AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)
by Nostradurus 22/2/2024, 00:31

» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27

» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08

» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15

» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04

» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00

» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01

» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54

» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12

» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59

» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57

» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36

» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05

» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58

» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02

» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31

» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19

» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37

» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20

» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07

» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54

» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08

» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10

» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08

» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53

» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50

» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02

» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18

» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00

» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51

john deere savršenstvo tehnologije

Stranica 2 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 Empty Re: john deere savršenstvo tehnologije

Postaj by moca 22/12/2010, 16:51

Da se nadovežem na sve ovo. Serija 3310 je renault obojan u zeleno. To je jd isto ko i oni zeleni zetori
moca
moca

Broj postova : 466
God : 38
Registriran : 05.02.2010
5

→→→ : VIŠE

[Vrh] Go down

john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 Empty Re: john deere savršenstvo tehnologije

Postaj by Fidelito 22/12/2010, 16:55

3310 a 7 godina star - to je proizvedeno u renault tvornici? Nije to nikakvo opravdanje (za lošu kvalitetu) za traktor koji nosi znak JD, ali nije to (konstrukcijski) JD traktor. Tipično prodavanje brenda. Dijelovi bi mogli biti paklenski skupi za to, a možda bi se nešto dalo pripasati od renault traktora takve serije. Kolega ima onaj zetor/JD traktor i jako je zadovoljan sa njime (mislim preko 8000 sati), ali sam tvrdi da ga je masno preplatio. Nikada mi nisu sjedalo to prodavanje brenda, proizvodnja u državama gdje je radna snaga jeftina i onda prodaja tih proizvoda na 'bogatijim' tržištima. Obično se radi o tehnološki jednostavnijim proizvodima, ali ipak skupljim od konkurencije koja proizvodi traktore istog tehnološkog nivoa u tim zemljama. To je maksimalno izvlačenje novaca iz nekog proizvoda, na osnovu brenda. To se (po meni) obično ne isplati kupovati.
Fidelito
Fidelito

Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117

[Vrh] Go down

Postaj by rile 22/12/2010, 18:28

geška u koracima momci, pardon, 6210 premijum. naime serije mu idu 6010, 6110, 6210, 6310 itd. znači nije renault. jd. john deere werke Mannheim, Germany. a 4500rs nije puno da radi kako treba imao bi duplo više, traktor je privatni naravno. kombinati nažalost više ne postoje jer smo ih uspješno privatizirali, opljačkali i onda preprodali i opet pokrali sve što je u njima ostalo.

rile

Broj postova : 601
Zanimanje : degustator otpadnih voda
Registriran : 20.12.2010
8

[Vrh] Go down

Postaj by Bare 22/12/2010, 18:58

niko nije ni rekao da jd savrsenstvo tehnologije.......stroj kao i svaki drugi.ima boljih,ima losijih...
Bare
Bare

Broj postova : 611
God : 44
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 10.03.2008
21

[Vrh] Go down

Postaj by rile 22/12/2010, 19:22

to je po meni realno mišljenje, ali ima jd. fanova baš baš.! i tvrde suprotno.

rile

8

[Vrh] Go down

Postaj by ur45 22/12/2010, 19:33

Moj kolega, ima 3350 traktor je bio super dok na 9650 r/s nije morao raditi motor ... jednostavno je riknuo .. to nije neki znak da jd nevaljaali 9650 sati je dosta, to je jedan na njih milijun ... ali opet hvalit ih toliko to su stari traktori tu se nema sta hvalit to je kao da ja moju staru rakovicu hvalim kako je ona premium traktor bla

ur45

Broj postova : 1288
God : 30
Registriran : 17.01.2009
-6

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 22/12/2010, 19:34

Vjeruj prijatelju to realno mišljenje se nikako ne može iščitati iz tvog naslova ove teme,jer mi se čini baš kao neko provokativni i malo ishitreno iznošenje iskustava s istim.Tako malo pripazi kada iznosiš svoja iskustva jer ona se nekada nepodudaraju sa mišljenjem i iskustvom drugih ljudi.I usto moja iskrena sučut sto si prošao tako s najboljim traktorom na svijetu i vjeruj jedan si od rjetkih ,a kako rekoh samo ako si ga koristio i prema njemu se odnosio kao prema nečemu što ti kruh donosi onda vrijedi ova sučut. cheers
pege25
pege25

Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131

[Vrh] Go down

Postaj by lukoil 22/12/2010, 19:37

pege25 je napisao/la:Jd je najbolji traktor i TOČKA. Slagali se vi samnom ili ne .U večini slučajeva ljudska nemarnost prema stroju dovede do ovakvih situacija pa se pljuje po stroju koji u večini slučajeva nastrada baš zbog istih.Evo par primjera neredovita izmjena ulja,fitera,pa vožnja u neadakvatnoj brzini ,pa upali se neka lampica ma nema veze kada dođem kuči vidjet cu štaje,pa na traktor cca130ks stave četri brazde pa opleti,pa par puta se traktor malo pregrijao i još brdo takih svati pa nakon 5 godina ovakvog ili sl. ponašanja prema stroju nije ni čudo da se i JD pokida pa neki bi i nakovanj pokidali kako se odnose prema istima. Mad
Zaključak Jd je sigurno jedan od najboljih i najmanje kvarljivih traktora na svijetu pa čak i uz loše održavanje.
Sva čas izuzecima koji ga uspiju pokidati Wink Laughing
A ti @rile ako se ne nađeš u gore navedenom postu onda si luzer i pol i nažalost kurate si sreče john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 710425
S štovanjem fan jd g. pege Wink
ti si stvarno pege čudan lik!kao da imaš 12g.a ne 50g.!kad god sudjeluješ u nekoj raspravi prvo napadaš,pametariš,bubaš a onda na kraju postova nekakva "izvinjavanja".čovijek niti je pljuvo po dotičnom brendu traktora niti je nešto generalno tvrdio već iznosi svoje iskustvo i tako da nekome pomogne kad već on nije bio te sreće.puno ljudi je u ovoj temi nešta reklo korisno,savjetovalo,ovo ono a ti odmah nekakvu kontru.

lukoil

Broj postova : 98
Registriran : 26.08.2010
1

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 22/12/2010, 19:42

lukoil je napisao/la:
pege25 je napisao/la:Jd je najbolji traktor i TOČKA. Slagali se vi samnom ili ne .U večini slučajeva ljudska nemarnost prema stroju dovede do ovakvih situacija pa se pljuje po stroju koji u večini slučajeva nastrada baš zbog istih.Evo par primjera neredovita izmjena ulja,fitera,pa vožnja u neadakvatnoj brzini ,pa upali se neka lampica ma nema veze kada dođem kuči vidjet cu štaje,pa na traktor cca130ks stave četri brazde pa opleti,pa par puta se traktor malo pregrijao i još brdo takih svati pa nakon 5 godina ovakvog ili sl. ponašanja prema stroju nije ni čudo da se i JD pokida pa neki bi i nakovanj pokidali kako se odnose prema istima. Mad
Zaključak Jd je sigurno jedan od najboljih i najmanje kvarljivih traktora na svijetu pa čak i uz loše održavanje.
Sva čas izuzecima koji ga uspiju pokidati Wink Laughing
A ti @rile ako se ne nađeš u gore navedenom postu onda si luzer i pol i nažalost kurate si sreče john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 710425
S štovanjem fan jd g. pege Wink
ti si stvarno pege čudan lik!kao da imaš 12g.a ne 50g.!kad god sudjeluješ u nekoj raspravi prvo napadaš,pametariš,bubaš a onda na kraju postova nekakva "izvinjavanja".čovijek niti je pljuvo po dotičnom brendu traktora niti je nešto generalno tvrdio već iznosi svoje iskustvo i tako da nekome pomogne kad već on nije bio te sreće.puno ljudi je u ovoj temi nešta reklo korisno,savjetovalo,ovo ono a ti odmah nekakvu kontru.
cheers study Wink
pege25
pege25

