AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poticaji u poljoprivredi (2)
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Poticaji u poljoprivredi (2)
Pa vi mene stvarno iznenađujete sa time što vjerujete tome lažovu i manipulatoru zajedno sa cijelom vladom... pa oni ciljano uništavaju poljoprivedu i poticaje će dati u 6 mjesecu da možemo ići na more tako da turizam profitira od nas .. a ako nam daju za sjetvu nećemo imati sa čime na more i onda je turizam u gubitku ...
a ko bu hranil krave dok bumo mi na moru?
Zelena dolina- Broj postova : 1198
Registriran : 03.04.2012
6
Pa one su ionako nebitno ovoj vladi ... tako da se odgovor daje sam od sebe šta oni misle di te krave trebaju da idu ...
falkon 2 je napisao/la:Pa one su ionako nebitno ovoj vladi ... tako da se odgovor daje sam od sebe šta oni misle di te krave trebaju da idu ...
Žalosno, ali takva je stvarnost.
danijel.franic.9- Broj postova : 57
Registriran : 07.12.2012
0
OPG VACENOVSKI je napisao/la:a ko bu hranil krave dok bumo mi na moru?
To nije njihov problem..
0
ni mi nismo jakovinin problem...to je sad već jasno ko dan.
6
kud ovo ide, spradju se sa ljudima ko da smo svi stoka, bilo radnici ili seljaci, necija glava mora past da bi se nesto pocelo mjenat, ovako odu jedni lopovi dodju drugi i tako u krug ne znas ko je veca bagra a oni se samo smiju i zderu i piju na nas racun
deere power je napisao/la:kud ovo ide, spradju se sa ljudima ko da smo svi stoka, bilo radnici ili seljaci, necija glava mora past da bi se nesto pocelo mjenat, ovako odu jedni lopovi dodju drugi i tako u krug ne znas ko je veca bagra a oni se samo smiju i zderu i piju na nas racun
DP baš naprotiv, mi jesmo Jakovinin problem i to u smislu da nas mora što više uništiti , jer nesmije nas puno ostati prvozbog Todorića a drugo radi toga što moramo uvoziti hranu,mlijeko,meso iz EU
Ovo situacija je točka na i. Čisti dokaz politike mazanja očiju, jedna laž vuče drugu pa se sve nastavlja u nedogled. Nemojte me pogrešno svhvatit i krivo protumačiti što ću pisati odnosi se samo na moj slučaj.
Naime, početkom tjedna odem u poreznu da vidim kako stoje stvari. Prvo iznenađenje nema moje referentice inače jedna krasna gospođica koja mi je do sad uvjek izlazila u susret sa savjetima, moguće se bilo dogovoriti oko dinamike plaćanja, općenito jedan normalan ljudski pristup.
Dakle na njezinom mjestu neka Barbika, kad je otvorila moj slučaj započele su salve prijetnji, ponižavanja, upakovanog pljuvanja po svemu što sam predložio kao rješenje problema. I zadna opaska u smislu nemoj se nadati poticaju dok se dug ne izmiri, tolerirat ćemo 2-3 mjesečne rate, sve ostalo ide svakodnevno u blokadu računa. Svaki dan šaljemo u finu naloge za blokade već je poludila koliko ima posla i koliko koverti svaki dan pošalje. Sretan sam što još nije došla do mene. Ali rade 100/h pa će me brzo stići ruka pravde.
I šta sad da čovjek radi ? Izašao iz porezne zbunjen sluđen, nemogu vjerovat šta koji k....
Razmišljam: Koja frka zbog duga od 50 000kn. Tj. Dva naplaćena računa i nešto poreza na nekretnine. Pokušao sam objasniti da ću pola platiti odmah a pola da preknjižimo jer će mi novci ostati zarobljeni dok se oni smisle vretiti na račun ( sve bezuspješno kao da sam pričao drvetu).
Ali opet ako nedobijem poticaj zbog tog onda sam nahebao.
Ništa. Odlučim platiti !
Odem sutra dan odnjeti dokaze o uplati cijelog duga a kad tamo ista gospođa: nema pojma tko sam ja, kaže kako oni nemaju nikakve veze s poticajima niti u agenciju šalju bilo kakva izvješća, blokiraju račune samo onima koji su "bezobrazni pa uopće ne žele pokušati se dogovoriti oko bilo kakve uplate". itd itd....
Opet iziđem van zbunjen, još više nego dan prije.
Razmišljam: Pa koji sam ja konj. Inače ne smatram se nešto naročito pametnim i inteligentnim, ali ovako da me preveslaju pa to nema u diznilendu.
Eto nije baš u skladu sa temom, ali imao sam potrebu to podjeliti sa vama, zaključak, koji je zaključak ? Poticaji i porezna imali to uopće bilo kakve veze ?
Naime, početkom tjedna odem u poreznu da vidim kako stoje stvari. Prvo iznenađenje nema moje referentice inače jedna krasna gospođica koja mi je do sad uvjek izlazila u susret sa savjetima, moguće se bilo dogovoriti oko dinamike plaćanja, općenito jedan normalan ljudski pristup.
