AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Prskalice
Stranica 11 / 32. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Re: Prskalice
nadam se da će i moja mene tako služiti.
Lujo- Broj postova : 274
God : 43
Registriran : 21.04.2010
5
→→→ : VIŠE
Lujo je napisao/la:nadam se da će i moja mene tako služiti.
Dečki,
nemate pojma kak je lijepo čuti da hrvatski ljudi i poljoprivrednici vjeruju hrvatskom proizvodu! Imali smo i mi problema i moram se ispričati svima koji su u prošlim godinama imali problema, ali su se uz dobru volju jedne i druge strane riješili na obostrano zadovoljstvo. I uz takve kritike i prijedloge došli smo do prskalica koje nešto znače na našem tržištu, a i šire.
Ovih dana ima jako puno novih kupaca iz svih krajeva i vjerujem da će vas sve jako dobro služiti.
A kaj vam tek spremamo za iduću godinu, jako puno noviteta! Sajmovi budu super zanimljivi i nadam se da budu noviteti dobro prihvaćeni od strane potencijalnih korisnika...
Evo link na naše stranice sa najavom što se sve sprema po pitanju razvoja... http://lesko.hr/?p=446
slafko je napisao/la:Lujo je napisao/la:nadam se da će i moja mene tako služiti.
Dečki,
nemate pojma kak je lijepo čuti da hrvatski ljudi i poljoprivrednici vjeruju hrvatskom proizvodu! Imali smo i mi problema i moram se ispričati svima koji su u prošlim godinama imali problema, ali su se uz dobru volju jedne i druge strane riješili na obostrano zadovoljstvo. I uz takve kritike i prijedloge došli smo do prskalica koje nešto znače na našem tržištu, a i šire.
Ovih dana ima jako puno novih kupaca iz svih krajeva i vjerujem da će vas sve jako dobro služiti.
A kaj vam tek spremamo za iduću godinu, jako puno noviteta! Sajmovi budu super zanimljivi i nadam se da budu noviteti dobro prihvaćeni od strane potencijalnih korisnika...
Evo link na naše stranice sa najavom što se sve sprema po pitanju razvoja... http://lesko.hr/?p=446
eto a meni je baš drago što se netko udostojio i potrudio napraviti prskalicu kakvu sam htio (video na prošloj stranici), s točno određenim hidrauličnim granama, prvu takve vrste sam kupio ja
za sada uopće neznam što bi se dalo poboljšati na njoj, sve radi super!
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
prskalice su sigurno kvalitetne,a i cijenom dosta povoljne uz sve to kupnjom leško prskalice smanjujemo uvoz iz EU(većinom slovenije) i pomažemo našoj firmi koja će kroz određeno vrijeme biti još bolja i moći će dodatno uložiti u samu proizvodnju,a tada će zasigurno proizvoditi još kvalitetnije prskalice koje će nam odlično služiti.
Lujo- Broj postova : 274
God : 43
Registriran : 21.04.2010
5
tomy je napisao/la:
eto a meni je baš drago što se netko udostojio i potrudio napraviti prskalicu kakvu sam htio (video na prošloj stranici), s točno određenim hidrauličnim granama, prvu takve vrste sam kupio ja
Tomy, ostale su sitne modifikacije. Na modelima poput tvoje (od 600 - 1200 lt, nošena) to je primjerice radna jedinica sa lijeve strane (gledajući od zadnje strane) gdje će biti smješteni svi preklopnici, eko-mikser i usis vode tako da se sve operacije koje su potrebne rade sa jednog mjesta i sve je nadohvat ruke.
To bu jako lijepo izgledalo i funkcionalno s obzirom da manje-više svi izlaze iz traktora na lijevo.
Lujo je napisao/la:prskalice su sigurno kvalitetne,a i cijenom dosta povoljne uz sve to kupnjom leško prskalice smanjujemo uvoz iz EU(većinom slovenije) i pomažemo našoj firmi koja će kroz određeno vrijeme biti još bolja i moći će dodatno uložiti u samu proizvodnju,a tada će zasigurno proizvoditi još kvalitetnije prskalice koje će nam odlično služiti.
