AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Zatvaranje brazde
Stranica 15 / 18. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Zatvaranje brazde
u nedjelju sam poorao parcelu gdje ću sijati kukuruz,da li bi bilo dobro zatvoriti brazdu s obzirom kakvo je vrijeme vjetar,padavina nema bilo je nesto malo snijega u ponedjeljak ujutro ali se to otopilo
angel_fire- Broj postova : 353
Registriran : 20.09.2012
16
angel_fire je napisao/la:u nedjelju sam poorao parcelu gdje ću sijati kukuruz,da li bi bilo dobro zatvoriti brazdu s obzirom kakvo je vrijeme vjetar,padavina nema bilo je nesto malo snijega u ponedjeljak ujutro ali se to otopilo
moje mišljenje je da ne. jedan čovjek je tak napravil i tri godine mu nikaj nije raslo na toj njivi. tu kod mene ak se u prolječe ore onda ti odma gore idu sa tanjuračom i odma posijaju. to je samo moje mišljenje. sigurno budu iskusniji točnije rekli
Ivan95- Broj postova : 1149
God : 29
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20
Evo ima jedna sprava sa šinom na prodaju kod nas, cijena humoristična, kao i sve cijene od ovog lika, ne znam gdje taj živi.
http://www.njuskalo.hr/traktori/blanja-hatzenbichler-6-metara-oglas-7545339
SteveO- Broj postova : 1673
Registriran : 28.08.2009
39
zivi u nuštru kod prugeSteveO je napisao/la:Evo ima jedna sprava sa šinom na prodaju kod nas, cijena humoristična, kao i sve cijene od ovog lika, ne znam gdje taj živi.
mladjo- Broj postova : 51
Registriran : 31.01.2013
0
SteveO je napisao/la:Evo ima jedna sprava sa šinom na prodaju kod nas, cijena humoristična, kao i sve cijene od ovog lika, ne znam gdje taj živi.
ma nije puno pretjeral, za nekih 100 tisuča je samo pretjeral
20
a šta mislite dal bi se moglo šta napraviti sa valjkom? on je ipak težak i trebao bi razbiti tu koru...Ivan95 je napisao/la:Tomek612 je napisao/la:nebre biti idealno na ovo vrijeme kakvo je sad,a kaj dok kiša opadne nakon ka ste posijali?
ak jako zabije zemlju a klica ne zide van, sejaš nazaj to se oče dogoditi dok je fino pripremljena zemlja, a dok je onak malo gruđje klica izađe van ovisi kak ti se potrefi
postoje i oni neki grbavi valjci... neznam kako bi ih nazvao, ali ostavljaju onako neku vijugavu teksturu... ako ko zna o cem pricam neka stavi sliku, ja neznam kako bi se izrazio
ugl oni bi sigurno razbili koru, a dali bi to bilo dovoljno da se biljka izvuce to nebi znao...
marca- Broj postova : 263
Registriran : 12.07.2012
11
Ivan95 je napisao/la:SteveO je napisao/la:Evo ima jedna sprava sa šinom na prodaju kod nas, cijena humoristična, kao i sve cijene od ovog lika, ne znam gdje taj živi.
ma nije puno pretjeral, za nekih 100 tisuča je samo pretjeral
za sve strojeve su cijene
imt533- Broj postova : 470
Registriran : 28.07.2011
1
marca je napisao/la:a šta mislite dal bi se moglo šta napraviti sa valjkom? on je ipak težak i trebao bi razbiti tu koru...Ivan95 je napisao/la:Tomek612 je napisao/la:nebre biti idealno na ovo vrijeme kakvo je sad,a kaj dok kiša opadne nakon ka ste posijali?
ak jako zabije zemlju a klica ne zide van, sejaš nazaj to se oče dogoditi dok je fino pripremljena zemlja, a dok je onak malo gruđje klica izađe van ovisi kak ti se potrefi
postoje i oni neki grbavi valjci... neznam kako bi ih nazvao, ali ostavljaju onako neku vijugavu teksturu... ako ko zna o cem pricam neka stavi sliku, ja neznam kako bi se izrazio
ugl oni bi sigurno razbili koru, a dali bi to bilo dovoljno da se biljka izvuce to nebi znao...
Cambridge valjak...imam ja 3 metra zahvat i jedne godine sam s njima razbijal pokoricu na kukuruzu...efekt je dobar
http://www.messis.hr/poljoprivredni_strojevi.asp?id=AC&prikaz=opis
tomi93- Broj postova : 1529
God : 31
Zanimanje : bacc. ing. agr.
Registriran : 28.02.2011
19
→→→ : VIŠE
evo da se i ja malo uključim, slikano prošle godine
tomislav0405- Broj postova : 59
God : 30
Zanimanje : Veterinarski teh.
Registriran : 27.03.2013
2
i jel ti vjetar odnio njivu? pa to nesmiješ pljunit da se nebi skorilo...
marca- Broj postova : 263
Registriran : 12.07.2012
11
evo i ja sam počeo jučer sa zatvaranjem brazde za probu prvo sam sa gredom poravnal a kasnije s branama još prije sijetva prema potrebi brane i to je to
kod vas v bregima ko strela. kod mene dole v ravnici voda po zemljama još ček prije sjetve ne pripremaš s tanjuračama il sjetvospremačom il z nečim drugim?'
