AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poticaji u poljoprivredi (2)
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Poticaji u poljoprivredi (2)
Đuro Japarić je napisao/la:fric1993 je napisao/la:Suhi smo ko luc...
Sto vise ljutimo linica to bu on vise odugivlacio...
A ovi hdssb-ci stalno seru u saboru pa mogli su pitati danas jakovinu kad misli nekaj dati ljudima...
HDSSB se specijalizirao za igrokaze i maškaradu , tu uzimaju maksimalno prostora u Saboru i medijima !
Pa oni se držu one stare poslovice ... "ako ga nemožeš pobijediti, ti mu se pridruži" ... a pošto ova vlada vodi državu u stilu neko igrokaza iliti "cne komedije" tako i ekipa se prihvatila igrokaza ...
Pozdrav svim forumašima!Da li netko zna na kraju.Kako se rješava porezni dug?Da li agencija i porezna to rade mimo nas ili ja moram ići u poreznu i osobno odnijeti stanje duga iz porezne u agenciju za plaćanje ili nešto treće?Hvala unaprijed.
kdebelja- Broj postova : 7
Registriran : 29.01.2010
0
vrni se par stranica unatrag,ima napisanih iskustava forumaša
Zelena dolina- Broj postova : 1198
Registriran : 03.04.2012
6
OPG VACENOVSKI je napisao/la:vrni se par stranica unatrag,ima napisanih iskustava forumaša
kdebelja- Broj postova : 7
Registriran : 29.01.2010
0
kdebelja je napisao/la:Pozdrav svim forumašima!Da li netko zna na kraju.Kako se rješava porezni dug?Da li agencija i porezna to rade mimo nas ili ja moram ići u poreznu i osobno odnijeti stanje duga iz porezne u agenciju za plaćanje ili nešto treće?Hvala unaprijed.
Danas je u Sl Brodu rečeno da će se odbiti poticaji kao dug , a onda razlika isplatiti .
Za poticaje nema čvrstih obećanja , idu na postupnu isplatu tako je Matija Brlošić rekao !
Đuro Japarić- Broj postova : 1758
Registriran : 17.02.2012
55
konačno su i sebi počeli rezati,pa makar i 3%.biti će to već u 8.mj.i dodatnih 10.ali neće ni to biti dosta ,u 11 još 30 pa će to onda biti smijurija grdna,za tetke ,kumove , bratiće kuma od kuma a sve iz kradesea- svakidanpjanog,izHDSSBBSSBB,HSLSHSLS itd...e kad se to počelo dirat (nakon 100 g)moj seljače okreni glavu od jasala i na pašu.pasi bajo jer ćeš i njih morat ranti po onoj:druže tito gdje je moje sa tavana žito....ONAKO OZBILJNO tko štedi - bugarska. gdje se novac vrti njemačka. da imamo kulturu kupovanja SVOG i opet SVOG i taj NAŠ bi se razvio i brat ,sestra ne bi bili na ulici.hebem i ariel 10 g. a danas nemaš sa njim šta oprat,tako i maseja ,fenda , a ne možeš kupit 30 l goriva.radili smo sa torpedom 75 u hrv.šumama , izvukao je u 7g. više od štajera manje se kvario ao raritetu cijena što pričat.da smo subvencirali svoje 2013.bi NAŠI strojevi bili i za izvoz a kamo li za naših par hektara.to smo MI krivi a krivnja onih od počet ka što jedan RIMAC SAM NAPRAVI STROJ , a njih200 000 ni kurcom ne mrdnu je ovaj KOLAPS i nemjerljiva je!!!! pa imam što jesti i sada ću da malo uživam gledat "ŠTA KOJI KU::: TI SELJACI HOĆE" ja sam na minimalcu i ko mi šta može !!špek ,kobasica , prepelica....jJUHUUU!!!!!!!
krizic- Broj postova : 157
Registriran : 30.12.2012
25
Koliko drva pokredete u šumi ajd šuti....
fric1993- Broj postova : 480
Registriran : 12.11.2010
5
kolko treba ,vi prodajete maglu pod kukuruz ,pa sjebete dukat i megle i Findiju ...i jakovinu!
25
Kad si toliko pameta što nisi sam pokrenu neku proizvodnju već si otišao na nečije jasle i čekaš plaću, a povrh toga siječeš ono što ti je otac i djeda posadili a za svoje dijete ne misliš.krizic je napisao/la:kolko treba ,vi prodajete maglu pod kukuruz ,pa sjebete dukat i megle i Findiju ...i jakovinu!
minajo- Broj postova : 122
Registriran : 13.02.2012
1
".... ja sam na minimalcu i ko mi šta može !!špek ,kobasica , prepelica....jJUHUUU!!!!!!!"
