AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Prosvjed
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Prosvjed
Matija sve se to vidi iz traktora ... naime onaj tko se malo razumije u traktore vidjeti će da je to Fendt proizveden najkasnije 2003 godine . Dakle traktor koji je kupljen vjerojatno teškim radom i znojem ... bez kapitalnih i slično te ako je sada taj čovjek na prosvjedu onda stvarno nešto nije dobro . Nikada me ne bi bilo stid traktora sa kojim radim ako već izađem na prosvjed sa njim.matija je napisao/la:Picek je napisao/la:
ovdje ima galerija slika pa slika broj 6.
mene samo interesira kako taj bajo ima muda uopće ići prosvjedovati sa takvim strojem..
kod kuće mu vjerojatno stoji i kakav terenac ili kakva jurilica ali glavno da je išao prosvjedovati..
taj čovjek ima 200 grla stoke ,a ne nekakve jurilice...
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
→→→ : VIŠE
ja sam eo sada dosao sa prosvjeda...bio sam tamo od jucer od oko 14h.
Za nepovjerovati kakvo sranje.
Ja nisam mljekar ali sam podrzao sve te ljude koji su trazili vecu cijenu mljeka-medutim sve dok nije doslo do pregovaranja mi ratari smo bili manjina pa nismo toliko forsirali cijenu psenice ali nakon sastanka sto su mljekari ispali takve jebene SERONJE nisam mogao vjerovati!
bokte sjeli u jebene traktore i sa onim bistrovicem odose kuci sretni a nas koji smo prevalili 300km iz slavonije ostavili na cjedilu.
Nemogu nista reci nego pederi jebeni!
toliko sam ljut da se moram izraziti na takav nacin.
Rekao sam pa jebote sta sada pravimo razliku stocari i ratari?mi smo jedno i trebamo cekati sve da se ispuni jer smo stvarno imali podrsku gradana policije i svih......
Tako da cjelo nocno pricanje sa mljekarima mi je prisjelo jer cim su oni ostvarili jedan mali dio svojih zahtjeva su se pokupili i kazem ostavili nas.
E pa neka,doce opet neko sranje i trebat ce oni nasu podrsku ali tesko da ce je dobiti.
evo jedna iz kolone sa velesajma prema ministarstvu:
slike posaljem veceras....inace bilo je ludo ali nedovoljno.
Moji jeb su vozili traktore od 8am do 10pm i sad se vracaju bez ispunjenja svojih zahtjeva-prilicno jadno..pateticno.
Ja nisam mljekar ali sam podrzao sve te ljude koji su trazili vecu cijenu mljeka-medutim sve dok nije doslo do pregovaranja mi ratari smo bili manjina pa nismo toliko forsirali cijenu psenice ali nakon sastanka sto su mljekari ispali takve jebene SERONJE nisam mogao vjerovati!
bokte sjeli u jebene traktore i sa onim bistrovicem odose kuci sretni a nas koji smo prevalili 300km iz slavonije ostavili na cjedilu.
Rekao sam pa jebote sta sada pravimo razliku stocari i ratari?mi smo jedno i trebamo cekati sve da se ispuni jer smo stvarno imali podrsku gradana policije i svih......
Tako da cjelo nocno pricanje sa mljekarima mi je prisjelo jer cim su oni ostvarili jedan mali dio svojih zahtjeva su se pokupili i kazem ostavili nas.
E pa neka,doce opet neko sranje i trebat ce oni nasu podrsku ali tesko da ce je dobiti.
evo jedna iz kolone sa velesajma prema ministarstvu:
Moji jeb su vozili traktore od 8am do 10pm i sad se vracaju bez ispunjenja svojih zahtjeva-prilicno jadno..pateticno.
