AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)
by Nostradurus 22/2/2024, 00:31

» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27

» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08

» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15

» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04

» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00

» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01

» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54

» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12

» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59

» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57

» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36

» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05

» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58

» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02

» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31

» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19

» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37

» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20

» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07

» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54

» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08

» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10

» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08

» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53

» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50

» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02

» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18

» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00

» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51

Poticaji u poljoprivredi (2)

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 Empty Re: Poticaji u poljoprivredi (2)

Postaj by krizic 14/2/2013, 15:55

Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 710425 Mi neobrazovani selaki bedaki, a oni rade za minimalac,a obrazovani pa za minimalac.dođeš baja kod nas , 30 kn po satu, vile u ruke, jutro u 4 i 30 , noć do21 i nećeš bit na minimalcu.a ja bi trebao tako radit i uz sve ostale rizike proizvodnje iz neba i jakovina bit na minimalcu .pa da nema poticaja u EU ne bi ni uvozili jeftino,a jadno je i prezentiranje kako se malo proizvodi.bolje bi se bilo zapitat kako se u HR otkupljuje i gdje zaista završava domaći proizvod.neka netko kaže zašto je ječam bio 115,oo kn;žito 130 a nakon mjesec dana 200.stoka na razini cijena od prije 10 god.što je to ostalo od troškova na toj razini? da li su ljudi svjesni koliko se trpa gnojiva u 1 hektar pšenice da bi se dobilo 9 tona.zar je to baš potrebno u LIJEPOJ. ili su one jabuke sa 16 špricanja podesne za našeg KOCKASTOG. zašto Obrazovani nisu prezentirali svijetu činjenicu da smo zdrava priroda ,da nas takve trebaju , ane mene tjerat da trošim po hektaru tonu gnojiva i to valjda najskupljeg na kugli.zašto je HR potrošila sve te silne milijarde na subvencije traktora, strojeva štala ,sve iz EU i to izričito preko stranih banaka po najvećim cijenama i kamatama.da li je ovu situaciju trebao predvidjeti obrazovani ili onaj seljačina s početka.mi ne znamo ništa proizvest i to je to.i zato smo na minimalcu...a sve dok si ti na minimalcu ja sam u k.... SORY ovo je moj kut gledanja i 100 puta poželim da se zamjenimo jer da sam s ovim radom u dojču bio bi sigurno zadovoljan i ne bi nas bedake prozivao nitko .

krizic

Broj postova : 157
Registriran : 30.12.2012
25

[Vrh] Go down

Postaj by minajo 14/2/2013, 15:58

Gospodine Đuro Vi stalno pričate o nekim selima koja nestaju pogledaj te malo kroz istoriju koju također spominjete da je to "normalno" jednostavno nisu imala perspektivu u svome opstanku što geografski što politički. Evo nekea su mi mjesta pala na pamet a kojih nema od 50 do 500 godina a relativno u mojoj blizini npr. geografski kod Orahovice se nalazi Ružica grad se nalazi na sjeveroistočnom obronku Papuka (418 m) iznad sela Duzluka, nekoliko kilometara od grada Orahovice. Dvorac je bio strateški vrlo važan jer je imao veliki dio dravskog toka pod kontrolom. U neposrednoj blizini je cesta Kutjevo - Orahovica, koja povezuje dolinu Drave sa Požeškom kotlinom. I danas je to napuštena ruševina jer više nikom nije potrebna a tamo su ljudi u srednjem vijeku živjeli. Politički Borovik je umjetno jezero smješteno zapadno od Đakova. Stvoreno je pregradnjom korita rijeke Vuke 1978. godine. Jezero ima površinu od 160 hektara s dubinom od 15 m, dužine cca 7000 m, prosječne širine cca 300 m i ukupne zapremnine vode 8 500 000 m3 . Na mjestu sadašnjeg jezera nekada se nalazilo naselje Borovik po kojem je i dobio naziv. Nadam se da ste shvatili šta sam htio reći i da su moji primeri dobri ali momamo shvatiti da je migracija stanovništva uvijek je bila i bit će jer ljudski um uvijek teži boljem a dali dođe na bolje to nek svako procijeni sam. Stoga smatram da pričenje o selima je mlaćenje prazne slame.
Imam jedan predlog za ministarstvo i poljoprivrednike da se poticaj isplaćuje samo za privatnu zemlju a za državnu da se ne isplaćuje već da se neplaća zakup tako bi država jako puno uštedjela novac.

