AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
SUMSKA VITLA
Stranica 17 / 22. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: SUMSKA VITLA
da znači tvoj je na poluge a prijateljev?ti ozbiljno imaš 14.god?marijonovak je napisao/la:koji tip vitla imaš doma?e da i ti si dečko ako su to tvoje god.ispravno napisane.14 god.imaš?21yes je napisao/la:Gle tu si došao napravit reklamu za krpana i navuč nekoga tko ne zna a traži informacije na internetu koje je vitlo bolje ali ti neće proč. Koliko si imao prlike vidjet ljudi koji koriste vitla dobro znaju što je bolje, nas par koji imamo krpana smo ti rekli da je tajfun bolji i ti ne odustaješ, izuzetno si uporan dečko.
marijonovak- Broj postova : 94
Registriran : 26.12.2011
3
JD4440 je napisao/la:Nisi jedini koji ima katalog577 je napisao/la:JD4440 je napisao/la:Novi član 577 "Krpan" je za njega car, a ostalu su kante. LAŽ Tajfun je bolji, imam krpana i kolega tajfun vitlo, tak da mogu sigurno reč da je Tajfun bolji.
Ti si kanta .
Krpan je odličan nemoj moje riječi iskrivljivati još si premlad da od strijih riječi iskrivljuješ.
Krpan i Tajfun su iste kvalitete u to sam se uvjerio.
Kad se uspoređuje onda se uspoređuje jednako vitlo.
Jer krpan ima jeftina vitla slabija a to su ta bez ikakve opreme i nisu pojačana.
Imas vitlo od 5 tona 7000 i od 10000 pa mi reci koje je bolje a imas i vitlo 5 tona krpan od 20000 kn .
Pa to usporedi s taffunom imam cijeli katalog kuci od Krpana pa znam što pričam.
Ako neke stavri nisi upucen nemoj komentirat bolje ispada bezveze.
Krpan služi svrsi, ali od Tajfuna bolji nije. Pa jebomu imam Krpana i znam kaj pričam.
577 slušam oca, a to je on reko za naše vitlo. marijonovak imam traktor od 120ks i naravno da nema problema sa 4 tonskim vitlom, ali sam zakapčio Svog krpana za 539 i tjedan dana Tajfun. Razlika neviđena. Kolko je lakše 539 tjerat Tajfun.... Da nebi mislio da je sa krpanom na brjegu a ovo na ravnici. Rad s tim vitlima je bio na istoj parceli desetak metara u lijevo.
To što je tvoj otac rekao u to ne ulazim....
Ja znam iz kataloga da krpan dela boga i vraga i zvao sam tvornicu i pitao tako da krpan je vitlo iste kvalitete kao i tajfun i nije bolji to su priče.
Svaki cigan svoga konja fali i ja sam mislio taffun uzet i odustao.
Krpan je isti ko on i vitlo nema greške.
Jer neki uspoređuju najeftiniji krpan bez opreme s tajfunom samo je tu bolji tajfun .
Al to su opet vitla bezvezna od 3 tone bez icega i 4 tone bez icega.
577- Broj postova : 2642
God : 36
Zanimanje : Tehničar za željeznički promet
Registriran : 10.02.2011
28
→→→ : VIŠE
Da imam 14godina i?marijonovak je napisao/la:da znači tvoj je na poluge a prijateljev?ti ozbiljno imaš 14.god?marijonovak je napisao/la:koji tip vitla imaš doma?e da i ti si dečko ako su to tvoje god.ispravno napisane.14 god.imaš?21yes je napisao/la:Gle tu si došao napravit reklamu za krpana i navuč nekoga tko ne zna a traži informacije na internetu koje je vitlo bolje ali ti neće proč. Koliko si imao prlike vidjet ljudi koji koriste vitla dobro znaju što je bolje, nas par koji imamo krpana smo ti rekli da je tajfun bolji i ti ne odustaješ, izuzetno si uporan dečko.
Krpan obično 4tona, a tajfun prijateljev je 5tona.
Krpan classic 4.
Tajfun EGV 55A
E pa normalna stvar da je tu tajfun bolji i ovaj je 5 tona a ovaj 4.
