AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Pitanja i prijedlozi
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Pitanja i prijedlozi
I ja sam se našao par puta uvrijeđen na forumu i to baš s njegove strane pa nisam otišao...Po njemu ja ne radim puno jer imam male stare traktore.Zar to nije uvreda?Ja ne znam kako je to biti cijeli dan na traktoru.Ne znam kako je vozit se u klimatiziranoj kabini cijeli dan,ali znam kako je kad ti glavu čuva samo slamnjak na temp. od 40 C i gutat vruću prašinu.
Osobno smo se upoznali,ali s nekoliko me stvari uvrijedio i meni dovoljno.Mislim da je svatko od nas jednako važan i kao član i kao poljoprivrednik pa bio on najmanji ili najveći,vozio on traktor bez kabine ili imao kabinu s HI-FI uređajem,samo mora ostat jednako čovjek i cijeniti jednako i to skromno i ono najmodernije.
Osobno smo se upoznali,ali s nekoliko me stvari uvrijedio i meni dovoljno.Mislim da je svatko od nas jednako važan i kao član i kao poljoprivrednik pa bio on najmanji ili najveći,vozio on traktor bez kabine ili imao kabinu s HI-FI uređajem,samo mora ostat jednako čovjek i cijeniti jednako i to skromno i ono najmodernije.
Kao bih "pokojni "pingo rekao pa ovo bi svima trebalo biti jasno da je ovo samo šalaursus4514 je napisao/la:Da, se ubacim Pege s nikim ga ja nebih usporedio čovijek na svom mjestu kao i mi svi tu, nepoznajemo ga niti ti, niti ja tako da nezznamo kakav je ..pege25 je napisao/la:Ako dozvoljavate ja bih to usporedio sa sanader stilom
Po, postovima šta god nas je zanimalo ako zna objasni, nije bio da prigovara i tako.. neču dalje pisat dosta sam reko .. ne vrijedi više raspravljat čovijek je ošo, i ja bi da me se uvrijedi na neki način .. svaka čast svakome ali vrijeđanje nevolim .. !
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
kad gazda kupi novi traktor sa klimom i tako to malo se uobrazi! ali ne treba zaboraviti kako je kombajnirati ječam bez kabine.. ili sušiti sijeno sa fercom...
Mene, nije niakd uvrijedio šta god sam ga na PP pito uvijek mi je odgovorio od varenja do oranja i ostalog nikad mi nije reko dosadan si ovo ono a nekad sam znao imat glupa pitanja .. !
ur45- Broj postova : 1288
God : 30
Registriran : 17.01.2009
-6
Svi smo mi nekad nekoga uvrijedili, pa i bili uvrijeđeni od drugih a jbg zato i služe forumi da se nevidimo al da moremo diskutirati i učiti jedan od drugoga..........Abrkili znam kada je to bilo ali jbg svi smo mi ljudi samo što je on možda malo osjetljiviji
Ajde molim vas da odustanemo od ove rasprave jer nije muški da napadamo čovjeka kojeg nema više na ovom forumu pa time se isti ne može braniti.Hvala
131
pingo je i onda bio u pravu da sušim livade sa fercom pod šeširom nebi se miješao u temu multimedija u traktorima ili tome sličnofalkon 2 je napisao/la:Svi smo mi nekad nekoga uvrijedili, pa i bili uvrijeđeni od drugih a jbg zato i služe forumi da se nevidimo al da moremo diskutirati i učiti jedan od drugoga..........Abrkili znam kada je to bilo ali jbg svi smo mi ljudi samo što je on možda malo osjetljiviji
pege svati ovo kao neku vrstu komemoracije za Pingom. bilo bi najbolje da se vrati na forum i da svi živimo sretni dugo godina
Osobno mi je žao što je pingo otišao jer smo ipak imali dosta stvari koje možda isto mislimo ali na drugačiji način interpetiramo ali dalo se čuti dobrih savjeta od njega od strojeva pa do poslova na njivama, a to će faliti forumu ipak
Daj molim te nemoj cmizdrit šta da počnemo paliti svječe vamo po forumu kako rekoh ostavite se ove teme i ostavite čovjeka više na miru i ne izazivajte pege-ov bjes jer bih vas mogao sve skupa odvesti na čevapefalkon 2 je napisao/la:Osobno mi je žao što je pingo otišao jer smo ipak imali dosta stvari koje možda isto mislimo ali na drugačiji način interpetiramo ali dalo se čuti dobrih savjeta od njega od strojeva pa do poslova na njivama, a to će faliti forumu ipak
131
Zašto i sa starog foruma? Ako nije tajna naravnoBOŽIDAR je napisao/la:pa isto tako je pobjegao iz starog foruma
pege25 je napisao/la:Daj molim te nemoj cmizdrit šta da počnemo paliti svječe vamo po forumu kako rekoh ostavite se ove teme i ostavite čovjeka više na miru i ne izazivajte pege-ov bjes jer bih vas mogao sve skupa odvesti na čevapefalkon 2 je napisao/la:Osobno mi je žao što je pingo otišao jer smo ipak imali dosta stvari koje možda isto mislimo ali na drugačiji način interpetiramo ali dalo se čuti dobrih savjeta od njega od strojeva pa do poslova na njivama, a to će faliti forumu ipak
Ja sam dobro upamtio onog janjca!
