AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
AGRONET
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: AGRONET
Nevolja je sto je - ponedjeljak. Pondjeljkom aplikacija pati od brzine. I to vec nekoliko tjedana.paor je napisao/la:kad sam ja radio 3 prijave (sebi i uslužno) prije 3 tjedna, sve je šljakalo samo tako...sad sam isprobao i ne ide...zadnji tjedan je prijave pa je navala i gužva na serveru očita
Solidno? Zar si zaboravio probleme sa passwordima? Morao si osobno doci u Agenciju da ti promjene password jer onaj koji su oni isprintali nije bio dobar. To je modul koji je na svim mogucim aplikacijama isti vec jedno deset godina, a kod ove aplikacije se od toga radila znanstvena fantastika. Pa onda login razlicit od MIBG-a, pa na drugom ekranu, nakon sto si se ulogirao, moras ponovno upisati MIBG (i jos jedno par puta ukucavati), za unesti samo jednu vrstu poticaja moras potvrditi sve vrste poticaja, pa uopce ideja da se doma isprinta pa se njima salje print, pa placanje 20 kn biljega itd itd (nije stvar u 20kn nego u prakticnosti. Uvesti internet aplikaciju, a traziti FIZICKIH 20 kn biljega je na rubu pameti). Pa to da hrpu stvari ne mozes promjeniti vec moras hoditi u Agenciju i ubijati one jadne ljude tamo da ti to ucine (npr. ne mozes na osnovnom ekranu promjeniti niti telefonski broj) itd itd itd
aplikacija je soildno urađena (ne znam koliko bi se tunela dalo ofarbat komparativno), ali majstori bi još trebali poraditi na optimizaciji servera i baze (čitaj: još koji milijonček)
Kad usporedjujes Agronet i Arkod, Arkod je racunalna aplikacija za Nobelovu nagradu.
Smiljan- Broj postova : 1988
Zanimanje : Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran : 13.03.2008
2
→→→ : VIŠE
ma bravo čika pege. to ti ja kažem!
tko tako radi, dugo će da radi - a moramo se čuvati dok smo mladi.
tko tako radi, dugo će da radi - a moramo se čuvati dok smo mladi.
pomirko- Broj postova : 221
God : 42
Zanimanje : ratar
Registriran : 10.09.2010
1
Ma nabijem ja njih na kiki i njihov agronet i ostalo..... ja sam danas to "valda" konačno riješio i predao u agenciji uz taksu od 60 kn za potvrdu da sam u sustavu PDV-a i naravno na zahtjevu ono što sljeduje.
sta sad opet treba potvrda da smo u sustavu pdv-a pa prosle godine sam 2 odnjeo nije vrag da opet im treba jesu oni tamo bas toliko retardirani
jd4755 je napisao/la:Ja danas ispunio dva zahtjeva i sve išlo dobro do zadnjeg lista i kad sam sve potvrdio pojavilo se "generiranje u tijeku" i to nikako da završi.Morati ću navečer kad se smanji opterećenost sustava pokušati dalje jer mi je ostalo samo printanje.
otprilike svaki minut pukneš refresh (F5)
Smiljan je napisao/la:Nevolja je sto je - ponedjeljak. Pondjeljkom aplikacija pati od brzine. I to vec nekoliko tjedana.paor je napisao/la:kad sam ja radio 3 prijave (sebi i uslužno) prije 3 tjedna, sve je šljakalo samo tako...sad sam isprobao i ne ide...zadnji tjedan je prijave pa je navala i gužva na serveru očitaSolidno? Zar si zaboravio probleme sa passwordima? Morao si osobno doci u Agenciju da ti promjene password jer onaj koji su oni isprintali nije bio dobar. To je modul koji je na svim mogucim aplikacijama isti vec jedno deset godina, a kod ove aplikacije se od toga radila znanstvena fantastika. Pa onda login razlicit od MIBG-a, pa na drugom ekranu, nakon sto si se ulogirao, moras ponovno upisati MIBG (i jos jedno par puta ukucavati), za unesti samo jednu vrstu poticaja moras potvrditi sve vrste poticaja, pa uopce ideja da se doma isprinta pa se njima salje print, pa placanje 20 kn biljega itd itd (nije stvar u 20kn nego u prakticnosti. Uvesti internet aplikaciju, a traziti FIZICKIH 20 kn biljega je na rubu pameti). Pa to da hrpu stvari ne mozes promjeniti vec moras hoditi u Agenciju i ubijati one jadne ljude tamo da ti to ucine (npr. ne mozes na osnovnom ekranu promjeniti niti telefonski broj) itd itd itd
aplikacija je soildno urađena (ne znam koliko bi se tunela dalo ofarbat komparativno), ali majstori bi još trebali poraditi na optimizaciji servera i baze (čitaj: još koji milijonček)
Kad usporedjujes Agronet i Arkod, Arkod je racunalna aplikacija za Nobelovu nagradu.