Zadnja promjena: codexnox; 11/6/2009, 19:41; ukupno mijenjano 1 put.
codexnox je napisao/la:ja sam eo sada dosao sa prosvjeda...bio sam tamo od jucer od oko 14h.
koliko ja znam eto a danas sam stajao pored Mate Mlinarića koj je rekao da se ništa nije popisalo dakle samo pusta obečanja , ako on laže lažem i ja
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
26
sve vas izjebase,,ko nas jebe,,,prelako se sve to prihvaca,,,trebalo se otic na jelaćić plac,,,a i cini se meni da se sanader i vlada jako boje javnih prosvjeda,,imali ste ih u saci al opet se dvojica prodali,,,
swizach- Broj postova : 624
God : 37
Zanimanje : Umirovljenik
0
tocno je da nije nista potpisano ali dogovoreno je :
cijena mljeka 2,2kn
isplata poticaja za sve kulture u puno iznosu (sto nismo ni znali da su oni zbilja imali namjeru smanjiti za 15%-nagadali jesmo da nece platiti ali svi smo se nadali )
reprogram kredita
i nastavak pregovora oko psenice-sto je i naj bitnije jer apsulutno SVAKI seljak ima bar 1 jutro psenice.
Znaci to je to.
Ali kada smo dosli svi smo se slozili da su glavne stavke cijena mljeka i cijena psenice(1,25) ali unutri se desilo sranje da je jednilo laslo bio pokretac cijene psenice i on sam nije uspio to rjesiti.
A miketek,bistrovic i kompanija su nam ljepo okrenuli leda.
Nemam nista osobno protiv njih ali nabijem ih na k......
Ma sveopce je to sranje,kud su seljaci neslozni,neznaju sloziti konkretne zahtjeve i jebiga desi se ovo....
cijena mljeka 2,2kn
isplata poticaja za sve kulture u puno iznosu (sto nismo ni znali da su oni zbilja imali namjeru smanjiti za 15%-nagadali jesmo da nece platiti ali svi smo se nadali )
reprogram kredita
i nastavak pregovora oko psenice-sto je i naj bitnije jer apsulutno SVAKI seljak ima bar 1 jutro psenice.
Znaci to je to.
Ali kada smo dosli svi smo se slozili da su glavne stavke cijena mljeka i cijena psenice(1,25) ali unutri se desilo sranje da je jednilo laslo bio pokretac cijene psenice i on sam nije uspio to rjesiti.
Ma sveopce je to sranje,kud su seljaci neslozni,neznaju sloziti konkretne zahtjeve i jebiga desi se ovo....
codexnox je napisao/la:tocno je da nije nista potpisano ali dogovoreno je :
cijena mljeka 2,2kn
reprogram kredita
Znaci to je to.
a šta ih košta obečati , ali uvjek ima ali država će isplatiti novce kad bude imala novaca
26
pa u pravi si da ih nista nekosta ali neide to tako...
mi smo bili na prosvjedu i sada sta su oni dogovorili nemoze se tek tako neispunit.
Ali slucaj "psenica" je u govnima jer smo se mi maknili svojim kucama i pregovori tek sljede.
A pazi ti ovo da su ovi nasi predstavnici bili "nesigurni " u sebe a imali su vani 300 traktora i puno ljudi podrske.-i nisu uspjeli dogovoriti,
A sta ce tek biti u ponedjeljak kad sacica ljudi ode na te pregovore?
Znas sta? jedno veliko nista!
I ajd ti onda opet skupljaj ljude i idi na prosvjede ....no way.
mi smo bili na prosvjedu i sada sta su oni dogovorili nemoze se tek tako neispunit.
Ali slucaj "psenica" je u govnima jer smo se mi maknili svojim kucama i pregovori tek sljede.
A pazi ti ovo da su ovi nasi predstavnici bili "nesigurni " u sebe a imali su vani 300 traktora i puno ljudi podrske.-i nisu uspjeli dogovoriti,
A sta ce tek biti u ponedjeljak kad sacica ljudi ode na te pregovore?
Znas sta? jedno veliko nista!
