AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
Automobili
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Automobili
Iz riječi u dijelozrine89 je napisao/la:
Trenutno se sklapa jedan motor, koji nadam se da će ići bolje nego što je išao. I to duplo
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
Registriran : 10.03.2008
63
→→→ : O SEBI
roko je napisao/la:želio sam samo reći da on tog patrola neće nikad ali baš nikad potjerati neprohodnim i nečistim šumskim putevima... samo ga pogledaj kako se sjaji lak na patrolu... 3 tone auto sa onim gumama.,,, to je krstarica za na cesti i za ravnu Slavoniju...do polja i nazad...
stavim sutra slike patrola sa 2.8l motorom, i velikim šlapama,,, gdje je LADA prošla, išao je i patrol, samo iz svakog 4ili5 pokušaja...lajka odleti, a ova mrcina bježi u stranu, pa svako malo ne ide putem vozača, nego kud hoće... cestovne gume sa malo ripni i priči kraj!! a sva sreća da je patrol 95godište... inače bi plakao kao godina kraj njega!!
ha cuj,off road ne znace samo vlazne sumske staze....a za par godina ce i taj auto ostarit,onda se napravi 5 inca lift,ubace se 38-mice gume,sa vanjskim ripnima...i proce kud lajke nece...jos bi bio bolji,da je kraci,sa 5 sjedala,al taj onda ima manje mjesta u kabini....
Bare- Broj postova : 611
God : 44
Zanimanje : poljodjelac
21
Šta ste se raspisali dok sam ja švrljao i ispravljao ovaj gornji post.
Gde da počnem.
Pajero, definitivno bolji auto od patrola, skuplji naravno, noviji naravno-
Mene ne zanim dali će mi grana odnjeti dio farbe sa vrata pošto je njegov posao da on odnese cjelo drvo ako treba, pa mala ogrebotina nije baš upečatljiv detalj
Kažeš gume koje imam nisu terenske, istina, to su klasične m+s(mud + snow), možda jednog dana kupim i prave terenske, još nemam potrebe jer nigdje nisam ostal niti zapel, a prešel je taj auto dosta terena.
Šljunčara nije off road, to sam navel kao jedini silazak s ceste za ml i x5, čitati postove.
Mitsubishi kažeš, pa zar nije spomenut ranije.
Auto koji izgleda kao da je prekriven japanskim kimonom umjesto da bude pojava kad ga vidiš (fric NHF)
Ispod 2500rpm nemaš kaj tražiti snagu, jednostavno je nema, kočnice...katastrofa, pa treba nekad i stati. Ipak, niska potrošnja, pohvalno, mala cijena, staromodni ovjes, odličan pogon...sve izmješano. Solidan komad lima za tu cijenu, ipak mislim da ima boljih opcija.
I opet edit
E roko začudio bi se ti kud je taj auto išel, sve stoji, gume težina, nije najidealniji, ali kad jednom probaš njegove čari na terenu neće biti potrebno puno pisanja.
Kažeš čist je. pa zaslužuje auto tuširabje tu i tamo, neću baš da mi istrune nakon 3 godine.
Lajka leti kažeš, sigurno leti kad ima težinu anoreksične junice. dobra na terenu. Tu stajem i prestajem komentirati ladu. Mogel bi primit tužbu od strane ruske države.
Gde da počnem.
Pajero, definitivno bolji auto od patrola, skuplji naravno, noviji naravno-
Mene ne zanim dali će mi grana odnjeti dio farbe sa vrata pošto je njegov posao da on odnese cjelo drvo ako treba, pa mala ogrebotina nije baš upečatljiv detalj
Kažeš gume koje imam nisu terenske, istina, to su klasične m+s(mud + snow), možda jednog dana kupim i prave terenske, još nemam potrebe jer nigdje nisam ostal niti zapel, a prešel je taj auto dosta terena.
Šljunčara nije off road, to sam navel kao jedini silazak s ceste za ml i x5, čitati postove.
Mitsubishi kažeš, pa zar nije spomenut ranije.