Saša- Broj postova : 1023
Registriran : 22.11.2009
22
→→→ : VIŠE
Eto dobro došao moj post vidim raspisali se vi!
22
brisali su mu postove, i meni isto...Đuka VT je napisao/la:Zašto i sa starog foruma? Ako nije tajna naravnoBOŽIDAR je napisao/la:pa isto tako je pobjegao iz starog foruma
Tko..., admini.... zbog čega se brišu postoviBOŽIDAR je napisao/la:brisali su mu postove, i meni isto...Đuka VT je napisao/la:Zašto i sa starog foruma? Ako nije tajna naravnoBOŽIDAR je napisao/la:pa isto tako je pobjegao iz starog foruma
Đuka VT je napisao/la:Tko..., admini.... zbog čega se brišu postoviBOŽIDAR je napisao/la:brisali su mu postove, i meni isto...Đuka VT je napisao/la:Zašto i sa starog foruma? Ako nije tajna naravno
ni tam ni ovdje mu nisu brisani postovi i to nije bio razlog njegovog odlaska. a o odlasku njega ali i nas ostalih s starog foruma mozete naci samo djelomicno ovdje http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16936 i ovdje http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16883 naglasavam samo djelomicno jer je thread o glavnom razlogu obrisan.
abrkili je napisao/la:I ja sam se našao par puta uvrijeđen na forumu i to baš s njegove strane pa nisam otišao...Po njemu ja ne radim puno jer imam male stare traktore.Zar to nije uvreda?Ja ne znam kako je to biti cijeli dan na traktoru.Ne znam kako je vozit se u klimatiziranoj kabini cijeli dan,ali znam kako je kad ti glavu čuva samo slamnjak na temp. od 40 C i gutat vruću prašinu.
Bez uvrijede abrkili koji se našao tamo uvrijeđenim.
Jer Pingo sigurno nije odmah kupio traktore sa klimom. On je sve to prošao, radio je sa traktorom bez kabine, vršio je sa onim zmajem,nagutao se more prašina...
On tebe uopće nije vrijeđao niti je ikoga na forumu vrijeđao. Ti kažeš da si ga osobno upoznao, vozio se si u kod njega u Fendtu. I onda si kasnije po forumu pričao da se valtra bolje vozi do Fendta ? Isto tako stvar kada meni netko kaže rus je krš, ili kada zezam ove fanove JD. I oni se uvrijede naravno.Isto tako, došao si u temi multimedija i rekao si glupost. Ajd da ja sada dojdem kod tebe u kojoj si ti temu otvorio i ja kažem sranje. I kako bi reagirao na to ? A ti nisi morao baš na takav način reči, mogao si reči, nije to za mene, ili ja to ne želim, meni se to ne sviđa. Nego direktno ko iz topa "glupost"
Ali ja to nikada nisam u stvarnosti mislio. Niti želim, također kada me Krešo jednom pitao za jedan JD koji je htio kupit. Naravno on je htio kupit onaj sa uljnom prednjom vučom i ja sam mu predložio 3650 JD. Neka ti on to kaže. Ali nebitno je.
Drugo, vi koji su se našli povrijeđenih ili uvrijeđenih vi zaboravljate neke stvari
A sada, što imam reči za pegeta je provokator i dosadnjaković kakvih nema.
Tamo je vrijeđao članove na forumu u par tema rekao što nije bilo potrebno za neke vlasnike traktore. Drugo, stalno izaziva, psuje i piše gluposti na forumu koje ja nisam ništa pametno čuo od njega. Isto tako jako nedokazan manipulator. Da ne spominjem jednu temu gdje je bio naporan i tvrdoglav gdje se radilo o tome da bez oranja nema ništa. E kada je Pingo stavio video i slike sto je priprema za sjetvu, vaoo svidalo mu se to. A ima slika i mora. Čak i član JD4755 tako radi.
Treće, onda je tražio da ga se obriše sa foruma, jer on na forum ne želi dolazit, da su ga uvrijedili. E onda da bi nakon 10-tak dana cvilio ko miš da ga se pusti na forum !
E onda stvarno neznam tko se onda tu ponaša ko dijete. I još nešto, predpostavljam da se Pingo nije ljutio na onu temu gdje su se on i Deree Power zakvačili, već što je pege stalno podjebavao i provocirao sa strane. Pingo ga neko vrijeme ignorirao i dalje više nije mogao, puko mu je film i eto.
