AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Koji kupiti?
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Koji kupiti?
phoenixfendt je napisao/la:ja nazalost jos nemam fendta ali planiram da uvezem jednog FAVORIT 512 ILI 514C TURBOSHIFT iz 97 do 99god i do 8000sati pa me zato oni najvise interesuju i mislim da su to pravi traktori za mene posto imaju MWM motor 6 cilindara turbo 120 do 150ks nemaju previse elektroniku i imaju jednostavni rucni powershift menjac sa 6 brzina po 4 ranga i moze se menjati bez kvacila ima jednostavnu hidrauliku i komande pa mi se zbog toga najvise dopada i voleo bu da ga imam za par godina kada ukinu carine pa da uvezem jednog iz nemacke francuske...do tada zelim da prikupim sto vise informacija o ovim traktorima pa ko ima bilo kakve neka kaze...unapred hvala
Sad je već jako teško naći takvog Fendta sa malo sati, a di za nekoliko godina kad će to biti gotovo nemoguća misija.
Gost- Gost
uvek je moguce naci u inostranstvu traktor koji zelis ali sa malo sati to je dosta tesko gledao sam na raznim sajtovima nema fendt 512 ispod 8000sati a da nekosta preko 30000evra i tu je problem ako kupim taj traktor a znamo da ga svaba prodaje kad primeti da nesto nije u redu sa njim ili nije mu vise dobar ili se kvari,pa ga zato prodaje a za delove necu ni da pitam posto samo otvaranje i neka popravka na menjacu kosta preko 5000evra sto je jako puno za mene pa sada neznam koji traktor od fendta da odaberem posto pingo kaze da svi imaju mnogo elektronike a ja zelim da traktor bude jednostavniji sa powershift menjacem i jednostavnom, hidraulikom i konfornom, kabinom ,u mom kraju sada ovaj john deere ima jedan moj komsija 6810 jako dobar 125ks ima snage dosta vuce 4 brazde ali na john deeru mi se nesvidja potrosnja jer svi kazu da puno trose i da su delovi skupi.....sada neznam koji traktor da odaberem da bude do 120ks 6 cilindara powershift menjac i luxuzna kabina i sa lako dostupnim komandama i neka normalna cena pa ako zelite mozete mi dati savet koji to traktor najbolji za moje zahteve?hvala
JohnyCaseIH- Broj postova : 61
God : 35
Zanimanje : poljoprivreda
Registriran : 24.02.2009
0
YTO-120
Kada kupuješ polovno, uvijek moraš računati da se može desiti neki kvar, ne mora značiti da te netko prevario, jednostavno se desi, neki dio je dotrajao i ode baš kada ti kupiš taj traktor, no to se može desiti i na novom traktoru, jel!
Vidi koji po tebi najviše odgovara, preuzmi rizik i gotovo! (da nebi poslje bilo vidi onaj mi je rekao da kupim, a sad nevalja..)
Kada kupuješ polovno, uvijek moraš računati da se može desiti neki kvar, ne mora značiti da te netko prevario, jednostavno se desi, neki dio je dotrajao i ode baš kada ti kupiš taj traktor, no to se može desiti i na novom traktoru, jel!
Vidi koji po tebi najviše odgovara, preuzmi rizik i gotovo! (da nebi poslje bilo vidi onaj mi je rekao da kupim, a sad nevalja..)
