AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Pitanja i prijedlozi
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pitanja i prijedlozi
Stari je jedinstven
mačor- Broj postova : 796
Registriran : 28.07.2011
12
Ovo je grozno , kao da sam došao na neki sponzorirani portal ...čitam gospodarski list ili stoljetni kalendar u kojem je na svakoj stranici pisalo "ako traktro onda zetor "
bufa befava- Broj postova : 271
Zanimanje : ja sam obična isfrustrirana seljačina
Registriran : 20.09.2009
3
Svima nama je nezgodno i nevolimo promjene ... osobno meni je onaj logo od prije bio ok i jedinstven ... sad za ovo trerba dati vremena da se možda priviknemo , iako posto iznad poprilično daje dojam na što aludiraju slike na prvi pogled ...
Jooj, kao da pricam sa svojim starim kojem je smak svijeta ako se nesta nece radit kako je on radio prije 20 godina, ne kuzim da su ljudi toliko zadrti i zaostali. Ako je promjena pozitivna i na bolje onda mi je logicno da je dobrodosla. Testirajte, odrezite sad forum i onaj stari pa napravite 2 slike i onda pitajte prvog prijatelja kojeg vidite da ti kaze koji mu izgleda kao pozivnica da se prikljuci na forum. Evo, moj posljednji pokusaj da naslovna stranica lici na nesta, na nesta moderno, ono sto vecinu zanima. A kome se ne dolazi na "sponzorirani portal" nek ne dolazi i rijesi nas briga, da privuku admini jos kojeg sponzora jer im stranica izgleda kao dobro mjesto za oglase, super ! Nijedna marka nije preferirana i pokazuju se operacije na njivi, ne traktor kako pozira na sajmu. Al dobro, vatevr. Nek ubaci i logo samo nek ga admin smanji na normalnu velicinu koja mu odgovara.
Dakle, ovaj logo gore lijevo i da se ove slike ostave kako jesu sada, dakle imate i taj fuckin logo i nesta sto ce nekome ko dodje prvi puta na forum reci da je ovaj forum ziv jos uvijek. Logo moze imat i drugi font i boju ako je to problem.
Dakle, ovaj logo gore lijevo i da se ove slike ostave kako jesu sada, dakle imate i taj fuckin logo i nesta sto ce nekome ko dodje prvi puta na forum reci da je ovaj forum ziv jos uvijek. Logo moze imat i drugi font i boju ako je to problem.
Zadnja promjena: SteveO; 28/11/2012, 19:28; ukupno mijenjano 1 put.
SteveO- Broj postova : 1673
Registriran : 28.08.2009
39
kolega aj me ne vuci za jezik, već sam rekao da treba dati vremena da se privikne... a sam znaš (možda znaš) kako to prođe sa sponzoriranim stranicama itd ... a osobno mislim da to paoru nije cilj na ovom ili bilo kojem forumu kojeg je vodio ili vodi ... ali za sada neka stoji malo, promjene radi ...
Pa nisam ni ja za more sponzora ali ako ce neki podrzat da stranica radi onda bolje i to nego da se mora zatvorit forum ili placat server iz vaseg/naseg dzepa, IMHO. Pogotovo mi se svidjaju sponzorski linkovi na razne web stranice sa clancima i na casopise ako postoje online koji nas se tiču.
Mislim, ja sam za konstruktivne kritike, ej, ne valja mi tako, ja bi ovako pa da se odlucuje a ne, ne valja mi i noge u zrak. Realno, original stanje je bilo dobro za pocetak, sluzilo je svrsi ali treba mu tuning da se dotjera malo, ipak je to zaglavlje, red slika koji cijelo vrijeme gledas dok si na forumu, mislim da je bolje imat neke slike gore nego imat osjecaj kao da pises u wordu.