arkod aplikacija nije naš unikat, nego slovenski proizvod
agronet:
lozinke: moguće da je bilo štamparskih grešaka prilikom slanja, ali isto tako korisnici su svojom nespretnošću zaključavali session...trebalo je dati u uputama postupke i načine oporavka...nije aplikacija kriva što lokalni u agencijama ne znaju niti u faceboook, a kamoli...
inače, tu aplikaciju su radili programeri raznih specijalnosti i pitanje je koliko su oni bili samostalni u svojem radu, koliko im je nametnut layout i user friendly pristup...čak lako mogu zamisliti nekog nadobudnog savjetnika iz odjela za informatiku kako sere kvake
isto tako, lako moguće da su zahtjevali da agronet koristi postojeću tehničku infrakstrukturu mpšvg koja je vjerovatno zastarjela i loše održavana ili čak ispodkapacitirana, a još gorje ako je tamo mali od palube netko preko veze, blago rečeno nedorastao važnosti i opsegu posla
online prijava i biljege već spadaju pod drugu jadnu temu - ehrvatska
počni koristiti napredni browser pa ćeš sa dva klika u 2 sekunde biti logiran
To nisam znao. A i lako Sloencima kad im cijela zemlja stane u jedan jpg (NHF kolege iz Slovenije)paor je napisao/la:....arkod aplikacija nije naš unikat, nego slovenski proizvod
Da, to je tocno. Programeri nisu krivi vec oni koji su pisali spcifikacije (s naruciteljske i dobavljacke strane, vise sa naruciteljske), a glavna odgovornost lezi na onome tko je potpisao acceptance, a znamo da se zbog zelje da se sto prije moze reci "Imamo informaticku prijavu poticaja" preko nekih stvari i gledalo kroz prste. A i bilo je nesto jeftinije nego sto su prvotna sredstva odobrena (za jedno 30%), a u tih 30% je vjerujem bila i stavka "perfomace" Kad se moze piti voda bez raznih aroma, moze se malo i sacekati da IT infrastruktura sazvace neki klik korisnika
agronet:
...inače, tu aplikaciju su radili programeri raznih specijalnosti i pitanje je koliko su oni bili samostalni u svojem radu, koliko im je nametnut layout i user friendly pristup...čak lako mogu zamisliti nekog nadobudnog savjetnika iz odjela za informatiku kako sere kvake
isto tako, lako moguće da su zahtjevali da agronet koristi postojeću tehničku infrakstrukturu mpšvg koja je vjerovatno zastarjela i loše održavana ili čak ispodkapacitirana, a još gorje ako je tamo mali od palube netko preko veze, blago rečeno nedorastao važnosti i opsegu posla
100% tocno.
online prijava i biljege već spadaju pod drugu jadnu temu - ehrvatska
Da, i onda se stisne tipka "Home" i trazi te da uneses MIBPG (il' je to bilo zamisljeno da jedan username radi vise MIBPG )
počni koristiti napredni browser pa ćeš sa dva klika u 2 sekunde biti logiran
2
Smiljan je napisao/la:To nisam znao. A i lako Sloencima kad im cijela zemlja stane u jedan jpg (NHF kolege iz Slovenije)paor je napisao/la:....arkod aplikacija nije naš unikat, nego slovenski proizvod
http://www.sinergise.com/en/index.html
Zadnja promjena: paor; 11/5/2011, 21:13; ukupno mijenjano 1 put.
ma paor sve zna lako njemu kad su mu stasali piloti za razne uredjaje pa ne mora vise sam pilotirati
2
ma taj agronet ne vrijeni ništa, to je toliko sporo kao da pješke nose slovo po slovo u HPA. Več sam popio dva xanakxa i još sam ljut
Dobar je agronet, dok sve radi kako treba a to je tamo iza pola noći. Ili u neko vrijeme pred mjesec-dva dok nije bila navala. Trebali su drugačije riješit te svoje servere. Ja se probam sad prijavit al nece mi ni otvorit tu stranicu. Sreća, jučer sam isprintao zahtjev i danas predao!
tomo_MF- Broj postova : 1298
Registriran : 03.06.2009
13
Ispunjavao sam zahtjev jučer oko 16:00 sati i nisam imao nikakvih problema sve je šljakalo kako treba tako da ja nisam upoznat s lošim stranama agroneta za sada.
Saša- Broj postova : 1023
Registriran : 22.11.2009
22
Ja danas bio u agenciji i razlog zbog kojeg se nisam mogao logirati je bio zaključan sam ,zbog puno ponavljanja i upisivanja krivih podataka sustav automatski nakon tri kriva unosa zaključa pristup istom .