tafe42- Broj postova : 349
God : 38
Registriran : 12.03.2008
0
phoenixfendt je napisao/la:uvek je moguce naci u inostranstvu traktor koji zelis ali sa malo sati to je dosta tesko gledao sam na raznim sajtovima nema fendt 512 ispod 8000sati a da nekosta preko 30000evra i tu je problem ako kupim taj traktor a znamo da ga svaba prodaje kad primeti da nesto nije u redu sa njim ili nije mu vise dobar ili se kvari,pa ga zato prodaje a za delove necu ni da pitam posto samo otvaranje i neka popravka na menjacu kosta preko 5000evra sto je jako puno za mene pa sada neznam koji traktor od fendta da odaberem posto pingo kaze da svi imaju mnogo elektronike a ja zelim da traktor bude jednostavniji sa powershift menjacem i jednostavnom, hidraulikom i konfornom, kabinom ,u mom kraju sada ovaj john deere ima jedan moj komsija 6810 jako dobar 125ks ima snage dosta vuce 4 brazde ali na john deeru mi se nesvidja potrosnja jer svi kazu da puno trose i da su delovi skupi.....sada neznam koji traktor da odaberem da bude do 120ks 6 cilindara powershift menjac i luxuzna kabina i sa lako dostupnim komandama i neka normalna cena pa ako zelite mozete mi dati savet koji to traktor najbolji za moje zahteve?hvala
ne trosi JD nista vise od FENDT-a mislim da smo to svi ustvrdili vise puta a ako su ti dijelovi za JD-a skupi ne znam sta ces onda kad ti nesto rikne na FENDT-u jer su dijelovi jos skuplji ja tu nevidim neku logiku, znaci necu JD-a skupi su dijelovi pa cu uzet FENDT-a za njega su jos skuplji
deere power je napisao/la:
ne trosi JD nista vise od FENDT-a mislim da smo to svi ustvrdili vise puta a ako su ti dijelovi za JD-a skupi ne znam sta ces onda kad ti nesto rikne na FENDT-u jer su dijelovi jos skuplji ja tu nevidim neku logiku, znaci necu JD-a skupi su dijelovi pa cu uzet FENDT-a za njega su jos skuplji
Molio bih da ovakva nagađanja "JD troši jednako/manje/više od Fendta" i dijelovi za "JD su jeftiniji/jednako/skuplji od Fendtovih"
ostavimo za vašar. Bez konkretnih podataka usporedbe su smiješne. Koji traktor, gdje, kada, s čim, u kojim uvjetima i koliko €/L?
Danke schon!
P.S. Nismo svi to utvrdili Kod mene u obitelji je 6 JDova trenutno, a znam puno više "priča" iz prve ruke, što sam ja vidio svojim
očima ili čuo od vlasnika, koji ne idu baš na ruku JDove potrošnje.
Thor- Broj postova : 547
God : 41
Registriran : 13.08.2008
0
pa kaze da sa 125 ks vuce 4 brazde i onda se zali da trosi nek smanji za 1 glavu pa ce vidit onda kaoliko ce manje trosit
istina je da stari JD-ovi do serije 40 (npr. 4440 i 4640) pa svi proizvedeeni prije trose poprilicno ali noviji su u rangu sa svim drugima mozda i manje trose od traktora sa Perkins motorima (massey- Freguson)
cijene dijelova su razlicite od trgovca do trgovca ali kad bi pravili usporedbu Fendt-ovi dijelovi bi bili skuplji od JD-ovih
istina je da stari JD-ovi do serije 40 (npr. 4440 i 4640) pa svi proizvedeeni prije trose poprilicno ali noviji su u rangu sa svim drugima mozda i manje trose od traktora sa Perkins motorima (massey- Freguson)
cijene dijelova su razlicite od trgovca do trgovca ali kad bi pravili usporedbu Fendt-ovi dijelovi bi bili skuplji od JD-ovih
Cijene dijelova za JD su sitnica u odnosu na cijene CASE IH dijelova. Ali u americi cijene dijelova za CASE IH su u prosjeku 2-3 puta manje, dok kod JDa su cijene dijelova podjednake kao u i Europi. Za JD samo 'gule' u 'renomiranim' tvrtkama poput NCa, probaj se raspitati za dijelove na više mjesta i imati ćeš više cijena, pa tko je najpovoljniji - tamo kupuješ.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