Uglavno, pege svaka ti čast. Evo zvat cu predsjednika Josipovića neka ti dodijeli medalju za najvećeg provokatora u ovoj državi.
A nakon svega ovo ja sa foruma neću otiči, najviše mi je Paora, jer mi je dao priliku da vodim i brinem sa za ovaj forum. Jer je to za mene bila radost kada me je pitao za moderatora i sa smiješkom sam ga prihvatio i uopće mi nije bilo mrsko. A i naravno zao mi je sto je izgubio toliko vremena, volje,živaca i novaca za ovaj forum da bi ga ovaj uništio i potjerao forumaša koji je aktivan bio na forumu, trudio se i svakake novosti pisao i davao pametne savjete. Koje nažalost nećemo više nikada čuti.
Naravno zao mi je nekih članova s kojima sa dobar, koje sam osobno upoznao ! I volio bih priliku upoznati još neke članove sa foruma.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Uvijek se nađe par članova koji su zavidni drugima i zato dolazi do toga..
Na drugom forumu sam isto aktivan,nažalost došao sam dosta kasno tamo da su več navedeni članovi gore bili neaktivni,osim Ratarka,on je još bio neko vrijeme...Mislim da nijje dobro uspoređivat zašto su neki ljudi otišli s drugog foruma..Isto par njih se vratilo i koliko znam za sad nema problema,ili ja neznam za njih...
Isto tako ako bi se našao uvrijeđen nebi otišao s foruma,a pogotovo nebi tražio brisanje mojih postova jer se time remeti cijeli forum.
Na drugom forumu sam isto aktivan,nažalost došao sam dosta kasno tamo da su več navedeni članovi gore bili neaktivni,osim Ratarka,on je još bio neko vrijeme...Mislim da nijje dobro uspoređivat zašto su neki ljudi otišli s drugog foruma..Isto par njih se vratilo i koliko znam za sad nema problema,ili ja neznam za njih...
Isto tako ako bi se našao uvrijeđen nebi otišao s foruma,a pogotovo nebi tražio brisanje mojih postova jer se time remeti cijeli forum.
hurli- Broj postova : 806
Registriran : 04.01.2009
13
Zrine:Pa što ako sam ja napisao da je glupost,to je moje mišljenje,nikoga nisam prozvao niti rekao za nekoga da je glup,ali sam ja zato ispao prozvan i onaj koji ne radi i ne zna šta je to biti cijeli dan u polju.
Na stranu to da je pingo imao veliko iskustvo u skoro svim segmentima ratarstva za to nitko nije rekao ništa,mislim da će se svi složit oko toga.
Ali njegov stil pisanja i iznošenja mišljenja je VRLO često bio baš poput onog mog posta u multimediji u traktorima.S vremenom se to nekima popne na vrh glave kao i meni.
Nikad nisam rekao da je on sve preko noći stvorio,i uvjeren sam da je radio sa svime i svačime prije nego je došao do FENDTA.Ali nije mu fer da ja izgubim KREDIBILNOST jer sam rekao da mi više sviđa klasičan mjenjač na Valtri kao i sam traktor,jer je to također OSOBNO MIŠLJENJE i nije ničije pravo da me po tome diskreditira.To ti je kao da ja tebe ne shvaćam ozbiljno jer voziš BELARUSA i za tebe je to dobar traktor.Za mene je osobno najbolji traktor IMT 539,jer drugi i bolji ne mogu niti imati.Da mogu imati nešto bolje onda bih tražio što bi mi tada NAJBOLJE ODGOVARALO po cijeni i kvaliteti.
Neki ljudi ovdje(siguran sam većina) teško spajaju kraj s krajem,jer svi znamo kakva je situacija i osjetimo to na svojoj koži,pa je možda i zato to razlog svim ovim prepirkama i tenzijama.Neki imaju više neki manje,nekima je to sumnjivo pa provociraju,netko se divi onima koji imaju više i tako.Neka se NITKO OSOBNO ne prepozna u ovome jer nikoga ne prozivam,samo generaliziram.
Bitno je da u ovim teškim vremenima bez obzira na sve svatko od nas ostane čovjek do kraja,jer samo jedan uz drugog možemo opstati,da si pomažemo u svim trenucima,i da se radujemo jednako sa svakim članom foruma.Bio sam kod pinga na aldumašu i za MF i za FENDTA i bilo mi jako drago da si čovjek to može priuštiti i od srca sam popio piće da nek' mu bude sa srećom.
Ne bih više pisao jer ima i starijih članova foruma,pa nek i oni koju napišu pa da se ovo završi jer nema smisla i može samo loše završit.
Na kraju,volio bih da se sve izgladi i vrati na staro,ali to nije do nas...