Dakle na njezinom mjestu neka Barbika, kad je otvorila moj slučaj započele su salve prijetnji, ponižavanja, upakovanog pljuvanja po svemu što sam predložio kao rješenje problema. I zadna opaska u smislu nemoj se nadati poticaju dok se dug ne izmiri, tolerirat ćemo 2-3 mjesečne rate, sve ostalo ide svakodnevno u blokadu računa. Svaki dan šaljemo u finu naloge za blokade već je poludila koliko ima posla i koliko koverti svaki dan pošalje. Sretan sam što još nije došla do mene. Ali rade 100/h pa će me brzo stići ruka pravde.
I šta sad da čovjek radi ? Izašao iz porezne zbunjen sluđen, nemogu vjerovat šta koji k....
Razmišljam: Koja frka zbog duga od 50 000kn. Tj. Dva naplaćena računa i nešto poreza na nekretnine. Pokušao sam objasniti da ću pola platiti odmah a pola da preknjižimo jer će mi novci ostati zarobljeni dok se oni smisle vretiti na račun ( sve bezuspješno kao da sam pričao drvetu).
Ali opet ako nedobijem poticaj zbog tog onda sam nahebao.
Ništa. Odlučim platiti !
Odem sutra dan odnjeti dokaze o uplati cijelog duga a kad tamo ista gospođa: nema pojma tko sam ja, kaže kako oni nemaju nikakve veze s poticajima niti u agenciju šalju bilo kakva izvješća, blokiraju račune samo onima koji su "bezobrazni pa uopće ne žele pokušati se dogovoriti oko bilo kakve uplate". itd itd....
Opet iziđem van zbunjen, još više nego dan prije.
Razmišljam: Pa koji sam ja konj. Inače ne smatram se nešto naročito pametnim i inteligentnim, ali ovako da me preveslaju pa to nema u diznilendu.
Eto nije baš u skladu sa temom, ali imao sam potrebu to podjeliti sa vama, zaključak, koji je zaključak ? Poticaji i porezna imali to uopće bilo kakve veze ?
rile- Broj postova : 601
Zanimanje : degustator otpadnih voda
Registriran : 20.12.2010
8
→→→ : VIŠE
http://www.agroklub.com/poljoprivredne-vijesti/sastanak-bez-dogovora-poljoprivrednici-idu-u-prosvjed/8711/
0
nemaju porezna i agenciaj nikakve veze, jednima sluzi koa priejtnja drugim akao izgovor, znam prolse godine kako je bilo isto niko nece dobit poticaj ko je duzan na kraju smo dobili mada je prvi dio kasnio 2 mjeseca a drugi sam dobio medju prvima a rekli su mi da nist od poticaja dok s ene plati dug a i kad se plati da nece doc na red nikako, pazite vi to odem u poreznu kaze nemamo veze sa dugom nit mozemo prelomit dug mozemo te blokirat i tako se naplatit druge nema i nudili 100 nekih reporgrama reko nist cekam i kad su skupili novce placeno je tako je i sad nemaju love za nas a za druge pizdarije ima
ja nisam dosad dobio ništa poticaja...poslao mail agenciji i stiže odgovor da sam na linićevoj listi poreznih dužnika...odem u poreznu i vidim dug nešto ispod 8 000kn (4 porez i 3 mir. i zdr.)...otprilike sam i znao za dug, ali sam ga mislio platiti od poticaja
s obzirom na "teški" prosinac i siječanj + kupovina zemlje, suv sam ko puška
i što sad...upravo nazvao kupca za junicu, pa riješiti dug i onda čekati i dočekati da se sretno rasplete komunikacija porezne i agencije, jednog dana...
s obzirom na "teški" prosinac i siječanj + kupovina zemlje, suv sam ko puška
i što sad...upravo nazvao kupca za junicu, pa riješiti dug i onda čekati i dočekati da se sretno rasplete komunikacija porezne i agencije, jednog dana...
svi imamo isti problem i treba ga nekako riješiti samo me zanima koliko će nas u ponedjeljak isterati svoje traktore na cestu
stjepan- Broj postova : 789
Registriran : 06.07.2009
19
stjepan je napisao/la:svi imamo isti problem i treba ga nekako riješiti samo me zanima koliko će nas u ponedjeljak isterati svoje traktore na cestu
Nažalost ja vjerujem da će biti slab odaziv....
Pa ljudi nemaju ni goriva da isteraju traktore, plus rezultati proteklih prosvjeda nisu baš obećavajući.
(potajno se nadam da se varam, i da ćemo svi izaći tražiti svoja prava)
Problem je sto nece cjela HR da prosvjeduje ja još nisam vidio u OG da ko prosvjeduje..