131

[Vrh] Go down

Postaj by baja 22/12/2010, 19:47

pege25 je napisao/la:Vjeruj prijatelju to realno mišljenje se nikako ne može iščitati iz tvog naslova ove teme,jer mi se čini baš kao neko provokativni i malo ishitreno iznošenje iskustava s istim.Tako malo pripazi kada iznosiš svoja iskustva jer ona se nekada nepodudaraju sa mišljenjem i iskustvom drugih ljudi.I usto moja iskrena sučut sto si prošao tako s najboljim traktorom na svijetu i vjeruj jedan si od rjetkih ,a kako rekoh samo ako si ga koristio i prema njemu se odnosio kao prema nečemu što ti kruh donosi onda vrijedi ova sučut. cheers
Pa provokativan je prvenstveno tebi,zagriženom JD fanu koji ne želi shvatiti da se i ti traktori kvare kao i svi drugi i koji misli da ne postoji niti jedna druga boja osim JD zelene na svijetu.
baja
baja

Broj postova : 147
Zanimanje : mesar
Registriran : 20.06.2009
2

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 22/12/2010, 19:55

baja je napisao/la:
pege25 je napisao/la:Vjeruj prijatelju to realno mišljenje se nikako ne može iščitati iz tvog naslova ove teme,jer mi se čini baš kao neko provokativni i malo ishitreno iznošenje iskustava s istim.Tako malo pripazi kada iznosiš svoja iskustva jer ona se nekada nepodudaraju sa mišljenjem i iskustvom drugih ljudi.I usto moja iskrena sučut sto si prošao tako s najboljim traktorom na svijetu i vjeruj jedan si od rjetkih ,a kako rekoh samo ako si ga koristio i prema njemu se odnosio kao prema nečemu što ti kruh donosi onda vrijedi ova sučut. cheers
Pa provokativan je prvenstveno tebi,zagriženom JD fanu koji ne želi shvatiti da se i ti traktori kvare kao i svi drugi i koji misli da ne postoji niti jedna druga boja osim JD zelene na svijetu.
E svaka čast prijatelju cheers baš sam mislio da mesari vole Jd traktore,sada si me razočarao kao čovijek i komunist tongue .
Ma kome on prodaje maglu zajebo je traktor pa sada hoče svaliti krivnji na ime jd -a e nebu išlo Mad imam ja nos za ovakve slučajeve.U velikoj večini je čovijek krivac za sve ,samo što je uvjek lakše svaliti krivnju na nekog drugog.
pege25
pege25

131

[Vrh] Go down

Postaj by rile 22/12/2010, 20:04

zašto bi bilo ishitreno nerazumiem ? neće se ništa popravit samo od sebe niti će kvar proći s vremenom. sve to košta naj više živaca pa onda novaca. a kad bi imali svi isto mišljenje ili ja prihvaćo tvoje sugestije odnosno uklapao se u mišljenje većine bila bi čista idijopatija. tu smo da polemiziramo a ne da dajemo iracionalne savjete. ti si očito zaljubljen u jd. poštujem. vjerovatno imaš odlična iskustva s istim. ja očito ne. iznosimo različita iskustva i mišljenja u cilju stvaranja objektivne slike o nečem. nadalje prema anketi kupaca i provedenim empirskim istraživanja renomirane europske agencije Miler, na temu land maschine, naj kvalitetniji traktor na eu tržištu za 2009g. bio je FENDT. zatim STEIR pa john ako se nevaram 3., DEUTZ,, svi ostali su ispod. tako da nestoji konstatacija o najboljem traktotu na svijetu. sve što je napisano ima utemeljenu podlogu.

