AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Novocommerce
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Novocommerce
h eh h eh eh ehh moram priznat, lijep odgovor
Postoji "anketa" na /servis/ koja se bavi baš ovakvim pitanjem... anonimna je i služi samo gazdi za "ocjenu" servisa/servisera.
A ako neko BAŠ MORA vozit (ili možda ne mora vozit, nego se serviseri dovezu i odrade poso) na servis neka se javi i ja pitam gazdu za online kupončić... i onda svi !
Nova stranica će izaći kada se JD konzultira sa samim sobom. Tj onog trnutka kada se svi glavonje nađu (negdje u Mannheimu) i slože se oko toga - što je to što oni zapravo žele. Stranica je gotova već duže vrijeme ali konstantne izmjene, dorade, prijevodi, dodatci, odobrenja.... samo odugovlače taj kraj.
Konkretan primjer je današnji mail:
Unfortunately your site will not be approved if there are not at least 2 static pages
Prije 4 mjeseca su rekli da će SVE biti flash...čim sam ja sve preveo i odradio.... e sad više NEĆE bit flash....e a to zahtjeva nove prijevode a to dodatno vrijeme pa još dok ja to implementiram... A prije ovoga je bilo nešto drugo... i tako ćemo mi u krug čini mi se još duuuuuuugo vremena dok se oni ne slože oko nekvih takvih banalija tipa "šta ćemo uopće radit"...
Postoji "anketa" na /servis/ koja se bavi baš ovakvim pitanjem... anonimna je i služi samo gazdi za "ocjenu" servisa/servisera.
A ako neko BAŠ MORA vozit (ili možda ne mora vozit, nego se serviseri dovezu i odrade poso) na servis neka se javi i ja pitam gazdu za online kupončić... i onda svi !
Nova stranica će izaći kada se JD konzultira sa samim sobom. Tj onog trnutka kada se svi glavonje nađu (negdje u Mannheimu) i slože se oko toga - što je to što oni zapravo žele. Stranica je gotova već duže vrijeme ali konstantne izmjene, dorade, prijevodi, dodatci, odobrenja.... samo odugovlače taj kraj.
Konkretan primjer je današnji mail:
Unfortunately your site will not be approved if there are not at least 2 static pages
Prije 4 mjeseca su rekli da će SVE biti flash...čim sam ja sve preveo i odradio.... e sad više NEĆE bit flash....e a to zahtjeva nove prijevode a to dodatno vrijeme pa još dok ja to implementiram... A prije ovoga je bilo nešto drugo... i tako ćemo mi u krug čini mi se još duuuuuuugo vremena dok se oni ne slože oko nekvih takvih banalija tipa "šta ćemo uopće radit"...
Berislav- Broj postova : 23
Registriran : 04.01.2010
0
at least 2 static pages
moguće iz SEO razloga
nego, već si spomenio da postoji način da google indexira full flash?
moguće iz SEO razloga
nego, već si spomenio da postoji način da google indexira full flash?
Pa ja kontam da će biti "at MOST 2 pages".
A što se tiče FLASH-a, navodno google ima već duže vremena mogućnost indeksiranja teksta u FLASH stranicama. Ali to je sve odem ti dođem ti. Najjednostavniji i najsigurniji način je o staviti običnu html stranicu "ispod" i iznad isti tekst koji je ispod prikazati u flashu - animiran ili što već... Google će pokupiti obični html tekst ispod i zanemariti flash iznad.
Konkretan primjer: [You must be registered and logged in to see this link.]
To zahtjeva izradu stranice/portala i u HTML-u i u FLASH-u što je normalno skupo kao sam vrag jer ima puno posla.
JD nije odrađen na takav način. On je više fokusiran na to kako ograničiti administratora(mene) tako da unese neki tekst ili nešto što može diskreditirati JD-a (iako mi nije jasno zašto bi to itko tko je plaćen da to radi, želio to napraviti ?) tako da svaka izmjena (tipa dodavanje 1 slova u naslov) vuče mog admina da da odobrenje i tako dalje... Tako ako si se zeznio u naslovu moraš čekati 1-2 dana na odobrenja da promjeniš naslov i još molit boga da je taj admin tamo a ne na godišnjem/ručku/pauzi/poslovnom putu.