Auto koji izgleda kao da je prekriven japanskim kimonom umjesto da bude pojava kad ga vidiš (fric NHF)
Ispod 2500rpm nemaš kaj tražiti snagu, jednostavno je nema, kočnice...katastrofa, pa treba nekad i stati. Ipak, niska potrošnja, pohvalno, mala cijena, staromodni ovjes, odličan pogon...sve izmješano. Solidan komad lima za tu cijenu, ipak mislim da ima boljih opcija.
I opet edit
E roko začudio bi se ti kud je taj auto išel, sve stoji, gume težina, nije najidealniji, ali kad jednom probaš njegove čari na terenu neće biti potrebno puno pisanja.
Kažeš čist je. pa zaslužuje auto tuširabje tu i tamo, neću baš da mi istrune nakon 3 godine.
Lajka leti kažeš, sigurno leti kad ima težinu anoreksične junice. dobra na terenu. Tu stajem i prestajem komentirati ladu. Mogel bi primit tužbu od strane ruske države.
tomi93- Broj postova : 1529
God : 31
Zanimanje : bacc. ing. agr.
Registriran : 28.02.2011
19
→→→ : VIŠE
joojj,....
tjerao sam patrola po šumi, i ne mogu reć..ide on,,,samo brate pre pre pre veliko i pre pre teško i pre pre skupo!!!! proći će on po ravnom sve...ali šumski brdski putevi su za njega nepoznanica... naravno, ako nabaciš teške ripnjače ići će on, samo mislim da je onda teški udarac po džepu...dali se tako lijep auto može osposobiti za taj vid uživancije?
lada niva,,,auto je nužno zlo! troši kao smuk a po cesti je zlo..pogotov po mokrom (smazao sam jednu na kišnoj cesti u zavoju!)
imao sam jeep-a cheroki-a... dok su gume i ripne bile ok,,išao je, čim su gume loše...nikuda....
ne govorim o malim ogrebotinama...
osobno sam se bavio lovom, i za mene je auto ili jeep koji može sići u potok i zakačiti 2 ili 3 krmka na kuku i da ubacim još jednog u gepek i da kao takav dođem do lovačke kuće... granje, blato, udubine na limu na vratime, polupana svijetla od udarca grane...
zadnje žmigavac košta 2,5t kn.... kad sam ga polupao,,, onda sam znao šta je skupo...
auto zaslužuje biti čist...osobno sam imao i 4 auta u garaži i svaki je bio samo posao,,,sve i jedan su apoteka!!
htio sam samo reći da ti ne možeš raditi sa svojim patrolom što bih ja radio sa ladom,,,u smisli OFF ROAD-a, a po cesti je druga priča i lada se bi sakrila u sjeni jednog tvog kotača....
tjerao sam patrola po šumi, i ne mogu reć..ide on,,,samo brate pre pre pre veliko i pre pre teško i pre pre skupo!!!! proći će on po ravnom sve...ali šumski brdski putevi su za njega nepoznanica... naravno, ako nabaciš teške ripnjače ići će on, samo mislim da je onda teški udarac po džepu...dali se tako lijep auto može osposobiti za taj vid uživancije?
lada niva,,,auto je nužno zlo! troši kao smuk a po cesti je zlo..pogotov po mokrom (smazao sam jednu na kišnoj cesti u zavoju!)
imao sam jeep-a cheroki-a... dok su gume i ripne bile ok,,išao je, čim su gume loše...nikuda....
ne govorim o malim ogrebotinama...
osobno sam se bavio lovom, i za mene je auto ili jeep koji može sići u potok i zakačiti 2 ili 3 krmka na kuku i da ubacim još jednog u gepek i da kao takav dođem do lovačke kuće... granje, blato, udubine na limu na vratime, polupana svijetla od udarca grane...
zadnje žmigavac košta 2,5t kn.... kad sam ga polupao,,, onda sam znao šta je skupo...
auto zaslužuje biti čist...osobno sam imao i 4 auta u garaži i svaki je bio samo posao,,,sve i jedan su apoteka!!