he he citam ovo i smijesni ste mi po pitanju dijelova i odrzavanja jer nema toga sto je danas jeftino a prosla su vremena kad dodzes u ducan i kupis ono sto ti treba(to jos samo mozes za zetor traktore i to stare serije npr 6340 ili 5011 idt)...danas kad otvoris vrata ducana odmah ,moras biti spreman izvaditi iz novcanika 100 eura za par sitnica, e a da bi dobio narucene dijelove prije toga moras platiti pa cekati od 10 do 15 dana pa te jos malo zajebu a traktor ti stoji kad treba ici raditi na njivu e to su problemi jer nekad nije puno ni platiti malo vise ali da imas odmah a to je danas nemoguce... ja sam konkretno cekao dijelove za fendta 309 15 dana koji su kostali 500 eura(dvije sitnice) a vijerujte mi platio bih sto vise da sam ih mogao odmah dobiti.... e sad sam da se ponovim nije uvijek skupo ako ga imas odmah ali kad ga nemas odmah onda je i skupo i naj skuplje je kad ti stroj treba a on stoji radi dijelova i koliko to onda kosta to naj bolje znamo mi koji to prozivljavamo sa starim i "izradzenim" traktorima... zato je moje misljenje da samo jedan puta kad covijek kupi novi traktor i neizradi ga nego primjeni europski sistem pa ga zamijeni nakon 5 000-6000 tisuca radni sati nikad vise nece razmisljati o polovnom stroju, jer i svabo ga proda cim nanjusi probleme i naravno kad ga izamoritzira e a onda se mi pomamimo i najebemo da nemogu drugacije reci.... e bas me sad zanimaju vasi komentari na ovo...
tomybrzic- Broj postova : 615
Registriran : 21.03.2009
18
ne znam di ti zivis al recimo za mog 2850 u NC (jest da je malo skuplje nego dalje) imaju sve moguce dijelove u skladistu bas sam jedan dan bio tamo pa sam se malo raspito sta ima manje vise sve , jedino sto sam ikad moro cekat kod njih je kad sam imo 2130 osovinu sto pogoni pumpu hiraulika al taj traktor je imo vecu pumpu nego sto bi trebala pa je bilo malo teze nac al rjeseno ja kroz 10-ak dana
ne znam sta ti je tu toliko smjesno ali jednostavno bila je rjec da su fendt-ovi dijelovi skuplji od JD-ovih koji su ipak daleko pristupacniji od FENDT-ovih dijelova za koje se mora cekat puno duze a najduze sto se mora cekar u NC je 7 dana jer svakih 7 dana idu po robu
ne znam sta ti je tu toliko smjesno ali jednostavno bila je rjec da su fendt-ovi dijelovi skuplji od JD-ovih koji su ipak daleko pristupacniji od FENDT-ovih dijelova za koje se mora cekat puno duze a najduze sto se mora cekar u NC je 7 dana jer svakih 7 dana idu po robu
deere power je napisao/la:
Ti si očito jedan od pozitivnih primjera NCove servisne službe. Ja znam par primjera kad su se i dijelovi i serviseri čekali po nekoliko
mjeseci.
I opet ti generaliziras da su Fendtovi dijelovi skuplji od JDovih. Koji dio, za koji traktor i koliko novaca?
Za starije JDove se sigurno lakše snaći na tržištu polovnih dijelova jer ih ima daleko više od Fendtova kojih gotovo da i nema.
Thor- Broj postova : 547
God : 41
Registriran : 13.08.2008
0
e danas sam opet bio u belju i jedan zupcanik i mali lezaj 4200 kuna pa vi recite jel puno ili nije i rok isporuke 10-15 dana... hm a na drugom 7000 tisuca ravno za isti zupcanik i za lezaj, e pa sad ko voli neka izvoli....
Zadnja promjena: tomybrzic; 26/3/2009, 20:06; ukupno mijenjano 1 put.