U najboljem slučaju odobrenje sjedne za 10-15 min. Ali to je ko da moraš na njivu orat i svakih 3 metra moraš stat i pričekat 10 - 15 min u najboljem slučaju. Tako da je kompletna izrada JD-a produžena od 15 dana posla od jutra do sutra - na 5+ mjeseci. Ali to valjda mora biti tako....
A što se tiče FLASH-a, navodno google ima već duže vremena mogućnost indeksiranja teksta u FLASH stranicama. Ali to je sve odem ti dođem ti. Najjednostavniji i najsigurniji način je o staviti običnu html stranicu "ispod" i iznad isti tekst koji je ispod prikazati u flashu - animiran ili što već... Google će pokupiti obični html tekst ispod i zanemariti flash iznad.
Konkretan primjer: [You must be registered and logged in to see this link.]
To zahtjeva izradu stranice/portala i u HTML-u i u FLASH-u što je normalno skupo kao sam vrag jer ima puno posla.
JD nije odrađen na takav način. On je više fokusiran na to kako ograničiti administratora(mene) tako da unese neki tekst ili nešto što može diskreditirati JD-a (iako mi nije jasno zašto bi to itko tko je plaćen da to radi, želio to napraviti ?) tako da svaka izmjena (tipa dodavanje 1 slova u naslov) vuče mog admina da da odobrenje i tako dalje... Tako ako si se zeznio u naslovu moraš čekati 1-2 dana na odobrenja da promjeniš naslov i još molit boga da je taj admin tamo a ne na godišnjem/ručku/pauzi/poslovnom putu.
U najboljem slučaju odobrenje sjedne za 10-15 min. Ali to je ko da moraš na njivu orat i svakih 3 metra moraš stat i pričekat 10 - 15 min u najboljem slučaju. Tako da je kompletna izrada JD-a produžena od 15 dana posla od jutra do sutra - na 5+ mjeseci. Ali to valjda mora biti tako....
0
To ti se zove SPIN na djelu.
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
→→→ : VIŠE
Samo da napomenem da se radi opet neki flyer za travanj...
Akcijske popuste na *komplete filtera za John Deere traktore i bespla pregled stoja...
(*reko mi je koje, normalno ja sam zaboravio jer to je isto ko da sam ja njemu nabrojo XHTML PHP ASP i CSS )
Pa ako ide neko kupovat šta od filtera neka se strpi tjedan - dva dok akcija ne zaživi.
Vratim se ja s konkretnim podatcima... sutra, preksutra ili pon kada ih dobijem...
Akcijske popuste na *komplete filtera za John Deere traktore i bespla pregled stoja...
(*reko mi je koje, normalno ja sam zaboravio jer to je isto ko da sam ja njemu nabrojo XHTML PHP ASP i CSS )
Pa ako ide neko kupovat šta od filtera neka se strpi tjedan - dva dok akcija ne zaživi.
Vratim se ja s konkretnim podatcima... sutra, preksutra ili pon kada ih dobijem...
0
Evo vratio sam se sa malo konkretnijim podatcima....
(ne odgovaram za eventualne netočne podatke ovo je ipak dizajn verzija)
(ne odgovaram za eventualne netočne podatke ovo je ipak dizajn verzija)
0
Dragi forumaši, prije svega veliki pozdrav.
Tema:
1) johndeere.hr
Naime donosim vam vijesti o John Deere .hr ... Sajt je odrađen 70ak % i poslan je na finalnu validaciju od strane John Deere-a. Proces odobrenja će biti odrađen sljedeći tjedan i tako nekako bi trebao biti dostupan online... Iako mislim da će proći "with flying colors" postoji mogućnost minijaturnih promjena pa će eventualno biti odgođen za onaj tjedan poslje. Dok ga Google pokupi trebat će 5-7 dana tako da će te vi s foruma(direktnim linkovima) prvi vidjeti site.
