AKTIVNE TEME
» Što se iza brda valja?(2)by Nostradurus 22/2/2024, 00:31
» Korisni savjeti
by NecaPereca 14/11/2023, 10:27
» Izlagači Međunarodnog sajma poljop. u Novom Sadu
by NecaPereca 13/11/2023, 11:08
» jačanje imuniteta
by NecaPereca 9/11/2023, 09:15
» Lješnjaci
by NecaPereca 7/11/2023, 11:04
» Pozdrav svima
by NecaPereca 7/11/2023, 11:00
» 2021/2022
by slaven22 3/7/2023, 22:01
» fendt 310 lsa
by STIPO123 10/12/2022, 13:54
» TORPEDO RX 170
by slaven22 3/6/2022, 15:12
» Kamilica
by slaven22 3/6/2022, 14:59
» 27.04.2022
by slaven22 27/4/2022, 17:57
» Škare za rezidbu voća.
by deadfall 19/3/2021, 14:36
» Japanska jabuka kaki (Diospyros kaki)
by misoo83 14/11/2020, 21:05
» Ulje ina super MAX u imt 533
by markach 2/11/2020, 10:58
» TRAKTORSKE PRIKOLICE
by poljomarkets 6/10/2020, 15:02
» Slobodan Suvereni Čovjek Obavještava
by zvrk 28/8/2020, 14:31
» Balansiranje
by HrvojeS 24/5/2020, 05:19
» Šuma
by fontanikus 20/2/2020, 17:37
» Pozdrav svima,
by fontanikus 20/2/2020, 17:20
» New Holland
by max931 27/1/2020, 23:07
» Rakovica
by bajki 23/12/2019, 11:54
» Repica 2018
by opg biotrava 23/11/2019, 21:08
» Pšenica 2017/2018
by dado47 19/11/2019, 08:10
» Sjetva/Žetva ječma 2014/2015g
by dado47 17/11/2019, 21:08
» ORANJE 3
by dado47 17/11/2019, 20:53
» MTZ - Belarus
by Đuka VT 1/11/2019, 12:50
» Poticaji u poljoprivredi (4)
by opg biotrava 1/11/2019, 12:02
» Duhan
by drazen 28/10/2019, 08:18
» Sjetva/Žetva suncokreta 2016g
by Đuka VT 24/10/2019, 20:00
» Soja 2016-2017.
by Đuka VT 24/10/2019, 19:51
ilegalna ispaša
Stranica 2 / 2. • 1, 2
O.P.G.KOVAČ- Broj postova : 1629
God : 51
Registriran : 04.10.2008
54
Re: ilegalna ispaša
Znači imam jedan siguran glas na izborima...., Slijedeći molim.
Fidelito- Broj postova : 4471
Zanimanje : Poljoprivrednik - ministar
Registriran : 17.05.2008
117
Matias- Broj postova : 237
God : 41
Zanimanje : strojarski tehnicar-serviser gradjevinske mehanizacije
Registriran : 03.04.2008
0
Matias vidim samo 214 postova, hm...., pa dao bih ti za početak jednu kraću cijev na cesti RI-ZG. Mlad si, ima vremena za tebe.
117
Ja znam farbat sa pistolom i imam veći učinak od "penzlaša". Jel imam kakve prednosti na natječaju?
Gost- Gost
hahahaha. Mislim da nam admin nemože sugerirati da smo u of ,naziv postavljene teme odgovara i aferi bojanja . lako se vama zaj.....t ja dežuram nad pisavom stiže prinova .
54
samo ti čekaj, tko čeka - dočeka
@ bećarina pusta: s obzirom da si rekao da znaš farbati, a i sa obzirom na broj postova, tebi bi mogao ponuditi da se okušaš u nekom drugom poslu, recimo, hm da razmislim, evo nabaviti ćeš nam par kamiona za vojsku. Ili baš ako želiš tunele raditi, evo operš obe cijevi na Kapeli (pazi to ti je najduži tunel u HR). Zaduži kantu, đoger i deri. Budi samo gotov prije nego Mađari navale prije slijedeće sezone. Ne bi bilo lijepo da te mađarice vide da radiš sa đogerom.
