AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
ZAŠTO JE U HRVATSKOJ SVE VIŠE NEŽENJA?
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: ZAŠTO JE U HRVATSKOJ SVE VIŠE NEŽENJA?
babina greda - iz popisa stanovništva
godina stanovnika
1900. 3918
1910. 3973
1948. 4061
1953. 4611
1961. 4872
1971. 4620
1981. 4159
1991. 4205
2001. 4262
2011. 3585
jebala vas poljoprivreda, ženite se
godina stanovnika
1900. 3918
1910. 3973
1948. 4061
1953. 4611
1961. 4872
1971. 4620
1981. 4159
1991. 4205
2001. 4262
2011. 3585
jebala vas poljoprivreda, ženite se
Zadnja promjena: paor; 29/6/2011, 20:22; ukupno mijenjano 1 put.
ma još i oženiti se..dalo bi se, al što dalje?
sunčana- Broj postova : 1026
God : 58
Zanimanje : knjigovodstvo
Registriran : 06.10.2008
2
paore i sunčana u pravu ste oboje, imas ljude koji imaju velika imanja ali ti nemju vremena za zenidbu imas onda ove sto se mogu zenit ali kao sto kaze suncana sto onda, ne zivi se od ljubavi
no, tome unatoč, ja sam od onih koji glasaju za ljubav..i sretan onaj kome se desi, taj sigurno ne razmišlja što će sutra. nekako će..
moje mišljenje je da neoženjeni očekuju previše od žena oko sebe.
i ne dozvole si da ih upoznaju.
žena, em treba biti lijepa, em dugih nogu, em plava, em da ima sise, em poštena, em poslušna, em da ima mišljenje, al samo kad ju se pita, inače da šuti..
pa ne može to tako..
nije nam svima bog dao
moje mišljenje je da neoženjeni očekuju previše od žena oko sebe.
i ne dozvole si da ih upoznaju.
žena, em treba biti lijepa, em dugih nogu, em plava, em da ima sise, em poštena, em poslušna, em da ima mišljenje, al samo kad ju se pita, inače da šuti..
pa ne može to tako..
nije nam svima bog dao
2
pa je al kad ne ide ne ide, znam iz prve ruke tj. tesko je bez posla ili nekog primanja zivit
a ruku na srce opet ima i onih koji se boje cura
no, istina je..
žene pak previše gledaju bedaste sapunice pa vjeruju kako je život moguć jedino uz: lijepog, bogatog, kulturnog, vjernog, privrženog, nježnog, pametnog muškarca..
čak sam sklona pomisliti..da su žene postale veći materijalisti..
no, sve su krivi žuti mediji koji nam odgajaju kćeri, kojekakvi "selebriti", "glamourovi", trendseteri i bogtepitaj kako se ne nazivaju..
žene pak previše gledaju bedaste sapunice pa vjeruju kako je život moguć jedino uz: lijepog, bogatog, kulturnog, vjernog, privrženog, nježnog, pametnog muškarca..
čak sam sklona pomisliti..da su žene postale veći materijalisti..
no, sve su krivi žuti mediji koji nam odgajaju kćeri, kojekakvi "selebriti", "glamourovi", trendseteri i bogtepitaj kako se ne nazivaju..
2
deere power je napisao/la:pa je al kad ne ide ne ide, znam iz prve ruke tj. tesko je bez posla ili nekog primanja zivit
apsolutno si u pravu, no, teško je bez posla i primanja i samom čovjeku..
a dvoje..možda i smisli nešto čime će kruh zaraditi.
a kad ne ide pa ne ide..znači nema ljubavi.
i naravno, ne treba forsirati.
2
deere power je napisao/la:
ma vjerujem, iako ne razumijem.
ali zato ti lijepo danas postoje ove zgodne internetske stranice, chatovi, forumi, gdje se ljudi mogu prvo napričati do mile volje, pa, ako se i kad se sretnu, već donekle izgube nesigurnost i početnu tremu.
ili bar otkriju zajedničke teme, zanimanja..pa bar imaju o čemu pričati..
tako da oni nesigurniji ne moraju smišljati stotine načina kako prići curi.
