AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poticaji u poljoprivredi (2)
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Poticaji u poljoprivredi (2)
Sjeo poticaj, 50%, čisto ratarstvo
mstojanović- Broj postova : 43
Registriran : 16.05.2011
0
deere power je napisao/la:50% od cega od 2000 od 2050 ili 2100kn???
pričekaj da vidim ponovo, sad ti sve iskopiram
0
evo sjelo u zabi al ispada 613 kn po hektaru neznam kaj to je jel
zetorcrystal- Broj postova : 242
Registriran : 23.03.2012
0
15.03.2013. REGIONALNO PLAĆANJE 2012 AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVR. RIBARST. I RURAL. RAZVOJU 25.989,57 KN
to je to, radim 25Ha, samo ratarske kulture
0
nezam jel su dug prebijali pa ostatak uplatili jer meni ovak ispada 613 po ha jer ima ko da ima dug a dobio normalno poticaj
zetorcrystal- Broj postova : 242
Registriran : 23.03.2012
0
Nemam ja nikakvog duga, plaćen sav PDV i ostalo, ovo ispada oko 50% da su isplatili, pošteno, kako su obećali
0
ali pogledajte datum koji piše da je isplaćena ta milijarda ... zanimljivo je da to jučer nije bilo vidljivo a navodno je jučer plaćeno
falkon 2 je napisao/la:ali pogledajte datum koji piše da je isplaćena ta milijarda ... zanimljivo je da to jučer nije bilo vidljivo a navodno je jučer plaćeno
Bez ljutnje, šta tražiš dlaku u jajetu????, lova stigla, to je bitno, inače, i ja sam to primijetio
0
Meni se isto cini da neki ljudi ovdje guslaju samo zbog stranackih gluposti, ako dobijemo prije roka trebamo sutit i bit sretni a ne na svako placanje nac sta ne valja. Ili nek se prestanu bavit poljoprivredom ili barem prestanu poticaje trazit. Neki ljudi kao da nisu svjesni u kakvom je stanju svjetsko gospodarstvo a pogotovo ovo naše pokradeno od strane jebenog kradezea. Nisu ni ovi nista posteniji al barem ce nam ovo dat kad nam najvise treba, ako daju sad pola i do kraja mjeseca vaucere treba sutit i radit a ne opet da krezavi Pokrovac ide spavat na cestu. A to da nece razgovarat s nikim je istina, stoka sitnog zuba izabere đubrad na pozicije i daje im place i onda se ponasaju kao da smo neki prljavi cigani smdljivi pa im je ispod casti uopce razgovarat s nama. Za to im treba ic pred sabor sa kombajnom ili pred kucu parkirat.
SteveO- Broj postova : 1673
Registriran : 28.08.2009
39
erste požega nula bodova
swizach- Broj postova : 624
God : 37
Zanimanje : Umirovljenik
Registriran : 09.03.2008
0
Ispada 2080kn/ha ili 1/2 iznosa 1040kn/ha
janko- Broj postova : 186
Registriran : 01.10.2010
2
Dobili smo i mi poticaj.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
mstojanović je napisao/la: 15.03.2013. REGIONALNO PLAĆANJE 2012 AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVR. RIBARST. I RURAL. RAZVOJU 25.989,57 KN
ok, hvala
SteveO je napisao/la:Meni se isto cini da neki ljudi ovdje guslaju samo zbog stranackih gluposti, ako dobijemo prije roka trebamo sutit i bit sretni a ne na svako placanje nac sta ne valja. Ili nek se prestanu bavit poljoprivredom ili barem prestanu poticaje trazit. Neki ljudi kao da nisu svjesni u kakvom je stanju svjetsko gospodarstvo a pogotovo ovo naše pokradeno od strane jebenog kradezea. Nisu ni ovi nista posteniji al barem ce nam ovo dat kad nam najvise treba, ako daju sad pola i do kraja mjeseca vaucere treba sutit i radit a ne opet da krezavi Pokrovac ide spavat na cestu. A to da nece razgovarat s nikim je istina, stoka sitnog zuba izabere đubrad na pozicije i daje im place i onda se ponasaju kao da smo neki prljavi cigani smdljivi pa im je ispod casti uopce razgovarat s nama. Za to im treba ic pred sabor sa kombajnom ili pred kucu parkirat.
Izgleda da si u pravu, di nesta moja prepiska sa falkonom?????