minajo

Broj postova : 122
Registriran : 13.02.2012
1

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 14/2/2013, 16:06

krizic je napisao/la: Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 710425 Mi neobrazovani selaki bedaki, a oni rade za minimalac,a obrazovani pa za minimalac.dođeš baja kod nas , 30 kn po satu, vile u ruke, jutro u 4 i 30 , noć do21 i nećeš bit na minimalcu.a ja bi trebao tako radit i uz sve ostale rizike proizvodnje iz neba i jakovina bit na minimalcu .pa da nema poticaja u EU ne bi ni uvozili jeftino,a jadno je i prezentiranje kako se malo proizvodi.bolje bi se bilo zapitat kako se u HR otkupljuje i gdje zaista završava domaći proizvod.neka netko kaže zašto je ječam bio 115,oo kn;žito 130 a nakon mjesec dana 200.stoka na razini cijena od prije 10 god.što je to ostalo od troškova na toj razini? da li su ljudi svjesni koliko se trpa gnojiva u 1 hektar pšenice da bi se dobilo 9 tona.zar je to baš potrebno u LIJEPOJ. ili su one jabuke sa 16 špricanja podesne za našeg KOCKASTOG. zašto Obrazovani nisu prezentirali svijetu činjenicu da smo zdrava priroda ,da nas takve trebaju , ane mene tjerat da trošim po hektaru tonu gnojiva i to valjda najskupljeg na kugli.zašto je HR potrošila sve te silne milijarde na subvencije traktora, strojeva štala ,sve iz EU i to izričito preko stranih banaka po najvećim cijenama i kamatama.da li je ovu situaciju trebao predvidjeti obrazovani ili onaj seljačina s početka.mi ne znamo ništa proizvest i to je to.i zato smo na minimalcu...a sve dok si ti na minimalcu ja sam u k.... SORY ovo je moj kut gledanja i 100 puta poželim da se zamjenimo jer da sam s ovim radom u dojču bio bi sigurno zadovoljan i ne bi nas bedake prozivao nitko .
e vidiš,tak ti ja lijepo njima isto objašnjavam,na 24sata,pa na jutarnjem al badava....nit kuže kaj sve zatrovano jedu nit kaj je priroda nit životinja nit išta...evo sad je neki naslovčić u 24 sata,a od 100 ispitanih uzoraka mlijeka s naših farmi,70% je pozitivno na alfatoksine...kak sad to znaju ako nemamo laboratorij da to opće ispita,nek moramo slati u Beč?neću ni gledat komentare,bolje idem hranit krave s tima alfatoksinima...
Zelena dolina
Zelena dolina

Broj postova : 1198
Registriran : 03.04.2012
6

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić 14/2/2013, 16:46

swizach je napisao/la:

dobro a gdje se ta sela nalaze?

piše lokacija Požega , nadam se da je to bivša Slavonska Požega , a ne Požega u Srbiji ?

Jad i bijedu možete vidjeti na tromeđi ; Brodske , Požeške i Osječke županije i izumrlo selo Borevci ! Živjeli su tu Srbi i Hrvati , sa nekima sam u školu išao !

Predsjedniku Milanoviću i zastupnicima sam napisao da se koristi 6 članaka Ustava u pisanju 5 budućih Zakona !
Nije problem napisati članke ; raspolaganje sa poljoprivrednim zemljištem u napuštenim i demografski ugroženim selima ! Nije budućnost Hrvatske 10 gradova i svi u grad ! Što će u gradu bez industrije ?

Nitko Vladi i zastupnicima ne brani da donesu Zakon o fondu za razvoj poljoprivrede , a

potom zakonski i novčano pomognu povratak dijela ljudi u napuštena sela !

Đuro Japarić

Broj postova : 1758
Registriran : 17.02.2012
55

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić 14/2/2013, 17:02

minajo je napisao/la:Gospodine Đuro Vi stalno pričate o nekim selima koja nestaju pogledaj te malo kroz istoriju koju također spominjete da je to "normalno" jednostavno nisu imala perspektivu u svome opstanku što geografski što politički. Evo nekea su mi mjesta pala na pamet a kojih nema od 50 do 500 godina a relativno u mojoj blizini npr. geografski kod Orahovice se nalazi Ružica grad se nalazi na sjeveroistočnom obronku Papuka (418 m) iznad sela Duzluka, nekoliko kilometara od grada Orahovice. Dvorac je bio strateški vrlo važan jer je imao veliki dio dravskog toka pod kontrolom. U neposrednoj blizini je cesta Kutjevo - Orahovica, koja povezuje dolinu Drave sa Požeškom kotlinom. I danas je to napuštena ruševina jer više nikom nije potrebna a tamo su ljudi u srednjem vijeku živjeli. Politički Borovik je umjetno jezero smješteno zapadno od Đakova. Stvoreno je pregradnjom korita rijeke Vuke 1978. godine. Jezero ima površinu od 160 hektara s dubinom od 15 m, dužine cca 7000 m, prosječne širine cca 300 m i ukupne zapremnine vode 8 500 000 m3 . Na mjestu sadašnjeg jezera nekada se nalazilo naselje Borovik po kojem je i dobio naziv. Nadam se da ste shvatili šta sam htio reći i da su moji primeri dobri ali momamo shvatiti da je migracija stanovništva uvijek je bila i bit će jer ljudski um uvijek teži boljem a dali dođe na bolje to nek svako procijeni sam. Stoga smatram da pričenje o selima je mlaćenje prazne slame.