E sad onih 70%... Ostalih 30% ide "on the fly"... kako nam oni dobace text tako mi prevodimo i stavljamo online... Zapravo jedina stvar koja će vam biti novitet su flash applikacije u kojima možete vrtiti stroj i gledati pojedine komponente uz objašnjenje.
No da ne pišem litanije čim izađe ja se javim i pošaljem vam link pa sami pogledajte...
2) Konfigurator
Nakon detaljnijeg razgovora s John Deere saznao sam da oni nemaju u planu praviti konfigurator. Razlog tome su različite cijene po državama...
Ali postoji rješenje za to i sada se ozbiljno razmišlja o pisanju konfiguratora na "lokalnoj razini" (Hrvatska) bez podrške "odozgo". Dakle rješenje neće doći danas ili sutra jer je to malo poveći projekt ali do kraja ljeta bi trebalo zaživiti...
3) Akcija u NC (ne znam hoće li vam doći na kućnu adresu, pa evo...)
Tema:
1) johndeere.hr
Naime donosim vam vijesti o John Deere .hr ... Sajt je odrađen 70ak % i poslan je na finalnu validaciju od strane John Deere-a. Proces odobrenja će biti odrađen sljedeći tjedan i tako nekako bi trebao biti dostupan online... Iako mislim da će proći "with flying colors" postoji mogućnost minijaturnih promjena pa će eventualno biti odgođen za onaj tjedan poslje. Dok ga Google pokupi trebat će 5-7 dana tako da će te vi s foruma(direktnim linkovima) prvi vidjeti site.
E sad onih 70%... Ostalih 30% ide "on the fly"... kako nam oni dobace text tako mi prevodimo i stavljamo online... Zapravo jedina stvar koja će vam biti novitet su flash applikacije u kojima možete vrtiti stroj i gledati pojedine komponente uz objašnjenje.
No da ne pišem litanije čim izađe ja se javim i pošaljem vam link pa sami pogledajte...
2) Konfigurator
Nakon detaljnijeg razgovora s John Deere saznao sam da oni nemaju u planu praviti konfigurator. Razlog tome su različite cijene po državama...
Ali postoji rješenje za to i sada se ozbiljno razmišlja o pisanju konfiguratora na "lokalnoj razini" (Hrvatska) bez podrške "odozgo". Dakle rješenje neće doći danas ili sutra jer je to malo poveći projekt ali do kraja ljeta bi trebalo zaživiti...
3) Akcija u NC (ne znam hoće li vam doći na kućnu adresu, pa evo...)
0
Berislave da li znaš možda kada će biti dani polja na krndiji.
Prese nisu skupe
Prese nisu skupe
B-J- Broj postova : 594
Registriran : 02.01.2010
5
To ide oko kraja 5og i početka 6og mjeseca ali točno se ne zna do 2 tjedna ranije... Dani polja se svaki puta odokativnom metodom određuju ... recimo u obzir dolazi dugoročna vremenska prognoza što je prošle godine prošlo "ko šaka u oko"...
Za preše ne bi znao, ali ako piše 4 kile € manje... To je dosta novaca...
0
Berislav je napisao/la:To ide oko kraja 5og i početka 6og mjeseca ali točno se ne zna do 2 tjedna ranije... Dani polja se svaki puta odokativnom metodom određuju ... recimo u obzir dolazi dugoročna vremenska prognoza što je prošle godine prošlo "ko šaka u oko"...
Nije ništa valjalo...bilo blatno
5
Zato sam i reko "ko šaka u oko" ... Zanimljivo je to što je prvi željeni datum bio promjenjen zbog sumlje u kišu (po dugoročnoj prognozi)... Taj dan je bilo 35 stupnjeva i sunjara... A ovaj datum kad je zapravo bilo, je po dugoročnoj prognozi trebalo biti sunčano h eh eh e...