Mislim, ja sam za konstruktivne kritike, ej, ne valja mi tako, ja bi ovako pa da se odlucuje a ne, ne valja mi i noge u zrak. Realno, original stanje je bilo dobro za pocetak, sluzilo je svrsi ali treba mu tuning da se dotjera malo, ipak je to zaglavlje, red slika koji cijelo vrijeme gledas dok si na forumu, mislim da je bolje imat neke slike gore nego imat osjecaj kao da pises u wordu.
39
I ja sam za malo promjene, mada mi je sasvim svejedno,
ali iskreno, bez ljutnje, mislim da se trenutno ovo nekak baš i ne uklapa
u ovaj izgled foruma.
ali iskreno, bez ljutnje, mislim da se trenutno ovo nekak baš i ne uklapa
u ovaj izgled foruma.
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
Ma kakva ljutnja, pricamo jer smo poradili na njivi pa nam dosadno Kako mislis ne uklapa ? Sa bojom ili sa vrstom članova ? Neam pojma, svako ima svoj ukus.
39
Da je možda jedna ili dvije slike manje, pa da su onda ostale veće,
ovaj mi nekak izgleda ko 'prenisko', al' to svakako dobro kažeš,
svako ima svoj ukus, a o njima se ne raspravlja.
ovaj mi nekak izgleda ko 'prenisko', al' to svakako dobro kažeš,
svako ima svoj ukus, a o njima se ne raspravlja.
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
Da, mogle su se stavit i komplet vece slike pa da ima manje praznog mjesta između njih i slova ispod ali opet da ima prostora. Ili izbacit ali one ovako su kao cijeli krug od pripreme do vršaja i baliranja, ali se moze i izbacit nesta, samo šta
39
Ja sam za to da se napravi nekakav logo kao što je SteveO napravio, na tu foru i da to bude univerzalni logo foruma, a zaglavlje na forumu može biti bilo kakva slika, s tim da je taj logo na toj slici.
Čak bi po meni bilo zanimljivo da se te slike ponekad promjene, ali da na slici ostane taj univerzalni logo.
Evo kako sam ja to zamislio, ovo sam napravio u Paintu samo za primjer, naravno da bi se to bolje odradilo:
Također, da slika bude malo veća, a logo u jednom kutu, malo manji.
Čak bi po meni bilo zanimljivo da se te slike ponekad promjene, ali da na slici ostane taj univerzalni logo.
Evo kako sam ja to zamislio, ovo sam napravio u Paintu samo za primjer, naravno da bi se to bolje odradilo:
Također, da slika bude malo veća, a logo u jednom kutu, malo manji.
Nove slike i logo sve je to u redu, ali bilo bi dobro da je logo foruma ujedno i link početne stranice kao nekad.
vedran_kc- Broj postova : 2181
God : 36
Zanimanje : poljoprivreda
Registriran : 10.03.2008
29
ako ja smijem nešto reći...meni osobno ovo izgleda kao poster a ne banner foruma, sama ideja i nije loša, samo mi se ne sviđa izvedba, tu bi ipak trebalo malo više dizajnerske mašte, probat ću ja nešto složiti večeras pa stavim tu, mislim da banner odnosno header foruma se ne radi u par minuta.
Pitanje jedno za admine,zašto se nisam mogao ulogovat zadnjih 10-tak dana kad ukuca korisničko ime i lozinku ono me izbaci kao da sam obrisan,a sad sam probao i evo uspelo mi je?
Tošo- Broj postova : 589
God : 45
Zanimanje : Poljoprivrednik
Registriran : 19.01.2010
5
→→→ : VIŠE
prije 6 dana sam ti poslao mail sa odgovorom...s obzirom da si se uspio prijaviti, možeš ga zanemariti
problem je bio veliko "Š" u korisničkom imenu
problem je bio veliko "Š" u korisničkom imenu
Hvala paore nisam video mail, zapravo nisam ni proveravao pošto sam se ulogovao sve je ok.