0
svakako, treba skinuti gaće pa šutiti i trpiti...e pa ja neću.....jebo vas rok...nije ništa isplaćeno prije roka i nitko me neće uvjeriti u to. rok je poćeo 01.12.2012. i da je isplaćeno 30.11. onda bih potpisao da je isplaćeno prije roka...ovako....SteveO je napisao/la:Meni se isto cini da neki ljudi ovdje guslaju samo zbog stranackih gluposti, ako dobijemo prije roka trebamo sutit i bit sretni a ne na svako placanje nac sta ne valja. Ili nek se prestanu bavit poljoprivredom ili barem prestanu poticaje trazit. Neki ljudi kao da nisu svjesni u kakvom je stanju svjetsko gospodarstvo a pogotovo ovo naše pokradeno od strane jebenog kradezea. Nisu ni ovi nista posteniji al barem ce nam ovo dat kad nam najvise treba, ako daju sad pola i do kraja mjeseca vaucere treba sutit i radit a ne opet da krezavi Pokrovac ide spavat na cestu. A to da nece razgovarat s nikim je istina, stoka sitnog zuba izabere đubrad na pozicije i daje im place i onda se ponasaju kao da smo neki prljavi cigani smdljivi pa im je ispod casti uopce razgovarat s nama. Za to im treba ic pred sabor sa kombajnom ili pred kucu parkirat.
zeljko6- Broj postova : 225
Registriran : 26.03.2012
5
Ok, odi na cestu pa javi sta su ti rekli profesori i ovi iz drzavne uprave kojima su odrezali sve zivo od placa. A ti se zabetoniraj tamo i trazi odmah prvi dan cim mogu po zakonu da ti daju pare inace ces se samozapalit. Sve ok, ne misle svi isto. Rok je do 30.06 koliko je meni poznato.
Zadnja promjena: SteveO; 15/3/2013, 12:14; ukupno mijenjano 1 put.
39
Imenjače u ZABI nema ništa......branko je napisao/la:Ako netko može provjeriti dal je sjelo u ZABI neka javi rezultat.
bhorv- Broj postova : 373
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 29.05.2011
9
mstojanović je napisao/la:SteveO je napisao/la:Meni se isto cini da neki ljudi ovdje guslaju samo zbog stranackih gluposti, ako dobijemo prije roka trebamo sutit i bit sretni a ne na svako placanje nac sta ne valja. Ili nek se prestanu bavit poljoprivredom ili barem prestanu poticaje trazit. Neki ljudi kao da nisu svjesni u kakvom je stanju svjetsko gospodarstvo a pogotovo ovo naše pokradeno od strane jebenog kradezea. Nisu ni ovi nista posteniji al barem ce nam ovo dat kad nam najvise treba, ako daju sad pola i do kraja mjeseca vaucere treba sutit i radit a ne opet da krezavi Pokrovac ide spavat na cestu. A to da nece razgovarat s nikim je istina, stoka sitnog zuba izabere đubrad na pozicije i daje im place i onda se ponasaju kao da smo neki prljavi cigani smdljivi pa im je ispod casti uopce razgovarat s nama. Za to im treba ic pred sabor sa kombajnom ili pred kucu parkirat.
Izgleda da si u pravu, di nesta moja prepiska sa falkonom?????
Tema su poticaji, prepirka je offtopic tako da je nestala .
zeljko6 je napisao/la:svakako, treba skinuti gaće pa šutiti i trpiti...e pa ja neću.....jebo vas rok...nije ništa isplaćeno prije roka i nitko me neće uvjeriti u to. rok je poćeo 01.12.2012. i da je isplaćeno 30.11. onda bih potpisao da je isplaćeno prije roka...ovako....SteveO je napisao/la:Meni se isto cini da neki ljudi ovdje guslaju samo zbog stranackih gluposti, ako dobijemo prije roka trebamo sutit i bit sretni a ne na svako placanje nac sta ne valja. Ili nek se prestanu bavit poljoprivredom ili barem prestanu poticaje trazit. Neki ljudi kao da nisu svjesni u kakvom je stanju svjetsko gospodarstvo a pogotovo ovo naše pokradeno od strane jebenog kradezea. Nisu ni ovi nista posteniji al barem ce nam ovo dat kad nam najvise treba, ako daju sad pola i do kraja mjeseca vaucere treba sutit i radit a ne opet da krezavi Pokrovac ide spavat na cestu. A to da nece razgovarat s nikim je istina, stoka sitnog zuba izabere đubrad na pozicije i daje im place i onda se ponasaju kao da smo neki prljavi cigani smdljivi pa im je ispod casti uopce razgovarat s nama. Za to im treba ic pred sabor sa kombajnom ili pred kucu parkirat.