2
ah šta drugo reći takav sam
Landpower165tdi- Broj postova : 1551
God : 38
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 01.01.2011
15
→→→ : VIŠE
u jebote što se razdivaniše na ovu temu.....
DP mi smo već divanili o tome i reko sma ti da će se sve srediti ali ne čekaj dugo, znam iz vlastitog iskustva.....
DP mi smo već divanili o tome i reko sma ti da će se sve srediti ali ne čekaj dugo, znam iz vlastitog iskustva.....
a nije ni to strašno ko i zubar svi se boje a nikakva katastrofa,jedino što je moj djed reko kako si siješ tako i žanješ ja sam se oženio sa 22 god sa 24 sam postao otac i uopće mi nije loše,ako se toga boji neka malo razmisli
mehaničar- Broj postova : 175
God : 44
Zanimanje : većinom radim za badava
Registriran : 25.09.2010
2
pravo da ti kažem, nemam neko čvrsto mišljenje je li bolje oženiti se tako mlad ili čekati kasnije godine.
imam za vidjeti oko sebe primjera dobrih i loših strane u oba slučaja.
oženjeni mladi, znaju kasnije poludjeti, pa misle da trebaju proživjeti burnu mladost, koju nisu kad je za to bilo vrijeme, misle da su štogod propustili.
a zašto bi značilo da su nešto propustili, ako su svo to vrijeme živjeli s osobom koju vole, život kakav su si sami osmislili, djecu izrodili..pa to je prelijepo!
oni kojima je uvijek "još prerano", zapravo nemaju tu sreću da se zaljube. i tako prođu godine, izgube društvo, nemaju više ni cura svoih godina, sve se poženilo..i zapravo mislim da im je "prerano" samo izgovor.
istina je, onda krenu u gumenim čizmama pred dućan ili u birtiju, neoprane parhetaste košulje na njima, kosa neuredna, neobrijani, popiju koje pivo, pobudale, postanu rječitiji, uglavnom neljubazni, nadmeću se koji će biti veći "mačo"..a žene to ne vole. kako će ga koja i pogledati takva..
nisam to izmislila, nekad davno sam se kod bake na selu i nagledala takvih stričeka, a danas, imam prijateljicu koja živi na selu, živi s bratom i rade na poljoprivredi. ona mi priča istu stvar. cura je zgodna, pametna, vrijedna, sposobna, voli konje i ima ih prekonekoliko..ubija se radeći za njih. a kad krene do dućana, prvo mora proći pored "muškarčina", otrpjeti bezobrazna dobacivanja i podsmijeh. ajd, sreća pa ima jezičinu, te ih opere redom kako koga što ide:)
imam lijepih godina, ali još uvijek ne razumijem zašto muškarci misle da im je prednost biti "mačo"..snažan, grub, bezobrazan, drzak, bahat..kad je jasno da žene vole nježne, smirene, realne muškarce koji se ne prave važni i ne bahate se. pametne žene. ali, vi dečki gledate samo one lijepe )
a te, ne kažem da nisu pametne, nego im je bog dao ljepotu, pa su njome "otvarale vrata", nije im bilo potrebno razviti neke druge sposobnosti, tipa: razuma, razmišljanja, snalaženja i rada..
osobno, udala sam se s 23, ne zato što mi se udavalo nego zato što sam se zaljubila. doduše..znam i brakove koji lijepo funkcioniraju čak i bez tog bonusa (zaljubljenosti), ako su ljudi pametni, poštuju se i dogovore o svemu.
i zaista ne znam..zašto sam se osjetila pozvanom da se u ovu temu uključim, al eto, oprostit ćete mi, meni bog nije dao šutjeti
zpravo sam htjela reći (onima koji me žele čuti) da se žena ne treba bojati, pametne će uvijek razumjeti i nikad vas neće ismijati, a one druge..
