AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)
by Nostradurus 22/2/2024, 00:31

» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27

» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08

» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15

» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04

» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00

» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01

» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54

» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12

» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59

» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57

» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36

» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05

» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58

» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02

» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31

» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19

» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37

» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20

» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07

» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54

» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08

» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10

» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08

» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53

» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50

» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02

» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18

» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00

» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51

motorne pile

Stranica 4 / 24. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

motorne pile - Page 4 Empty Re: motorne pile

Postaj by vinogradar 21/5/2008, 09:09

Mali poljoprivrednik a da ti probaš usporedit Svoju partnericu i Sthil u istoj klasi,iste snage,veličine vodilice....nemoj uspoređivat taj očito veliki partner sa recimo 028 sthilom i čudiš se kak ova slabo reže....Ja sumnjam da je ta partnerica bolji stroj od 640 Sthil štoviše mogao bi se i kladit....usporedi one male partnerice i recimo 026 sthil pa ćeš vidjet koja bolje pili isto je tako kod velikih....
vinogradar
vinogradar

Broj postova : 457
God : 42
Zanimanje : Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
Registriran : 10.03.2008
3

→→→ : VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 10:06

bolje nemoj ništa govorit jer vjerovatno nikad nisi niti vidio partner pilu.................uspoređivo sam ja i stihl u rangu s mojom partner.............tako da nisam ja sad uspoređivo slona i muku...........a partner se skros shebal............neznam ko sad vodi partner firmu ni kako to funkcjonira,ali su puno lošije nego nekadašnje...............ja neznam kakva je ta 640,al kad svi govore da je dobra onda je valjda i jača i veča od moje partnerice............nisam ja reko nikada u životu da su stihl pile loše,nego sam reko da ja rađe radim sa svojom pilom nego s bilokojom stihl............i uzmi u obzir da je moj stroj stariji od 30 godina,a pali iz prve i još pili ko novo.................
Karlito
Karlito

Broj postova : 249
God : 29
Registriran : 27.04.2008
-2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir 21/5/2008, 10:30

Gle, stare stvari su dobre, no ja više volim imati nove, modernije. Kažeš da e bolja od Stihlovih, a nemaš Stihlovu doma za usporedbu...lupaš bezveze.
Osim toga, uspoređuješ pile po kili i tvrdiš da je nekaj staro bolje.
Ima li ta pila uopće inercijsku kočnicu lanca? Ako nema, ja bi ju poklonil muzeju i zamolil ih da ju nikada ne pale.
To ti je isto kad neko reče da je Golf 1 ili 2 bolji od većine današnjih auta, zato jer ih još ima na cesti, čak i malo korištenih. No draži mi je novi Megane s 9 zračnih jastuka, makar trajal "samo" 5 godina.

Zvonimir

Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 10:46

nije da ne volim ja nove modernije stvari,ali nemam sad ja 8000 kn za novu motorku...........da nemam doma ali ima gotovo cijelo selo stihl pile,rijetko tko ima neku drugu..................ne tvrdim ja da je nekaj staro bolje,al mi reci kaj je bolje kupit nekaj made in yugoslavia ili made in china.........da se nebi uvrijedili,draga gospoda koja imaju stihl motorke,nisam mislio da je stihl made in china...........ima inercijalsku kočnicu lanca moja pila.........i ja sam iz prvae mislio da je pila za muzej,ali kad smo je prepravili i digli iz mrtvih onda je proradila.............inace da nije radila,stavio bi ju u neki izlog ili prodo za makar 100 kn......................
a za ove aute,dobri su golfovi svi meni,ali sigurnost je na prvom mjestu,a vjerujm da to stihl ima,a partner baš i nema..............ako neznaš baratat s motorkom bolje da moju pilu ne pališ,a ne ko moj susjed kaj si je prs porezal s njom............vjerujem da stihl nijue takva pila...........i ovo kaj mislim da je bolja,mislim da je samo malu nijanus stihl manje kvalitetniji proizvod............i nebi htio imati stihl zato je meni treba puno vremena da skužim kako koja pila radi............na moju partner sam se več naviko,i lezi mi u ruki,ali za stihl bi moro svaki dan palit da se navadim na nju............no inače im stihl je dobra pila,vrlo dobra samo malu nijansu meni lošija od partner.........................
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by vinogradar 21/5/2008, 13:37