I ajd ti onda opet skupljaj ljude i idi na prosvjede ....no way.
jučer kad sam išao iz grada vidio sam ih sparkirane kod velesajma i na vukovarskoj po mojem mišljenu trebali su sve blokirat mostove najviše ......
i stvarno moram priznat dosta ih ima nadam se da če uspijet riješit barem nekaj
i stvarno moram priznat dosta ih ima nadam se da če uspijet riješit barem nekaj
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
Registriran : 14.03.2008
1
ljudi moji lova buši di burgija nece, svi ce se prodat a i svi se mozemo kupit, nazalost ali to je istina jer smo u jako losem polozaju a da nismo nebi ni prosvjedovali nit bi nas iko morao kupovati
pingo je napisao/la:Matija sve se to vidi iz traktora ... naime onaj tko se malo razumije u traktore vidjeti će da je to Fendt proizveden najkasnije 2003 godine . Dakle traktor koji je kupljen vjerojatno teškim radom i znojem ... bez kapitalnih i slično te ako je sada taj čovjek na prosvjedu onda stvarno nešto nije dobro . Nikada me ne bi bilo stid traktora sa kojim radim ako već izađem na prosvjed sa njim.matija je napisao/la:Picek je napisao/la:
ovdje ima galerija slika pa slika broj 6.
mene samo interesira kako taj bajo ima muda uopće ići prosvjedovati sa takvim strojem..
kod kuće mu vjerojatno stoji i kakav terenac ili kakva jurilica ali glavno da je išao prosvjedovati..
taj čovjek ima 200 grla stoke ,a ne nekakve jurilice...
tako je!
to da ima 200 grla nisam napamet napisao ,a zna se kolika je muka sa 20 grla ,a kolika tek sa 200.
matija- Broj postova : 489
0
Nitko se nije prodao jer nije ništa i potpisao samo obečanje.Sramotno je to što je učinjeno istina je.I opet je došlo do podjele među seljacima što je jako neozbiljan i žalostan način.Dok se tako bude radilo i od velikih prosvjeda ništa.Dobro je to ako bude ispoštovano to što je dogovoreo pa makar i za stočare,jel to je znak da se tako može i kod ratara,i bio bi isto tako red da se i stočari priključe kada dođe do prosvjeda ratara. Ljepo je sve to pokazanao na HTV u Otvorenom. Dvoje glavnih jedan je samo šutio i gledo a drugi je pričo samo po svome.I na kraju kad je upitano za cijenu pšenice koji je odgovor dao gosp K. Dolazi i ponedjeljak pa čemo vidjeti
Zvona- Broj postova : 909
Registriran : 03.04.2009
14
Ne razumijem zašto je problem u tome da je netko išao u prosvjed sa ovakvim ili onakvim traktorom? Ljudi idu sa onim što imaju, što je koliko toliko ispravno i registrirano. Pa išlo se je prosvjedovati, a ne na tehničku izložbu, ljudima voda dolazi do grla.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Da i ja napišem koju...
Što se tiče prosvjeda, podržavam ih, ali smatram da su trebali tražiti da se poljoprivredni proizvodi koji dolaze iz uvoza isto tako kontroliraju kao što se kontrolira i naša pšenica prilikom predaje u silose, a da ne govorim kako mlijeko kontroliraju kad kupuju od nas. Uvozi se svašta, od starog zamrznutog mesa, stare pšenice pometene iz silosa, mlijeko itd., ti proizvodi su loše kvalitete i zbog toga su jeftiniji, i s tim se naša poljoprivreda nemože nositi, a i vjerojatno se niti europski poljoprivrednici nebi mogli s tim nositi. Zato smatram da bi trebali postaviti norme kvalitete po kojima bi se uvozila zrava hrana, a ne svašta. Kao što je npr. homologacija prilikom uvoza vozila, ako vozilo ne zadovoljava uvjete, vraća se tamo odakle je i došlo, a to isto bi trebalo biti i sa uvozom poljoprivrednih proizvoda. To je moje mišljenje.