vam ni ne trebaju.
imam za vidjeti oko sebe primjera dobrih i loših strane u oba slučaja.
oženjeni mladi, znaju kasnije poludjeti, pa misle da trebaju proživjeti burnu mladost, koju nisu kad je za to bilo vrijeme, misle da su štogod propustili.
a zašto bi značilo da su nešto propustili, ako su svo to vrijeme živjeli s osobom koju vole, život kakav su si sami osmislili, djecu izrodili..pa to je prelijepo!
oni kojima je uvijek "još prerano", zapravo nemaju tu sreću da se zaljube. i tako prođu godine, izgube društvo, nemaju više ni cura svoih godina, sve se poženilo..i zapravo mislim da im je "prerano" samo izgovor.
istina je, onda krenu u gumenim čizmama pred dućan ili u birtiju, neoprane parhetaste košulje na njima, kosa neuredna, neobrijani, popiju koje pivo, pobudale, postanu rječitiji, uglavnom neljubazni, nadmeću se koji će biti veći "mačo"..a žene to ne vole. kako će ga koja i pogledati takva..
nisam to izmislila, nekad davno sam se kod bake na selu i nagledala takvih stričeka, a danas, imam prijateljicu koja živi na selu, živi s bratom i rade na poljoprivredi. ona mi priča istu stvar. cura je zgodna, pametna, vrijedna, sposobna, voli konje i ima ih prekonekoliko..ubija se radeći za njih. a kad krene do dućana, prvo mora proći pored "muškarčina", otrpjeti bezobrazna dobacivanja i podsmijeh. ajd, sreća pa ima jezičinu, te ih opere redom kako koga što ide:)
imam lijepih godina, ali još uvijek ne razumijem zašto muškarci misle da im je prednost biti "mačo"..snažan, grub, bezobrazan, drzak, bahat..kad je jasno da žene vole nježne, smirene, realne muškarce koji se ne prave važni i ne bahate se. pametne žene. ali, vi dečki gledate samo one lijepe )
a te, ne kažem da nisu pametne, nego im je bog dao ljepotu, pa su njome "otvarale vrata", nije im bilo potrebno razviti neke druge sposobnosti, tipa: razuma, razmišljanja, snalaženja i rada..
osobno, udala sam se s 23, ne zato što mi se udavalo nego zato što sam se zaljubila. doduše..znam i brakove koji lijepo funkcioniraju čak i bez tog bonusa (zaljubljenosti), ako su ljudi pametni, poštuju se i dogovore o svemu.
i zaista ne znam..zašto sam se osjetila pozvanom da se u ovu temu uključim, al eto, oprostit ćete mi, meni bog nije dao šutjeti
zpravo sam htjela reći (onima koji me žele čuti) da se žena ne treba bojati, pametne će uvijek razumjeti i nikad vas neće ismijati, a one druge..
vam ni ne trebaju.
2
Svaka čast na ovom postu,dosta je poučan.Mada,iako sam još mlad,primjetio sam da ima dosta cura koje vole te "macho" tipove(čizme,prljavi,neobrijani,pivo u ruci...),nerijetke su one koje se udaju za takve tipove,koji su nezaposleni i bez perspektive u budućnosti!
vedo- Broj postova : 1081
God : 30
Zanimanje : Učenik
Registriran : 12.03.2011
6
sunčana upravo tako, sve stoji što si napisala a pogotovo zadnja rečenica.
Takvi ni ne zaslužuju da se ožene ....
I bolje da ima takvih kad ne bi marili za žene...
Većina ih se drži boce...
577- Broj postova : 2642
God : 36
Zanimanje : Tehničar za željeznički promet
Registriran : 10.02.2011
28
vedo je napisao/la: Svaka čast na ovom postu,dosta je poučan.Mada,iako sam još mlad,primjetio sam da ima dosta cura koje vole te "macho" tipove(čizme,prljavi,neobrijani,pivo u ruci...),nerijetke su one koje se udaju za takve tipove,koji su nezaposleni i bez perspektive u budućnosti!
rekoh: pametne cure.
one kokoši koje padaju na "macho" tipove, požale, kad tad.
vjeruj meni, uvijek uredan i čist, vrijedan, ljubazan i pristojan muškarac, ne može ostati nezapažen.
