AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Pitanja i prijedlozi
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Pitanja i prijedlozi
vaše postove možete editirati do 48 sati nakon postavljanja...ako nakon tog roka imate potrebu za tim, javite se nekom od admina
opa imamo božićni izgled foruma...admini samo tako nastavite....
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
Registriran : 09.03.2008
26
→→→ : VIŠE
bome ja ništa ne vidim... sem ovog djeda mraza.... ma jel on to viče za sobom da stane ili...
e sad ni ja više ništa nevidim
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
26
dodana je mogućnost multiquotiranja, gumb možete vidjeti pored standardnog quote gumba
znači olakšano je višestruko citiranje...kad kliknete na gumb, on promjeni boju i poruka je selektirana... tako možete selektirati više poruka...ako se predomislite, deselekcija pojedine poruke se vrši klikom na isti gumb...nakon željenih selekcija idete na gumb Odgovori gdje će te vidjeti sve selektirano u vašoj novoj poruci
ako ima nejasnoća, tu smo...
znači olakšano je višestruko citiranje...kad kliknete na gumb, on promjeni boju i poruka je selektirana... tako možete selektirati više poruka...ako se predomislite, deselekcija pojedine poruke se vrši klikom na isti gumb...nakon željenih selekcija idete na gumb Odgovori gdje će te vidjeti sve selektirano u vašoj novoj poruci
paor je napisao/la:dodana je mogućnost multiquotiranja, gumb možete vidjeti pored standardnog quote gumba
Upravo primjećeno! Much obliged!
Thor- Broj postova : 547
God : 41
Registriran : 13.08.2008
0
paor je napisao/la:dodana je mogućnost multiquotiranja, gumb možete vidjeti pored standardnog quote gumba
Thor je napisao/la:paor je napisao/la:dodana je mogućnost multiquotiranja, gumb možete vidjeti pored standardnog quote gumba
Upravo primjećeno! Much obliged!
Evo da probamo kako radi slektirane dvije poruke prije i evo ga dobije se ovo
Smiljan- Broj postova : 1988
Zanimanje : Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran : 13.03.2008
2
molimo stare članove (<17.3.2009.) da posjete svoj Profil i po potrebi naprave osobni update
sad mi ff a ni google chrome ne prikazuju dobro profil korisnika, dok ie radi normalno
IE
FIREFOX
IE
FIREFOX
uvođenjem novih mogućnosti profila, primjećeno je puno zabuna kod članstva u vezi privatnih poruka, mnogi ne razlikuju klasične pp od visitor messages u profilima, te smo zbog sigurnosati i privatnosti vratili stari sistem,
promjena se ništa vas ne konotira, osim onih koji sumnjaju da zadnja tri dana nisu na pravo mjesto poslali nekome pp, pa neka ju ponove
promjena se ništa vas ne konotira, osim onih koji sumnjaju da zadnja tri dana nisu na pravo mjesto poslali nekome pp, pa neka ju ponove
Evo tek od sada mi na FF ispravno prikazuje kada uđem u profil ... osim možda prejarke plave bolje podloge ili presvijetlih plavi slova na desnoj strani ?
Sve 5 sada
Sve 5 sada
pingo- Broj postova : 4918
3
halo, paore..evo i mene!
zašto mi neke pvt poruke ostanu u "odlaznim" porukama, a neke prijeđu u "poslane" i do kada su odlazne odlazne, ondnosno kada postanu poslane? i zašto mi neke odlazne zauvijek ostanu odlazne a nikad ne postanu poslane?
zašto mi neke pvt poruke ostanu u "odlaznim" porukama, a neke prijeđu u "poslane" i do kada su odlazne odlazne, ondnosno kada postanu poslane? i zašto mi neke odlazne zauvijek ostanu odlazne a nikad ne postanu poslane?
sunčana- Broj postova : 1026
God : 58
Zanimanje : knjigovodstvo
Registriran : 06.10.2008
2
suncana je napisao/la:halo, paore..evo i mene!
odlazne su na odlasku, a poslane su poslane , poruka ti tako dugo ostane u odlaznima dok je onaj kome je upucena ne procita, znaci ove koje su ti stalno u odlaznom spremniku nisu procitane.
ah ti si taj! admin
ja vidjela da sva kritika ide paoru na pleća, al može..može..i tebe ću pitati. čim nešto pametno smislim.
aj dobro, onda to znači da je onaj tamo nikad nije otvorio i pročitao.
more. kužim.
do kada mi poruke ostaju u boxu? nekad ih netko izbriše kad ostare, ili?
ja vidjela da sva kritika ide paoru na pleća, al može..može..i tebe ću pitati. čim nešto pametno smislim.
aj dobro, onda to znači da je onaj tamo nikad nije otvorio i pročitao.
more. kužim.
do kada mi poruke ostaju u boxu? nekad ih netko izbriše kad ostare, ili?