18
puno je stvarno dati za jedan zupcanik tolko novca ali sta je tu je samo ga ti sredi i bice super...znam da su fendtovi delovi skuplji od john deerovih ali znam da se fendovi redje kvare od john dira pa su malo skuplji delovi...ma ja sam kazem za nas pojedince su fendtovi svemirski brodovi da tako kazem za te traktore koje najjeftiniji model 312 vario kosta 100000evra je premnogo dati a za polovnog nedaj boze nesto crkne pa ti kozu oderu za delove i tako to ide....stvarno neznam sta da kazem ali jako mi se svidjaju svi fendtovi svi su odlicni ali za nas samo kao san!
JohnyCaseIH- Broj postova : 61
God : 35
Zanimanje : poljoprivreda
Registriran : 24.02.2009
0
Smatram da su New Holland dijelovi najskuplji na kugli zemaljskoj ... ma u svemiru ! Za moj 8970 naručio sam za prednji desni kotač poluosovinu ( dužina 25 cm ) , četiri satelit zupčanika ( svaki stane u dlan ) i onaj obodni zupčanik po kojem trčkaraju ti sateliti ... račun 7200 € bez poreza !
ON TOPIC ...
Za Fendta nisam naručivao puno stvari ... tek dvije priključnice za zrak ( evo ih na slikama ) :
Priključnice koštaju 140 kn komad dok u lokalnoj trgovini poljoprivrednih dijelova imaju cijenu 39 kn po komadu .
ON TOPIC ...
Za Fendta nisam naručivao puno stvari ... tek dvije priključnice za zrak ( evo ih na slikama ) :
Priključnice koštaju 140 kn komad dok u lokalnoj trgovini poljoprivrednih dijelova imaju cijenu 39 kn po komadu .
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
→→→ : VIŠE
Thor je napisao/la:deere power je napisao/la:
Ti si očito jedan od pozitivnih primjera NCove servisne službe. Ja znam par primjera kad su se i dijelovi i serviseri čekali po nekoliko
mjeseci.
I opet ti generaliziras da su Fendtovi dijelovi skuplji od JDovih. Koji dio, za koji traktor i koliko novaca?
Za starije JDove se sigurno lakše snaći na tržištu polovnih dijelova jer ih ima daleko više od Fendtova kojih gotovo da i nema.
ne znam kako ide sa servisnom sluzbom jer servisiramo sve sami a samo po dijelove idemo tamo pa je to mozda razlog zasto dijelove dobijemo ili odmah ili za par dana
nemogu ti sad rec napamet koji dio koliko kosta ali evo jednog primjera orbitrol volana za JD-a kosta oko 6000kn ali on se moze koristi na vise modela od 70 pa do 150 i vise ks kao i pumpa hidraulika koja kosta oko 18000kn ona je jednostavno univerzalna za sve traktore od 4020 pa do 4955 dakle 30 godina je ugrađivana jednaka pumpa stima i na moj 2850 e sad bi neko trebo rec koliko otprilike kostaju ovi dijelovi za FENDT-ove recimo za neko od 85-ete pa do 91 i dali jedan dio stima na vise modela (sigurno ne moze na toliko velik broj kao na JD-ima)
cijeno nisu mozda 100% tacne ali ako bi se to sto sam naveo kupovalo u Njemackoj kostalo bi 50%( i vise) manje nego u NC
jesi u pravu si ja ti govorim ono sto sad danas provijerio a sutra ce mi frend koji radi u austriji u fendt servisu javiti koliko tamo kostaju i cim saznam reci cu vam a ja se nadam da tamo nebi trebalo biti vise od cca 400 eura i to je puno ali ipak manje nego oni sedam ili cetiri i dvijesto... pingo sto se tice bocne strane za forda ja sam to radio u firmi kad sam bio na jd 6810 98 god i kostalo je onda 45 000 tisuca kuna i to cetiri trkaca osovinica dva semeringa i sesir odnosno poklopac koji je nazubljen unutra i da jedan veliki lezaj... ima toga dosta ali je to onda bilo jako jako puno tak da nema skoro razlike izmedzu jd i fendta kad su skupi i jedni i drugi...