2
577 je napisao/la:Takvi ni ne zaslužuju da se ožene ....
skrivaju se iza nje. skrivaju svoje komplekse, neuspjehe, strahove..
osjećaju se važniji i snažniji s bocom u ruci. i ona, kao da im daje pravo da budu bahati ili neuljudni.
2
Ima takvih puno i vide se kako izgledaju tako da svaki komentar suvišan nije ni čudo sve novce propije i nema nis.
577- Broj postova : 2642
God : 36
Zanimanje : Tehničar za željeznički promet
Registriran : 10.02.2011
28
sunčana je napisao/la:vedo je napisao/la: Svaka čast na ovom postu,dosta je poučan.Mada,iako sam još mlad,primjetio sam da ima dosta cura koje vole te "macho" tipove(čizme,prljavi,neobrijani,pivo u ruci...),nerijetke su one koje se udaju za takve tipove,koji su nezaposleni i bez perspektive u budućnosti!
vjeruj meni, uvijek uredan i čist, vrijedan, ljubazan i pristojan muškarac, ne može ostati nezapažen.
ja se ne slazem sa tobom,sve je vise onih djevojaka koji vole one problematicne i olose s kojima nikada nece imati normalan zivot,ako on pije pusi i opija se sa 15 godina ma da sigurno ce se on promjeniti i bit ce bolji zua nekih 10 godina ne zelim da me pogresno svatite normalno je i popiti i zapaliti cigaretu ali sve to u granicama normale, eov 1 primjer iz moje okoline kada se napije komsija dok pije muzika ubi i kad se "nahajca" odnosno kad nestane alkohola onda udri po zeni i djeci istjera ih iz kuce pa onda spavaju po njivama znali su cak u groblju spavati da da u groblju ali hvala bogu kada nismo svi isti
Hurliman_H 480- Broj postova : 257
God : 27
Registriran : 18.06.2011
3
E moj hurli, sa 15 je normalno odlazak u krevet do 11, a ne opijanje i cigareta.Hurliman_H 480 je napisao/la:sunčana je napisao/la:vedo je napisao/la: Svaka čast na ovom postu,dosta je poučan.Mada,iako sam još mlad,primjetio sam da ima dosta cura koje vole te "macho" tipove(čizme,prljavi,neobrijani,pivo u ruci...),nerijetke su one koje se udaju za takve tipove,koji su nezaposleni i bez perspektive u budućnosti!
ja se ne slazem sa tobom,sve je vise onih djevojaka koji vole one problematicne i olose s kojima nikada nece imati normalan zivot,ako on pije pusi i opija se sa 15 godina ma da sigurno ce se on promjeniti i bit ce bolji zua nekih 10 godina ne zelim da me pogresno svatite normalno je i popiti i zapaliti cigaretu ali sve to u granicama normale, eov 1 primjer iz moje okoline kada se napije komsija dok pije muzika ubi i kad se "nahajca" odnosno kad nestane alkohola onda udri po zeni i djeci istjera ih iz kuce pa onda spavaju po njivama znali su cak u groblju spavati da da u groblju ali hvala bogu kada nismo svi isti
Taj tvoj komšija ne zaslužuje da živi onda, on zaslužuje hmm, neznam, bilo šta osim života. Na ženski rod se NE DIŽE RUKA, to je grijeh..sramota..
Kile- Broj postova : 1436
God : 32
Zanimanje : OFR
Registriran : 13.02.2009
41
nisam mislio na sebe da se opijam nego uopste kakve momke djevojke danas vole ,hahha znam da se ne dzize ruka al hajde ti to njemu dokazi
Hurliman_H 480- Broj postova : 257
God : 27
Registriran : 18.06.2011
3
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 3 / 3.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.