AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Poljoprivredna politika
Stranica 3 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Poljoprivredna politika
mozetel provjerit u agrokoru kolko ce bit cjena posto agrokor kod vas diktira cjenu.
4kune bi bilo idealno al da to nebudu samo necije zelje
4kune bi bilo idealno al da to nebudu samo necije zelje
mladen- Broj postova : 573
God : 40
Registriran : 19.03.2008
1
Šta kažete na prosvjede ribara , zbog cjene plavog dizela?
Ja mislim da bi ih trebali podržati i skupa sa njima u prosvjede i trebalo bi uvesti nekave kontrole ili drugačiji način dobivanja plavog dizela , jer oko 40% dizela se troši za kamione i građevinske strojeve , a sve na štetu poljoprivrenika i ribara i normalno da mi pušimo !
Ja mislim da bi ih trebali podržati i skupa sa njima u prosvjede i trebalo bi uvesti nekave kontrole ili drugačiji način dobivanja plavog dizela , jer oko 40% dizela se troši za kamione i građevinske strojeve , a sve na štetu poljoprivrenika i ribara i normalno da mi pušimo !
kreso- Broj postova : 1997
God : 44
Zanimanje : poljoprivrednik-radnik
Registriran : 09.03.2008
26
→→→ : VIŠE
kreso je napisao/la:Šta kažete na prosvjede ribara , zbog cjene plavog dizela?
kakava podrška Krešo Pa u čega oni ulažu samo u mreže,brod i gorivo, a u more ništa a iz njega izvlači nemilice i bez razmišljanja
Gost- Gost
a šta ćeš ...tak je uvek bilo i uvjek će biti ...da im zabranimo da love ribu??
mislim oni uvjek kukaju dobe sve , a mi? samo šutimo i naguzimo se!!!
ja sam mislio , ako i mi budemo malo negodovali sa njima možda i nama bude bolje jer njima to upali svaki put!!!!
ja sam mislio , ako i mi budemo malo negodovali sa njima možda i nama bude bolje jer njima to upali svaki put!!!!
26
kreso je napisao/la:a šta ćeš ...tak je uvek bilo i uvjek će biti ...da im zabranimo da love ribu??
nemamo mi 3 čiste to napraviti,,,po tome se vidi da je nama previse dobro do k se niko nebuni...
swizach- Broj postova : 624
God : 37
Zanimanje : Umirovljenik
0
a kak dalmatincima nije nikad dobro,em skupo gorivo,pa nema srdele,pa im masline nisu rodile,pa je vuk pojeo ovcu, pa je pao led pa ono pa ovo i brže bolje odma odu sanaderu plakati i onda im odma država pomogne!!!
26
nemamo mi muda da to napravimo..umjesto da se zalimo bolje da bi bilo da napravimo barikadu na cesti...mi se žalimo i kukamo okolo..
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
nismo SLOŽNI dečki i nema dalje priče jeste vidjeli Brisel traktore u grad i polako !!!!
vujo- Broj postova : 110
God : 54
Registriran : 01.05.2008
1
Da , oni idu traktorima na prijestolnicu Evrope a mi se bojimo izaći na na prosvjede u svojim mjestimavujo je napisao/la:nismo SLOŽNI dečki i nema dalje priče jeste vidjeli Brisel traktore u grad i polako !!!!
pingo- Broj postova : 4918
3
pingo je napisao/la:Da , oni idu traktorima na prijestolnicu Evrope a mi se bojimo izaći na na prosvjede u svojim mjestimavujo je napisao/la:nismo SLOŽNI dečki i nema dalje priče jeste vidjeli Brisel traktore u grad i polako !!!!
pa kod njih nisu seljačke udruge politički "podmazane" kao kod nas
Mr. Nustemburg- Broj postova : 943
15
Seljačke Udruge , šta su to ? Neki folklorni klubovi ? Ne volim folklor .
3
ma jok... to ti je kao ona stranka ČKZZpingo je napisao/la:Seljačke Udruge , šta su to ? Neki folklorni klubovi ? Ne volim folklor .
Mr. Nustemburg- Broj postova : 943
15
pingo je napisao/la:Da , oni idu traktorima na prijestolnicu Evrope a mi se bojimo izaći na na prosvjede u svojim mjestimavujo je napisao/la:nismo SLOŽNI dečki i nema dalje priče jeste vidjeli Brisel traktore u grad i polako !!!!
pingo pa ti si prvi reko da nebi išao na prosvjed
Gost- Gost
pa i da se ide na taj prosvjed?sta bi dobili od toga? to da sami platimo trošak goriva do zagreba??