18
Ma za sve traktore su skupi djelovi, osim za rusa, Zetora, IMT... Sve ostalo debelo košta. A što je najgore nema traktora koji je imun na kvar tj. nema tog koji se nekvari.
Gost- Gost
e moja becarino bio sam danas u novo comercu i uzeo ponudu za 5820 kad sam vidio sta nude od opreme(a to je samo nuzno) sijeo sam na guzicu kad sam vidio cijenu, 49 000 eura sa pdv-om... i nebi to bio toliki problem samo malo da ima vise opreme ali ovaj je gol ko puska skoro.. bio sam i mc cormika gledo taj kosta 43 000 bez pdv-a ali ma sve i 110 konja je pover shift mijenjac i sijedalo zrak i klima i pun klinac jos koje cega... a zetor mi se naj vise svidza po cijeni i po opremi 38 200 sa pdv-om i sa svom opremom koja je potrebna za normalan rad e sad sta ti mislis da je naj pametinje uzeti za 35 hektara zemlje...????????????? zetor mi je ok mijenjac klasika sa sest brzina 40 km na sat itd ma u biti ima sve za normalan rad...
18
Pričali smo već o tome. Igrom slučaja sam danas kontaktirao sa NC i kad sam čuo cijenu za JD 5100 R skoro sam se šlagiro.
A što se tiče Zetora, zagledo sam Proximu Plus 105 ks i jedino što mi nije pasalo je mjenjač tj. malo brzina što je za moje potrebe bitno. I kabina mi je malo bučna, no stavimo to sve na stranu i možemo reći da je to OK traktor koji je vrlo jednostavan i pristupačan što znaš i iz vlastitog iskustva, jel.
A što se tiče Zetora, zagledo sam Proximu Plus 105 ks i jedino što mi nije pasalo je mjenjač tj. malo brzina što je za moje potrebe bitno. I kabina mi je malo bučna, no stavimo to sve na stranu i možemo reći da je to OK traktor koji je vrlo jednostavan i pristupačan što znaš i iz vlastitog iskustva, jel.
Gost- Gost
a za seriju R nisam htio niti pitati jer to je nemoguce platiti sa 35 hektara zemlje mada je zvijer i nemam rijeci negdi prije sam gledao na netu i savrsen je.... ma da zetor ima taj mali(veliki) nedostatak a to je mijenjac sa malo brzina ali ova proxima od 90 konja(o njoj sam ti i govorio) ima sest brzina i po meni je ok a i neki dan je jedan moj prijatelj kupio bas takvu i vozio sam ga i jeste malo bucna ali ne previse i ok je po meni za te novce nemas sta kupiti bolje a da je relativno povoljno kasnije odrzavanje, po meni je to traktor za male poljoprivrednike koji nisu skloni previse ulagati u stroj i u kasnije odrzavanje.... mana je sto nema barem u prve tri brzine nekakav pover to mi se nesvidza a sve je drugo ok... kad me odgovaras od holanda...
18
Zetor ima malo čudan raspored brzina, naime naopako od standardnih mjenječa. To je prvo kaj mi je zasmetalo na njemu.
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
→→→ : VIŠE
sory pingo sto razmisljam na glas, pa jeste zvonimir to je malo glupo ali kad se navikne covijek nije problem... ma opet je novo novo sta god mi pricali o tome pa makar to bio i zetor... i da ja ii nemam nis protiv zetora jer da budem iskren naj vise mi pase i po cijeni i za odrzavanje kasnije i tu nema dileme za mene... ako traktor onda zetor a valjda ce onda on zaraditi barem za pola novog fendta pa cemo onda fenda i to je to.... IMALI TKO KAKAV MIJENJAC ZA 309 LSA FENDTA ILI SAMO SESTU BRZINU... NEKA SA JAVI CIM PRIJE NA MOLIM VAS..... HVALA VAM UNAPRID.....