Tošo- Broj postova : 589
God : 45
Zanimanje : Poljoprivrednik
Registriran : 19.01.2010
5
→→→ : VIŠE
evo nešto na brzinu, još bi htio uglaviti onaj stari logo ali nemam sliku pa ako netko ima molio bih da mi ju pošalje
Meni osobno se ne svidjaju slike jer su amaterske, fora sa prijelazima je ok ali slike bi ipak stavio neke suvremene i profi, kao sto je Valtrina slika.
39
pogledajte malo britanski forum... http://farmingforum.co.uk/forums/index.php, njihova zastava a ispod baneri od sponzora pa nek svako izvoli platit za reklamu svojih strojeva. moje mišljenje je da naš forum ako treba da ima kakvu sliku onda nek je od našeg izvornog stroja,
bhorv- Broj postova : 373
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 29.05.2011
9
Hm, to mi nije bas kvalitetno rjesenje, admini ne zele previse sponzora. Onda je rjesenje stavit u zaglavlje slike od američkih proizvođača koji ne prodaju ovdje, tipa CAT, Allis Chalmers itd, samo ako nam ne smeta sto su ruzni strojevi NA prethodnoj naslovnici su druga i zadnja slika ok ali prva izgleda kao da ju je neko slikao sa mobitelom od 500 kn, nisu bezveze slike po stranicama proizvođača plaćene ko zna koliko sa aparatima od ko zna koliko para, pa onda mislim da je bolje takve slike iskoristit, marka nebitna, samo da je slika tematska. Mislim, stavljat sliku po mokrom tlu sa prljavim gumama i zasranim traktorom meni nema smisla.
39
kao što sam rekao, to nije posao od 5 minuta, ovo sam ja na brzinu skinuo slike sa interneta, mislim da ih je nekoliko čak i sa ovoga foruma, a gle prijatelju, ako ti imaš idealne uvjete rade, asfaltirane ceste do njive i tak dalje to je za svaku pohvalu ali većina ljudi nema, ja sam napravio testnu sliku, tek da dočaram ljudima što sam htio reći ili bi smo trebali hodati po trgovinama, slikati strojeve i takve ih fotošopom stavljati u blatne njive? može se i to ali to nije niti blizu realnosti.
Ne kuzim zasto si to uopce shvatio osobno, kazem da je ideja super ali da mi strojevi nisu za naslovnu stranicu, da se ja vidim kako sjedim u kabini u prljavom traktoru. Pa necemo stavljat slike repe od ove godine u zaglavlje, valjda ce se stavit slika od neke godine koja je bila rodna i gdje je repa kakva i treba bit. Tako da ne vidim zasto bi stavljali slike traktora koji su blatnjavi i kojima su gume pune blata, ne vidim svrhu. Ne kuzim kakve veze ima realnost sa zaglavljem foruma, njemu je svrha da bude lijep i ugodan, moze se stavit i starih IMTova i Zetori, stare štale iz Jugoslavije sa 2 krave i bez vrata, to je nasa realnost ali ne vidim tu neku svrhu. Onda bolje stavit sunce i travu ispod.
Ali kakogod, meni je svejedno, ja sam poceo temu da se malo dotjera forum i napravio nesta sto sam ja imao na umu, naravno da i onakve slike moze netko na ljepsi nacin spojit ili sta vec, ja sam prvi put u zivotu tako nesta iso radit, također je docekano od X ljudi na noz i ne vidim sta se imas ljutit sto ti netko kaze da mu se ne svidja to sto napravis, svako ima svoj ukus i misljenje.
Ali kakogod, meni je svejedno, ja sam poceo temu da se malo dotjera forum i napravio nesta sto sam ja imao na umu, naravno da i onakve slike moze netko na ljepsi nacin spojit ili sta vec, ja sam prvi put u zivotu tako nesta iso radit, također je docekano od X ljudi na noz i ne vidim sta se imas ljutit sto ti netko kaze da mu se ne svidja to sto napravis, svako ima svoj ukus i misljenje.
39
samo maknite đondire i odmah će bit ljepše.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 3 / 6.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.