Slažem se sa tobom, a i vidi se da ovdje ima onih koji bi se prodali vrlo lako , da su na mejstu pregovarača bili bi gorji od ovih što nas navodno sada zastupaju .... rok je počeo 1.12.2012 godine i da je onda plaćeno onda bi to bilo prije roka i onda bi većina kupila repromaterijal i uštedjela koju tisuću kuna, a ovako sada pričati da je isplata prije roka a nije, gurati vaučere koji zakonski i po pravilniku EU nisu legitimno sredstvo isplate poticaja , i onda će se to sve iskorisiti u osobnu kampanju da se radi po zakonu ali se zaboravlja i u drugi plan stavlja muljaža oko toksina ... pa može me napadati zbog političkih orijentacija tko hoće ali ja ne pušim te priče kao pojedinci koji bi za lipu dali da ih hebe cijela vlada na čelu sa onim lažovom JAKOVINOM ...
Kad si dobio poticaj prije 15.03 ? Koje godine ?
39
Pozdrav!!!Evo ja sam upravo sad dobio poticaj za mliječne krave i krave dojilje ...mi smo imali kontrolu..pa oni koji su isto imali danas im je sigurno sjelo... ali za ratarstvo još ništa...
borissafarek- Broj postova : 4
Registriran : 26.02.2013
0
Ma ne bih htio previše serka.... ti ovdje, al ako pošteno pogledamo, dođu ti poticaji u nekim zakonskim rokovima, uz sitna kašnjenja, ali ovdje ja dobijem dojam da nam je to jedini prihod, a nije sigurno,pa ne bi sijali ako nemamo nekog računa, nas najviše ODERU otkupljivači i sad je takva situacija da, ako ne možeš sam isfinancirati proizvodnju, bolje nemoj niti raditi zemlju, jer ti oni ugovorači sve uzmu. Ma slažem se, treba to, da nas ne preskaču i guraju na kraj liste, al ima ljudi koji stalno dižu bunu pa zašto radimo tu hebenu zemlju, valjda ima nekog interesa, a i volimo raditi.
Konkretno, ja radim u državnoj ustanovi, otac, na kojeg glasi OPG više ništa i ne radi, al ja nađem neku zaradu tu, a mislim da su najglasniji ljudi koji su najviše profitirali, evo juče kod nas traktori na cesti, a zašto???i
Pa trebali su večeras izaći, da niju ovi poticaji isplaćeni, a ispalćeni su, pa samo pogledajte postove unazad par dana, nitko nije vjerovao da budu isplaćeni, a jesu, danas, pa onda treba biti pošten i priznati vladi da je ispunila obečanje, nevažno koju stranku preferiraš.
Ma napisao sam previše, možda sam se i ponovio, ali hajdemo biti pošteni i ne biti uvijek protiv, kako mi nemamo novca, nema ga niti država.
Uostalom, neka nam ukinu poticaje, ali cijene naših proizvoda neka budu realne, prema troškovima proizvodnje,
Konkretno, ja radim u državnoj ustanovi, otac, na kojeg glasi OPG više ništa i ne radi, al ja nađem neku zaradu tu, a mislim da su najglasniji ljudi koji su najviše profitirali, evo juče kod nas traktori na cesti, a zašto???i
Pa trebali su večeras izaći, da niju ovi poticaji isplaćeni, a ispalćeni su, pa samo pogledajte postove unazad par dana, nitko nije vjerovao da budu isplaćeni, a jesu, danas, pa onda treba biti pošten i priznati vladi da je ispunila obečanje, nevažno koju stranku preferiraš.
Ma napisao sam previše, možda sam se i ponovio, ali hajdemo biti pošteni i ne biti uvijek protiv, kako mi nemamo novca, nema ga niti država.
Uostalom, neka nam ukinu poticaje, ali cijene naših proizvoda neka budu realne, prema troškovima proizvodnje,
0
falkon 2 je napisao/la:danijel.franic.9 je napisao/la:925 kn/ha sjelo za osnovna plaćanja zemljišta...erste
Lik na drugom forumu veli da je dobio 1040 kn po hektaru osnovno plaćanje, isto erste banka
...znam koliko imam ha prijavljeno u m2..
danijel.franic.9- Broj postova : 57
Registriran : 07.12.2012
0
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Poticaji u poljoprivredi
» Poticaji u poljoprivredi (2)
» Poticaji u poljoprivredi (3)