Imam jedan predlog za ministarstvo i poljoprivrednike da se poticaj isplaćuje samo za privatnu zemlju a za državnu da se ne isplaćuje već da se neplaća zakup tako bi država jako puno uštedjela novac.

Hvala što ste napisali post , niam znao za podatke za jezero Borovik ! Pecao sam ribu u njemu !
> Stoga smatram da pričanje o selima je mlaćenje prazne slame > Ja pišem o zakonskim rješenjima za razvoj poljoprivrede !
Zašto su ljudi napustili selo to ja znam ! Što se sada može napraviti u napuštenim i demografski ugroženim selima također ja znam !

Jedan od zakona treba se zvati ZAKON O NAVODNJAVANJU !
Od jezera Borovik , jezera Petnja , akumulacije Londža koja se gradi , treba sagraditi vodovode i koristiti prirodni pad ! Tu mogućnost nemaju Nizozemci i nizinski dio Baranje i Slavonije

Zadnja promjena: Đuro Japarić; 14/2/2013, 17:05; ukupno mijenjano 2 put/a.

Đuro Japarić

55

[Vrh] Go down

Postaj by zetorcrystal 14/2/2013, 17:02

min financija mozda pomalo uplacuje min poljop. tak da mozda skupe do 6 mj za sjetvu,lu,zbunjen,normalan Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 684261

zetorcrystal

Broj postova : 242
Registriran : 23.03.2012
0

[Vrh] Go down

Postaj by minajo 14/2/2013, 17:26

Ja vam pričam o RH a ne o Srbiji. Demografsku sliku je jako teško promjeniti gotovo nemoguće jer i kad bi se donio nekakav savršeni zakon o razvoju poljoprivrede naša izvršna vlast ga nebi poštivala. A razvoj ruralnih krajeva bi bio moguć i tako ako bi se porez vraćao na mjesto gdje je uplaćen a ne gdje je firma registrirana primer INE gdje sav novac iz čitave RH ide u ZG.

minajo

Broj postova : 122
Registriran : 13.02.2012
1

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito 14/2/2013, 17:31

krizic je napisao/la: Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 710425 Mi neobrazovani selaki bedaki, a oni rade za minimalac,a obrazovani pa za minimalac.dođeš baja kod nas , 30 kn po satu, vile u ruke, jutro u 4 i 30 , noć do21 i nećeš bit na minimalcu.a ja bi trebao tako radit i uz sve ostale rizike proizvodnje iz neba i jakovina bit na minimalcu .pa da nema poticaja u EU ne bi ni uvozili jeftino,a jadno je i prezentiranje kako se malo proizvodi.bolje bi se bilo zapitat kako se u HR otkupljuje i gdje zaista završava domaći proizvod.neka netko kaže zašto je ječam bio 115,oo kn;žito 130 a nakon mjesec dana 200.stoka na razini cijena od prije 10 god.što je to ostalo od troškova na toj razini? da li su ljudi svjesni koliko se trpa gnojiva u 1 hektar pšenice da bi se dobilo 9 tona.zar je to baš potrebno u LIJEPOJ. ili su one jabuke sa 16 špricanja podesne za našeg KOCKASTOG. zašto Obrazovani nisu prezentirali svijetu činjenicu da smo zdrava priroda ,da nas takve trebaju , ane mene tjerat da trošim po hektaru tonu gnojiva i to valjda najskupljeg na kugli.zašto je HR potrošila sve te silne milijarde na subvencije traktora, strojeva štala ,sve iz EU i to izričito preko stranih banaka po najvećim cijenama i kamatama.da li je ovu situaciju trebao predvidjeti obrazovani ili onaj seljačina s početka.mi ne znamo ništa proizvest i to je to.i zato smo na minimalcu...a sve dok si ti na minimalcu ja sam u k.... SORY ovo je moj kut gledanja i 100 puta poželim da se zamjenimo jer da sam s ovim radom u dojču bio bi sigurno zadovoljan i ne bi nas bedake prozivao nitko .