18
tomybrzic je napisao/la:sory pingo sto razmisljam na glas, pa jeste zvonimir to je malo glupo ali kad se navikne covijek nije problem... ma opet je novo novo sta god mi pricali o tome pa makar to bio i zetor... i da ja ii nemam nis protiv zetora jer da budem iskren naj vise mi pase i po cijeni i za odrzavanje kasnije i tu nema dileme za mene... ako traktor onda zetor a valjda ce onda on zaraditi barem za pola novog fendta pa cemo onda fenda i to je to.... IMALI TKO KAKAV MIJENJAC ZA 309 LSA FENDTA ILI SAMO SESTU BRZINU... NEKA SA JAVI CIM PRIJE NA MOLIM VAS..... HVALA VAM UNAPRID.....
ma zaradit ce zetor 3 put sebe i jos fendta novog. moji zetori (60 i 67ks) otplatili sebe (radeci 25 god. 30 ha i nekoliko god 80ha) 10 puta i zaradili jos JD - a i FENDTA a gotovo nist nije ulozeno u njih.
Svaka cast JD i Fendtu al mislim da je zetor najjisplativiji traktor na trzistu i najbrze ce se amortizirat sto u nizoj cjeni što u jeftinim djelovima a svaki traktor ce se pokvarit prije ili kasnije. Naravno da su JD, FENDT itd... massey, DF,...itd. puno "napredniji i opremljeniji" ali kad je riječ o ulozeno-dobiveno-amortizirano i kasnijem održavanju onda je to zetor. dakle sigurno nećeš pogriješit ak uzmes zetora.
Josip07- Broj postova : 61
Registriran : 09.03.2009
0
ma znam da necu idem sutra na sajam u gudovac pa cu vidjeti sta ima od ponude i sta je zapravo naj povoljnije pa cu sutra izneti sta mislim o tome.... e pa vidio sam u gudovcu svasta i po cijeni a mislim i kvaliteti me nak dosta dojmio deutz fahr agrofarm 100 neznam sta vi ostali mislite o tome ali se meni svidio prilicno i cijena mu je po meni ok 31 000 plus pdv... stim da je zetor 1 000 eura skuplji sa istom opremom i mislim da je deutz ipak klasu ispred mada ni protiv zetora nemam nista protiv ...... e sad me zanimaju vase reakcije i ocijene na agrofarma ili nekakva uskustva mozda ga netko ima od vas????????
18
a za sta ti treba traktor najvise?? za oranje i teske poslove ili za kultiviranje itd.. lakse poslove? mislim zetor ti je bolji za oranje i teske poslove jer ima veču vučnu snagu tj. teži je skoro za 1t (900kg) odma ima i vecu nosivost (moze nosit masivniji plug itd.) a ak ti treba za nest drugo onda DF.
Ima tu par sela od mene jedan agrofarm 100
Ima tu par sela od mene jedan agrofarm 100
Josip07- Broj postova : 61
Registriran : 09.03.2009
0
pa trebam ga u biti za sve i sijanje i prskanje tanjuranje oranje u biti ja sve radim sa jednim traktorom i tako ga naj vise iskoristim znaci trebam ga za sve... u biti i za teske i za lake poslove a koliko se sijecam koda on ima oko 4 000 kila a zetor ima 4 260 pa to i nije nekakva razlika u kilama(mada nisam sto posto siguran za df-a ali cini mi se da zetor ima ove kile) a imam plug vogel noot 12-14-16 coli otvorene daske su i vucem ga sa fendtom 86 konja i mislim da ce to i df moci raditi imam i sjetvopripremac od 3,60 i to ce moci tak da nevidim nista lose u df-u ali kkak sam bio rekao vi koji ga imate bolje znate pa me malo uputite....
18
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Koji kombi kupiti ?
» Sakupljaci sena, koji kupiti ???
» Koji polovni traktor do 20000 kn kupiti
» Koji novi traktor do 100 000kn kupiti?
» Sakupljaci sena, koji kupiti ???
» Koji polovni traktor do 20000 kn kupiti
» Koji novi traktor do 100 000kn kupiti?
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 3 / 7.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.