Danas tete rješile tako da evo i ja malo šuškam po istom i čini mi se da če to moja genijalna malenkost uspjeti popuniti isprintati i poslati u agenciju bez jeb... ti
Danas tete rješile tako da evo i ja malo šuškam po istom i čini mi se da če to moja genijalna malenkost uspjeti popuniti isprintati i poslati u agenciju bez jeb... ti
pege25- Broj postova : 5212
God : 50
Registriran : 18.09.2010
131
pege25 je napisao/la:Ja danas bio u agenciji i razlog zbog kojeg se nisam mogao logirati je bio zaključan sam ,zbog puno ponavljanja i upisivanja krivih podataka sustav automatski nakon tri kriva unosa zaključa pristup istom .
isti slučaj sam i ja imao ali si zaboravio da bi dobio novu lozinku 20kn takse
dokaz o upisu u registar obveznika poreza na dohodak nositelja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koje je u prethodnoj kalendarskoj godini ostvailo više od 24 000 kn primitaka od izravnih plaćanja (dostavlja se uz zahtjev samo za izravna plaćanja),
Šta da priložim? Novu potvrdu ,ili?
Jel treba kakvih taksi za zahtjev?
da potvrda koja je izdana u ovoj godini, ,eni je vrijedila i ona što sma izvadio za natječaj, ali to ipak provjeriš.
Bitno treba ti potvrda da si u sustavu PDV-a ili obevzink poreza na dohodak.
Za zahtjev ti treba 20 kn takse, i za tu potvrdu u poreznoj ti treba 40 kn takse.
Za zahtjev ti treba 20 kn takse, i za tu potvrdu u poreznoj ti treba 40 kn takse.
andro je napisao/la:pege25 je napisao/la:Ja danas bio u agenciji i razlog zbog kojeg se nisam mogao logirati je bio zaključan sam ,zbog puno ponavljanja i upisivanja krivih podataka sustav automatski nakon tri kriva unosa zaključa pristup istom .
uh andro ala vas peru kod nas đabe
131
falkon 2 je napisao/la:da potvrda koja je izdana u ovoj godini, ,eni je vrijedila i ona što sma izvadio za natječaj, ali to ipak provjeriš.
Ma mi ne moramo nikakve potvrde vaditi iz porezne,izgleda falk ovi vaši vas gule dobrano,mi moramo uz zahtjev priložiti 20kn takse i to je to...
131
pege25 je napisao/la:andro je napisao/la:pege25 je napisao/la:Ja danas bio u agenciji i razlog zbog kojeg se nisam mogao logirati je bio zaključan sam ,zbog puno ponavljanja i upisivanja krivih podataka sustav automatski nakon tri kriva unosa zaključa pristup istom .
uh andro ala vas peru kod nas đabe
još nisam vidio na internetu login formu na kojoj nije moguće online uraditi recovery passworda...još bi čoek pomislio da su ovi naši to uradili zbog 20 kn
Kod nas obrti ne moraju već samo opg .pege25 je napisao/la:falkon 2 je napisao/la:da potvrda koja je izdana u ovoj godini, ,eni je vrijedila i ona što sma izvadio za natječaj, ali to ipak provjeriš.
Ma mi ne moramo nikakve potvrde vaditi iz porezne,izgleda falk ovi vaši vas gule dobrano,mi moramo uz zahtjev priložiti 20kn takse i to je to...
jd4755- Broj postova : 1819
God : 60
Zanimanje : poljoprivreda-ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
39
Ja sam se danas otelio da ispunim susjedu te obrasce, nakon drugog lista sve je zaštekalo, server im je spor za popizdit, došao me molit jer je danas bio u Agenciji i žena je tamo ujutro od 7 do 14 sati uspjela obraditi samo 2 OPG-a!
Ljudi su dobili slom živaca!
Meni se sve čini da im nije u interesu da ubrzaju te svoje servere jer što više ljudi poludi i odustane to će manje poticaja morati isplatiti!
Ljudi su dobili slom živaca!
Meni se sve čini da im nije u interesu da ubrzaju te svoje servere jer što više ljudi poludi i odustane to će manje poticaja morati isplatiti!
drazen- Broj postova : 1267
God : 53
Registriran : 23.07.2008
35
cak se suska u Agenciji da ce produziti rok koji je sada 15.5.
2
Smiljane taj rok će biti produžen do 10.6 ALI sa svakim danom preko roka (15.5.) će se poticaj umanjivati za 1% po danu , to je bilo i lane isto aktualno ali neznam dali je i provodito tako.
upravo prošao kraj hpa kancelarije u selu i vidim na vratima piše "radim od 15h jer ne radi internet"
dođe mi da ponesem laptop i u ladovini bijem lovu
dođe mi da ponesem laptop i u ladovini bijem lovu
1% po danu? Ne mogu vjerovati...
Paore, FYI, pred (ali doslovo!) zagrebackom policijom u Petrinjskoj uredno prodaju internet zemljisne izvadtke
Paore, FYI, pred (ali doslovo!) zagrebackom policijom u Petrinjskoj uredno prodaju internet zemljisne izvadtke
2
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Stranica 7 / 14.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.