Haha , tipični proleterizam! Život od danas do sutra i ne podnosim onog koji radi od danas do sutra jutra jer želi i ima više od mene! Ima takvih sa svih strana.
Da se narod ogleda na seljaka bilo bi bolje cijelom svijetu!
Bolje da tražimo poticaj od države koji smo zavrijedili svojim rukama nego da ovako zdravi i sposobni čekamo socijalu.
Haha , tipični proleterizam! Život od danas do sutra i ne podnosim onog koji radi od danas do sutra jutra jer želi i ima više od mene! Ima takvih sa svih strana.
Da se narod ogleda na seljaka bilo bi bolje cijelom svijetu!
Bolje da tražimo poticaj od države koji smo zavrijedili svojim rukama nego da ovako zdravi i sposobni čekamo socijalu.
DARKO- Broj postova : 1603
God : 37
Zanimanje : Šofer
Registriran : 26.11.2011
52
→→→ : VIŠE
ma socijala je zakon makar je redovno isplaćena i možeš računati na nju treba sve prodat i socijala i pred kuću na klupčicu i jebat mamu onima koji rade i nešto imaju od svoga rada
stjepan- Broj postova : 789
Registriran : 06.07.2009
19
ti si jedan običan lijeni ne konj nego magarac konj je plemenita životinja a ja bih tebe volio upoznati pa da mi kažeš u oči ovo što pišeš ovdje po forumu glava ti je šuplja ko i prazan amperkrizic je napisao/la:kolko treba ,vi prodajete maglu pod kukuruz ,pa sjebete dukat i megle i Findiju ...i jakovinu!
19
stjepan je napisao/la:ma socijala je zakon makar je redovno isplaćena i možeš računati na nju treba sve prodat i socijala i pred kuću na klupčicu i jebat mamu onima koji rade i nešto imaju od svoga rada
potpisujem
radim od jutra do mraka i kad got u bilo koje doba prođem kraj dučana uvijek grupica pijucka i gladi pive. svi na socijali, psuju i pljuju državu i vladu i onda zovu me da platim i kažu ti delaš ti imaš. i kak može bit dobro u državi? a svi su zdravi ljudi koji mogu radit a ne žele jer je lakše pit pivu i primat socijalno
Ivan95- Broj postova : 1149
God : 29
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20
To i mene zivcira i onda komentari gle kakve traktore imaju a jel da sa konjima oremo ili da staro gvozde sarafimo.
Pa naravno da kad nešto radim da prije toga stavim na papir ali di se danas možeš nadati i da ako nešto školski napravis i onda ti to neuspije, tako da nikad nemozes biti siguran u krajnji ishod.
Koliko puta nešto moram i nedjeljom napraviti a takvi prodaju maglu i smiju mi se sa terase od birtije, ali kad malo bolje pogledam nije mi zao.
Ja sam ljut na državu kad gledam familiju koja se doselila sa Kosova . Imaju 4 djece odrasle najmlađi iso samnom u osnovnu školu nigdje nerade malo na crno
Voze auto, svaki mjesec dobe socijalu nikomnigdje neradi redovno se ide u konzum birtiju itd pa zbog takvih ljencurina ili parazita nama kasni poticaj i pitanje je kad će biti i u kojem iznosu...
Pa naravno da kad nešto radim da prije toga stavim na papir ali di se danas možeš nadati i da ako nešto školski napravis i onda ti to neuspije, tako da nikad nemozes biti siguran u krajnji ishod.
Koliko puta nešto moram i nedjeljom napraviti a takvi prodaju maglu i smiju mi se sa terase od birtije, ali kad malo bolje pogledam nije mi zao.
