AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poticaji u poljoprivredi (4)
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Poticaji u poljoprivredi (4)
e a kad pare trebaju doci onda su svi na forumu, a kad se treba savjetovat o sijanju i zaštiti onda niko ne cita i ne piše
marca- Broj postova : 263
Registriran : 12.07.2012
11
pare nisu problem para nema
grćo- Broj postova : 183
Registriran : 01.09.2013
8
Evo obavio nekakve razgovore sa ljudima iz HPA i Agencije za plaćanje i inforamcija nam se neće svidjeti, odnosno da od isplate poticaja tko nije dobio vjerovatno nema ništa, a i ostalih "zagubljenih" isplata isto tako . Odnosno da je poticaj isplaćen prvi dio u cijelosti, a jučer je pustito 150 miliona ali za duhan i takve posebne kulture te zaostala plaćanja iz prošle godine.
kak je to moguće? i nemoj se srditi kolega @falkon,ne kukam...mi koji smo dobili,ne znamo zašto vi ostali niste.koji razlog imaju?mora biti nešto!!
Zelena dolina- Broj postova : 1198
Registriran : 03.04.2012
6
falk bila vam je inspekcija 100% samo ti to ne znas ko što i ja nisam znao prije par godina, isto nema poticaja pa nema zvao 100x na kraju nadju da mi je bila inspekcija a ja nemam pojma, sve je bilo ok ali za nagradu sto je sve u redu ceko sam poticaj nekoliko mjeseci, bilo je to prije 5-6 godina
Mogucr kolega. Nissm imao nikakve kontrole niti ista drugo,sve uredu al isplate nema
Nije moguce da je svima koji trebaju dobiti recino za krave doilje ili ovce bila inspekcija pa nece nista dobiti!
Rancher- Broj postova : 48
Registriran : 26.01.2011
0
falkon jel si ti i lani imao takav slićan problem u vezi poticaja ?
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Da lane su mi obustavili krave.
U zadnjih godina nebojašnjivo mi je Jakovina uzeo popriličan iznos novca bez ikakvog riješenja.
DP u selu svi koji su imali bilo kakve kontrole,satelitsku ili direktno na terenu su dobili izvješće o kontrole.
U zadnjih godina nebojašnjivo mi je Jakovina uzeo popriličan iznos novca bez ikakvog riješenja.
DP u selu svi koji su imali bilo kakve kontrole,satelitsku ili direktno na terenu su dobili izvješće o kontrole.
Kod nas je izgleda sve moguće,ali ne vredi se njima moljakat.Na tvome mjestu ja bi se obratio odvjetniku,a vjerovatno i medijima.Koliko vidim da vas ima više,pa možda da nešto zajedno iskordinirate.falkon 2 je napisao/la:Mogucr kolega. Nissm imao nikakve kontrole niti ista drugo,sve uredu al isplate nema
Što se medija tiče to ću odraditi u svakom slučaju, sada tražim još konkretno mogućnost da mirnim razgovorom to riješimo, a onda idemo na medije odnosno urednik poljoprivedne emisije Martin Vuković mi je prvi komšija u selu pa ću njega prvo kontaktirati vezano za to, a onda idemo dalje pa i na odvjetnika u svakom slučaju.
Falk, jel moguce da su toliki brok ljudi preskocili,falkon 2 je napisao/la:Što se medija tiče to ću odraditi u svakom slučaju, sada tražim još konkretno mogućnost da mirnim razgovorom to riješimo, a onda idemo na medije odnosno urednik poljoprivedne emisije Martin Vuković mi je prvi komšija u selu pa ću njega prvo kontaktirati vezano za to, a onda idemo dalje pa i na odvjetnika u svakom slučaju.
Jel tvoj izvor u APP pouzdan ili samo neki referent koji onako pausalno nagadja, nemogu se otet dojmu da je samo tako preskoceno par sto hektara samo nas da foruma, s gdje su ostali u cjeloj RH, ili oni ne citaju, javljaju se na forum. Zanima me dali je bilo isplata ovaj tjedan tj dali je dobio tko za bilovsto?
kuna200579- Broj postova : 18
Registriran : 19.08.2014
0
Ako mene pitaš - odvjetnik ti neće škoditi. Stvar je u tome da doznaš navodni razlog neisplate, pa da pogledaš da li je to uopće ispravno što su ti obustavili po pravilniku i zakonu. Oni u svemu jako odugovlače sa riješenjima i odgovorima, pa bi bilo dobro da prepiska od početka krene preko urudžbenog ureda i paralelno preko maila. Eventualna tužba će još više odužiti samu isplatu, bolje ti je sve riješiti bez toga, ako ikako može. I kada im tvoj odvjetnik napiše čitabu - to se čita, dok bi se na tvoju istovjetnu čitabu to odmah odbilo.
Ako je puno onih koji nisu dobili problem je vjerovatno druge vrste i to će vjerovatno biti riješeno sa vremenom.