mali poljoprivrednik je napisao/la:bolje nemoj ništa govorit jer vjerovatno nikad nisi niti vidio partner pilu.................uspoređivo sam ja i stihl u rangu s mojom partner.............tako da nisam ja sad uspoređivo slona i muku...........a partner se skros shebal............neznam ko sad vodi partner firmu ni kako to funkcjonira,ali su puno lošije nego nekadašnje...............ja neznam kakva je ta 640,al kad svi govore da je dobra onda je valjda i jača i veča od moje partnerice............nisam ja reko nikada u životu da su stihl pile loše,nego sam reko da ja rađe radim sa svojom pilom nego s bilokojom stihl............i uzmi u obzir da je moj stroj stariji od 30 godina,a pali iz prve i još pili ko novo.................
Gle ja neznam s kojom si ti to uspoređivao svoju ali ako kažeš da je tvoja tak velika onda si trebao usporedit sa 640,a očito nisi pošto si rekao da neznaš kakva je,ja imam 2 stihl pile 028 koja je stara 25 godina i godišnje je radila min.70 m3 drva što je za tako malu pilu puno i još uvijek radi i pali od prve i samo jednom sam mijenjao svjećicu....drugu sam nasljedio od djeda 029 pred par godina,i sad planiram obje prodat i uzet recimo 440 i jako dobro znam kakva je partnerica,i mislim da je tako odlična onda bi ju više ljudi imalo!!!!
vinogradar
vinogradar

3

[Vrh] Go down

Postaj by roko 21/5/2008, 13:46

Vinogradar.....ma pusti maloga...vidiš da baljezga gluposti......kladim se da niti lanac nezna naoštriti.....
roko
roko

Broj postova : 1392
Registriran : 09.03.2008
8

http://www.lavanda-racic.hr

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 13:50

samo da mi je znat kakvu si to ti partnericu držo u rukama..................tvoja motorka je 25 godina veliš,a moja je preko 30(mislim da je 32 al možda je i 33)i pali iz prve,svječicu nikada nisam mjenjo,samo smo nabrusili jednom lanac i išla je na generalku kad je mulac od susjeda nalijo čisti benzin u moju motorku................neznam ja kolko je tebi radnih sati treba d bi reko da je pila puno radila,za mene je moja malo radila,a ima u selu starih ko moje i kze da se naradila a delala nije niti ko pola moje...........mi smo se prije grijali na drva pa tako i sad,a deda je bio tesar pa su mu tebala drva i partnerica je u šumi srušila godišnje puno više od tvoje stihl..............
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by vinogradar 21/5/2008, 13:57

Majstore moj samo ste jednom nabrusili lanac????pa ja sam sa svojom poderao 50 lanaca ....ako ti jedan lanac imaš 30 godina onda tu motorku budu i tvoji unuci imali....i nemoj pričat gluposti....
vinogradar
vinogradar

3

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 14:07

ah ti..................reko sam samo za jedan lanac koji je najdulje trajo da se brusio....................naravno da smo i mi poderali koliko lanaca.............cim je did kopio pilu kupio je i nekih desetak lanaca..........................i ne pričam gluposti,nego samo kažem da tu govoriš da je partner šrot a motorku nikada nisi niti vidio u životu a kamoli radioa s njom tako da ne kenjaj da ti dobro znaš kakva je partnerica.............
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by vinogradar 21/5/2008, 14:13

Gle ja sam i vidio i radio sa partnericama,i nisam rekao da su šrot već da nisu bolje od sthila kako ti kažeš,a mislim da se i svi ostali članovi slažu samnom,nas 20 tu je reklo da je sthil bolji a ti sam tvrdiš suprotno i sad nitko od nas nema pojima a ti i tvoj djed imate.....daj se spusti na zamlju....
vinogradar
vinogradar

3

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 14:18

da sad ste vi svi tu znanstvenici kaj ste rekli da je stihl motorka najbolja a ja i moj stari i moj djed smo kreteni kaj nikad nisu čuli za motorne pile.............i ja jesam na zemlji,i rekao sam svoje mišljenje i poštujem vaša mišljenja da su stihl pile najbolje al onda i vi poštujte moje mišljenje a ne ko sad..........dam klinac nemoj kenjat,kaj ti nikad nisi niti vidil motorku i takve priče........................moje mišljenje nitko neče promjenit niti vaša,ja poštujem vaša mišljena i kužim zašto mislite da je stihl bolji,al poštujte i vi moje mišljenje i svatite i vi da nisu samo stihl najbolje pile da ima i drugih pila koje su vrlo dobre.............a ne vi stihl je bog a ovo drugo je smo smeče.........
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir 21/5/2008, 14:57

