajevima njiva odite u kabinu i našamarajte vozača ( jer on je kriv ) pa opet makar to bio i ja . Kraj priče . Inače drugu njivu sam radio sa MF-om koji ne pati od laganog prednjeg kraja i problem riješen bez utega a Fendt u stanje mirovanja pa neka razmišlja gdje je skrivio .
Nego ovaj fendonja sa slika ima više opreme od mog koji je stvarno serijski . Treba biti dovoljno velik lumen i pri naručivanju tražiti baš xenon radne lampe ... priznajem da ih čak i ja ne bih uzeo ali to možda ima veze sa onim da do Dnevnika uvijek budem kući . Čak mi se sviđa i ona mrežica za upute iza sjedala ... moj niti to nema što isti tren govori da ima i jeftinije sjedalo
3
Sve na tom traktoru je bilo po narudzbi. I da, mi lumeni smo taj xenon bas i htjeli na svim mogućim svjetlima, iako nisam ziher al moglo je i više, ne sjećam se baš. Puno detalja je tu u igri bilo, sjećam se da je tip ručno ispisal dvije A4 stranice.
Zahvaljujući liku koji nam je prodal traktor oprema koju imamo birana je bas za nase potrebe i rad ali i mogućnosti. Dodatni filteri goriva, zraka, bla bla bla.... U razgovoru nam je preporučil stvari ali i odgovaral nas od nekih fix ideja koje smo imali.
Sjedalo je najjače koje postoji u njihovoj ponudi. Ima i grijanje ali i ventilaciju, štelanje u svim mogućim i nemogućim položajima.
A tehnika vožnje/rada, pih- svatko ima svoje i pametuje.
Zahvaljujući liku koji nam je prodal traktor oprema koju imamo birana je bas za nase potrebe i rad ali i mogućnosti. Dodatni filteri goriva, zraka, bla bla bla.... U razgovoru nam je preporučil stvari ali i odgovaral nas od nekih fix ideja koje smo imali.
Sjedalo je najjače koje postoji u njihovoj ponudi. Ima i grijanje ali i ventilaciju, štelanje u svim mogućim i nemogućim položajima.
A tehnika vožnje/rada, pih- svatko ima svoje i pametuje.
0
petras je napisao/la:Sve na tom traktoru je bilo po narudzbi. I da, mi
lumeni smo taj xenon bas i htjeli na svim mogućim svjetlima, iako
nisam ziher al moglo je i više, ne sjećam se baš. Puno detalja je tu u
igri bilo, sjećam se da je tip ručno ispisal dvije A4 stranice.
Zahvaljujući
liku koji nam je prodal traktor oprema koju imamo birana je bas za nase
potrebe i rad ali i mogućnosti. Dodatni filteri goriva, zraka, bla bla
bla.... U razgovoru nam je preporučil stvari ali i odgovaral nas od
nekih fix ideja koje smo imali.
Sjedalo je najjače koje postoji u
njihovoj ponudi. Ima i grijanje ali i ventilaciju, štelanje u svim
mogućim i nemogućim položajima.
A tehnika vožnje/rada, pih-
svatko ima svoje i pametuje.
Nemoj se ljutit zbog ovoga lumen jer ne mislim pogrdno , baš suprotno (
čitaj dalje možda se uspijem objasniti ) . Nego jesu to tvoje želje da
traktor ima tu opremu ili neke druge osobe jer vidim piše " MI " ...
otac , majka , brat ,
sestra , muž ... ? Stvarno bi me to zanimalo jer čini mi se da nisam
daleko bio sa ovim prvotnim pridjevom lumen . Ta osoba koja je
konfigurirala traktor je stvarno posebna a čikam bilo koga da mi dokaže
suprotno . Recimo koliko ima tako dodatno opremljenih traktora u HR ?
Vjerojatno
je to taj jedan jedini znači da se radi o nečemu vrlo posebnom a taj
koji ga si je prilagodio ne može biti po JUS-u ( ne pitaj šta je to ako
ne znaš ) ... taj odstupa od ostalih u svako doba dana
.
da skratim ... osobi koja je bila glavna i odgovorna za konfiguriranje šaljem ovaj smajli .
EDIT :
Admini zašto mi tako skrati redove kada kopi-pejstam tekst iz malog prozora za brzi odgovr u veliki prozor za odgovor ? Mrzi me to stalno ispravljati pa sada niti neću ...
3
NIje problem, nisam se uvrijedila.
Hm, konfigurirali smo ga moj "mužek" , ja i of kors naš Marcus iz Avstrije Lik je stvarno prva liga. Kak sam već i napisala, kroz razgovor smo ga upoznali s našim radom i situacijom i lik je iskreno i s puno truda sastavljao taj popis opreme. Mi smo prezadovoljni s njim. Dobili smo, doslovno- knjigu s uputama za upotrebu i na hrvatskom...još si je i za to dal truda.
Taj traktor ima tolko toga.....mislim da nikad nebudemo ni u potpunosti naučili njegove funcije da bi ga "iskorištavali" ako me razumiješ.
Takav traktor još nismo vidjeli u HR a ni čuli...ja neznam za vas tu...
I btw, evo ja te pozivam da dodđeš jednom malo u naš kraj, Podravinu, svratiš do Branka i Ivice pa usput i do mene... Budem te profurala u Fendtu
Hm, konfigurirali smo ga moj "mužek" , ja i of kors naš Marcus iz Avstrije Lik je stvarno prva liga. Kak sam već i napisala, kroz razgovor smo ga upoznali s našim radom i situacijom i lik je iskreno i s puno truda sastavljao taj popis opreme. Mi smo prezadovoljni s njim. Dobili smo, doslovno- knjigu s uputama za upotrebu i na hrvatskom...još si je i za to dal truda.
Taj traktor ima tolko toga.....mislim da nikad nebudemo ni u potpunosti naučili njegove funcije da bi ga "iskorištavali" ako me razumiješ.
Takav traktor još nismo vidjeli u HR a ni čuli...ja neznam za vas tu...
I btw, evo ja te pozivam da dodđeš jednom malo u naš kraj, Podravinu, svratiš do Branka i Ivice pa usput i do mene... Budem te profurala u Fendtu
0
Admini zašto mi tako skrati redove kada kopi-pejstam tekst iz malog prozora za brzi odgovr u veliki prozor za odgovor ? Mrzi me to stalno ispravljati pa sada niti neću ...
pokušaj čekirati opciju "Onemogući HTML u ovom postu" u velikom prozoru
btw: čemu često prebacivanje između dva modusa
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: AGCO
Stranica 26 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.