Ja sam ljut na državu kad gledam familiju koja se doselila sa Kosova . Imaju 4 djece odrasle najmlađi iso samnom u osnovnu školu nigdje nerade malo na crno
Voze auto, svaki mjesec dobe socijalu nikomnigdje neradi redovno se ide u konzum birtiju itd pa zbog takvih ljencurina ili parazita nama kasni poticaj i pitanje je kad će biti i u kojem iznosu...
fric1993- Broj postova : 480
Registriran : 12.11.2010
5
smiju mi se dok pored dučana prolazim i dok u polju radim i onda mi lijepo kradu povrče po polju
Ivan95- Broj postova : 1149
God : 29
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20
kako da se ne svađam, pun mi je miško onih koji misle da mi tražimo nešto što nije naše, pogledajte malo šta majmuni pišu o nama po koje kavim forumima i sajtovima a cijela država nam živi na leđima, zar tim majmunima u vladi nije jasno što rade dokle god tuše seljaka koji jedini još može zdravo funkcionirati, i devedeset posto nas volimo ono što radimo i znamo svoj posao raditi kako bog zapovjeda, da su ovi političari u pola kao mi bilo bi nam svima bolje nego je naš problem što nam državu vode koje kakvi propali poljoprivrednici i propalice, koje nemogu napraviti reda u svojoj kući a kamoli u državi, to su sve propalice od prvog do zadnjeg jer da je drugačije i da su sposobni i pošteni ljudi, bavili bih se s nečim drugim i bili biznismeni vodili kojekave firme itd, a ne jebavali pošteni narod koji želi zaraditi i raditi na svojoj grbači , lopovi od prvog do zadnjeg, ni jedan od njih se nije vruć vode napio ni kruha na motiki zaradio, a svoje škole si mogu zabiti u dupe ono lijeno, kod nas je na opčini bio čovjek s 8 razreda osnovne škole načelnik i tada su ruže cvijetale, gradilo se pravile dvorane igrališta asvaltirale ulice itd, a sada od kako su došli ovi školovani ukrali su 25 miliona kuna, prodali 300 hektara zemlje državne, čovjeku s druge županije, prodali industrisku zonu po cijeni poljoprivrednog zemljišta, i takvi nas lopovi vode i dan danas a mi šutimo, a ovo što su uzeli tri posto državnim službenicima i što ne isplačuju poticaje misle da će s tim dobiti, oće oće na čupriji dobio na kapiji izgubio zar oni neshvačaju dokle god ljudi ne budu imali para da troše, dotle će država biti u kurcu jer država živi od poreza, a ako se ne troši nema ni poreza ni nama bolje budućnosti jer ako zdrav razum uzme ova tri posto na recimo plaću od 6000kn, su uzeli 180kn i na tih 180kn nema 25 posto poreza jer to su uzeli, čim su uzeli znači nemožeš ih potrošiti, i država oporezovati i koliko je takvih, dugoročno gledano oni će se pomoći ovaj mjesec na taj način, a idući če im falitit tih 180 kn ili će i idući mjeseca tri pa opet tri i dokle dok ne unište kupovnu moć u državi, a kad to naprave onda smo u banani svi, jer dok prije par godina je bila kriza u evropi, i neke države su dizale plaće da se što više troši i da što više novca povuče državni proračun, a ovi naši naopako, ova naša arogantna vlada je negdje na nekom raskrižju otišla u krivom smjeru, jer nisu znali pročitati putokaz i vrte se u krug, ja mislim da se pokojni franjo okreće u grobu kad vidi šta su majmuni napravili od lijepe naše laka mu hrvatska gruda, potušio bih ih sve u plinskoj komori, on je bio predsjednik države, bio je diktator kakav ovaj narod i treba jer ovo je sto baba kilavo dite.
19
Ovo konkurira za najdužu rečenicu bez točke na internetu a i šire...
SteveO- Broj postova : 1673
Registriran : 28.08.2009
39
Stipa mene si zadivio, pogotovo neki djelovi na kraju teksta.
Tako je pisao i Wiliam Shakespeare, bez prekinute misli pa makar za to trebale i dvije cijele stranice. Njegova velika djela protkana su tragedijom koja ima svoje komične, upravo nevjerovatne detalje. Baš kao i ova nevjerovatna stvarnost koja nas okružuje. Već smo svi puno pisali o problematici tako da mi se više iskreno gadi tema poticaji i bilo kakav spomen na njih. Ali jednostavno čovjek mora s nekim podjeliti svoja promišljanja, kak si rekao nemoš sa onima ispred trgovine, pa je ovo virtualno mjesto okupljanja najpogodnije za te stvari.
Uglavnom htio sam reći sljedeće.
Sinoć u nekim vijestima kažu porezna ide u blokade svima sa dugom većim od 20 000kn. E sad ako još ne dobijemo ovu crkavicu koju sa strepnjom i nadom čekamo kao ozebo sunce to će nažalost biti kraj za veliki dio nas nesretnika.