htio sam samo reći da ti ne možeš raditi sa svojim patrolom što bih ja radio sa ladom,,,u smisli OFF ROAD-a, a po cesti je druga priča i lada se bi sakrila u sjeni jednog tvog kotača....
bare,,,svoje njive obilazim sa osobnim automobilima ili kombijem t5 ili bolje obilazio sam sa BMW-om... jer mi je sve asfaltirano...
terence sam imao i imat ću ih radi čistog gušta, užitka i vožnje po šumama,,,, te da mogu utrpati kosilice i motorke u njega
za mene je JEEP kralj kraljeva.... i to linija cheroke-a od 95god!
terence sam imao i imat ću ih radi čistog gušta, užitka i vožnje po šumama,,,, te da mogu utrpati kosilice i motorke u njega
roko je napisao/la:bare,,,svoje njive obilazim sa osobnim automobilima ili kombijem t5 ili bolje obilazio sam sa BMW-om... jer mi je sve asfaltirano...
obilazim i ja sa golfom,al di su lose lenije,ne mere...imam dosta njiva uz sumu,di voda lezi dobar dio godine.lajka je dobra jer su djelovi jeftini,i to je to...meni osobno ona netreba,vozio sam je,nit mi se svidja,nit ju zelim.imam jednog rusa u dvoristu,i dosta mi je ruskih vozila.u patrolu imam 7 sjedala,tako da mi kompletna obitelj stane u njega.i jos imam i gepeka....jedino jos planiram uzet vecu autoprikolicu da mogu vuc teret i napravit pokretnu radionu u njoj......dal je bolje patrol,pajero ili landcruiser,stvar je osobna.svi novi kostaju preko 400 000kn.za mene je patrol uvjek bio broj 1 i ostat ce,model y61...landcruiser mi se ne svidja,i ima prenizak prednji branik.(ocito da je vise namjenjen ljepsem igledu,nego terenskim sposobnostima),pajero mi je nekako mali,i dosta nizak(govorim o noviijim modelima)...i ja volim terenca radi gusta i jedva docekam kisu da ga mogu terat u kaljuzu.....
Zadnja promjena: Bare; 10/8/2011, 00:56; ukupno mijenjano 1 put.
21
htio bih samo prokomentirati tvrdnje pojedinaca da nisu zapadali sa ovim ili sa onim terencem.
uz nivu izmedju ostaloga vozim i renaulta lagunu. nisam s njom niti jednom zapao a silazio sam s njom sa asfalta (snijeg ne racunam). znaci li to da je ona dobar terenski automobil? nebih rekao..
ako s terencem ne zapadnes, nit si ti dobar vozac, nit je tvoj terenac najbolji. jednostavno nisi naisao na dovoljno tezak teren ili se nisi dovoljno trudio
uz nivu izmedju ostaloga vozim i renaulta lagunu. nisam s njom niti jednom zapao a silazio sam s njom sa asfalta (snijeg ne racunam). znaci li to da je ona dobar terenski automobil? nebih rekao..
ako s terencem ne zapadnes, nit si ti dobar vozac, nit je tvoj terenac najbolji. jednostavno nisi naisao na dovoljno tezak teren ili se nisi dovoljno trudio
Tibor88- Broj postova : 253
God : 36
Registriran : 22.11.2008
2
Bare je napisao/la:Krx je napisao/la:roko je napisao/la:tomi,,, ja ljubim u gu..cu sve komentarore, ako ovaj utjera svoj patrol na OFF ROAD!!!
ona mrcina je teška šminka a ne konj za vuču!! daleko od toga, može on povući da glava boli, samo boli i grana kad podere lak na vratima, pa klipa kad blebne o blatobran... moj care, ako je vožnja po šljunčari off road.. onda bolje ne komentirati!! sa onim gumama ide samo gdje i ja sa MOUNTIN BIKE-om!!
još bolje, sad sam vidio da ga ti imaš!!