Što se tiče prosvjeda, podržavam ih, ali smatram da su trebali tražiti da se poljoprivredni proizvodi koji dolaze iz uvoza isto tako kontroliraju kao što se kontrolira i naša pšenica prilikom predaje u silose, a da ne govorim kako mlijeko kontroliraju kad kupuju od nas. Uvozi se svašta, od starog zamrznutog mesa, stare pšenice pometene iz silosa, mlijeko itd., ti proizvodi su loše kvalitete i zbog toga su jeftiniji, i s tim se naša poljoprivreda nemože nositi, a i vjerojatno se niti europski poljoprivrednici nebi mogli s tim nositi. Zato smatram da bi trebali postaviti norme kvalitete po kojima bi se uvozila zrava hrana, a ne svašta. Kao što je npr. homologacija prilikom uvoza vozila, ako vozilo ne zadovoljava uvjete, vraća se tamo odakle je i došlo, a to isto bi trebalo biti i sa uvozom poljoprivrednih proizvoda. To je moje mišljenje.
vedran_kc- Broj postova : 2181
Zanimanje : poljoprivreda
Registriran : 10.03.2008
29
To što se uvozi ako se otkrije da je nekvalitetno ne treba se više vratiti odakle je došlo. To se treba uništiti, na trošak uvoznika, po posebnoj tarifi - spaliti. Pa tko voli nek izvoli uvoziti smeće.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
valtra je napisao/la:vidi švaba.....dal ima koji traktor stari od 3...4...godine.....heheh
Stotine njemačkih proizvođača mlijeka traktorima su prosvjedovali centrom Berlina. U isto vrijeme, poljoprivrednici su marširali Bruxellesom gdje su ministri poljoprivrede Europske unije raspravljaju o krizi.
Evo iskoristit ću ovu sliku jer mi se neda kopat po netu za drugim slikama...NHF
Picek ja stvarno neznam kako ovi svi tu imaju obraza prosjedovati cijeli lijevi i desni red, a ti zapeo za jednog fendta od cca 60 tis eura. Pišeš o tome kao da su novi traktori luksuz a ne sredstvo za rad. Sa starim traktorima bili bi još nekonkurentniji...
majs- Broj postova : 683
Registriran : 28.08.2008
11
sad je problem ak seljak kupi novi traktor a nije problem što je Sanader kupio BMW od 4 mil kuna....
A što se tiče prosvjeda opet nismo imali pravog vođu koji bi zastupo nas SELJAKE. sad čekamo ponedeljak da vidimo šta če bit od tih pregovora al iskreno nenadam se previše živi bili pa vidjeli...
A što se tiče prosvjeda opet nismo imali pravog vođu koji bi zastupo nas SELJAKE. sad čekamo ponedeljak da vidimo šta če bit od tih pregovora al iskreno nenadam se previše živi bili pa vidjeli...
zeko- Broj postova : 431
Registriran : 12.01.2009
3
dečki budite u pripravnosti u ponedjeljak jer na svako vladino ne na pregovorima zatvara se jednan granični prjelaz
26
Nazalost, izgleda da se ponavlja vec vidjena prica. Svi razgovori koji se ne baziraju na konkretnim zahtjevima zavrse ovako kako je zavrsilo. Ljudi su potrosili gorivo, a rezultati su vrlo upitni. Nista, ponavljam nazalost, nije rijeeno. Samo vatrogasno jer ova cijena mlijeka od 2.2 kn se mogla postici i bez prosvjeda. A obecanje da ce se razgovarati sa bankama o reprogramu kredita je, budimo realni, na vrbi svirala.
O ovome da se o cijeni psenice nije ni razgovaralao samo govori da prosvjed bez jasno definiranih ciljeva i nekih maksimalnih i minimalnih ciljeva te tocno prethodno definiranim sastavom preovaracke ekipe nema smisla.
Mavrovic je u pravu. 100% sam siguran da ste i njega delegirali, uz ove aktualne predstavnike, i rekli im nas maksimalni pocetni zahtjev je 2.5kn minimalni 2.2 kn da b se to ispregovaralo bez prosvjeda. Samo sto bi ga onda razapeli na stup srama da je dogovorio samo 2.2 kn
Inace, nacin funkcioniranja se vidi i ovdje. Napisali smo hrpu postova na temu prosvjed, a o prijedlogu skladisnice koji ce krojiti gace mnogima niti retka.