mali poljoprivrednik je napisao/la:da sad ste vi svi tu znanstvenici kaj ste rekli da je stihl motorka najbolja a ja i moj stari i moj djed smo kreteni kaj nikad nisu čuli za motorne pile.............i ja jesam na zemlji,i rekao sam svoje mišljenje i poštujem vaša mišljenja da su stihl pile najbolje al onda i vi poštujte moje mišljenje a ne ko sad..........dam klinac nemoj kenjat,kaj ti nikad nisi niti vidil motorku i takve priče........................moje mišljenje nitko neče promjenit niti vaša,ja poštujem vaša mišljena i kužim zašto mislite da je stihl bolji,al poštujte i vi moje mišljenje i svatite i vi da nisu samo stihl najbolje pile da ima i drugih pila koje su vrlo dobre.............a ne vi stihl je bog a ovo drugo je smo smeče.........

Mali, pripazi malo način na koji nekaj želiš objasniti, jer način na koji pišeš iritira, a nikaj ne objašnjavaš.

Zvonimir

Broj postova : 2509
God : 59
10

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy 21/5/2008, 19:10

evo nisam nista piso jer nema smisla pričati s nekim tko brusi lanac svake prestupne i kome pila pali i z prve te je to zaključak da je naj!!!

samo da malom poljop, i vama ostalima dam informaciju o onom o čemu sam jučer govorio ,a to je onaj obrt od bratića te sam spominjo kako njegovi ruše!
pošto idemo skupa u školu danas smo pričali i kaže da godišnje po 25 vodilica zdere ,pa si ti mali poljop misli kolikoo ti znas radit i imas prakse!!

ti i tvoji ih niste u zivotu 5 potrosili a neznam kad cete 25 koliko oni u god dana!

pozz!
Tonxy
Tonxy

Broj postova : 1081
God : 33
Zanimanje : IT
1

http://www.croatiainvestment.info

[Vrh] Go down

Postaj by roko 21/5/2008, 19:41

za tvoju informaciju...ja imam 3 STIHL motorke,,,,a jedini koji pljuje po motorkama i ima nekulturan riječnik i pljuje sam po sebi,,,si ti sinako dragi,,,,,lagano me nervira to tvoje ponašanje, mislim da si većinu članova makar malo naživcirao...
by d way...mislim da na ovom cijelom forumu nije bilo ovakvih psovki i vulgarnih izražaja koliko si ti nakenjao na ovih 6 stranica.....

okreni nazad 1-2 stranice pa ćeš vidjeti kako normalni ljudi i ljudi sa koliko toliko iskustva komentiraju motorne pile i njiho rad....

pa daj malo se uozbilji, ipak ćeš ti još malo pa 19 godina.... cheers rabbit Very Happy lol!
roko
roko

8

[Vrh] Go down

Postaj by pingo 21/5/2008, 19:42

Shocked 25 vodilica u godini dana Shocked
Taj stvarno zaradi svoj kruh svagdašnji .
pingo
pingo

Broj postova : 4918
3

[Vrh] Go down

Postaj by roko 21/5/2008, 19:47

taj pivu otvara prstima....zaje,,, je šumski posao,,,, mislim da se vodi pod jedne od najopasnijih radnih mjesta u Hrvatskoj i općenito.
-kod mene su 2 čovjeka poginula ove godine a prošle 1 a 3 se polomila(pad ovrška i izletanje klina sa panja-noga puca kao čačkalica)......
roko
roko

8

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 21/5/2008, 20:24

Tonxy je napisao/la:evo nisam nista piso jer nema smisla pričati s nekim tko brusi lanac svake prestupne i kome pila pali i z prve te je to zaključak da je naj!!!

samo da malom poljop, i vama ostalima dam informaciju o onom o čemu sam jučer govorio ,a to je onaj obrt od bratića te sam spominjo kako njegovi ruše!
pošto idemo skupa u školu danas smo pričali i kaže da godišnje po 25 vodilica zdere ,pa si ti mali poljop misli kolikoo ti znas radit i imas prakse!!

ti i tvoji ih niste u zivotu 5 potrosili a neznam kad cete 25 koliko oni u god dana!

pozz!

