AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Vlagomjer za žitarice mobilni
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
john deere
evo i mog vlagomjera. ovogodišnji kukuruz.
bhorv- Broj postova : 373
Zanimanje : poljodjelac
Registriran : 29.05.2011
9
Re: Vlagomjer za žitarice mobilni
Evo molim jednu dobu dušu da mi ovo prevede ..počelo mi se na vlagomjeru ovo stalno javljati error 52 kg/hl e sad probao sam s google prevoditeljem ali to mi prevede dosta nejasno pa eto ako neko zna u čemu je problem...od 5 pokušaja 1 mi uspije izmjeriti a ostalo se stalno pojavljuje ovaka oznaka...
Hvala!
[img][/img]
Hvala!
[img][/img]
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
to ti znači da je loš HL. ili u prijevodu da si loš RATAR jer neznaš ostvarit bolji
Landpower165tdi- Broj postova : 1551
God : 38
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 01.01.2011
15
→→→ : VIŠE
Landpower165tdi je napisao/la:to ti znači da je loš HL. ili u prijevodu da si loš RATAR jer neznaš ostvarit bolji
Hvala plavi baš si
Samo mi ti soli ranu e da je meni tata kulak nebi mi tako sad bilo ko što je
Kada ideš na servis pa da navratiš na koju čašicu razgovora
131
pege kaj se sekiraš pa ja ni nemam vlagomjer.
ja to na zub provjerim
nekako su mi te stvarćice još uvijek skupe ili su mi još uvijek nevažne.
bitno da mi stoji u programu za kupit
ja to na zub provjerim
nekako su mi te stvarćice još uvijek skupe ili su mi još uvijek nevažne.
bitno da mi stoji u programu za kupit
Landpower165tdi- Broj postova : 1551
God : 38
Zanimanje : poljoprivrednik
Registriran : 01.01.2011
15
→→→ : VIŠE
vlagomjer
ebay, ali sam direktno dogovarao isporuku s prodavačem jer nije imao dostavu u hr, inače isti je na prodaju jer sam uspio kupit ovakav kakav ima pege- inače pege mislim da je tvoj problem što ti izbacuje grešku u tome što prvo moraš uključit test kad je prazna posuda, tako da izvaže praznu a nakon toga uspeš zrno pa ponovno uključiš test i onda ti pokaže i vlagu i hl.deere power je napisao/la:bhorv di si nabavio taj vlagomjer svidja mi se
9
bhorv je napisao/la:ebay, ali sam direktno dogovarao isporuku s prodavačem jer nije imao dostavu u hr, inače isti je na prodaju jer sam uspio kupit ovakav kakav ima pege- inače pege mislim da je tvoj problem što ti izbacuje grešku u tome što prvo moraš uključit test kad je prazna posuda, tako da izvaže praznu a nakon toga uspeš zrno pa ponovno uključiš test i onda ti pokaže i vlagu i hl.deere power je napisao/la:bhorv di si nabavio taj vlagomjer svidja mi se
Rođo prvo bi ti postavio ovo pitanje dali si s njim mjerio kad suncokret?
Ako nisi probaj pa mi javi dali ti isti izmjeri bez ovog error-a?
Ja našao u čemu je problem i sad radi ko curica
131
falkon 2 je napisao/la:i koja je cijena toga tvojega što je na prodaju, može i na pp?
Falk nekupuj ništa osim ovakog ko moj...jer je sve ostalo nepouzdano do zla boga...bolje nemoji kupiti ništa nego ona sranja..D-J je najbolji i najpouzdaniji prenosni vlagomjer je skup ali i vredi te pare ...tako nemoj bez veze trošiti pare na druge uređaje prodaj jedno tele i eto ti ovakav vlagomjer ko moj
Rođo
131
falkon 2 je napisao/la:pege nevidiš da je to vlagomjer taman za tebe "john deere"
Pazi i ovaj moj ima nešto u tom tonu dickey-JOHN to mi dovoljan dokaz da isti je najbolji
131
jao pege pa ti iznevjerio JD ime
pa to nemore niti 5*2 litre pana oprati
pa to nemore niti 5*2 litre pana oprati
pege.. bez zamjere.. ali nije točno... ja imam oba.. kao ti i john deere, oba su najnovija izdanja svojih kuća.oba mjere s pouzdanom točnošću, i oba imaju svoje prednosti. dickey + mjeri hl, a u john dere ide manja količina.. npr. treba ti dosta vremena ako želiš ručno ubrati pšenicu da ti izmjeri, a što se tiče pouzdanosti oba su točna i možeš ih podesiti s umjerenim uređajem... a o jednostavnosti mjerenja opet plus za john deere. toliko. a ti u svom postu o erroru nisi naveo što si mjerio.. pa sad objasni u čemu je bio problem s suncokretom.pege25 je napisao/la:falkon 2 je napisao/la:i koja je cijena toga tvojega što je na prodaju, može i na pp?