Ako je puno onih koji nisu dobili problem je vjerovatno druge vrste i to će vjerovatno biti riješeno sa vremenom.
Zadnja promjena: Fidelito; 3/3/2015, 17:39; ukupno mijenjano 1 put.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Razmišljali smo u beskraj i ništa zaključili! Nikakvih inspekcija,blokada ili bilo čega nema ni govora bar 5 godina unatrag' Od poticaja ništa a trebalo bit po agronetu nekih 120 tisuća prvi dio i što sad! Još najbezobraznije što danas i jučer dakle dva dana pokušaja doznat u zg o čemu se radi nema ni govora.Pa da se kaže u vašem slučaju se radi o tome i točka ! I što poslije sutra jer novca neće biti? Ni u najgorim snovima!
janko- Broj postova : 186
Registriran : 01.10.2010
2
Poprilicno pouzdan izvor. Znaci po njihovom si ili duzan ili nisu uredu ibto je zavrsena prica.
Zasto nebi bilo moguce jer nocac nestaje a i razlog je tu a zstonikako nije stavito na min financija da i koliko je isplaceno,samo izjave ministra da je isplacena milijarda i po i to je to.
(Iako ja ne vjerujem nikome ali ovo za poticaj lako da bude zavrsena prica)
Zasto nebi bilo moguce jer nocac nestaje a i razlog je tu a zstonikako nije stavito na min financija da i koliko je isplaceno,samo izjave ministra da je isplacena milijarda i po i to je to.
falkon 2 je napisao/la:Poprilicno pouzdan izvor. Znaci po njihovom si ili duzan ili nisu uredu ibto je zavrsena prica.
Ako si u pravu da ti je trebalo biti isplaćeno a nije - ništa nije i ne može biti završena priča. Živimo u EU i bez obzira na sve građanin je u centru zbivanja a ne nečija osobna nesposobnost ili možda i politikanstvo. Moguće su greške, propusti, moguće je da novaca nema, a nitko se to ne usudi javno izjaviti (legendarna iskrenost i otvorenost političara, koja će im se na prvim izborima ionako obiti o glavu) (a moguće je i da ovom jadniku na čelu ministarstva netko lagano 'sapuna dasku', ali to je njegov problem). Moraš biti prilično glup da se tako benevolentno odnosiš prema građanima (kojima bi inače morao služiti) u tako važnim stvarima za građane, ali ovo nije prvi puta i otprilike znamo sa kakvim ljudima imamo posla (no to je neka druga priča). Ništa nije izgubljeno, ako imate pravo na te novce - dobiti će te ih. Glupo je reći da će te se morati izboriti za ono što vas ionako ide - ali možda će i to biti potrebno.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Vec imamo iskustva sa ovim ministrom u ovakvim situacijama ... S obzirom da nisam duzan nego sam i u preplate,nisam imao kontrole (barem mi nije dostavito nikakvo izvjesce) i onda ostaje samo politikanstvo uz nesposobnost.
Uzeo sam nešto da se smirim od novca izgleda ništa i to bez znanog nam razloga Sutra je novi dan i slijedi glavolomka kako namaknut toliku svotu novca na koji smo računali
janko- Broj postova : 186
Registriran : 01.10.2010
2
Upravo informacija od jednog kooperanta da je danas dobio uplatu od 13000 kn a ima 15 hektara
pozz narode, nije me bilo dugo, zaboravio pass.
da se nadovezem na vasu priču.ni ja nisam dobio poticaje,
bio sam prošli petak u zagrebu u agenciji i rečeno mi je da imam nekavu kontrolu te da ce mi biti sredstva isplaćena kad to završi.
to je njihova nekakva interna kontrola, mene uzeli zato što mi s preklopilo 0.70 hektara u msp području.
rečeno mi da ce biti riješeno kroz dva tri dana, ali novaca još nema.
ima nas i na mom terenu dosta i to većinom mljekarstvo što nismo dobili sredstva.
da se nadovezem na vasu priču.ni ja nisam dobio poticaje,
bio sam prošli petak u zagrebu u agenciji i rečeno mi je da imam nekavu kontrolu te da ce mi biti sredstva isplaćena kad to završi.
to je njihova nekakva interna kontrola, mene uzeli zato što mi s preklopilo 0.70 hektara u msp području.
rečeno mi da ce biti riješeno kroz dva tri dana, ali novaca još nema.
ima nas i na mom terenu dosta i to većinom mljekarstvo što nismo dobili sredstva.
marijan2- Broj postova : 71
God : 43
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 24.01.2013
0
ni ja nisam dobio obavijest o bilo kakvoj kontroli, kao oni stalnoi kontroliraju i bez našeg znanja
marijan2- Broj postova : 71
God : 43
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 24.01.2013
0
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Poticaji u poljoprivredi (4)
» Poticaji u poljoprivredi (3)
» Poticaji u poljoprivredi (2)
» Poticaji u poljoprivredi (1)
» Poticaji u poljoprivredi (2)