A što ti odgovoriti, na savko pojedinačno postavljeno pitanje postoji odgovor, ali taj odgovor vrijedi za mene i moje gospodarstvo i nije univerzalan. Mislim da bi morali postaviti seriju ovakvih (jednakih pitanja) i onda svi na njih odgovoriti, mislim da bi tu bilo svega. Koliko ja komuniciram sa ljudima koji žive u gradu, jasno mi je da njima baš i nije jasan način na koji se radi (i razmišlja) u poljoprivredi. Nisu oni krivi za to, ali su 'krivi' kada na brzinu donose neke zaključke na osnovu poluinformacija (ima dosta ljudi sklonih takvom ponašanju). Najbolji argument bio bi da se sami okušaju u poljoprivrednoj proizvodnji, obavezno sa poticajima (ja bih onima koji se odluče za život i rad na poljoprivredi u prvih nekoliko godina dao i veći poticaj kao pomoć pri startu), pa tko voli nek izvoli. Siguran sam da ne bi svi uspjeli, ali siguran sam i da ne bi svi propali - ima ih koji bi razvili lijepi posao. Ja se ne osjećam prozvanim kada mi netko priča da ja ne bih trebao dobivati poticaje. Država je zakonom omogućila sustav poticanja proizvodnje, i ako imaju nekakvih sumnji oko toga - neka to riješe na izborima (neka glasaju za stranku koja će obećati ukidanje poticaja u poljoprivredi). Da se može bolje raspolagati sa tim sredstvima - to je sigurno, jer uvijek ima mjesta za poboljšanja (itekako!), ali o tome treba razgovarati argumentirano, jer za sve postoje argumenti. Treba te ljude pitati što ih točno smeta kod poticaja, pa neka objasne nama kako bi se to trebala poticati poljoprivreda ili zašto se ne bi trebala poticati. (Devil's in the detail...). I tako to, uvijek treba naglasiti da smo mi zadnji koji ćemo ostati gladni - pa tko voli nek' izvoli. Ljudi su ljuti na sve oko sebe i traže krivce za nastalu situaciju. Danas smo krivci mi - poljoprivrednici, a sutra će biti netko drugi. Kultura krivnje razvijena je kod nas, ali sa time se ne stiže daleko u razvoju države.
Fidelito
Fidelito

Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117

[Vrh] Go down

Postaj by danijel.franic.9 14/2/2013, 19:04

...ništa izgleda od sastanka..nitko ništa ne spominje..

danijel.franic.9

Broj postova : 57
Registriran : 07.12.2012
0

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 14/2/2013, 20:42

HRVATSKA POLJOPRIVREDA NA PUTU U EU (onak kak ju vidi naša Vlada i ministar Jakovina )
[img]Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 Dsc07892s [/img]
[img]Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 Dsc07894la [/img]
[img]Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 Dsc07893gb [/img]
NEMA PARA ZA NAFTU,A NEMAMO NI KONJA...PA JE JUNIOR DOŠEL NA OVU IDEJU Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 710425
Zelena dolina
Zelena dolina

6

[Vrh] Go down

Postaj by DJEČAK 14/2/2013, 21:04

Samo se bojim da ćemo biti mi koji vučemo plug a ne psi!

DJEČAK

Broj postova : 95
Registriran : 13.03.2012
0

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić 14/2/2013, 21:26

OPG VACENOVSKI je napisao/la:HRVATSKA POLJOPRIVREDA NA PUTU U EU (onak kak ju vidi naša Vlada i ministar Jakovina )

NEMA PARA ZA NAFTU,A NEMAMO NI KONJA...PA JE JUNIOR DOŠEL NA OVU IDEJU Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 710425

Morate plug modificirati i sa lijeve strane da bude i ralica za čišćenje snijega - Višenamjenski ! Možda koju kunu zaradite kod Bandića ?

Đuro Japarić

55

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 15/2/2013, 06:39

DJEČAK je napisao/la:Samo se bojim da ćemo biti mi koji vučemo plug a ne psi!
vrlo lako!!!sve stremi k tome!!! kolko vidim,nitko se ne hvali,stvarno su ove milijune uplatili Todoriću,od sastanka ni s... Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 17225
Zelena dolina
Zelena dolina

6

[Vrh] Go down

Postaj by Fidelito 15/2/2013, 07:46

Kod Bandića je najisplativije 'zasukati rukave' i snijeg čistiti ručno.... ....i to samo dok su kamere upaljene. Very Happy
Fidelito
Fidelito

Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117

[Vrh] Go down

Postaj by jatko 15/2/2013, 08:10

Što je dogovoreno na sastanku sa Linićen i Jakovinom. Nitko ne piše. Vjerovatno su još na sastanku pa nema PRIOPĆENJA ZA JAVNOST.

jatko

Broj postova : 137
Registriran : 01.03.2011
2

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 15/2/2013, 08:11

jatko je napisao/la:Što je dogovoreno na sastanku sa Linićen i Jakovinom. Nitko ne piše. Vjerovatno su još na sastanku pa nema PRIOPĆENJA ZA JAVNOST.
pa mislim da sastanka nije ni bilo? Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 684261
Zelena dolina
Zelena dolina

6

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić 15/2/2013, 10:04

jatko je napisao/la:Što je dogovoreno na sastanku sa Linićen i Jakovinom. Nitko ne piše. Vjerovatno su još na sastanku pa nema PRIOPĆENJA ZA JAVNOST.

Za jučer predstavnici udruga i Komore nisu dobili pozive . Milanović je bio u Bugarskoj .
Postoji protokol u kojem se planiraju aktivnosti Vlade i ministara !
2001 poslao sam molbu Predsjedniku Mesiću da primi predstavnike poljoprivrednih udruga nakon što je Pankretić napisao prijedlog izmjena Zakona o poljoprivrednom zemljištu !

Jednog dana njegova administracija me nazvala i rekla Predsjednik nas može primiti tog dana u toliko sati itd .

Đuro Japarić

55

[Vrh] Go down

Postaj by danijel.franic.9 15/2/2013, 10:07

Đuro Japarić je napisao/la:

Za jučer predstavnici udruga i Komore nisu dobili pozive . Milanović je bio u Bugarskoj .
2001 poslao sam molbu Predsjedniku Mesiću da primi predstavnike poljoprivrednih udruga nakon što je Pankretić napisao prijedlog izmjena Zakona o poljoprivrednom zemljištu !

Jednog dana njegova administracija me nazvala i rekla Predsjednik nas može primiti tog dana u toliko sati itd .
...izgleda da od toga nema ništa..

danijel.franic.9

Broj postova : 57
Registriran : 07.12.2012
0

[Vrh] Go down

Postaj by Đuro Japarić 15/2/2013, 10:11

danijel.franic.9 je napisao/la:
Đuro Japarić je napisao/la:

...izgleda da od toga nema ništa..

Poslani su im zahtjevi od Poljoprivredne komore i udruga da ih prime na sastanak !

Ako ne budu primljeni i ako ne bude koristi , vode se razgovori da se organizira VELIKA seljačka buna , u kojoj ću i ja biti !

Đuro Japarić

55

[Vrh] Go down

Postaj by stjepan 15/2/2013, 10:43

koja seljačka buna da mi je to vidjeti trebali ste biti na sastanku u baranji pa da vidite što je seljačka buna nema od toga ništa

stjepan

Broj postova : 789
Registriran : 06.07.2009
19

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 15/2/2013, 11:01

stjepan je napisao/la:koja seljačka buna da mi je to vidjeti trebali ste biti na sastanku u baranji pa da vidite što je seljačka buna nema od toga ništa
i ja mislim...niš od toga.ak je mojem kolegi NAJVEĆI PROBLEM KAJ MU MLIJEKO NE STANE U LAKTOFRIZ,ne bu taj izašel prosvjedovat....kolko su ovi u gradu neinformirani i zatucani,na selu je još gore...nažalost Poticaji u poljoprivredi (2) - Page 14 946904
Zelena dolina
Zelena dolina

6

[Vrh] Go down

Postaj by deere power 15/2/2013, 11:23

jos jednom tema su POTICAJI U POLJOPRIVREDI ne zakon o zemljistu izumrla sela beč beograd i austrougarska

deere power
deere power

Broj postova : 5206
God : 39
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 30.12.2008
78

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Zelena dolina 15/2/2013, 11:25

deere power je napisao/la:jos jednom tema su POTICAJI U POLJOPRIVREDI ne zakon o zemljistu izumrla sela beč beograd i austrougarska

music lets party
Zelena dolina
Zelena dolina

6

[Vrh] Go down

Postaj by same90 15/2/2013, 11:27

al nas ovi vuku za nos s tom isplatom poticaja,nevjerujem da če ići šta ovaj mjesec

same90

Broj postova : 96
Registriran : 11.12.2011
1

[Vrh] Go down

Postaj by 577 15/2/2013, 13:19

Jel tko uopće dobio poticaj dva dana su isplatili...http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
577
577

Broj postova : 2642
God : 36
Zanimanje : Tehničar za željeznički promet
Registriran : 10.02.2011
28

→→→ : VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.