AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Pitanja i prijedlozi
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Pitanja i prijedlozi
Ti bogca ADMINI kakve su sada ovo strijelice po forumu koda sam na AUTOPUTU ovo je kao neki virtualni saobračajac ili
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
što se mene tiče ovo je bolje, ono staro nisam ni skužio da ima
131
KAKO SE STAVLJAJU SLIKE
mariocepic- Broj postova : 181
Registriran : 22.01.2011
0
http://www.poljoprivredni-forum.biz/obavijesti-pitanja-i-prijedlozi-f11/upute-za-stavljanje-slike-na-forum-upute-za-podizanje-slike-sa-neta-t1524.htm
http://www.poljoprivredni-forum.biz/obavijesti-pitanja-i-prijedlozi-f11/jos-jedan-naein-postavljanja-fotografija-na-forum-t615.htm
http://www.poljoprivredni-forum.biz/obavijesti-pitanja-i-prijedlozi-f11/jedan-od-nacina-za-postavljanje-slika-na-forum-t88.htm
Evo ovdje imas tri nacina za postavljanje. Procitaj ih. Pa si izaberi koje ti je najlakše. Max dimenzija slika 800x600
http://www.poljoprivredni-forum.biz/obavijesti-pitanja-i-prijedlozi-f11/jos-jedan-naein-postavljanja-fotografija-na-forum-t615.htm
http://www.poljoprivredni-forum.biz/obavijesti-pitanja-i-prijedlozi-f11/jedan-od-nacina-za-postavljanje-slika-na-forum-t88.htm
Evo ovdje imas tri nacina za postavljanje. Procitaj ih. Pa si izaberi koje ti je najlakše. Max dimenzija slika 800x600
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Želio bih obavijestiti sve forumaše da sam napravio novi profil na forumu jer se nakon popravka računala nisam mogao logirati pod starim profilom IVAN DF 180.7 pa sam sad napravio novi.
Eto toliko da znate.
Eto toliko da znate.
IVAN DF- Broj postova : 359
Registriran : 03.02.2011
12
zrine, zašto ti se ne dopada ona sličica egzotičnog otoka pa si zaključao temu o prodaji zemljišta? Ništ ne kužim
JACA- Broj postova : 252
God : 31
Registriran : 27.12.2010
-8
→→→ : VIŠE
Čitaj u toj temi malo postove pa ćeš vidjeti zašto je zaključana.
63
pa čitala sam! I nisam ništa strašno našla. Uostalom, ako si tako osjetljiv kako da nisi zaključao one neukusne slike što se objavljuju u humoru, a nemaju veze s humorom već prije s nečim bizarnim i nastranim!
ali ajd dobro ti si šef!
ali ajd dobro ti si šef!
-8
Još si mi i ti falila. Ajd čitaj malo pa ćeš vidjeti koje vrijeđanje bilo tamo.
I sto se tiče za one slike i to sam riješio sa adminom.
I sto se tiče za one slike i to sam riješio sa adminom.
63
Ja bi zamolio admina da se ovaj bahati modelator več jedmo smiri i nauči ponašati adekvatno svojoj namjeri na ovom forumu.
Sa ovom izjavom citiram:Još si mi i ti falila.(čemu sada ovo)
Pa si isti dopušta određivati kulturu ponašanja na forumu.
Unaprijed znam da mi ova žalba ono uzalud vam trud svirači ,ali eto volio bih da se dotični malo manje bahati sa ovakvim izjavam ,jer ipak bi on trebao biti uzor kako se ponašati na forumu.
Stoga zrine brundo neponašaj se ludo he he i evo ti od čika pege-a jedna pjesmica
Unaprijed znam da mi ova žalba ono uzalud vam trud svirači ,ali eto volio bih da se dotični malo manje bahati sa ovakvim izjavam ,jer ipak bi on trebao biti uzor kako se ponašati na forumu.