Lujo, sve si jako lijepo sročio. Zadnjih par godina se upravo to događa i ljudi sve više prepoznaju dobre i pozitivne strane kupnje naše prskalice.
Rezultat je da trenutno možemo ponuditi svu moguću dostupnu tehnologiju u području prskanja, od najkvalitetnijih i specijaliziranih dizni (Lechler), računalnog upravljanja procesom prskanja koji donosi brojne uštede pa do GPS navigacije za prskalice.
Slijedom toga napravili smo i lijepi asortiman traktorskih prikolica, s izuzetnom pažnjom i naglaskom na kvalitetu izrade pa se i tu pokazuje sve veći interes hrvatskih poljoprivrednika... evo link na galeriju slika naših prikolica... http://poljoprivredni-centar.net/?page_id=205
slafko je napisao/la:tomy je napisao/la:
Tomy, ostale su sitne modifikacije. Na modelima poput tvoje (od 600 - 1200 lt, nošena) to je primjerice radna jedinica sa lijeve strane (gledajući od zadnje strane) gdje će biti smješteni svi preklopnici, eko-mikser i usis vode tako da se sve operacije koje su potrebne rade sa jednog mjesta i sve je nadohvat ruke.
To bu jako lijepo izgledalo i funkcionalno s obzirom da manje-više svi izlaze iz traktora na lijevo.
dobra ideja sa tom radnom jedinicom, već sam i ja na svojoj mislio premjestiti bar jedan preklopnik da mi bude bliže, a to je onaj dolje na sredini prskalice koji je teže dostupan za prebacivanje između dva rezervoara, kojeg prebacujem samo kod ispiranja prskalice na kraju dana....
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
I kod mene je dans uplačena jedna prskalica..
Leško 1000l
-12m grane,hidraulično podizanje i nivelacija
-pumpa 105l
-tripleks dizne
-rezervoar za ispiranje boca
-eko mikser
-elektronsko otvaranje svih ventila-digitalni manometar
Leško 1000l
-pumpa 105l
-tripleks dizne
-eko mikser
hurli- Broj postova : 806
Registriran : 04.01.2009
13
cijena?hurli je napisao/la:I kod mene je dans uplačena jedna prskalica..
Leško 1000l
-pumpa 105l
-tripleks dizne
-eko mikser
delac- Broj postova : 1063
God : 37
Registriran : 28.01.2010
17
slafko je napisao/la:Lujo je napisao/la:prskalice su sigurno kvalitetne,a i cijenom dosta povoljne uz sve to kupnjom leško prskalice smanjujemo uvoz iz EU(većinom slovenije) i pomažemo našoj firmi koja će kroz određeno vrijeme biti još bolja i moći će dodatno uložiti u samu proizvodnju,a tada će zasigurno proizvoditi još kvalitetnije prskalice koje će nam odlično služiti.
Lujo, sve si jako lijepo sročio. Zadnjih par godina se upravo to događa i ljudi sve više prepoznaju dobre i pozitivne strane kupnje naše prskalice.
Rezultat je da trenutno možemo ponuditi svu moguću dostupnu tehnologiju u području prskanja, od najkvalitetnijih i specijaliziranih dizni (Lechler), računalnog upravljanja procesom prskanja koji donosi brojne uštede pa do GPS navigacije za prskalice.
Slijedom toga napravili smo i lijepi asortiman traktorskih prikolica, s izuzetnom pažnjom i naglaskom na kvalitetu izrade pa se i tu pokazuje sve veći interes hrvatskih poljoprivrednika... evo link na galeriju slika naših prikolica... http://poljoprivredni-centar.net/?page_id=205
S obzirom da ovdje ima puno interesanata bilo bi ok da stavite okvirno cijenu prskalice standardnog modela znači manje te veće zbog orijentira na koji se može gledati, a vezano za prikolicu vidim da izgleda dosta dobro pa me zanima i cijena za 8 T prikolicu a i imam jednu primjerdbu koju bi mogli poboljšati a to je susatv kipanja dvije prikolice odjedanput, jer nisam primjetio ventil koji to omogućava.
delac je napisao/la:cijena?hurli je napisao/la:I kod mene je dans uplačena jedna prskalica..