ti misliš da je meni to jedini dokaz..................imam ja podosta uvjerenja zašto je moja motorka bolaj od stihl.........samo ne zelim reč jer bi onda cjela ekipa opet počela,daj klinac mali glupi šuti,neznaš niti lanac nabrusit,ma kaj ti znaš o motorkama...................da normalno da ja ne zderem 25 vodilica godišnje kad ko prvo pila nije radila 10 godina,i nisam nikakav šumar i ne idem svaki vikend s šumarskim traktorom u šumu..............ja nisam reko da sam stručnjak za motorke,nego sam samo reko kako mislim...............i baš me briga reci ti da je partner šrot,boli me briga,jer ovdje se nesmije iznest svoje mišljenje a da netko ne počne pljuvat po tebi i vrijeđat te...................ne mi9slim više raspravljat o motorkama,jer sam ja samo reko kaj ja mislim i eto na u što se to dogodilo...............neki me vrijeđaju a ti mene ideš uspoređivat s nekim ko je svaki drugi dan u šumi...............jesi ti kad gotišnje potrošio 25 vodilica...............nisi zato mene uspoređuj s nekim ko u šumu zadnje 10 godine ide samo za odmor i šetnju a ne da sad idem razrušit cijelu šumu..................tu neki govore kaj partzner šrot a nikad ni vidli ni čuli p od partner motorki.............za one koji su radili s partner motorkama vjerovatno ste radili s nekim neispravnim jer kad se na toj pili neke strga,niti sam bog ti nemre napravit taj dio kaj ti se sj..........jedino ak ne najdeš pilu novu istu takvu na smetlištu..............i baš me briga...........vi tvrdite svoje a ja ču svoje..........ja sam lijepo poštovo vaše mišljene a vi ste moje počeli vrijeđat..............
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by Mata imt 540 21/5/2008, 21:44

hmmmm neznam kolko ču glupo zvučat ali eto pokušat ču dečki ja mislim da na ovom forumu nije interes se svađat nego razmijenit koje savjete anegdote i tak te stvari koje se događaju u poljoprivredi i šumarstvu Smile i naučit nekaj pametnoga i ono da se poljoprivreda širi ....a ako čemo se posvađat međusobno e onda to više nije to ...... zato ja mislim da bi bilo naj bolje prekinut rasprave o motorkama i ono svako gleda svoju ko zlato i to je uredu ,ali mislim da se treba svađat oko toga mislim da je nepotrebno to da se oko neke cure posvađate ajde ono cilj opravdava sredstva Smile zato idemo razmjenit iskustva i to je to ........ a sad se samo nadam da neču bit popljuvan hahahahahhahahaha a mislim nebi me ni čudilo kaj sam sve napisal Smile
Mata imt 540
Mata imt 540

Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
1

[Vrh] Go down

Postaj by roko 21/5/2008, 22:09

:cyclops: cheers wc confused ops merci merci
mali...ohladi tu pubertetsku glavu i uhvati se kakvih cura...a motorku ostavi na traktoru,,,,
roko
roko

8

[Vrh] Go down

Postaj by Picek 21/5/2008, 22:14

roko je napisao/la:taj pivu otvara prstima....
kad smo kod otvaranja pivi..
prije pet-šest godina ja na jednoj pijanki u Međimurju..
i izgubišmo negdje otvarač za boce, a na to ženska (Marta joj bijaše ime) ni pet ni šest nego bocu u zube i zubima otvori bocu..
EJ, ŽENSKA! Shocked
od tada izbjegavam međimurke u širokom luku, to sve "ludo" silent
Picek
Picek

Broj postova : 1225
Registriran : 13.03.2008
22

[Vrh] Go down

Postaj by Mata imt 540 21/5/2008, 22:28

hahhahahahhahaha issssss Smile lol!
Mata imt 540
Mata imt 540

Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
1

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy 21/5/2008, 22:38

pingo je napisao/la:Shocked 25 vodilica u godini dana Shocked
Taj stvarno zaradi svoj kruh svagdašnji .

da,taj je čovjek cijeli život u šumi i znaj da se i on ,jkako mi je reko katkad malo zaigra i prevari pa prođe vrhom po hlačama i slično ali rijetko !! i najboljima se događa!

čuj,to su ti već profesionalci u šumi kako si ti profesionalac u ratarstvu!!kuzis sta mislim!

lijepi pozz! Suspect
Tonxy
Tonxy

1

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy 21/5/2008, 22:47

mali poljoprivrednik je napisao/la:
Tonxy je napisao/la:evo nisam nista piso jer nema smisla pričati s nekim tko brusi lanac svake prestupne i kome pila pali i z prve te je to zaključak da je naj!!!

pozz!