20
tako je kod mene se sve kaj je na ocjeditom terenu posušilo i ide odlično jedino me kiša zeza malo malo pada pa se posuši pa opet pada i tako dalje ove njive koje su najesen orane njih ču tako proči a ove koje su na prolječe njih ču frezati i neke od ovih koje su najesen orane njih ču isto frezama a još ču prije sijetve s branama proletit i odma sijetva na toIvan95 je napisao/la:kod vas v bregima ko strela. kod mene dole v ravnici voda po zemljama još ček prije sjetve ne pripremaš s tanjuračama il sjetvospremačom il z nečim drugim?'
dobro je to. gdje imam bolje pješčate zemlje tammorem iti a de imam trde zemlje tu mi je jezero kak mi se čini brazdu nebumo zatvarali nego samo odma idemo v sjetvu .D pri vama možda nije tolko palo ko pri nama i brdovit je teren pa je to bolje, pajdaš z Kameničkog Podgorja veli da oni isto mogu bez brige sejat
20
E moj dobri i pošteni prijatelju zekson ko što sam i sam gledam ove tvoje slike i vjeruj mi prijatelju vratio si me unazad najmanje 27 g unazad kad sam ja radio tako ko ti s imt-om uh ala sam se napatio onda ko jarac...još dan i danas mi je bubreg lijevi na desnoj strani a desni na lijevoj od tih vremena ..uh prijatelju nebih ti sad bio u koži svaka ti dala na hrabrosti
Gost- Gost
ah šta češ moram se služit ovim čim imam dok nedođu bolja vremena da si kupim bolji traktor i priključak nadam se da če to biti uskoro znam kako ti je što se tiče drndanja po sicu od traktora jaaooo samo skačem ko magare gore kad upadnem u brazdu onda nutra van sve me boli ali tako je to sad je tebi lako u novom steyr ljepo gramerovo sjedalo i nema zezancije hehehwanted je napisao/la:E moj dobri i pošteni prijatelju zekson ko što sam i sam gledam ove tvoje slike i vjeruj mi prijatelju vratio si me unazad najmanje 27 g unazad kad sam ja radio tako ko ti s imt-om uh ala sam se napatio onda ko jarac...još dan i danas mi je bubreg lijevi na desnoj strani a desni na lijevoj od tih vremena ..uh prijatelju nebih ti sad bio u koži svaka ti dala na hrabrosti
ZEKSON je napisao/la:ah šta češ moram se služit ovim čim imam dok nedođu bolja vremena da si kupim bolji traktor i priključak nadam se da če to biti uskoro znam kako ti je što se tiče drndanja po sicu od traktora jaaooo samo skačem ko magare gore kad upadnem u brazdu onda nutra van sve me boli ali tako je to sad je tebi lako u novom steyr ljepo gramerovo sjedalo i nema zezancije hehehwanted je napisao/la:E moj dobri i pošteni prijatelju zekson ko što sam i sam gledam ove tvoje slike i vjeruj mi prijatelju vratio si me unazad najmanje 27 g unazad kad sam ja radio tako ko ti s imt-om uh ala sam se napatio onda ko jarac...još dan i danas mi je bubreg lijevi na desnoj strani a desni na lijevoj od tih vremena ..uh prijatelju nebih ti sad bio u koži svaka ti dala na hrabrosti
Ma sad je "lijepo" prijatelju ali velim da mi ove tvoje slike vratile u doba kad sam ja bio mali kao čovijek a kao i poljoprivrednik ...i vjeruj mi to su bila vremena a ne ovo sad.I da ti skidam kapu do poda za ovaj trud i muku koju prolaziš..jer dobro znam šta je to raditi s malim imt-om 533 i 539 .
Tako ovo nikako nesmatraj kao neku uvredu ili ponižavanje nego sam samo htio reći da si za mene legenda
Usput predivan ti je krajoli vako vizualno ali poljoprivredno baš i nije ili?
Gost- Gost
e hvala na ljepim rječima pege ili kako da te več zovem wanted ne smatram kao nikakvu uvredu dapače smataram kao podršku da idem daljewanted je napisao/la:ZEKSON je napisao/la:ah šta češ moram se služit ovim čim imam dok nedođu bolja vremena da si kupim bolji traktor i priključak nadam se da če to biti uskoro znam kako ti je što se tiče drndanja po sicu od traktora jaaooo samo skačem ko magare gore kad upadnem u brazdu onda nutra van sve me boli ali tako je to sad je tebi lako u novom steyr ljepo gramerovo sjedalo i nema zezancije hehehwanted je napisao/la:E moj dobri i pošteni prijatelju zekson ko što sam i sam gledam ove tvoje slike i vjeruj mi prijatelju vratio si me unazad najmanje 27 g unazad kad sam ja radio tako ko ti s imt-om uh ala sam se napatio onda ko jarac...još dan i danas mi je bubreg lijevi na desnoj strani a desni na lijevoj od tih vremena ..uh prijatelju nebih ti sad bio u koži svaka ti dala na hrabrosti
Ma sad je "lijepo" prijatelju ali velim da mi ove tvoje slike vratile u doba kad sam ja bio mali kao čovijek a kao i poljoprivrednik ...i vjeruj mi to su bila vremena a ne ovo sad.I da ti skidam kapu do poda za ovaj trud i muku koju prolaziš..jer dobro znam šta je to raditi s malim imt-om 533 i 539 .