Leško 1000l
-pumpa 105l
-tripleks dizne
-eko mikser
58.060.61kn s pdv...
hurli- Broj postova : 806
Registriran : 04.01.2009
13
falkon 2 je napisao/la:
S obzirom da ovdje ima puno interesanata bilo bi ok da stavite okvirno cijenu prskalice standardnog modela znači manje te veće zbog orijentira na koji se može gledati, a vezano za prikolicu vidim da izgleda dosta dobro pa me zanima i cijena za 8 T prikolicu a i imam jednu primjerdbu koju bi mogli poboljšati a to je susatv kipanja dvije prikolice odjedanput, jer nisam primjetio ventil koji to omogućava.
Osnovne cijene ću staviti u novi post tako da bude preglednije, a i s početkom 2011. će biti objavljeno na našim web stranicama (detaljan cjenik).
Što se tiče prikolice i ventila za kipanje druge prikolice - njega nema na slikama jer njega stavljamo samo kada kupac to izričito traži. U početku mi je bilo čudno, ali mnogi to ne žele u standardnoj opremi, pa smo to stavili kao dodatnu opremu. Samo treba napomenuti prilikom dogovora i ide ventil na stražnji branik...
Cijena 8T dvoosovinke iznosi 70.000,00 kn sa PDV-om. (Mariz teleskopski cilindar, Fuhrmann stranice - kao i kod svih europskih proizvođača poput Tehnostroja, Fliegela, Brantnera... )
Imam pitanje oko toga ventila dali on ima samo jednu funkciju ili više odnosno mogućnosti odrećivanja kipanja prve odnosno same druge prikolice ili obadvije u par?
falkon 2 je napisao/la:Imam pitanje oko toga ventila dali on ima samo jednu funkciju ili više odnosno mogućnosti odrećivanja kipanja prve odnosno same druge prikolice ili obadvije u par?
Možeš odabrati više verzija, prva gdje imaš ventil s kojim odabireš hoćeš li kipati prvu ili drugu prikolicu. Druga verzija je da dobiješ još jedan zaseban priključak za kipanje (imaš dva priključka za kipanje, za svaku prikolicu posebno).
To znam samo me više zanima ventil sa tri funkcije odnono da kad namjestim da mi se obadvije prikolice u par dižu a da nemoram uopće izlaziti van otvarati ili zatvarati ventil, Imam prikolicu ITAS i ona ima više namjenski ventil znači prva ili samo druga ili obadvije u par , dok kod nove tehnostrojke ima mogućnost kipanja druge prikolice ali moram izaći da otvorim ventil pa onda opet da zatvorim a to mi se nesviđa a ni oni nemju u ponudi taj više namjenski ventil koji spominjam a ide sve preko jednog priključka na traktoru.
dal postoji elektronika za spricu MIO 600l tj. dal se moze na nju stavit elektronika(od neke druge sprice) i koliko bi to zadovoljstvo kostalo
deere power je napisao/la:dal postoji elektronika za spricu MIO 600l tj. dal se moze na nju stavit elektronika(od neke druge sprice) i koliko bi to zadovoljstvo kostalo
Jasno da može, pitanje je šta sve hoćeš od elektronike. Hoćeš samo glavni ventil na struju i sve na struju. Nazovi Leška ili Agromehaniku pa pitaj za cijenu.
Gost- Gost
deere power je napisao/la:dal postoji elektronika za spricu MIO 600l tj. dal se moze na nju stavit elektronika(od neke druge sprice) i koliko bi to zadovoljstvo kostalo
To je najmanji problem i vrlo brzo se riješi, ali moraš mijenjati cijeli regulator. Imaš nekoliko opcija:
1. elektronsko otvaranje glavnog ventila i regulacija pritiska, ručno otvaranje sekcija za prskanje
2. kompletno elektronsko upravljanje
3. kompletno elektronsko upravljanje sa digitalnim manometrom
Za točne cijene svih opcija ću pogledati ujutro pa napišem.
ok, hvala i jel mozes vidit koliko bi kosto regulator
meni bi trebalo da mogu otvarat glavni ventil i ovo za iskljucivanje grana
deere power je napisao/la:ok, hvala i jel mozes vidit koliko bi kosto regulator
znači kompletno elektroupravljanje...da, moraš zamijeniti regulator i uz njega dobiješ kontrolnu kutiju s kojom upravljaš iz kabine. Naravno, naši serviseri dođu, montiraju i puštaju u pogon.