ti misliš da je meni to jedini dokaz..................imam ja podosta uvjerenja zašto je moja motorka bolaj od stihl.........samo ne zelim reč jer bi onda cjela ekipa opet počela,daj klinac mali glupi šuti,neznaš niti lanac nabrusit,ma kaj ti znaš o motorkama...................da normalno da ja ne zderem 25 vodilica godišnje kad ko prvo pila nije radila 10 godina,i nisam nikakav šumar i ne idem svaki vikend s šumarskim traktorom u šumu..............ja nisam reko da sam stručnjak za motorke,nego sam samo reko kako mislim...............i baš me briga reci ti da je partner šrot,boli me briga,jer ovdje se nesmije iznest svoje mišljenje a da netko ne počne pljuvat po tebi i vrijeđat te...................ne mi9slim više raspravljat o motorkama,jer sam ja samo reko kaj ja mislim i eto na u što se to dogodilo...............neki me vrijeđaju a ti mene ideš uspoređivat s nekim ko je svaki drugi dan u šumi...............jesi ti kad gotišnje potrošio 25 vodilica...............nisi zato mene uspoređuj s nekim ko u šumu zadnje 10 godine ide samo za odmor i šetnju a ne da sad idem razrušit cijelu šumu..................tu neki govore kaj partzner šrot a nikad ni vidli ni čuli p od partner motorki.............za one koji su radili s partner motorkama vjerovatno ste radili s nekim neispravnim jer kad se na toj pili neke strga,niti sam bog ti nemre napravit taj dio kaj ti se sj..........jedino ak ne najdeš pilu novu istu takvu na smetlištu..............i baš me briga...........vi tvrdite svoje a ja ču svoje..........ja sam lijepo poštovo vaše mišljene a vi ste moje počeli vrijeđat..............

dečko moj, ovakav ti je moj stav!! ako te zanima citaj!!
nema motorke koja nereže ako u njoj ima snage i ako je pravi i srušan (nemoraš ni bit tolko stručan) čovjek za njom! dakle ako je lanac dobro nabrušen i ako je praksa tu pada svaka sa svakom pilom!!

nitko tu nista nema protiv tebe na ovom forumu koliko sam ja vidio! nitko ti nije nista reko i gazio po tebi,nego si se ti sam zgazio pa sad optuzujes krive ljude!

nemoš reć da motorka pali iz prve nakon 32 god a nije radila 20 god! i treba da pali iz prve !!

molio bih te da nam kazeš broj neki ili snagu svoje motorke pa da je znamo usporedit sa nekom stihl istih omjera! a ne ovako ja mislim na 640 a tvoja je mozda 3 puta slabija!
time bumo nest rijesili!

pozz Suspect
Tonxy
Tonxy

1

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito 22/5/2008, 16:29

eto ljudi da vam nešto kažem što sam tek danas sazno..........
djed je pilu kupio jer mu je bratič predložio jer je i bratič imno istu takvu..............djed se raspitivao o toj pili,i sasno da okolna šumarija koristi takve motorke...............iako sam ja mislio da malo redila ta pila,napalila se ona i narezala drva....................pila je stara točno 32 godine i nekaj malo više od pola godine.............ali zaokružite na 32 i pol............pila je na godinu spilila podosta kubika,jer je djed pilio s njom u našoj šumi i ostalima je znao nekaj porušit.................a ak je tako stara a radila je tako malo više od 20 godina,onda se ta pila berem za mene naradila jako puno..............i gledam ja danas oko pile i u jednoj ladici najdem mačeve od pile...............one koji su istrošeni..............i ima njih malo više od 10,nisam točno brojo..............i našo par lanaca,al reko stari da je djed lance pobaco..................eto,iako moj stari govori da je pila malo radila,ze mene se naradila podosta...........ja pito starog kaj je to spililo 70 koubika drva na godinu,i on se počne cerekat...........reko stari da da je pila godišnje malo više od 80 kubika srušila drugima,a tek za naše potrebe............................tek sam to danas skužio...................eto reko sam vam ovo ako vas zanjima kad se svi hvalite kolikoste mačeva strošili,kolko su vaše pile radile.................pa eto da i ja pohvalim svoju..............sada dalje ne zelim u7lazit u temu koja je pila bolja..........istina je kaj tonxy kaže,da svaka pila pili ak ima snače i nabrušen lanac.........ja imam svoje mišljene vi svoje.....................da vas usput pitam,ako vas zanjima kako izgleda moja motorka,ja ju mogu poslikat ak očete...............
Karlito
Karlito

-2

[Vrh] Go down

Postaj by Mr. Nustemburg 22/5/2008, 17:15

mali poljoprivrednik je napisao/la:...........da vas usput pitam,ako vas zanjima kako izgleda moja motorka,ja ju mogu poslikat ak očete...............

...ajd poslikaj svoju pilu foto... nakon svih ovih rijeći oko te pile silno me zanima kako izgleda Very Happy bounce
Mr. Nustemburg
Mr. Nustemburg

Broj postova : 943
15

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 24. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]