Stoga zrine brundo neponašaj se ludo he he i evo ti od čika pege-a jedna pjesmica
Zadnja promjena: pege25; 4/2/2011, 16:10; ukupno mijenjano 1 put.
131
Čemu sada ovo gunđanje, tema je sa razlogom zaključana jer je počela teška podbadanja koja nakraju vode svađe i svaki mod tako je dužan napraviti da se izbjegnu svađe.
Lol pege.. Ti njega sada krivis, a ti si napravio puno vise sranja zbog kojih je forum u banani..
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
Pa po čemu si ti zaključio drago dijete zato što sam iskren ,i da ti kažem nešta čika pege ono što te u životu neubije to te ojača drži se sebe i svog stava i nedaj nikome da netko vlada sa tobom i tvojom glavom.
Mlad si i naučičeš , želim ti malo sreče i puno zdravlja u budučem životu.
I daj molim vas nemojte biti tako osjetljivi na svaku izjavu ili post ako vam neko smeta ignorirajtega i nekomentirajte nešto ako niste spremni primiti nazad.
Još jenom isprike antonijo zbog mog sranja.hvala!
Na kraju nekrivim ja njega nego sam htio samo upozoriti dotičnog da se mora ponašati kao primjer drugima ,a ne praviti iste greške za koje kažnjavaš druge.
I daj molim vas nemojte biti tako osjetljivi na svaku izjavu ili post ako vam neko smeta ignorirajtega i nekomentirajte nešto ako niste spremni primiti nazad.
Na kraju nekrivim ja njega nego sam htio samo upozoriti dotičnog da se mora ponašati kao primjer drugima ,a ne praviti iste greške za koje kažnjavaš druge.
131
Ma ovaj forum neće biti u banani ,samo je činjenica, da se komunikacija između dvoje ljudi nikako ne može voditi u pravom smijeru sve dok iz njih progovara taština .Teško je komunicirati s nekim tko je egocentričan ,ali bože moj nismo svi isti .Svi imamo i prednosti i mane .
Netko je više uspiješan ,netko je manje uspiješan ,netko ima ovako mišljenje netko onako .
Mislim da nema potrebe koristiti neke teške primitivne riječi tokom komunikacije
Netko je više uspiješan ,netko je manje uspiješan ,netko ima ovako mišljenje netko onako .
Mislim da nema potrebe koristiti neke teške primitivne riječi tokom komunikacije
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
pege25 je napisao/la:Ja bi zamolio admina da se ovaj bahati modelator več jedmo smiri i nauči ponašati adekvatno svojoj namjeri na ovom forumu.
Ovako. Zato što već mi je puna kapa i tebe i tvojih ponašanje. Zato mi ne treba još jedan na grbači.
Ti si stvarno teška osoba i naporan, s tobom se nemože izaći na kraj. Tko god ti netko nešto kaže ti se naljutiš i počneš pisati gluposti podbadati i vrijeđati ostale članove.
Ja sam tu temu zaključao sa razlogom jer sam tako jednom zakasnio i zahvaljući tebi otjerao si forumaša. Za to bravo. I zato od tada neću tolerirati takva ponašanja.
U onoj temi je bilo vrijeđanja jednog i drugog.
Ako ti se ne sviđa moj način rada, pričekat ćemo Paora pa ćemo vidjeti šta će on reči.
pege25 je napisao/la:Pa po čemu si ti zaključio drago dijete zato što sam iskren ,i da ti kažem nešta čika pege ono što te u životu neubije to te ojača drži se sebe i svog stava i nedaj nikome da netko vlada sa tobom i tvojom glavom.
Hehe, pravo ti kaže mali.
Vidiš moraš slijedit takvih primjera. Možda nešto naučiš o ponašanju.
Ah, nemoj ni ti biti osjetljiv na svaku izjavu. Jel da ? Svatko tko tebi proturiječi ti počneš filozofirati.