Ali od mog 5 tona s skripcem i 70 metara sajle nije istit su trebas probat s vitlom radit jer 4 tone vitlo nema nikakvih opcija kao oni s 5 tona.
Ali od mog 5 tona s skripcem i 70 metara sajle nije istit su trebas probat s vitlom radit jer 4 tone vitlo nema nikakvih opcija kao oni s 5 tona.
28
Krpan nemože bit bolji od Tajfuna to zapamti!!!577 je napisao/la:JD4440 je napisao/la:Nisi jedini koji ima katalog577 je napisao/la:JD4440 je napisao/la:Novi član 577 "Krpan" je za njega car, a ostalu su kante. LAŽ Tajfun je bolji, imam krpana i kolega tajfun vitlo, tak da mogu sigurno reč da je Tajfun bolji.
Ti si kanta .
Krpan je odličan nemoj moje riječi iskrivljivati još si premlad da od strijih riječi iskrivljuješ.
Krpan i Tajfun su iste kvalitete u to sam se uvjerio.
Kad se uspoređuje onda se uspoređuje jednako vitlo.
Jer krpan ima jeftina vitla slabija a to su ta bez ikakve opreme i nisu pojačana.
Imas vitlo od 5 tona 7000 i od 10000 pa mi reci koje je bolje a imas i vitlo 5 tona krpan od 20000 kn .
Pa to usporedi s taffunom imam cijeli katalog kuci od Krpana pa znam što pričam.
Ako neke stavri nisi upucen nemoj komentirat bolje ispada bezveze.
Krpan služi svrsi, ali od Tajfuna bolji nije. Pa jebomu imam Krpana i znam kaj pričam.
577 slušam oca, a to je on reko za naše vitlo. marijonovak imam traktor od 120ks i naravno da nema problema sa 4 tonskim vitlom, ali sam zakapčio Svog krpana za 539 i tjedan dana Tajfun. Razlika neviđena. Kolko je lakše 539 tjerat Tajfun.... Da nebi mislio da je sa krpanom na brjegu a ovo na ravnici. Rad s tim vitlima je bio na istoj parceli desetak metara u lijevo.
To što je tvoj otac rekao u to ne ulazim....
Ja znam iz kataloga da krpan dela boga i vraga i zvao sam tvornicu i pitao tako da krpan je vitlo iste kvalitete kao i tajfun i nije bolji to su priče.
Svaki cigan svoga konja fali i ja sam mislio taffun uzet i odustao.
Krpan je isti ko on i vitlo nema greške.
Jer neki uspoređuju najeftiniji krpan bez opreme s tajfunom samo je tu bolji tajfun .
Al to su opet vitla bezvezna od 3 tone bez icega i 4 tone bez icega.
Neki modeli su možda jednaki ko Tajfunovi slični modeli, ALI NIKAD BOLJI!!!
dA ALI 539 lakše tjera to 5,5tona, Koji model vitla imaš?577 je napisao/la:E pa normalna stvar da je tu tajfun bolji i ovaj je 5 tona a ovaj 4.
JD4440 ne vrijedi ti nekim ljudima objašnjavat.
21yes- Broj postova : 296
Registriran : 06.09.2008
6
JD4440 je napisao/la:dA ALI 539 lakše tjera to 5,5tona, Koji model vitla imaš?577 je napisao/la:E pa normalna stvar da je tu tajfun bolji i ovaj je 5 tona a ovaj 4.
Gle neki ljudi su zadrtit i to je to pa te ubjede u neke stvari kupiš krpan 5 e, ili 5 eh pa ćeš vidit koje je vitlo bolje ali i košta.
Ja new falim jer imam krpana ali sam ga kupio jer je odličan tako da ne zanimaju me vitla uopće bez sajle mislim kakvo je to vitlo samo precijenjeno sajla prava dode 1500 kn ako ne i vise.
Na krapan nemam zamjerke a ako nekom vitlo steka i teze ide.
Moze samo biti do održavanja točno sve piše što i kako se radi.