Vidiš ko bi reko DP da si ti tako pametan dečec , odlično pitanje baš i to mene zanima za moju prskalicu agromehanika 1500l 15m evo to je ovakva.
http://www.lateran.hr/agro/index.php?cat=6&page=11&src=prskalice_v1500
Pa me zanima isto ko i gosp DP dali se može ugraditi i na nju i koliko bi me taj sport koštao znači ful iz kabine
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
Evo kako stoje stvari s dodatnom ugradnjom elektronike:
1. elektronsko otvaranje glavnog ventila i podešavanje pritiska - 2.500,00 kn
2. elektronsko upravljanje svih ventila (+ glavni + podešavanje pritiska) - 8.800,00 kn
U komplet je uključen regulator, kontrolna kutija sa kablovima i nosačima za montažu u kabinu i nosač za regulator.
U cijenu nije uračunat izlazak servisne službe na teren (cijena ovisi o vašoj lokaciji).
Važno je napomenuti da su to elektronski regulatori sa dodatnim ventilima za finu regulaciju pritiska. To znači da pritisak ostaje isti bez obzira da li se prska sa svim sekcijama ili se po potrebi neka od njih gasi. Kod običnih regulatora u takvim situacijama pritisak se mijenja i mora se ručno podešavati da bi se vratio na pritisak od prije.
1. elektronsko otvaranje glavnog ventila i podešavanje pritiska - 2.500,00 kn
2. elektronsko upravljanje svih ventila (+ glavni + podešavanje pritiska) - 8.800,00 kn
U komplet je uključen regulator, kontrolna kutija sa kablovima i nosačima za montažu u kabinu i nosač za regulator.
U cijenu nije uračunat izlazak servisne službe na teren (cijena ovisi o vašoj lokaciji).
Važno je napomenuti da su to elektronski regulatori sa dodatnim ventilima za finu regulaciju pritiska. To znači da pritisak ostaje isti bez obzira da li se prska sa svim sekcijama ili se po potrebi neka od njih gasi. Kod običnih regulatora u takvim situacijama pritisak se mijenja i mora se ručno podešavati da bi se vratio na pritisak od prije.
za moje potrebe i moju spricu ipak nazalost se ne isplati to sve stavljat mada bi volio to imat (i bio bi prvi u selu koji ima pa kad bi ovi vidili imo bi slafko posla samo tako )
hvala na informacijama ako budem kupovo novu spricu onda cu vjerovatno i to sve uzet uz nju
hvala na informacijama ako budem kupovo novu spricu onda cu vjerovatno i to sve uzet uz nju
deere power je napisao/la:za moje potrebe i moju spricu ipak nazalost se ne isplati to sve stavljat mada bi volio to imat (i bio bi prvi u selu koji ima pa kad bi ovi vidili imo bi slafko posla samo tako )
Naknadna ugradnja uvijek puno više košta nego kad se kupuje nova prskalica. Kod kupnje nove prskalice ta dodatna oprema dosta jeftinije ispadne (glavni razlog je regulator kojeg kod naknadne ugradnje jednostavno moraš zamijeniti).
Evo ovako kod mene je krilo 15 m i podjeljeno je na glavni i još pet ventila koje mogu zasebno zatvaratii ako mi neki od njih ne treba prskati.
E sada pitanje dali se time može i to el. kontrolirati iz kabine i to spada pod redni br.2 tj iznos od 8,800kn kako je navedeno u postu @ stefko.
Dali imate kakvu sliku da se vidi kako taj uređaj izgleda hvala.
E sada pitanje dali se time može i to el. kontrolirati iz kabine i to spada pod redni br.2 tj iznos od 8,800kn kako je navedeno u postu @ stefko.
Dali imate kakvu sliku da se vidi kako taj uređaj izgleda hvala.
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
Stranica 11 / 32. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Stranica 11 / 32.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.
|
|