...upravo to...ono što napravi taj patrol u offroadu je i poanta priče na koju se samo vraćamo opet na potrošnju i iskoristivost...koji će mi miško tokli kramp koji troši ko tenk a kažeš da ga neuspoređujem sa ml-om...koja redukcija, koje cigare, pa ti gdje prođeš sa tim patrolom u of roadu kako ti kažeš ja sa svojim t4 kombijem prolazim iz zajebancije i još te zaobiđem u zavoju
ma t4,to je zvijer,ako amarok plafon plafona trosi 8 lit,ma t4 onda potrosi plafon plafon 5 litara.trose manje od mog golfa dvojke 1.6d
Eto sam si tražio...ja se kladim da amarok ide gdje tvoj patrol nama apsolutno nikakve šanse ni u snovima niti sa ikakim gumama...i znam da sam u pravu...a uopće nepreferiram amaroka, a niti jednog od navedenih...svi ste polupali lončiće...poanta priče naravno ide još do navarre koja troši ko tenk košta ili je makar koštala 250000kuna...alooooo...kome treba taka šminka, ili da ti još jednom pojasnim vidim da moram...za te pare kupim osobno vozili, kombija i još polovnog duplo boljeg terenca i sva tri vozila upregnem i svi skupa ako hoćeš...DA...troše manje svi skupa od navarre...i kad mi šta zatreba samo sjedam i palim..oćeš još...
za 250 milja kuna kupim
t4 2,5 100ks 2003full syncro odličan za 10000eura....nek ti roko kaže kolko troši
kupim jednog obiteljskog turana 1,2tsi over 1ooks, 5 litara, 2009 15000eura
...i još za ostatak biram terenca ili kako ti kažeš offroudaša kako mi srce želi....i moram to napisati svi skupa manje troše nego taj tenk..koji po meni ako nije prikolica zanjim nevidim razloga nikakoga terat po lenijama, vjerujem da je to i tebi jasno...čista šminka...
Ponavljam nepreferiram nikakog vw-a samo činjeničnim stanjem objašnjavam da se taj nema nikakve ekonomske niti ikake druge opravdanosti upravo isto kao da x5 kako si i sam rekao uteram šta ti ja znam gdje...a što se tiče samog patrola i offroada pa on je živi mrtvac i većem blatu kao i većina vozila tog tipa bez prave opreme je smiješan...nije to nikako pametovanje
Krx- Broj postova : 1196
God : 42
11
Evo jednog terenca za šminku..........
Što se tiće offroad vožnje zaboravili ste na defendera......koji je za teren daleko bolji od pajera,patrola i sličnih
Što se tiće offroad vožnje zaboravili ste na defendera......koji je za teren daleko bolji od pajera,patrola i sličnih
vinogradar- Broj postova : 457
Zanimanje : Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
3
...ma imaš ih more boljih al eto defendera nisam spomenuo zato što je on sve samo ne šminka a za razliku od navedenih penje se na drvo
Krx- Broj postova : 1196
11
po nekim testovim je drugi terenac na svijetu iza Mercedesa pucha a ispred lade.....
vinogradar- Broj postova : 457
Zanimanje : Vatrogasac.....vinogradarstvo i vinarstvo
3
Pizdo jedna Naravno da smijem dok me jemput ne uhvati murja onda bu amen .Vozim ga samo po poljskim putovima i malo po glavnom kad treba ič u gorice po vino.bećar je napisao/la:Zvonimire smiješ ti vozit uopće auto sa pravim motorom ( koji troši gorivo ) ?
E ovo mi je daleko najružnije auto koje sam ikad vidio!
Bez ljutnje ljubitelji japanskih automobila
EDIT:Ovo auto je Nissan Juke,i još je ružniji kad ga vidite uživo
Bez ljutnje ljubitelji japanskih automobila
EDIT:Ovo auto je Nissan Juke,i još je ružniji kad ga vidite uživo
vedo- Broj postova : 1081
God : 30
Zanimanje : Učenik
Registriran : 12.03.2011
6
Vinogradar, bem ti, sve mi se čini da je 'moj službeni' VW B4 višlji od toga rangera .
Sladak je, nema tu priče.
Zvonimire, samo pitam, sve neki maheri a ni dozvole se nema .
