AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )
Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )
ovo su slike sa navedenog off road takmicenja , na zalost unatoc dobroj ideji , slijedece godine tj. 2005. se prijavilo vrlo malo zainteresiranih tako da se odustalo od navedene manifestacije a koja se odrzavala u sklopu klasicong off road takmcenja automobila u organizaciji ORK subotica podravska http://www.offroad-suboticapod.com/
Re: Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )
O tome da li je to dobra ideja bi se dalo razgovarati
Hajde da se vuku neke prikolice/tereti ili da se nešto radi u polju ali ovako ... u svakom slučaju zaintrigiran sam i samo zato što sam vlasnik traktora bi to volio jednom vidjeti .
Hajde da se vuku neke prikolice/tereti ili da se nešto radi u polju ali ovako ... u svakom slučaju zaintrigiran sam i samo zato što sam vlasnik traktora bi to volio jednom vidjeti .
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
→→→ : VIŠE
Re: Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )
Ooooo jako bi to volio vidjeti uživo.....vjerujem da se tu može dobiti odgovor na mnoga pitanja u vezi traktora...naravno da svog ljubimca nebih terao tamo...heh
....evo dokaz je ursuz koji je uvijek bio dokaz neuravnoženosti omjera mase i snage u smislu neskabasnosti....propo je do kabine tj. ukopo se....držim da bi se puno toga dalo vidjeti i naučiti iz takvog jednog offroada
...recimo vidi se makar iz slika da fend i mf zahvaljujući svom međuosovinskom razmaku i razmaku izmežu točkova prednje osovine lakše savladavaju ili laički rečeno netko je već tada na takvo nešto i mislio....ma svašta bi se tu moglo vidjeti....dobro ovaj fend ako se nevaran ima i blokadu prednjeg diferencijala što je također jedna prednost...ma svašta bi tu čovjek mogao vidjet
Branko samo šalji slike ...
....evo dokaz je ursuz koji je uvijek bio dokaz neuravnoženosti omjera mase i snage u smislu neskabasnosti....propo je do kabine tj. ukopo se....držim da bi se puno toga dalo vidjeti i naučiti iz takvog jednog offroada
...recimo vidi se makar iz slika da fend i mf zahvaljujući svom međuosovinskom razmaku i razmaku izmežu točkova prednje osovine lakše savladavaju ili laički rečeno netko je već tada na takvo nešto i mislio....ma svašta bi se tu moglo vidjeti....dobro ovaj fend ako se nevaran ima i blokadu prednjeg diferencijala što je također jedna prednost...ma svašta bi tu čovjek mogao vidjet
Branko samo šalji slike ...
Krx- Broj postova : 1196
God : 42
Registriran : 10.03.2008
11
šou!! samo fali jedan IMT..
Krx , ono što možda nisi vidio je to da j Ursus išao prvi iza šumskog traktora koji je izravnao put dok se ispred Fendta jasno vide tragovi traktora i samo ih treba slijediti . Po meni se tu ništa ne vidi što bi mi moglo koristiti . Zanima me koji traktor napravi najviše istog posla u nekoj jedinici vremena a pri tome da mu znam potrošnju i da se mogu osobno uvjeriti u kvalitetu posla ... naravno govorim o nekom ratarenju bilo koje vrste .
Naravno da nemam ništa protiv slika nego takmičenja .
Naravno da nemam ništa protiv slika nego takmičenja .
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
ovakvi šumski traktori lkt 81 koriste se kod nas u šumama!! samo oni i ovi novi eco trac ili timberjack!!
bratić ima 4 lkt-a i 3 su sa turbom!! idu ko ludi!! 3 kubika drva sa njim vučes bez problema!
a slike se za 5 i samo ih salji!!
bratić ima 4 lkt-a i 3 su sa turbom!! idu ko ludi!! 3 kubika drva sa njim vučes bez problema!
a slike se za 5 i samo ih salji!!
Superiška, e tu bi moj 565 imao kaj delati!!!! hehehe!
SANANA- Broj postova : 174
God : 35
Registriran : 19.03.2008
1
SAME EX 95 je napisao/la:Superiška, e tu bi moj 565 imao kaj delati!!!! hehehe!
Kad bi tu došel tvoj 565, mogel bi ga slobodno tam' i ostaviti
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
E nebi, još to čuda može potegnuti!
Nekad se i sam začudim kaj sve može, nemrem verovat!!
SANANA- Broj postova : 174
Registriran : 19.03.2008
1
SAME EX 95 je napisao/la:E nebi, još to čuda može potegnuti!
moze li sta ovako potegnuti
https://www.youtube.com/watch?v=pMGS1cUzTCU
ja inace ne volim IMT traktore ali ovaj lik mi je promijenio misljenje
savoris- Broj postova : 128
God : 47
Zanimanje : svastar
Registriran : 05.04.2008
0
uhaj,dobro..............dobre mašine.......ali meni to niš ne dokazuje......za ovaj šumski traktor svatko zna da s njim moreš ič kam got očeš............a molim vas,kud bi se netko s traktorom tu vozil......mislim di kod vas ima takvih jama.......iako natjecanje je fora.......a da tu dopelaš neki imt,zakopal bi se tak il onak,bil put savršen ili ne.........a ursus je išo po razmrdanom zbrda zdola putu........tak da bolje šutite........al je dobro tak testirat traktore..........ja sam se tak jemput natjecal s frendom........ko bu preso grabu di oma i vode i blata.......a graba nije baš mala......ja na ursusu a moj frend na imt-u.......nemoram govorit ko je pobjedil......ja sam frenda još moral vuč van iz grabe kak se zakopal.........al neki traktori(ko imt)su napravvljeni za po ravnom,a ursus ide po kojem got bregu očete..........