Na stranu to da je pingo imao veliko iskustvo u skoro svim segmentima ratarstva za to nitko nije rekao ništa,mislim da će se svi složit oko toga.
Ali njegov stil pisanja i iznošenja mišljenja je VRLO često bio baš poput onog mog posta u multimediji u traktorima.S vremenom se to nekima popne na vrh glave kao i meni.
Nikad nisam rekao da je on sve preko noći stvorio,i uvjeren sam da je radio sa svime i svačime prije nego je došao do FENDTA.Ali nije mu fer da ja izgubim KREDIBILNOST jer sam rekao da mi više sviđa klasičan mjenjač na Valtri kao i sam traktor,jer je to također OSOBNO MIŠLJENJE i nije ničije pravo da me po tome diskreditira.To ti je kao da ja tebe ne shvaćam ozbiljno jer voziš BELARUSA i za tebe je to dobar traktor.Za mene je osobno najbolji traktor IMT 539,jer drugi i bolji ne mogu niti imati.Da mogu imati nešto bolje onda bih tražio što bi mi tada NAJBOLJE ODGOVARALO po cijeni i kvaliteti.
Neki ljudi ovdje(siguran sam većina) teško spajaju kraj s krajem,jer svi znamo kakva je situacija i osjetimo to na svojoj koži,pa je možda i zato to razlog svim ovim prepirkama i tenzijama.Neki imaju više neki manje,nekima je to sumnjivo pa provociraju,netko se divi onima koji imaju više i tako.Neka se NITKO OSOBNO ne prepozna u ovome jer nikoga ne prozivam,samo generaliziram.
Bitno je da u ovim teškim vremenima bez obzira na sve svatko od nas ostane čovjek do kraja,jer samo jedan uz drugog možemo opstati,da si pomažemo u svim trenucima,i da se radujemo jednako sa svakim članom foruma.Bio sam kod pinga na aldumašu i za MF i za FENDTA i bilo mi jako drago da si čovjek to može priuštiti i od srca sam popio piće da nek' mu bude sa srećom.
Ne bih više pisao jer ima i starijih članova foruma,pa nek i oni koju napišu pa da se ovo završi jer nema smisla i može samo loše završit.
Na kraju,volio bih da se sve izgladi i vrati na staro,ali to nije do nas...
Istina, da nije nije do nas. Nadajmo se. Ali opet, on nije direktno vrijeđao nekoga. Ako jest vrijeđao onda hoću vidjeti to vrijeđanje. Da je spominja majku, mater ili da je psovao. Nadji mi to. Kao sto je jedan član to radio. Vidio sam ja temu u multimediji. Ali one tebe nije vrijeđao, nego isto tako rekao svoje mišljenje kao što ti kažeš da imas pravo na svoje mišljenje.
Istina je da je on htio malo biti uporan, ali eno primjer kada sam u jednoj temi se zakvačio s njime u vezi EHR, on meni lijepo objasnio koja je stvar. I na kraju razmisljanja, jbt pa bio je on u pravu. I na zalosti nisam mu te priznao jer et nisam stigao. Bilo prekasno.
Nije da ja njega branim. Još jednom ponavljam da je znao biti uporan. Ali vjeruj mi kada god sam htio nešto pitati u vezi nečega rado sam mu poslao P.P i on rado odgovori bez obzira sta to.
Nego stvar je u tome što neko ne shvaća neke stvari i odmah počnu vrijeđati i izazivati. To nam svakako nije trebalo.
Istina je da je on htio malo biti uporan, ali eno primjer kada sam u jednoj temi se zakvačio s njime u vezi EHR, on meni lijepo objasnio koja je stvar. I na kraju razmisljanja, jbt pa bio je on u pravu. I na zalosti nisam mu te priznao jer et nisam stigao. Bilo prekasno.
Nije da ja njega branim. Još jednom ponavljam da je znao biti uporan. Ali vjeruj mi kada god sam htio nešto pitati u vezi nečega rado sam mu poslao P.P i on rado odgovori bez obzira sta to.
Nego stvar je u tome što neko ne shvaća neke stvari i odmah počnu vrijeđati i izazivati. To nam svakako nije trebalo.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
Ja mogu reci da mislim da ce se on vratiti,i bilo bi glupo da takav covjek kao pingo napusti forum zbog takvih gluposti....
I ja mislim da će se vratiti ne smije biti tako osjetljiv.
22
Ja bi volio da se vrati, ali ipak mi se čini da je to odlučio čiste glave i da ipak nebude se vratio.
Kako bude bit će. Na ovom forumu ima nas preko 1700 registriranih, istina puno manji broj je onih koji aktivno sudjeluju u raspravama ali forum je zanimljiv, poučan i s radošću tu dolazim. Ima jedna narodna koja kaže "koga nema bez njega se može" i to je stvarno tako.
22
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Stranica 28 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.