rile

8

[Vrh] Go down

Postaj by baja 22/12/2010, 20:09

Nije bit voljeti neku marku ili ne,nego biti realan i prihvatiti mane tih i takvih traktora,ti voliš JD i on je za tebe br.1,meni je to Steyr,Josipu je to MF,Piceku Valtra,Case-u Case,nekome Fendt,nekome je to Landini,a nekome čak i stari IMT,svakome je najbolje ono što ima,jer da nije tako nebi to kupili,ali jedino JD fanovi tvrde da je njihov traktor nepokvarljiv i da je vječan i ne žele prihvatiti činjenicu da se i oni kvare kao i svi drugi traktori.
baja
baja

2

[Vrh] Go down

Postaj by rile 22/12/2010, 20:13

par pitanja za pege25, kako je moguće nestručnim rukovanjem pokidati kompresor ? kako možeš pokidati indikatore ulja, računalo od svijetla i žmigavaca ? ili ležaj na poluosovini ? na koji način čovjek može pokvariti semering na radilici itd itd. molim objasnite mi stručni ljudi. mislim u naj manju ruku neozbiljno.

rile

8

[Vrh] Go down

Postaj by lukoil 22/12/2010, 20:15

nije problem marka traktora već to što dotični "kontraš" večinu tema i rasprava gura prema nekakvim bezveznim stvarima.

lukoil

Broj postova : 98
Registriran : 26.08.2010
1

[Vrh] Go down

Postaj by baja 22/12/2010, 20:23

Pa dobro,on je uvijek u opoziciji john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 946904
baja
baja

2

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 22/12/2010, 20:29

rile je napisao/la:zašto bi bilo ishitreno nerazumiem ? neće se ništa popravit samo od sebe niti će kvar proći s vremenom. sve to košta naj više živaca pa onda novaca. a kad bi imali svi isto mišljenje ili ja prihvaćo tvoje sugestije odnosno uklapao se u mišljenje većine bila bi čista idijopatija. tu smo da polemiziramo a ne da dajemo iracionalne savjete. ti si očito zaljubljen u jd. poštujem. vjerovatno imaš odlična iskustva s istim. ja očito ne. iznosimo različita iskustva i mišljenja u cilju stvaranja objektivne slike o nečem. nadalje prema anketi kupaca i provedenim empirskim istraživanja renomirane europske agencije Miler, na temu land maschine, naj kvalitetniji traktor na eu tržištu za 2009g. bio je FENDT. zatim STEIR pa john ako se nevaram 3., DEUTZ,, svi ostali su ispod. tako da nestoji konstatacija o najboljem traktotu na svijetu. sve što je napisano ima utemeljenu podlogu.
Molim te pročitaj naslov teme više puta za redom i sve če ti biti jasno skužit češ jer si pametan dečko. cheers
E vidiš sada si počeo razmišljati ko jedan školovani i visoko cjenjeni čovijek barem meni i kada si ovo napisao iznosimo različita iskustva i mišljenja u cilju stvaranja objektivne slike o nečem.I morate svatiti u životu uvjek ima ljudi koji če vam se suprostavljati sa različitim mišljenjima i prjedlozima a vi njima morate dati adekvatan odgovor a ne podviti rep i bježati što vamo izgleda i nije najgora stvar nego nekog vrijeđati bez veze samo zato što nemaš adekvatan odgovor na adekvatno pitanje,pa se koristimo primitivnim izrekama tipa meni sada već ovo postalo smiješno govoriš ko neki balavac i 12 godina ti je tek, kako ste jadni bračo mila.Mada mi i malo laska osječam se nekako mlađe bounce uz vas. cheers
Nikako prijatelju ne želim navuči mržnju na sebe samo pokušavam dokazati da ne samo u ovom primjeru neko u bilo kojoj drugoj varijanti kada ljudi okrivljuju traktore bilo kojeg proizvođača da su loši ovakvi ili onakvi ali u velikoj večini smo sami krivi zbog onog što nam se desi s našim ljubimcima koliko god to mi htjeli priznati ili ne,a malo je u p0stotku ono loša sreča kao što ti tvrdiš da je ipak mislim da si ti kriv zbog svega učinjeno na stroju .
Stoga veliko štovanje kolega i neljuti se puno na ludog pege to je samo moje mišljenje cheers
pege25
pege25