63
zrine89 je napisao/la:Još si mi i ti falila.
-8
a ništ'...fakat je rasprava bila zanimljiva, zrine će to otkleniti kad bude tio...
vi niste deca mala i ja ne želim šibom paradirati...za osobne uvrede i teške vulgarnosti, zna se...
zanimljivo...kao gost pomalo pratim nekoliko stranih foruma o govedarstvu i tamo još nikad nisam naletio na teške riječi i uvrede...ja to ne znam objasniti...a na ova 4 najveća sa našeg govornog područja, ajme majko...nije to pitanje za psihologe, nego za sociologe
vi niste deca mala i ja ne želim šibom paradirati...za osobne uvrede i teške vulgarnosti, zna se...
zanimljivo...kao gost pomalo pratim nekoliko stranih foruma o govedarstvu i tamo još nikad nisam naletio na teške riječi i uvrede...ja to ne znam objasniti...a na ova 4 najveća sa našeg govornog područja, ajme majko...nije to pitanje za psihologe, nego za sociologe
Upravo tako paor, problem je našeg nataliteta i ponašanja uopće, kada neznaju raspravljati i primiti kritiku a da ne uzvratu sa teškim riječima i uvredama, ja sma na nekih deset foruma i skroz je ista priča vezano za neke rasprave i granice kada se prelazi sa rasprave na teške riječi i uvrede.
Samo nemojte pege-a na hlađenje....!
Falkon,pa ti onda ništa neradiš,samo višis po forumima nhf!
Ja se do sada nisam nasao uvrijeđenim,niti sam vrijeđao...kakvog smisla to isto ima? :?
Falkon,pa ti onda ništa neradiš,samo višis po forumima nhf!
Ja se do sada nisam nasao uvrijeđenim,niti sam vrijeđao...kakvog smisla to isto ima? :?
a tako nekako code
pa pege je bio relativno ok u toj svojoj temi i ja sam toga mišljenja vezano za temu, ali je se onda zaoštrilo zbog nekih "domovinoljubaca" ali se mogu kladiti da prva takva ponuda što je pege naveo da bi i oni to prodali sve svoje......
iako sam ja u puno veću cijenu dao vrijednost svoje zemlje ali da tko ponudi, daj pare i ode ja iz ove države.
pa pege je bio relativno ok u toj svojoj temi i ja sam toga mišljenja vezano za temu, ali je se onda zaoštrilo zbog nekih "domovinoljubaca" ali se mogu kladiti da prva takva ponuda što je pege naveo da bi i oni to prodali sve svoje......
iako sam ja u puno veću cijenu dao vrijednost svoje zemlje ali da tko ponudi, daj pare i ode ja iz ove države.
paor je napisao/la:a ništ'...fakat je rasprava bila zanimljiva, zrine će to otkleniti kad bude tio...
A ako i naletiš onda vidiš da je rasprava stala u startu, a oni koji "isprovociraju" takve rasprave budu upozoreni, a ako se to ponovi onda slijedi trajni ban i tu nema više priče. Provokacije nisu nigdje dobrodošle, ako nemožeš normalno komunicirati bez uvreda, podbadanja, provokacija... onda se zna, u šturc i . Šteta je da se članovi osipaju (ili prelaze u stand by pa nepišu ništa) radi podbadanja i provokacija.
Gost- Gost
paor je napisao/la:a ništ'...fakat je rasprava bila zanimljiva,
Kakve teške rijeći??
Shvatite to kao bogatstvo izraza!
-8
Seljačino, majmune, komunist i takve slične izrazi nisu teške riječi ?
63
Možemo mi u Europu , ali Balkan iz nas neće nikada .Osobine balkana nosimo sa sobom ,a te osobine bi mogle EU i s....tzrine89 je napisao/la:Seljačino, majmune, komunist i takve slične izrazi nisu teške riječi ?
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
Stranica 32 / 40. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Stranica 32 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.