2
a..jel se chat ovdje ne koristi ?
nikad nikog nema..
nikad nikog nema..
2
suncana je napisao/la:do kada mi poruke ostaju u boxu? nekad ih netko izbriše kad ostare, ili?
dok ih ti sama ne obrises ili dok ne skupis vise od 25 poruka u odlaznom spremniku onda sistem sam automatski brise najstariju
u odlaznom?
a one u poslanom?
meni nestale sve..
a ne sjećam se da sam ih ja pobrisala..
a one u poslanom?
meni nestale sve..
a ne sjećam se da sam ih ja pobrisala..
2
suncana je napisao/la:a..jel se chat ovdje ne koristi ?
nikad nikog nema..
premalo je zenskih clanova a mi muski smo vise sutljivi, nije u tome problem nego nekaj ne stima izmedju firefoxa (novije verzije) i samog forum engine-a , jer ja cim se prijavim vec me izbacio van tj. diskonektira me, nisam u detalje proucaval problem jer ovak i onak nisam bas bio previse na chatu.
je je... šutljivi,,aha
da, da, samo mi žene pretepamo
a gle vas poslije sajma, nemreš do riječi doći od oduševljenja traktorima strojevima priključcima..
aj dobro, hvala ti na odgovorima. strpljiv si čovjek
da, da, samo mi žene pretepamo
a gle vas poslije sajma, nemreš do riječi doći od oduševljenja traktorima strojevima priključcima..
aj dobro, hvala ti na odgovorima. strpljiv si čovjek
2
(kišni dan pa 'ajmo malo o nama)
Pošto su privatne poruke (pp) često korištena funkcija na našem malom forumu, povećali smo neke boxeve tako da od sad važi
- Max poruka u Inboxu - 50
- Max posts in Outbox - 50
- Max poruka u Sentboxu - 50
- Max poruka u Saveboxu - 50
Nakon ispunjavanja navedene kvote, nastupa autodelete. Prema tome, preporuka je da važne poruke sačuvate u Saveboxu.
klikom na link Archivies možeš vidjeti chat history (promet, posjećenost...)
upravo sam isprobao na ff 3.0.7 i sve radi kao vurica
iako nikom ne preporučujem upotrebu Internet Explorera, ipak onim koji još rabe IE6 preporučujem nadogradnju na IE8 jer je ispravljen mali bug koji im se javljao u Birtiji u smislu smanjenog prikaza prozora(mali kvadrat) poruka čavrljanja
Pošto su privatne poruke (pp) često korištena funkcija na našem malom forumu, povećali smo neke boxeve tako da od sad važi
- Max poruka u Inboxu - 50
- Max posts in Outbox - 50
- Max poruka u Sentboxu - 50
- Max poruka u Saveboxu - 50
Nakon ispunjavanja navedene kvote, nastupa autodelete. Prema tome, preporuka je da važne poruke sačuvate u Saveboxu.
suncana je napisao/la:
a..jel se chat ovdje ne koristi ?
nikad nikog nema..
klikom na link Archivies možeš vidjeti chat history (promet, posjećenost...)
nekaj ne stima izmedju firefoxa (novije verzije) i samog forum engine-a , jer ja cim se prijavim vec me izbacio van tj. diskonektira me
upravo sam isprobao na ff 3.0.7 i sve radi kao vurica
iako nikom ne preporučujem upotrebu Internet Explorera, ipak onim koji još rabe IE6 preporučujem nadogradnju na IE8 jer je ispravljen mali bug koji im se javljao u Birtiji u smislu smanjenog prikaza prozora(mali kvadrat) poruka čavrljanja
izbrisao sam program..pa ako netko može da podigne onaj tekst u zaglavlju... sa naslovne stranice...
VAŽNO... sutra zadnji rok... hvala unaprijed!!
VAŽNO... sutra zadnji rok... hvala unaprijed!!
ni meni neće otvorit.o čemu se radi?
matija- Broj postova : 489
0
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Stranica 9 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.