131

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito 22/12/2010, 21:39

baja je napisao/la:Nije bit voljeti neku marku ili ne,nego biti realan i prihvatiti mane tih i takvih traktora,ti voliš JD i on je za tebe br.1,meni je to Steyr,Josipu je to MF,Piceku Valtra,Case-u Case,nekome Fendt,nekome je to Landini,a nekome čak i stari IMT,svakome je najbolje ono što ima,jer da nije tako nebi to kupili,ali jedino JD fanovi tvrde da je njihov traktor nepokvarljiv i da je vječan i ne žele prihvatiti činjenicu da se i oni kvare kao i svi drugi traktori.

Sebe smatram JD fanom i mislim da je to traktor koji se može pokvariti. I nije vječan. I prihvaćam činjenicu da se kvari kao i svaki drugi traktor, jer kada se pokvari to obično mene košta, to osjetim na svom novčaniku (barem da nije tako, ali je). Mogao bih lupetati kako je najbolji traktor na svijetu zbog ovog ili onog, ali čemu trošiti vrijeme na to kada pege to već zna, a vama ostalima i meni ionako to nije toliko važno u životu. Ali boli i bezveze je kada kupiš novi traktor (bilo koje boje i marke) i počnu se dešavati ovako skupi kvarovi sa relativno malo sati rada (barem po JD standardima) i malo godina upotrebe. I treba se buniti i argumentirano pričati o tome, to je upravo cilj i kvaliteta foruma. Mislim da ne bi trebalo robovati nekakvim tabu-temama tipa 'u to se ne smije dirati, jer ja imam takav traktor, pa da nebi netko pomislio da sam puno novaca platio loš traktor', to je drek razmišljanje ljudi koji se samo brinu što će selo reći, i valda kupuju traktore radi tog sela, a ne radi posla. Kako sam na početku rekao, ako sam ikakav fan - fan sam JD-a (i možda CASE IH AF kombajna), ali ako ćemo detaljno više volim svoj novčanik, nego dionice deere&co (ili bilo koje druge kompanije), ili koliko će ta ili neka druga firma prodati traktora... boli me lijevo jaje za to. Neka proizvode kvalitetne traktore i to će im dugoročno biti najbolja rekalma (tako su to radili nekada i po tome su bili poznati - nekada). Ako su ozbiljna firma ovakva upozorenja bi shvatili ozbiljno i analizirali to da se ne ponovi.
Fidelito
Fidelito

Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117

[Vrh] Go down

Postaj by Kićo 22/12/2010, 21:49

rile je napisao/la:evo dragi prijatelji nekoliko rečenica o čudu koje košta 40 000e i zove se john deere. 2003g kupili novi traktor svi uzbuđeni, komšije zavidne, svijetli kao leteći tanjur, ide kao formula1. sve +5. ali uzbuđenje naglo splasnulo nakon 6 mjeseci kad se raspao ležaj na zadnjoj poluosovini. još u garanciji ali popravak 14000kn. došli iz novocomerca i rastavljali ga tjedan dana u dvorištu. ležajevi SKF-Polland. nakon jedne godine ode pumpa od goriva u rezervaru 1200kn, a i reverzer se rasklimo pa su donjeli kao neki bolji 1500kn. (sad je već treći) U proljeće iste godine ode semering na radilici a sjetva u punoj sezoni, trebalo im je dva tjedna da ga naruče i dođu zamjeniti 1500kn. poslje toga indikator ulja pa neki senzor na bosch pumpi i traktor mi stane u brazdi, naravno čeko majstore 7 dana. sve navedeno po 1000 kn. usput sam zamjenio i kompresor skoro 3000kn. nakon još jedne godine ode neko računalo od svijetala, žmigavaca i reflektora, zovem novocomerc kažu simbolična cijena 11do 12000 kn. plus rad, a najbolje bi ga bilo odvest u osijek. nepada mi napamet da ga mjenjam zapalit ću ga. sve u svemu mislim da me ni BELARUS nebi tako usrećio.