A moj poznanik ima vitlo 5 tona nije nikad ga podmazao u deset godina biser .
28
A može ja ti garantiram u krivu si krpan ima vitlo kakvo zamislis na daljinsko i sve od 5 tona i biras sto zelis na njemu.
Neki ljudi su napričali svašta tako da krpan izgleda kao krama ali nebitno u to ja ne ulazim.
Ima jedan clan krpana si 5 tona i mislim da je s njim napravio oko 2000 metara drva bez ijednog kvara tako da je reko da je vitlo super sto i je.
Ali treba odrzavat stroj.
Neki ljudi su napričali svašta tako da krpan izgleda kao krama ali nebitno u to ja ne ulazim.
Ima jedan clan krpana si 5 tona i mislim da je s njim napravio oko 2000 metara drva bez ijednog kvara tako da je reko da je vitlo super sto i je.
Ali treba odrzavat stroj.
28
ej dečko pa ti si još dijete koje nemože stisnut ni kvačilo na traktoru a upuštaš se u ozbiljne polemike.Kako možeš uspoređivati kruške i jabuke ili ti Krpan 4t najobičniji sa Tajfunom EGV 55A?Naravno da je tajfun bolji i jači za 1500 kg,razlika u dizajni itd.da ti ne nabrajam.Pogledaj si na netu od tajfuna i Krpana malo specifikacije.Taj od tvog prijatelja Tajfun EGV55A može se jedino uspoređivati sa Krpanom 5E ali i tu je Tajfun jači jer je 5.5t a krpan 5t.a u ponudi trenutno tajfun nema zaokružene tonaže npr5t,6t,7t itd da bi mogao usporediti sa krpanom koji sada zaokružuje tonaže na 4t,5t,6t osim malo vitlo ima krpan 3.5t govorim o novim proizvodima.JD4440 je napisao/la:dA ALI 539 lakše tjera to 5,5tona, Koji model vitla imaš?577 je napisao/la:E pa normalna stvar da je tu tajfun bolji i ovaj je 5 tona a ovaj 4.
3
i naravno da lakše tjera to 5.5t nek tvoje 4t jer kad zakačiš malo teži komad tvoje 4t upotrijebit je svu snagu i vitla i traktora te ćese traktor mučit a 5.5 neće ni jedno ni drugo mada je to tvoje 4t preslabo i to puno za tvoj kako kažes traktor od 120 ks jer ćes sve brzo uništit ako jako ne pazis pa če opet biti krpan ne valja nis a vitlo je predviđeno za max.ali stvarno max 50ks.
3
A da bome mislim tajfun dode oko 13 do 15000 kn a krpan takav 6500.
Usporedite ista vitla snage krpana i tajfuna da onda vidite...
28
gledao sam čak i malo pomagao čovjeku koji je radio sa Krpanom 5t kak ima 577 i traktor imt 539.čovjek sa puno iskustva radi god.cc1000m drva.Čovjek ne čuva ništa stroj,Traktor sa lancima,stalno prvi dio u zraku jer je kopčao teške komade,pa traktor se muči,gasi se jer vitlo hoče povuč ali je zapeo komad u panj pa neide i da imaš 10t.ti sa svojim 120 ks traktorom neće ti traktor ni mrdniti ali sve ostalo će pucat .Pišem ti sad prijateljski pa reci ocu da ne kopča to Krpan vitlo na taj traktor jer ćes prvo uništit kuplung ili kvačilo kako želiš jer traktor jak a vitlo slabo to neide ili ne vući komade veće od slabog metra kubnog,
3
u pravu si 577 bez obzira što mi imamo Krpan vitla.Ljudi uspoređuju svašta i pišu gluposti.Tebi sam već bio pisao da sam dao 1800eura za Krpana 5E pa mislim da bi se to vitlo moglo usporediti sa Tajfunom EGV 55A barem donekle mada je tajfun tu jači za 500 kg vučne snage a konstrukcijski malenkost slabije napravljen no nebitno sad to.577 je napisao/la:A da bome mislim tajfun dode oko 13 do 15000 kn a krpan takav 6500.