Sladak je, nema tu priče.
Zvonimire, samo pitam, sve neki maheri a ni dozvole se nema .
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/104509481/LAND_ROVER_DEFENDER_PARTS.jpg
Slika defendera.
Slika defendera.
Krx je napisao/la:Bare je napisao/la:Krx je napisao/la:roko je napisao/la:tomi,,, ja ljubim u gu..cu sve komentarore, ako ovaj utjera svoj patrol na OFF ROAD!!!
ona mrcina je teška šminka a ne konj za vuču!! daleko od toga, može on povući da glava boli, samo boli i grana kad podere lak na vratima, pa klipa kad blebne o blatobran... moj care, ako je vožnja po šljunčari off road.. onda bolje ne komentirati!! sa onim gumama ide samo gdje i ja sa MOUNTIN BIKE-om!!
još bolje, sad sam vidio da ga ti imaš!!
...upravo to...ono što napravi taj patrol u offroadu je i poanta priče na koju se samo vraćamo opet na potrošnju i iskoristivost...koji će mi miško tokli kramp koji troši ko tenk a kažeš da ga neuspoređujem sa ml-om...koja redukcija, koje cigare, pa ti gdje prođeš sa tim patrolom u of roadu kako ti kažeš ja sa svojim t4 kombijem prolazim iz zajebancije i još te zaobiđem u zavoju
ma t4,to je zvijer,ako amarok plafon plafona trosi 8 lit,ma t4 onda potrosi plafon plafon 5 litara.trose manje od mog golfa dvojke 1.6d
Eto sam si tražio...ja se kladim da amarok ide gdje tvoj patrol nama apsolutno nikakve šanse ni u snovima niti sa ikakim gumama...i znam da sam u pravu...a uopće nepreferiram amaroka, a niti jednog od navedenih...svi ste polupali lončiće...poanta priče naravno ide još do navarre koja troši ko tenk košta ili je makar koštala 250000kuna...alooooo...kome treba taka šminka, ili da ti još jednom pojasnim vidim da moram...za te pare kupim osobno vozili, kombija i još polovnog duplo boljeg terenca i sva tri vozila upregnem i svi skupa ako hoćeš...DA...troše manje svi skupa od navarre...i kad mi šta zatreba samo sjedam i palim..oćeš još...
za 250 milja kuna kupim
t4 2,5 100ks 2003full syncro odličan za 10000eura....nek ti roko kaže kolko troši
kupim jednog obiteljskog turana 1,2tsi over 1ooks, 5 litara, 2009 15000eura
...i još za ostatak biram terenca ili kako ti kažeš offroudaša kako mi srce želi....i moram to napisati svi skupa manje troše nego taj tenk..koji po meni ako nije prikolica zanjim nevidim razloga nikakoga terat po lenijama, vjerujem da je to i tebi jasno...čista šminka...
Ponavljam nepreferiram nikakog vw-a samo činjeničnim stanjem objašnjavam da se taj nema nikakve ekonomske niti ikake druge opravdanosti upravo isto kao da x5 kako si i sam rekao uteram šta ti ja znam gdje...a što se tiče samog patrola i offroada pa on je živi mrtvac i većem blatu kao i većina vozila tog tipa bez prave opreme je smiješan...nije to nikako pametovanje
21
na kraju se sve svodi na osobne preferencije i razmišljanja..
ako nemam para za kvalitetnog švabu ja recimo znam da konfekcijski vw ne bih kupovao i vozio samo zato jer nemam para za nešto visoke kvalitete..
zadovoljan sam sa svojom Mazdom i uvjeren sam da to što radim sa njom sa Passatom koji košta više sigurno ne bih mogao.. (ako već se treba ići u vw koncern onda rađe škodu koja je ionako na stranim tržištima proglašivana kao najbolji omjer kvalitete i cijene u vw koncernu)
jedina prednost koju vw ima kod nas je održavanje visoke cijene kod prodaje rabljenog.. sli s obzirom na km i to je upitno..
ako nemam para za kvalitetnog švabu ja recimo znam da konfekcijski vw ne bih kupovao i vozio samo zato jer nemam para za nešto visoke kvalitete..
zadovoljan sam sa svojom Mazdom i uvjeren sam da to što radim sa njom sa Passatom koji košta više sigurno ne bih mogao.. (ako već se treba ići u vw koncern onda rađe škodu koja je ionako na stranim tržištima proglašivana kao najbolji omjer kvalitete i cijene u vw koncernu)
jedina prednost koju vw ima kod nas je održavanje visoke cijene kod prodaje rabljenog.. sli s obzirom na km i to je upitno..