0
Berislave koliko bi izaso JD 5625 sa pdvom???
ur45- Broj postova : 1288
God : 30
Registriran : 17.01.2009
-6
Uf di me nađe... Ja ne radim u NC (već za NC - web, flyeri, serveri, tisak, itd... marketing i internet stvari) tako da Vam odgovor na to pitanje ne bih znao reći.
Ali znam da su meksikanci i 5020 serije izašle iz proizvodnje tako da možete kupiti samo ono što je na stanju u NC. Nisam siguran ali mislim da meksikanaca ima oko 5-6 a 5020 serije oko 1 ili 2... cca...(ovi podatci su možda totalno netočni)
Pošto se više ne može naručiti standardni model (bez dodatne opreme) primorani ste uzeti ono što je već ovdje... Tako da ovisno o opremi s kojom je stroj uvežen - cijena varira...
Ovo sve što je napisano gore je manje više logično... tako da sve što vam mogu pomoći je nabaviti direktan broj od nekog trgovca s vašeg područja pa s njim/njom proćaskajte... Možda od Jasmine Zelić, ona mi se čini vrlo draga osoba (ona je za Os i okolicu)...
Ali znam da su meksikanci i 5020 serije izašle iz proizvodnje tako da možete kupiti samo ono što je na stanju u NC. Nisam siguran ali mislim da meksikanaca ima oko 5-6 a 5020 serije oko 1 ili 2... cca...(ovi podatci su možda totalno netočni)
Pošto se više ne može naručiti standardni model (bez dodatne opreme) primorani ste uzeti ono što je već ovdje... Tako da ovisno o opremi s kojom je stroj uvežen - cijena varira...
Ovo sve što je napisano gore je manje više logično... tako da sve što vam mogu pomoći je nabaviti direktan broj od nekog trgovca s vašeg područja pa s njim/njom proćaskajte... Možda od Jasmine Zelić, ona mi se čini vrlo draga osoba (ona je za Os i okolicu)...
0
Napokon:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Doduše fale nekakve sitnice tipa kombajni i detalji o traktorima ali ima dosta Flasha koji to mijenja ... Također kompletna sekcija kosilica za golf terene.
No polako biti će sve ...
Doduše fale nekakve sitnice tipa kombajni i detalji o traktorima ali ima dosta Flasha koji to mijenja ... Također kompletna sekcija kosilica za golf terene.
No polako biti će sve ...
0
ah, a baš u tom dijelu leži lova u Hrvatskoj..Berislav je napisao/la:Napokon:
Također kompletna sekcija kosilica za golf terene.
Picek- Broj postova : 1225
Registriran : 13.03.2008
22
Picek je napisao/la:ah, a baš u tom dijelu leži lova u Hrvatskoj..Berislav je napisao/la:Napokon:
Također kompletna sekcija kosilica za golf terene.
Hehheheh možda ne leže milioni ali računaj da pokoji stroj koji netko kupi nije na odmet. Također John Deere zahtjeva da se na web stavi ono što možeš nabaviti/prodati. (IF you can sell them...You PUT them.) [official]
Također, vjerovali ili ne John Deere u asortimanu kosilica ima vrlo kvalitetne strojeve koji cijenom ne odudaraju značajno od konkurentskih marki.
Da sam znao ranije možda bi kupio i John Deere kosilicu a ne MTD kojoj je nekidan pukla špaga (za potezanje/paljenje) i sad ja to moram sam popravljat. Ovako do NC servisa (koji mi je 10 min autom) pa neka se neko drugi za*e*ava sa špagom jer ja imam 60 stvari na popisu koje bi radije radio...
0
Evo i nova akcija kad sam se već raspisao...
Prednja str: | Zadnja str: |
0
Nema onoga što si reko da možeš sastavljat sam traktor
5
B-J je napisao/la:Nema onoga što si reko da možeš sastavljat sam traktor
To je trebao biti na NC ali je voditelj prodaje stavio veto na tu ideju jer ima PREVIŠE kombinacija...