3
Moj je tata jači od vašeg tate.....moj je katalog noviji od vašeg kataloga...oko čega se vi svađate...
TJ- Broj postova : 99
Registriran : 27.12.2011
4
Pa u tome i je stvar da je tajfun konstrukcijski bolje napravljen.
21yes- Broj postova : 296
Registriran : 06.09.2008
6
naprijed naši...21yes je napisao/la:Pa u tome i je stvar da je tajfun konstrukcijski bolje napravljen.
4
dobro došao TJ.Nadam se da i ti nemaš 14 god.kao naš kolega jd4440?ja sam bio kod KRPANA tj.gazde FRANCA PIŠEKA jako puno puta i vidio sva moguča vitla uživo na jednom mjestu jer imaju max sređen salon u kojem je sve izloženo kao da bi dosao u salon kupovati mercedesa osim kaj su ljudi još prijazniji i kupac im je na prvom mjestu.Ja sam kupio svoj Krpan 5E u samoj tvornici sa svom opremom,original kardanom i prešanom sajlom 70 m jer smo tu sajlu koristili i prije na starom vitlu isti krpan ali bilo je 4.5t i 20 g.staro te radilo skroz ok naravno uz zamjene sajle,kvačila,i pokoje ležaja.Sad kad se jači traktor treba i jače vitlo jer probao sam sa starim ali konstrukcijski je bilo preslabo pa se počelo savijati
3
ja imam 37 id toga 18 RADIM u šumi, dakle i više nego što su neki ovdje stari.Ja ne tvrdim da je tajfun najbolji ali sve što govorim ja govorim iz iskustva a ne iz kataloga ili mi je prijatelj ili susjed ili bratić rekao.DAKLE IZ ISKUSTVA i samo to priznajem!!!marijonovak je napisao/la:dobro došao TJ.Nadam se da i ti nemaš 14 god.kao naš kolega jd4440?ja sam bio kod KRPANA tj.gazde FRANCA PIŠEKA jako puno puta i vidio sva moguča vitla uživo na jednom mjestu jer imaju max sređen salon u kojem je sve izloženo kao da bi dosao u salon kupovati mercedesa osim kaj su ljudi još prijazniji i kupac im je na prvom mjestu.Ja sam kupio svoj Krpan 5E u samoj tvornici sa svom opremom,original kardanom i prešanom sajlom 70 m jer smo tu sajlu koristili i prije na starom vitlu isti krpan ali bilo je 4.5t i 20 g.staro te radilo skroz ok naravno uz zamjene sajle,kvačila,i pokoje ležaja.Sad kad se jači traktor treba i jače vitlo jer probao sam sa starim ali konstrukcijski je bilo preslabo pa se počelo savijati
4
ako gledaš konstrukciju jednog i drugog isti model sve je skoro pa isto kao da kopiraju jedan drugog.slične su težine,širine,visine itd.o čemu ti pričas?Usporedi modele KRPAN 5E i TAJFUN EGV 55A i vidi ili Krpan 7E i TAJFUN EGV65A.21yes je napisao/la:Pa u tome i je stvar da je tajfun konstrukcijski bolje napravljen.
3
svaka čast od tebe se može ponešto i naučit mada ti nebi htio biti u koži ako ti je to kruh,jer znam što je šuma.Koji posao radiš?Vidim da tu kod nas jedni ruše,strojari vozi itd.Koji je tvoj posao?i da ja mislim da imam podosta iskustva u sumi znači nekih 15 god no ne kao ti svaki dan i ne pričam što sam cuo nek što znam i što sam probao i vidio.OK!TJ je napisao/la:ja imam 37 id toga 18 RADIM u šumi, dakle i više nego što su neki ovdje stari.Ja ne tvrdim da je tajfun najbolji ali sve što govorim ja govorim iz iskustva a ne iz kataloga ili mi je prijatelj ili susjed ili bratić rekao.DAKLE IZ ISKUSTVA i samo to priznajem!!!marijonovak je napisao/la:dobro došao TJ.Nadam se da i ti nemaš 14 god.kao naš kolega jd4440?ja sam bio kod KRPANA tj.gazde FRANCA PIŠEKA jako puno puta i vidio sva moguča vitla uživo na jednom mjestu jer imaju max sređen salon u kojem je sve izloženo kao da bi dosao u salon kupovati mercedesa osim kaj su ljudi još prijazniji i kupac im je na prvom mjestu.Ja sam kupio svoj Krpan 5E u samoj tvornici sa svom opremom,original kardanom i prešanom sajlom 70 m jer smo tu sajlu koristili i prije na starom vitlu isti krpan ali bilo je 4.5t i 20 g.staro te radilo skroz ok naravno uz zamjene sajle,kvačila,i pokoje ležaja.Sad kad se jači traktor treba i jače vitlo jer probao sam sa starim ali konstrukcijski je bilo preslabo pa se počelo savijati
Zadnja promjena: marijonovak; 8/2/2012, 19:57; ukupno mijenjano 1 put.