Karlito- Broj postova : 249
God : 29
Registriran : 27.04.2008
-2
ide on dok je breg suv samo nesto nece po blatu
savoris- Broj postova : 128
God : 47
Zanimanje : svastar
Registriran : 05.04.2008
0
savoris je napisao/la:moze li sta ovako potegnuti
https://www.youtube.com/watch?v=pMGS1cUzTCU
ja inace ne volim IMT traktore ali ovaj lik mi je promijenio misljenje
ovdje je vozač glavni
10
mali poljoprivrednik je napisao/la:uhaj,dobro..............dobre mašine.......ali meni to niš ne dokazuje......za ovaj šumski traktor svatko zna da s njim moreš ič kam got očeš............a molim vas,kud bi se netko s traktorom tu vozil......mislim di kod vas ima takvih jama.......iako natjecanje je fora.......a da tu dopelaš neki imt,zakopal bi se tak il onak,bil put savršen ili ne.........a ursus je išo po razmrdanom zbrda zdola putu........tak da bolje šutite........al je dobro tak testirat traktore..........ja sam se tak jemput natjecal s frendom........ko bu preso grabu di oma i vode i blata.......a graba nije baš mala......ja na ursusu a moj frend na imt-u.......nemoram govorit ko je pobjedil......ja sam frenda još moral vuč van iz grabe kak se zakopal.........al neki traktori(ko imt)su napravvljeni za po ravnom,a ursus ide po kojem got bregu očete..........
LKT je je ti bil kao pripomoc tj. za izvlacenje, a to se organizira (auto off road) na obroncima bilogore, kak ides od ludbrega prema koprivnici s desne strane podravske magistrale su ispocetka obronci kalnika do rasinje a dalje su ti obronci bilogore sve do koprivnice i dalje.
savoris je napisao/la:ide on dok je breg suv samo nesto nece po blatu
idu svi ursusi i po suhom i po mokrom........................imam ja zemlje u zagorju i par puta sam ja išo tamo s svojim ursusom.........i po blatu ide bes problema......na ovakvo natjecanje moj ursus nebi mogo ič,ali ak se s njim zakopaš u blatu,medo te izvuče taj čas iz nje bez problema............je da nejde uvijek,ali netreba te male ursuse(ko moji nekadašnji 335 i 360)u veliko blato..........traktori su napravljeni za rad na njivama i šumama,a ne da ih teraš u blato pa da onda zoveš suseda da ti ga izvlači iz blata............
Karlito- Broj postova : 249
Registriran : 27.04.2008
-2
ja pak mislim da je svugdje stvar u gumama ako imaš gumu široku prolaziš u ovakvoj situaciji ko na slikama ,kaj se tiče onog zetora i ursusa oni su baš zapeli zbog prednjih guma kaj su uže i bolje režu i idu u blato dok režu i šire ali one opet za tu širinu naprave neki veći put za ovu otraga i onda samo piči bar ja tak mislim možda se varam ?
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
1
koliko sam ja vidio kod mene se na off road aute za u blato(lovci,šumari i divljaci) stavljaju uze gume!"! jer s elakse probijaju kroz blato zbog manje površine i uzeg gazenja!!
da ali kod auta je ja mislim drugaćije jer oni nemaju tolku težinu i tolko konja,slabiji mjenač i sve to pa ono nemre propast previše dok kod traktora ja mislim da je drugačija situacija ili se varam .....neznam više
Mata imt 540- Broj postova : 1250
God : 36
Zanimanje : po zanimanju strojarski tehničar
1
Toni, stavljaju se uže i VIŠE gume, radi bolje prohodnosti i veće efektivne duljine gripa gume.
Uže gume se lakše prazne od blata i imaju veći pritisak na podlogu, pa time bolji grip.
Osim toga, s većom gumom je manja vučna sila, pa time i manje klizanje.
Uže gume se lakše prazne od blata i imaju veći pritisak na podlogu, pa time bolji grip.
Osim toga, s većom gumom je manja vučna sila, pa time i manje klizanje.
10
dali jos uvijek ima takmicenja ?
zrine89- Broj postova : 4163
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
zetor 4320- Broj postova : 30
Zanimanje : Stočar
Registriran : 16.01.2011
0
Trebao si tu sliku staviti u temu Nezgode.
taj oofroad je skroz tu normalan kod nas, tam su bregi i puno ljudi se šumarstvom bavi tak da je to skroz normalno nebi ja svoje rage teral tu, jedino v šumi bi
Ivan95- Broj postova : 1149
Zanimanje : Tehničar za logistiku i špediciju
Registriran : 23.01.2013
20
Stranica 1 / 1.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.