Dapace, prijedlog skladisnice nije smio ni doci pred vladu dok ga nisu seljacke udruge verificirale i tako za sve ostale propise. U tom grmu lezi zec. Seljaci trebaju biti dovoljno jaki da se takvi propisi i ne donose bez njihove suglasnosti i supervizije, a dotada ce biti samo kruha i igara.
I jos da se okrenem prema par komentara u vezi Mavrovica i njegove eko proizvodnje. Mozda to jest prava eko proizvodnja, mozda nije, ali je cinjenica da je on svima pokazao da osim sto nesto treba znati proizvesti to isto treba znati marketinski obraditi i prodati. Proizvodnja je samo pola posla u krugu: poluproizvod-gotovi proizvod-prodaja-naplata
Argumenti tipa "on nije seljak i nije sjedio u traktoru ovoliko i onoliko" apsolutno ne stoje. Zar ce se poljoprivredom baviti samo oni koji su naslijedili zemlju i posao? Covjek ima ideja i treba ga saslusati i dati mu podrsku.
O ovome da se o cijeni psenice nije ni razgovaralao samo govori da prosvjed bez jasno definiranih ciljeva i nekih maksimalnih i minimalnih ciljeva te tocno prethodno definiranim sastavom preovaracke ekipe nema smisla.
Mavrovic je u pravu. 100% sam siguran da ste i njega delegirali, uz ove aktualne predstavnike, i rekli im nas maksimalni pocetni zahtjev je 2.5kn minimalni 2.2 kn da b se to ispregovaralo bez prosvjeda. Samo sto bi ga onda razapeli na stup srama da je dogovorio samo 2.2 kn
Inace, nacin funkcioniranja se vidi i ovdje. Napisali smo hrpu postova na temu prosvjed, a o prijedlogu skladisnice koji ce krojiti gace mnogima niti retka.
Dapace, prijedlog skladisnice nije smio ni doci pred vladu dok ga nisu seljacke udruge verificirale i tako za sve ostale propise. U tom grmu lezi zec. Seljaci trebaju biti dovoljno jaki da se takvi propisi i ne donose bez njihove suglasnosti i supervizije, a dotada ce biti samo kruha i igara.
I jos da se okrenem prema par komentara u vezi Mavrovica i njegove eko proizvodnje. Mozda to jest prava eko proizvodnja, mozda nije, ali je cinjenica da je on svima pokazao da osim sto nesto treba znati proizvesti to isto treba znati marketinski obraditi i prodati. Proizvodnja je samo pola posla u krugu: poluproizvod-gotovi proizvod-prodaja-naplata
Argumenti tipa "on nije seljak i nije sjedio u traktoru ovoliko i onoliko" apsolutno ne stoje. Zar ce se poljoprivredom baviti samo oni koji su naslijedili zemlju i posao? Covjek ima ideja i treba ga saslusati i dati mu podrsku.
Smiljan- Broj postova : 1988
Zanimanje : Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran : 13.03.2008
2
ovako je jučer bilo u Virovitici
26
Smiljan je napisao/la:Argumenti tipa "on nije seljak i nije sjedio u traktoru ovoliko i onoliko" apsolutno ne stoje. Zar ce se poljoprivredom baviti samo oni koji su naslijedili zemlju i posao? Covjek ima ideja i treba ga saslusati i dati mu podrsku.
Ovo prvo stoji, al kad je M u pitanju sigurno mu treba dati podršku kao što je i on dao sad poljoprivrednicima-nikakovu!!
Pa on uopče ne razumije kako selo u Hrvatskoj funkcionira, a praktički je predstavnik tog sela!!!
Pa kako sad jedan takav ˇvođaˇ koji bi trebao pokrenuti seljake, može reći da se sve da rijiešiti razgovorom??? Da prosvjedi nikud ne vode??? Jel se može više normalno razgovarati s ovima što vide samo svoju korist, a nas ostale vode u propast??
pajdo- Broj postova : 115
0
A gdje su doveli ovi koji kao razumiju selo? Digli stotine ljudi, malo prosetali Hrvatskom i ajmo kuci, a nastavak pregovora u ponedjeljak.