Tj kod auta recimo možeš izbrati 2-3 vrste guma... A kod traktora neam blage koko ... 10 ? A to su samo gume... Gdje su tipovi traktora, motori, prednja, zadnja poteznica... itd... Također John Deere sam radi restrikcije tipa ako si uzeo ovo i ovo onda dobiješ ono... i ne možeš uzet ovo ako nemaš ono.. Što kod auta ne postoji... Tako da je taj projekt nakon rasprave o tehničkim zahtjevima - pao u vodu.
Šteta, ali ispalo pre-pre-komplicirano za napraviti.
0
Kolika je cijena kuhnove kosilice sa 6 diskova?
Tovljač junadi- Broj postova : 333
God : 31
Registriran : 19.04.2010
1
→→→ : VIŠE
Ne bih znao takve podatke jer cijene vidim samo kada ih dobijem za recimo web ili tiskanice... ali znam ko zna... ... Iako je tebi Bjelovar najbliži, mislim da bi trebao nazvati Lavoslava iz Zg. Vrlo je vjerojatno da on to napamet zna... A pošto je u uredu svake prijestupne godine mogu ti PM-at njegov mobitel... (ako želiš nazvati i raspitati se)
0
Prezentacija strojeva
Evo ga... pa ko voli neka izvoli:
Stranica okrečena prije 10 min....
Stranica okrečena prije 10 min....
0
Poštovanje dragi poljoprivrednici...
Pošto već dugo nisam ništa napisao evo malo novosti...
John Deere Shop
Shop je preveden na Hrvatski i spreman za upotrebu. Ima oko 1000 artikala unešenih. (za sve one koji se pitaju - da prijevod je trajao i trajao...) To je zadnjih 4 kataloga John Deere opreme i tu ima svega... Od igle do lokomotive. Doduše kako to već ide sa korporacijama još se čeka "glavno odobrenje"... Koliko dugo? Ne znam... Čim mi daju zeleno svijetlo ja se javim...
Evo i slika...
Želio bih napomenuti da shop ima skladište u Njemačkoj... tako da ako ne želite platiti puno poštarine kada pronađete što želite... radije naručite od NC-a sa kataloškim brojem iz shopa...
novocommerce.hr
Na novocommerce je malo menu prerađen... da bude uočljiviji... Dodan je newsletter servis (na nasovnoj stranici iznad 5M) na koji se možete prijaviti i primati sve obavijesti putem maila. Ovdje se radi o akcijama (proljetnim popustima, strojevima itd...) i informativnim letcima o John Deere strojevima.... Ovo zadnje je isključivo u slučaju da nema nikakvih akcija...
johnddere.hr
Na JohnDeere.hr dodan kompetan tekst o svim kombajnima...
Pošto već dugo nisam ništa napisao evo malo novosti...
John Deere Shop
Shop je preveden na Hrvatski i spreman za upotrebu. Ima oko 1000 artikala unešenih. (za sve one koji se pitaju - da prijevod je trajao i trajao...) To je zadnjih 4 kataloga John Deere opreme i tu ima svega... Od igle do lokomotive. Doduše kako to već ide sa korporacijama još se čeka "glavno odobrenje"... Koliko dugo? Ne znam... Čim mi daju zeleno svijetlo ja se javim...
Evo i slika...
Želio bih napomenuti da shop ima skladište u Njemačkoj... tako da ako ne želite platiti puno poštarine kada pronađete što želite... radije naručite od NC-a sa kataloškim brojem iz shopa...
novocommerce.hr
Na novocommerce je malo menu prerađen... da bude uočljiviji... Dodan je newsletter servis (na nasovnoj stranici iznad 5M) na koji se možete prijaviti i primati sve obavijesti putem maila. Ovdje se radi o akcijama (proljetnim popustima, strojevima itd...) i informativnim letcima o John Deere strojevima.... Ovo zadnje je isključivo u slučaju da nema nikakvih akcija...
johnddere.hr
Na JohnDeere.hr dodan kompetan tekst o svim kombajnima...
0
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.