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
pa gle polako prema Zagrebu ubaci se u brzinu i neka puzi na leru i kad se stigne u grad ljepo se sparkirat i čekat
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
Registriran : 14.03.2008
1
većina jačih udruga ima političke sponzore ili bar mentore, a one se boje dati mig za pohod traktorima na metropolu
to bi tek bio događaj koji bi pokazao našu čvrstinu i gorčinu
blokirati auto cestu više nije moguće, a blokiranje tamo neke raskrsnice u pripizdini nikog ne sekira ozbiljno
problem je što smo mi slavonci daleko zagrebu, a nije čudo što zagoreci i bliži podravci ne poduzimaju takvu akciju jer oni su ipak stočari koji nemaju vremena za prosvjede, a možda im je malo bolje nego nama (barem dosad)
ne bih ulazio u ribarsku problematiku, jel imaju razloga, kakvim su im troškovi itd., al' ljudi imaju muda i znaju da nemaju što izgubiti
zašto neka udruga za početak ne organizira odlazak autobusima na markov trg (možemo poniti paradajza i jajaca i gađati one crne limuzine, bar)
to bi tek bio događaj koji bi pokazao našu čvrstinu i gorčinu
blokirati auto cestu više nije moguće, a blokiranje tamo neke raskrsnice u pripizdini nikog ne sekira ozbiljno
problem je što smo mi slavonci daleko zagrebu, a nije čudo što zagoreci i bliži podravci ne poduzimaju takvu akciju jer oni su ipak stočari koji nemaju vremena za prosvjede, a možda im je malo bolje nego nama (barem dosad)
ne bih ulazio u ribarsku problematiku, jel imaju razloga, kakvim su im troškovi itd., al' ljudi imaju muda i znaju da nemaju što izgubiti
zašto neka udruga za početak ne organizira odlazak autobusima na markov trg (možemo poniti paradajza i jajaca i gađati one crne limuzine, bar)
Limuzine idu u podzemnu garažu po zapovijedi Bandića tako da nema gađanja paradjzom i jajima a ako želiš na autocestu traktorom samo se javi , ulaz postoji i ništa nije nemoguće .
Za prošlog prosvjeda ( tada sam jedini puta i bio ) su neki meni poznati igrači radili na osobnom probitku odnosno imali su u vidu svoje interese koje su ostvarili preko naših leđa i neprospavane noći ... sve to za gajbu piva koju je onako sa visoka i gomkim glasom darovao seljacima prosvjednicima . Istina da smo taj puta dobili 15 lipa višu cijenu za naše žito ali i moja naivna malenkost gorko iskustvo više .
Za prošlog prosvjeda ( tada sam jedini puta i bio ) su neki meni poznati igrači radili na osobnom probitku odnosno imali su u vidu svoje interese koje su ostvarili preko naših leđa i neprospavane noći ... sve to za gajbu piva koju je onako sa visoka i gomkim glasom darovao seljacima prosvjednicima . Istina da smo taj puta dobili 15 lipa višu cijenu za naše žito ali i moja naivna malenkost gorko iskustvo više .
3
mislim da ipak nije u redu blokirati međunarodni promet, provocira to javnost i nedužne građane koji se zastanu, a prdonje ionako zaboli za prometnice
ja sam isključivo za metropolu, valda ima neki sokak kojim te limuzine prilaze garažama
bio sam ja na sikerevačkoj blokadi (vidiš zaboravio sam koje je to godine bilo)...došao nam Tomčić, dao podršku, poslije se uhljebio i zaboravio nas, odonda ne vjerujem neseljacima
ja sam isključivo za metropolu, valda ima neki sokak kojim te limuzine prilaze garažama
bio sam ja na sikerevačkoj blokadi (vidiš zaboravio sam koje je to godine bilo)...došao nam Tomčić, dao podršku, poslije se uhljebio i zaboravio nas, odonda ne vjerujem neseljacima
treba nam jaka ličnost (vođa kao Stjepan Radić) koji bi udružio sve seljake ... ali tad su bile neke druge okolnosti....a što se tiće interesa pojedinaca , hm to je neizbježno jel nitko neće stati za seljaka , a da nema koristi od toga ....... stoga zaboravite da sam potakao ovu temu jer je to bilo u afektu , kad sam logično razmislio skužio sam da ništa od toga biti neće ...
ajmo mi radije o vedrijim temama kod kog je kirbaj na ivanje??
ajmo mi radije o vedrijim temama kod kog je kirbaj na ivanje??
26
hehee ima kod malog tu od bratovog kuma ....još je k tomu i rođendan hehhehe bit če ona voli ivo piti pivo lol hahahaha (šalim se ) a kaj se tiće prosvjeda hmmmm neznam više ni sam kaj je pametno ipak sam ja još ćini mi se premlad da razmotrim sve to ali opet ak se nečemo borit nas će pokorit ....a i kad prićam sa strim reko mi je da druge godine možda nećemo ni sijat više ništa ostavit tuđu zemlju koju radimo i radit svoje rekao je zasijat ćemo travu i kosit balirat i prodavat sijeno....ne čini mi se loša ideja ali opet ko će izdržat bez oranja,tanjuranja sijanja i sveg tog zato ćemo vidjet ......evo kad sam već kod trave kolka je recimo cijena kod vas prodaje onih kockastih tj kvadratnih bala kod mene kažu ljudi 15 kuna
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
Registriran : 14.03.2008
1
Pik Vinkovci plaćaju uljanu repicu 3,5 kn a Granolio 3,2 kn za pšenicu još se ništa nezna
angus- Broj postova : 55
Zanimanje : SVE
Registriran : 06.04.2008
0
http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/oj-ministre-sram-vas-budi-i-mi-seljaci-smo-ljudi.html
POČELO JE!!!!!!!
POČELO JE!!!!!!!
26
kreso je napisao/la:http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/oj-ministre-sram-vas-budi-i-mi-seljaci-smo-ljudi.html
POČELO JE!!!!!!!
'Poruka i ministru i premijeru: nemojte se igrati sa Slavonijom, nemojte se više šaliti na naš račun jer slavonski seljak vašu samodopadnost i vaše samoljublje neće trpjeti', poručio je Dragutin Dukić iz Odbora seljačkih udruga Slavonije i Baranje.
a istog tog ministra i premijera ustoličila Slavonija
Picek- Broj postova : 1225
Registriran : 13.03.2008
22
Stranica 3 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 3 / 9.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.