5km od mene ista stvar s razlikom sto je bilo nesto vise kvarova a vecinu tih problema je NC sanirao o svom trosku. U diferencijalu 2x lom. Pumpa goriva 3x. Traktor je uzet s original prednjim utovarivacem i danas radi bez greske, nesto preko 3000rh
Kićo
Kićo

Broj postova : 23
God : 53
Registriran : 18.12.2010
0

[Vrh] Go down

Postaj by baja 22/12/2010, 21:59

Fidelito,nisam uopće na tebe mislio niti na dosta ljudi s ovog foruma,po tvome pisanju ti si jedan jako razuman čovijek i nisam "pucao"na tebe niti na nikoga drugoga s ovog foruma,nego na dotičnog člana.Ali JD fanovi se nekako najviše ističu u hvaljenju svojih strojeva,ali u biti je to sve isto,samo u malo drugačijem pakovanju i svaki stroj je dobar stroj ako radi i ako se ne kvari i služi svom vlasniku.Ljudi kažu dok ne probaš bolje,najbolje je ono što imaš,a od najboljeg uvijek postoji bolje,a isto tako i od lošega,postoji još lošije.
baja
baja

2

[Vrh] Go down

Postaj by rile 23/12/2010, 01:00

NEMA LJUTNJE, samo polemika i rasprava ! naslov sam postavio s namjerom i mora biti provokativan da nas se što više uhvati na temu. ako na kraju donesemo kakve zaključke da budu što objektivniji. ako nekom pomognu nitko sretniji od mene. samo nemogu razumiti zašto se odmah neki nađu povrjeđeni. ljudi moji to su samo strojevi koji moraju služiti nama, mi smo kupili njih a ne oni nas. i zašto ih nebi kritikovali ako za to postoji opravdan razlog.

rile

8

[Vrh] Go down

Postaj by zelenko 23/12/2010, 10:10

rile je napisao/la: samo nemogu razumiti zašto se odmah neki nađu povrjeđeni. ljudi moji to su samo strojevi koji moraju služiti nama, mi smo kupili njih a ne oni nas. i zašto ih nebi kritikovali ako za to postoji opravdan razlog.

E kolega ovo si dobro rekao svaka čast, jer uvijek svako svojeg hvali, a kad netko nešto kaže kontra e tad več nije dobro, a nijedan stroj nije savršen, pa mu nekad treba i kritike dati ,a ne samo pohvale.
zelenko
zelenko

Broj postova : 1075
God : 33
Zanimanje : Poljoprivredni-tehničar
Registriran : 22.06.2010
29

[Vrh] Go down

Postaj by 5510 26/12/2010, 12:43

ja se slažem sa rile-om. ja se isti zalim na svojeg 5510 proizveden 2002g.sad kad je zimsko razdiblje nema sanse da ga upalim.a da ne nabrajam sto smo vec na njemu promjnili. a najgore je to sto u voznji puca kumplung sajla. i jos ovo kod prvog pranja sa miniwasem 130bara na prednoj felgi otpala mi žuta boja john deere savršenstvo tehnologije - Page 2 684261 pa koja je to kvaliteta Sad.nedavno na njuskalu pronasao 5510 isti moj. i njemu fali boja
[You must be registered and logged in to see this link.]
5510
5510

Broj postova : 317
Registriran : 27.10.2010
4

[Vrh] Go down

Postaj by rile 26/12/2010, 13:59

to sam preskočio navesti, boja sa felgi otpada i kod mene. ako budeš bojao koristi uljnu jer je takva na njemu.

rile

8

[Vrh] Go down

Postaj by 5510 26/12/2010, 14:26

novocomerce mi je poslao boju orginalnu u spreju. jer je bio jos u garantnom rogu kad je veci dio otpao. dali mozda znas gdje je proizveden. moj je talijan zato vele da nije jd. kako palis traktor po hladnom?
5510
5510

Broj postova : 317
Registriran : 27.10.2010
4

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.