Falk nekupuj ništa osim ovakog ko moj...jer je sve ostalo nepouzdano do zla boga...bolje nemoji kupiti ništa nego ona sranja..D-J je najbolji i najpouzdaniji prenosni vlagomjer je skup ali i vredi te pare ...tako nemoj bez veze trošiti pare na druge uređaje prodaj jedno tele i eto ti ovakav vlagomjer ko moj
Rođo
9
bhorv je napisao/la:pege.. bez zamjere.. ali nije točno... ja imam oba.. kao ti i john deere, oba su najnovija izdanja svojih kuća.oba mjere s pouzdanom točnošću, i oba imaju svoje prednosti. dickey + mjeri hl, a u john dere ide manja količina.. npr. treba ti dosta vremena ako želiš ručno ubrati pšenicu da ti izmjeri, a što se tiče pouzdanosti oba su točna i možeš ih podesiti s umjerenim uređajem... a o jednostavnosti mjerenja opet plus za john deere. toliko. a ti u svom postu o erroru nisi naveo što si mjerio.. pa sad objasni u čemu je bio problem s suncokretom.pege25 je napisao/la:falkon 2 je napisao/la:i koja je cijena toga tvojega što je na prodaju, može i na pp?
Rođo
Rođo nemoj se odma srditi ja se samo šalio ja bi sada ovo svoje đubre najradije razbio ...je- bo im pas mater njima i mjeračima vlage neče da mi izmjeriti sad ništa stalno pokazuje ono 52 kg/ha strelica dolje..budem ti poslikao kad se smirim...sve sam napravio po uputama i jednostavno neče da mi pokaže vlagu nego pojavi se to..
Majketi koji si ti kulak imaš dva vlagomjera...ja jedva nagrebo za ovo sranje i sad vidim da sam se zajebo što sam ga kupio ...
Ne zamjeri štogod prijatelju ja se samo glupo znam šaliti
Ma zaboravi dodati vratit ču ja njima to sranje odma u ponedjeljak
131
Ja imam Wille već jedno 6godina i nemam nikakvih problema,ima na njemu šifrarnik kultura kod svakog uključivanja provjeri se što mjeriš.Malo je znao poluditi kad mu je baterija pri kraju ali ja obavezno odnesem uzorak u laboratorij i uskladim vlagomjer s njihovim.
jd4755- Broj postova : 1819
God : 60
Zanimanje : poljoprivreda-ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
39
pege25 je napisao/la:
Falk nekupuj ništa osim ovakog ko moj...jer je
sve ostalo nepouzdano do zla boga...bolje nemoji kupiti ništa nego ona
sranja..D-J je najbolji i najpouzdaniji prenosni vlagomjer je skup ali i
vredi te pare ...tako nemoj bez veze trošiti pare na druge uređaje
prodaj jedno tele i eto ti ovakav vlagomjer ko moj
Rođo
pege25 je napisao/la:
Rođo nemoj se odma srditi ja se samo šalio ja bi sada ovo svoje đubre najradije razbio ...je- bo im pas mater njima i mjeračima vlage neče da mi izmjeriti sad ništa stalno pokazuje ono 52 kg/ha strelica dolje..budem ti poslikao kad se smirim...sve sam napravio po uputama i jednostavno neče da mi pokaže vlagu nego pojavi se to..
Majketi koji si ti kulak imaš dva vlagomjera...ja jedva nagrebo za ovo sranje i sad vidim da sam se zajebo što sam ga kupio ...
i koji sad da ja kupim??
mačor- Broj postova : 796
Registriran : 28.07.2011
12
mačor je napisao/la:pege25 je napisao/la:
Falk nekupuj ništa osim ovakog ko moj...jer je
sve ostalo nepouzdano do zla boga...bolje nemoji kupiti ništa nego ona
sranja..D-J je najbolji i najpouzdaniji prenosni vlagomjer je skup ali i
vredi te pare ...tako nemoj bez veze trošiti pare na druge uređaje
prodaj jedno tele i eto ti ovakav vlagomjer ko moj
Rođopege25 je napisao/la:
i koji sad da ja kupim??
Ma rođo valja isti... evo ja sam krivac
Nisam ispravno rukovao s istim sad radi za 10 sory što popljuva te D-J bez razloga e pege pe seljačino matora pa tebi netreba ni ovce na papiru dati čuvati ti bi ih izgubio..nije žvaka za seljak uvjek to znam reči...
Ma rođo kupuj sada valja isti..
131
Evo premjestio sam temu ovdje jer to ima veze sa ratarstvom. Dakle samo vi dajte i dalje raspravljati.
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
očito niko ne čitam temu buče pa da sad tu postavim pitanje. Dakle pital me član Varaždinec dali bi mogel mjeriti vlagu u bučinim košticama s vlagomjerom za žito? Ja sam rekl da mislim da nebi ali nek pita vas koji se malo bolje vuto razemte, i imate malo više iskustva z vlagomjerima jer ja neznam pošto mi imamo vlagomjer na sušari...
Gost- Gost
Hmm morti bi se moglo ak ima programa za to. Dal je koštica tikve slična po gustoči i količini ulja suncokretovoj koštici?
Zvonimir_H je napisao/la:Hmm morti bi se moglo ak ima programa za to. Dal je koštica tikve slična po gustoči i količini ulja suncokretovoj koštici?
trebalo bi vidjeti,suncokretova koštica nije tako velika i široka,a trebalo bi probati.
varazdinec- Broj postova : 156
Zanimanje : Geotehničar
Registriran : 08.04.2011
1
dojdi do mene, zemi malo onoga što se vrti iza tebe pa da probamovaraždinec je napisao/la:Zvonimir_H je napisao/la:Hmm morti bi se moglo ak ima programa za to. Dal je koštica tikve slična po gustoči i količini ulja suncokretovoj koštici?
trebalo bi vidjeti,suncokretova koštica nije tako velika i široka,a trebalo bi probati.
9
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 3 / 6.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.