577- Broj postova : 2642
God : 36
Zanimanje : Tehničar za željeznički promet
Registriran : 10.02.2011
28
→→→ : VIŠE
ajd,mene baš zanima,jel mi more netko reči jel za područje Dubrave,Vrbovca,Čazme i Ivanić Grada ima da se javio netko od vođa udruga il nečeg,da će sudjelovati u prosvjedu?nema smisla da sad OG Vacenovski izveze traktor na županijsku cestu i zatvori cestu Dubrava-Cugovec ,koja izlazi na cestu Vrbovec -Bjelovar?mora valjda netko biti organizator?
kojeg smisla bi to imalo?ili svi ili nitko
kojeg smisla bi to imalo?ili svi ili nitko
6
ako se bude javil neki vođa za naše područje,Dubrava i ovo kaj sam navela,napišite,da se zna.vidim da su neki s foruma bili na ovom sastanku s Jakovinom,pa pretpostavljam da se zna koje udruge i koje županije sudjeluju.tak da ne ispadne da NEĆEMO izaći.ak se niš ne organizira,stvarno koji je smisao da mi ili recimo bilo tko iz drugog dijela Dubrave il Vrbovca bolkira neki dio,sam???pa to bi bilo bedasto.ako vođama s ovog dijela Hrvatske nije sila prosvjedovati,da se to zna.
6
pa vidite s svojim vođama o čemu se radi u nedjelju je sastanak o prosvjedu u baranji malo se aktivirajte sami da izađemo što u većem broju
stjepan- Broj postova : 789
Registriran : 06.07.2009
19
mogu se ja "slikat"sa svojih 20krava...baš bu mene netko pital za mišljenje...stjepan je napisao/la:pa vidite s svojim vođama o čemu se radi u nedjelju je sastanak o prosvjedu u baranji malo se aktivirajte sami da izađemo što u većem broju
6
OPG VACENOVSKI je napisao/la:mogu se ja "slikat"sa svojih 20krava...baš bu mene netko pital za mišljenje...stjepan je napisao/la:pa vidite s svojim vođama o čemu se radi u nedjelju je sastanak o prosvjedu u baranji malo se aktivirajte sami da izađemo što u većem broju
Reagirati će Vlada i zastupnici svih stranaka ako vide masovnost i odlučnost !
Prosvjed treba dogovoriti da se ne blokiraju prometnice u smislu prolaska sudionicima u prometu ! Javnosti treba prezentirati poljoprivredu kao dio gospodarstva u kojem imamo prostora za radna mjesta i investicije .
Na prosvjed trebaju izaći ; studenti poljoprivrednog , agronomskog , veterinarskog fakulteta , učenici i profesori iz poljoprivrednih škola , zaposleni u prehrambenoj industriji , proizvođači repromaterijala i mehanizacije itd !
Đuro Japarić- Broj postova : 1758
Registriran : 17.02.2012
55
Đuro Japarić je napisao/la:OPG VACENOVSKI je napisao/la:mogu se ja "slikat"sa svojih 20krava...baš bu mene netko pital za mišljenje...stjepan je napisao/la:pa vidite s svojim vođama o čemu se radi u nedjelju je sastanak o prosvjedu u baranji malo se aktivirajte sami da izađemo što u većem broju
Reagirati će Vlada i zastupnici svih stranaka ako vide masovnost i odlučnost !
Prosvjed treba dogovoriti da se ne blokiraju prometnice u smislu prolaska sudionicima u prometu ! Javnosti treba prezentirati poljoprivredu kao dio gospodarstva u kojem imamo prostora za radna mjesta i investicije .
Na prosvjed trebaju izaći ; studenti poljoprivrednog , agronomskog , veterinarskog fakulteta , učenici i profesori iz poljoprivrednih škola , zaposleni u prehrambenoj industriji , proizvođači repromaterijala i mehanizacije itd !
Dobro znamo kako će ova vlada reagirati na pojavu bilo kakvih prosvjeda,poslat će interventnu policiju sa represivnim zapovjedima , pohapsiti će nekolicinu koje će se nakon što ih se provede kroz sustav početi uništavati sa lažiranjem svega što se može lažirati u njihovoj proizvodnji kojom se bavu (slučaj sa farmerom iz sela,bio je među 30-icom koji su proljetos uhapšeni u zagrebu)
Slažem se potpuno sa gos. ĐUROM !Nitko neće reagirat na ništa . Sjetite se kak su mljekari prošli!?Možda se skrene pažnja na problem i to je sve.Situacija je izuzetno zamršena raznim lobijima da ne kažem čime Malo čitam što ljudi komentiraju na Webu raznih medija npr.24sata i slično.Pa je jedan napisal da imamo takve odvjetnike i sudove koji bi za tjedan dana Hitlera proglasili nevinim?!?
janko- Broj postova : 186
Registriran : 01.10.2010
2
jel ko gledo vijesti na rtl,ribari saznali od ine da je do daljnjega obustavljena plava nafta
zetorcrystal- Broj postova : 242
Registriran : 23.03.2012
0
baš sam i ja gledao, nitko poljoprivrednike ne spominje, a vjerojatno se to i na nas odnosi
mali poljoprivrednik- Broj postova : 130
Registriran : 01.07.2009
2
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ribari-prosvjeduju-na-crpkama-vec-danima-nema-plavog-dizela---274131.html
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Poticaji u poljoprivredi
» Poticaji u poljoprivredi (2)
» Poticaji u poljoprivredi (3)
» Poticaji u poljoprivredi (3)
Stranica 10 / 40.