3
čime se vi bavite kad znate sve te modele i oznake,ja o tome nemam pojma niti me to zanima,ja kažem da iz vremana mog vitla niti jedan krpan tog ranga takve torture nije uspio izdržati a sad o tim silnim modelima i oznakama po meni je bezveze raspravljat ako to čitate iz kataloga.marijonovak je napisao/la:ako gledaš konstrukciju jednog i drugog isti model sve je skoro pa isto kao da kopiraju jedan drugog.slične su težine,širine,visine itd.o čemu ti pričas?Usporedi modele KRPAN 5E i TAJFUN EGV 55A i vidi ili Krpan 7E i TAJFUN EGV65A.21yes je napisao/la:Pa u tome i je stvar da je tajfun konstrukcijski bolje napravljen.
4
Svoj sam gazda,radim sve poslove,sječem,kopčam,vozim,sve ko i moji radnici,jer kako možeš tražiti od njih da rade ono što ni sam ne znaš!marijonovak je napisao/la:svaka čast od tebe se može ponešto i naučit mada ti nebi htio biti u koži ako ti je to kruh,jer znam što je šuma.Koji posao radiš?Vidim da tu kod nas jedni ruše,strojari vozi itd.Koji je tvoj posao?TJ je napisao/la:ja imam 37 id toga 18 RADIM u šumi, dakle i više nego što su neki ovdje stari.Ja ne tvrdim da je tajfun najbolji ali sve što govorim ja govorim iz iskustva a ne iz kataloga ili mi je prijatelj ili susjed ili bratić rekao.DAKLE IZ ISKUSTVA i samo to priznajem!!!marijonovak je napisao/la:dobro došao TJ.Nadam se da i ti nemaš 14 god.kao naš kolega jd4440?ja sam bio kod KRPANA tj.gazde FRANCA PIŠEKA jako puno puta i vidio sva moguča vitla uživo na jednom mjestu jer imaju max sređen salon u kojem je sve izloženo kao da bi dosao u salon kupovati mercedesa osim kaj su ljudi još prijazniji i kupac im je na prvom mjestu.Ja sam kupio svoj Krpan 5E u samoj tvornici sa svom opremom,original kardanom i prešanom sajlom 70 m jer smo tu sajlu koristili i prije na starom vitlu isti krpan ali bilo je 4.5t i 20 g.staro te radilo skroz ok naravno uz zamjene sajle,kvačila,i pokoje ležaja.Sad kad se jači traktor treba i jače vitlo jer probao sam sa starim ali konstrukcijski je bilo preslabo pa se počelo savijati
4
nemam mnogo godina iza sebe kao neki ali reči ću nešto iz svog iskustva, neko je rekao da imt 539 lakše radi sa tajfunom e pa nebi se sa time složio, neću reći da krpanom radi lakše jer krpana kopčam na 533 kad je manji teret, imt 539 od mog ujka radio je sa tajfunom 4t, pošto mu je to jedini traktor a šuma brdovita vukao je teške komade, raktor je za vrijeme vuče (namatanja sajle) morao raditi pod punim gasom i još se kad je malo zapinjalo ugušio, i traktor i vitlo su u vrlo dobrom stanju
Stranica 17 / 22. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Stranica 17 / 22.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.