Covjek je davao podrsku zahtjevima samo nije odobravao metodu. Niti jedan problem koji je stavljen na stol ja nisam cuo da je on negirao. Stvari se ne rjesavaju na nacin da se iskaze problem pa da se ceka da ga netko drugi rijesi. Svaki pregovor mora poceti sa definiranjem problema i potecijalnim realnim rjesenjima.
Zahtjevati da cijena mlijeka bude 3.5kn je cini mi se lajanje na mjesec. I ja bih htio biti predsjednik Amerike .....
Covjek je davao podrsku zahtjevima samo nije odobravao metodu. Niti jedan problem koji je stavljen na stol ja nisam cuo da je on negirao. Stvari se ne rjesavaju na nacin da se iskaze problem pa da se ceka da ga netko drugi rijesi. Svaki pregovor mora poceti sa definiranjem problema i potecijalnim realnim rjesenjima.
Zahtjevati da cijena mlijeka bude 3.5kn je cini mi se lajanje na mjesec. I ja bih htio biti predsjednik Amerike .....
2
Previše generaliziraš i apostrofiraš, a ništa ne argumentiraš jer nemaš čime-ne znaš, kao ni ja, a vrlo vjerojatno kao ni malo tko što se dogovaraju iza vrata i da li prava istina odgovara onoj koja se iznosi u javnost!Smiljan je napisao/la:A gdje su doveli ovi koji kao razumiju selo? Digli stotine ljudi, malo prosetali Hrvatskom i ajmo kuci, a nastavak pregovora u ponedjeljak
Jesu li ti predstavnici uistinu poredstavnici sdeljaka ili samo svojig gospodarstava!?
pajdo- Broj postova : 115
0
kao prvo trebali bi mi se poljoprivrednici ujediniti.i ratari i stocari,tako da podržavamo jedni drugi,i jedni i drugi zivimo od zemlje....
bilo bi najlakse kada bi se ujedinili po županijama.
sad ako je skup poljoprivrednika u osjeku,da neko iz druge zupanije ne pravi dalek put.mislim da bi tako bilo najbolje.
na neuspjesnost pregovora sa neodgovornom vladom ujece i nasa neorganiziranoist...
bilo bi najlakse kada bi se ujedinili po županijama.
sad ako je skup poljoprivrednika u osjeku,da neko iz druge zupanije ne pravi dalek put.mislim da bi tako bilo najbolje.
na neuspjesnost pregovora sa neodgovornom vladom ujece i nasa neorganiziranoist...
Bare- Broj postova : 611
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 10.03.2008
21
pajdo je napisao/la:Previše generaliziraš i apostrofiraš, a ništa ne argumentiraš jer nemaš čime-ne znaš, kao ni ja, a vrlo vjerojatno kao ni malo tko što se dogovaraju iza vrata i da li prava istina odgovara onoj koja se iznosi u javnost!Smiljan je napisao/la:A gdje su doveli ovi koji kao razumiju selo? Digli stotine ljudi, malo prosetali Hrvatskom i ajmo kuci, a nastavak pregovora u ponedjeljak
Jesu li ti predstavnici uistinu poredstavnici sdeljaka ili samo svojig gospodarstava!?
Kako ne argumentiram? Lijepo sam pitao ovdje, prije nego se krenulo, koji su zahtjevi. Krenulo se u prosvjed, a zahtjevi oliti pregovaracke pozicije nisu bile jasne. Svaka kolona od njih cetiri pet je imala svoje ideje sto traziti, a to je neminovno vodilo u veliku vjerojatnost da ce suprotna strana (Usput, koja je to suprotna strana?) tu razjedinjenost potencirati i na kraju, kao sto vidimo, i iskoristiti.
A ovo sto govoris o razgovorima iza zatvorenih vrata je 100% tocno. U Otvorenom je Kuterovac javno rekao da je sastanak bio dan prije, a navodni seljacki vodje su samo presutili o cemu se razgovaralo, a jedan od njih koji je prozvan da se na takve sastanke ne odazivaju je isto tako ostao bez teksta. Nije li to vrlo znakovito?
2
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Stranica 5 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.