Oni koji prežive pričat će potomcima u biblijskoj metafori, Nakon tri godine poplava i suše dođe na zemlju još veći zijan, bezsmisao potojanja ! Sve vrijednosti koje razlikuju čovjeka od životinje ugušene su ( u Stipinoj plinskoj komori, prešle horizont događaja ). Sam lucifer je ubjedio vođe naroda kako on i njegovo djelo nisu tako loši, samo zavisi kako si to netko interpretira. I tada je počela apokalipsa velikog djela populacije u maloj zemlji junaka !
Tako je pisao i Wiliam Shakespeare, bez prekinute misli pa makar za to trebale i dvije cijele stranice. Njegova velika djela protkana su tragedijom koja ima svoje komične, upravo nevjerovatne detalje. Baš kao i ova nevjerovatna stvarnost koja nas okružuje. Već smo svi puno pisali o problematici tako da mi se više iskreno gadi tema poticaji i bilo kakav spomen na njih. Ali jednostavno čovjek mora s nekim podjeliti svoja promišljanja, kak si rekao nemoš sa onima ispred trgovine, pa je ovo virtualno mjesto okupljanja najpogodnije za te stvari.
Uglavnom htio sam reći sljedeće.
Sinoć u nekim vijestima kažu porezna ide u blokade svima sa dugom većim od 20 000kn. E sad ako još ne dobijemo ovu crkavicu koju sa strepnjom i nadom čekamo kao ozebo sunce to će nažalost biti kraj za veliki dio nas nesretnika.
Oni koji prežive pričat će potomcima u biblijskoj metafori, Nakon tri godine poplava i suše dođe na zemlju još veći zijan, bezsmisao potojanja ! Sve vrijednosti koje razlikuju čovjeka od životinje ugušene su ( u Stipinoj plinskoj komori, prešle horizont događaja ). Sam lucifer je ubjedio vođe naroda kako on i njegovo djelo nisu tako loši, samo zavisi kako si to netko interpretira. I tada je počela apokalipsa velikog djela populacije u maloj zemlji junaka !
rile- Broj postova : 601
Zanimanje : degustator otpadnih voda
Registriran : 20.12.2010
8
→→→ : VIŠE
stjepane potpisujem sve od rijeći do rijeći a ovom Stevi nek ide preko drine pa nek tamo pametuje,Samo fali ti da bi Hrvatima trebalo da, uzmemo ponovo kao 1991 sve ovo rastjert i dovesti 100 pametnih švaba i dati im odrešene ruke da naprave reda . Ovi naši ni lijevi ni desni nisu ni za k....c Dobro je Bušić davno napisao tek ćete vidjeti kakvi smo mi Hrvati kad dobijemo svoju državu, kao daje bio prorok to se sada ostvaruje
gusta- Broj postova : 1
Registriran : 27.12.2012
0
to sam rekao na kraju za one sa INDEKSA .inače,, konačno,da se više uključi na forum,no istina boli i nas seljake,zato ipišem na ovaj način.PREVIŠE smo dozvolili da sve prolazi kraj nas,a i kom smo sve vjerovali.SLABI su nam predstavnici,zar stvarno nema nitko bolji od ovih 5 što nemaju nikakvo riješenje.
25
Kad će se neko sjetit da već SADA dogovori sa VLASTIMA ma kakvi oni bili i ma kakav bio iznos POTICAJA da ga isplate 100% od 10 siječnja do 31 ožujka za tekuću godinu na primjer počevši sa 2014 god. nadalje.KRAJ PRIČE!!?
janko- Broj postova : 186
Registriran : 01.10.2010
2
krizic je napisao/la:to sam rekao na kraju za one sa INDEKSA .inače,, konačno,da se više uključi na forum,no istina boli i nas seljake,zato ipišem na ovaj način.PREVIŠE smo dozvolili da sve prolazi kraj nas,a i kom smo sve vjerovali.SLABI su nam predstavnici,zar stvarno nema nitko bolji od ovih 5 što nemaju nikakvo riješenje.
Meni su na INDEXU zabranili komentiranje ..
Samo da kažem kod nas porezna radi i danas,toliko o tome kakva je sila u ministarstvu.Zvao me zbog duga koji prelazi 20t,rekao je da nisu uopće dobili nikakav dopis o mogučem prebijanju sa poticajem!!!
DJEČAK- Broj postova : 95
Registriran : 13.03.2012
0
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Poticaji u poljoprivredi
» Poticaji u poljoprivredi (2)
» Poticaji u poljoprivredi (3)