Picek- Broj postova : 1225
Registriran : 13.03.2008
22
@vedo
Ovaj auto je meni baš simpatičan...ovo zvuči loše zar ne
Unutrašnjost je kvalitetno napravljena, odvažili su se na čudan dizajn koji kod većine kupaca ne prolazi, ali podatak da već imaju rezerviranu proizvodnju za nekoliko mjeseci unaprijed govori sve o njegovom uspjehu.
Ja ga nikad nebi kupil, nit nemogu s njim na polje, nit mogu do ferenčaka po hrpu rezervnih djelova, niti ima komfor limuzine.
Serija za mlade vozače koji žele mali "prostrani" auto sa dozom osobnosti i sportskim duhom.
Ovaj auto je meni baš simpatičan...ovo zvuči loše zar ne
Unutrašnjost je kvalitetno napravljena, odvažili su se na čudan dizajn koji kod većine kupaca ne prolazi, ali podatak da već imaju rezerviranu proizvodnju za nekoliko mjeseci unaprijed govori sve o njegovom uspjehu.
Ja ga nikad nebi kupil, nit nemogu s njim na polje, nit mogu do ferenčaka po hrpu rezervnih djelova, niti ima komfor limuzine.
Serija za mlade vozače koji žele mali "prostrani" auto sa dozom osobnosti i sportskim duhom.
tomi93- Broj postova : 1529
God : 31
Zanimanje : bacc. ing. agr.
Registriran : 28.02.2011
19
zrine89 je napisao/la:Iz riječi u dijelozrine89 je napisao/la:
Trenutno se sklapa jedan motor, koji nadam se da će ići bolje nego što je išao. I to duplo
Daj malo podataka o motoru
hurli- Broj postova : 806
Registriran : 04.01.2009
13
Moj bratić ima ovakvu ljutu mašinu
(Slika je s neta)
Može prebacivati na benzin ili na plin, lud auto
(Slika je s neta)
Može prebacivati na benzin ili na plin, lud auto
Goost- Broj postova : 1543
Registriran : 20.12.2009
10
Picek je napisao/la:na kraju se sve svodi na osobne preferencije i razmišljanja..
Evo ko pametno zbori. Di sam prošao sa svojom Octaviom to neki "terenci" nikad nisu ni vidjeli niti će vidit. Nikud od Škode.
P.S. Još moram kupit Zetora i mogu u Večernju školu kod Pervana.
Zadnja promjena: Bećarina pusta; 10/8/2011, 11:05; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
hurli je napisao/la:
Daj malo podataka o motoru
Motor iz Golfa 3, afn 110 ks. Ali pošto volim da je nešto posebno onda ide malo drukčije.
Bosch pumpu od TDI sam maknio, stavio sam rotacionu bosch pumpu od td ( koju ću malo nasvirati da stvara jači pritisak ), onda dizne ostaju od TDI-ia koje otvaraju na 180 bara, turbina ide od TDI-a. Nju ću nariktati da piri na 1.0 ili na 1.5 bara. ( sve zavisi kako će se ponašat ). I to je to.
Sutra bi ga trebali sastavit u auto...
zrine89- Broj postova : 4163
God : 35
Zanimanje : Ratarstvo
63
→→→ : O SEBI
kad sam bio na praksi malo malo pa dođe policiski defender i vadimo motor previše se kvari
(ovo je slikano još prošle godine)
(ovo je slikano još prošle godine)
IVAN.14.- Broj postova : 924
Registriran : 16.02.2011
6
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 20 / 40.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.