Tako ovo nikako nesmatraj kao neku uvredu ili ponižavanje nego sam samo htio reći da si za mene legenda
Krajolik je predivan imaš brijegova,dolina, jaraka,šuma i šikara svega ima a poljeprivredno je kao i svugdje drugdije kod nas u hrvatskoj svugdje je isto šta češ
ZEKSON je napisao/la:e hvala na ljepim rječima pege ili kako da te več zovem wanted ne smatram kao nikakvu uvredu dapače smataram kao podršku da idem daljewanted je napisao/la:ZEKSON je napisao/la:ah šta češ moram se služit ovim čim imam dok nedođu bolja vremena da si kupim bolji traktor i priključak nadam se da če to biti uskoro znam kako ti je što se tiče drndanja po sicu od traktora jaaooo samo skačem ko magare gore kad upadnem u brazdu onda nutra van sve me boli ali tako je to sad je tebi lako u novom steyr ljepo gramerovo sjedalo i nema zezancije hehehwanted je napisao/la:E moj dobri i pošteni prijatelju zekson ko što sam i sam gledam ove tvoje slike i vjeruj mi prijatelju vratio si me unazad najmanje 27 g unazad kad sam ja radio tako ko ti s imt-om uh ala sam se napatio onda ko jarac...još dan i danas mi je bubreg lijevi na desnoj strani a desni na lijevoj od tih vremena ..uh prijatelju nebih ti sad bio u koži svaka ti dala na hrabrosti
Krajolik je predivan imaš brijegova,dolina, jaraka,šuma i šikara svega ima a poljeprivredno je kao i svugdje drugdije kod nas u hrvatskoj svugdje je isto šta češ
Ma zovi me prijatelju pege ..ovo mi je samo maska da me nekuže ove gulikože admini ..jer ako skuže da sam ja to oma ima da me skrate za glavu
Šalu na stranu ..samo tako prijatelju uvijek u životu sebe smatraj najboljim i najljepšim čovjekom i nikad ne daj da te drugi ponižavaju ..tj nemoš ti njima zabraniti da te ponižavaju nego nikad ne daj da oni to vide da su te uspjeli poniziti večinom su to ljudi koji nisu vrijedni spomena ali eto tu su među nama ..vjeruj u sebe i svoje namjere i bori se iz petnih žila za svoje ciljeve i vjeruj mi da budeš uspijo ..i vjeruj uspjet ćeš e sad je pitanje koliko ti budeš zadovoljan s svojim uspjehom ..ali poslušaj me ako si nešto pošteno zaradio u životu pa makar i jedno jutro zemlje to ti je vrednije vjeruj mi nego 100jutra nepoštenih jer taki nisu sretni ..stoga skromnost i poštenje je jedna od največih ljudskih vrlina koja se nemogu kupiti..a isto donosi i sreću u životu...stoga ti pege želim svu seču ovog svijeta ..i dao bog da ti budeš ovakav kulak ko sad pege he
Odošmo mi prijatelju opako u off topic...
Gost- Gost
e baš to sve stoji što si napisao možda još budem ko ti heheh :P ja sam tako čovijek koji vjeruje u sebe i svoje ciljeve i boli me k.... za tuđa mišljena dal je dobro ili nije meni je dobro ono kako ja napravim jer znam da sam ja to naapravio ali dobro da se tu još dosta raspravljat ali nejdemo u off topic da se ne naljute admini
Nije zabuna,ovo je zimska brazda!
Nije baš po PS-u,ali prolazi.
I naravno,mjerenje vodostaja.
Nije baš po PS-u,ali prolazi.
I naravno,mjerenje vodostaja.
Zadnja promjena: dado47; 17/4/2013, 21:00; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : dopuna posta)
danas sam uslužno zafrezao gnoj pileći priprema dosta loša kao da se nije dovoljno promrzlo prije sjetvo još jednom frezanje
Ja maloprije došo iz zatvaranja brazde, slike mi se sad ne da stavljat jer sam umoran, a i moram u školu ujutru, ali sutra kad dođem iz zatvaranja bit će slika.
Evo jedan od danas, bit će još slika i video, ali kad budem sve to sredio.
I još jedan od neki dan. Nije zatvaranje, ali nema veze. Kratak je zato što mi je crkla baterija na fotoaparatu...
I još jedan od neki dan. Nije zatvaranje, ali nema veze. Kratak je zato što mi je crkla baterija na fotoaparatu...
Stranica 15 / 18. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Stranica 15 / 18.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.