@ bećarina pusta: s obzirom da si rekao da znaš farbati, a i sa obzirom na broj postova, tebi bi mogao ponuditi da se okušaš u nekom drugom poslu, recimo, hm da razmislim, evo nabaviti ćeš nam par kamiona za vojsku. Ili baš ako želiš tunele raditi, evo operš obe cijevi na Kapeli (pazi to ti je najduži tunel u HR). Zaduži kantu, đoger i deri. Budi samo gotov prije nego Mađari navale prije slijedeće sezone. Ne bi bilo lijepo da te mađarice vide da radiš sa đogerom.
117
Tko čeka i dočeka ,i tako ja dočeka jednu malu ženskicu ,frizijku ,crnobijelu ,al smo pukli ko tikva ,Fidelito gori si od Bandića samo ti rad irad na pameti
54
Ne, nikako. Tvoj je učinak prevelik, a tamo se plaćaju sati. Mogao bi penzlašima narušiti normu, a onda od toga nitko nebi imal koristiBećarina pusta je napisao/la:Ja znam farbat sa pistolom i imam veći učinak od "penzlaša". Jel imam kakve prednosti na natječaju?
Zvonimir- Broj postova : 2509
God : 59
Registriran : 14.03.2008
10
→→→ : VIŠE
A kad je to Bandiću bil rad na pameti? Njemu je to samo na plakatima. Pa valjda i je zbog njegovog "rada" Zagreb pred bankrotom.O.P.G.KOVAČ je napisao/la:Tko čeka i dočeka ,i tako ja dočeka jednu malu ženskicu ,frizijku ,crnobijelu ,al smo pukli ko tikva ,Fidelito gori si od Bandića samo ti rad irad na pameti
Fidelito, imaš i moj glas! Šteta kaj je ovo samo zafrkancija, jer nam zbilja treba predsjednički kandidat koji dolazi iz baze, da malo razbuca ovu pomahnitalu bagru u ... Ova me vlast jako podsjeća na film "Odmenuta porota", nažalost, samo kaj onaj koji vuče konce nema moralan razlog kao u tom filmu.
10
Fidelito je napisao/la:samo ti čekaj, tko čeka - dočeka
Samo to ne.
Gost- Gost
@zvonimir: ja sam se kandidirao na forumu, a ovi tzv. 'demokratski izbori' ionako nisu važni. Pravi frajeri dolaze na vlast revolucionarnim metodama i ostaju na vlasti dok im traje biološki mandat. Što se tiče navodnog kandidata, onog tamo nekog Bandića, čuo sam i ja za njega i nejgove metode. Nisu loše, ali nisu mi dovoljno revolucionarne. Em cijena parkiranja, em holding, em neka tamo građevinska zemljišta, sve mi je to znak slabosti vođe, kada se moraš baviti takvim sitnicama. U pravom sustavu Nema problema sa parkiranjem jer nema mnogo automobila. Samo vođa i bliži mu ljudi imaju aute (recimo članovi foruma) i možda još poneko (da baš ne ispadne da samo vođe koje su na vlasti imaju korist od države). No, o programskim problemima će mo poslije. (da ne odemo previše u off, ipak je ovo tema o ilegalnoj ispaši). Znači - biti će zabranjena ilegalna ispaša svima osim članovima foruma, gdje god se nalazili (uključujući susjedne i prekooceanske države). Eto, malo i o ilegalnoj ispaši. Treba uvesti jednostavna zakonska rješenja da svima bude jasno o čemu se radi - da ne bi bilo nekih nedoumica.
117
"Biti će zabranjena ilegalna ispaša svima svima osim članovima foruma gde god se nalazili (uključujući i susjedne i prekooceanske zemlje ) Sad definitivno moj glas ide tebi .
54
Nije mi jasno šta se svi veselite kada po fidelito kriterijima ja farbam dva ili tri puta sve tunele ?
http://www.jahrvatskipredsjednik.com/kampanja.php?id=257
pingo- Broj postova : 4918
Registriran : 09.03.2008
3
E Pingo, jesi lud....svaka častpingo je napisao/la:Nije mi jasno šta se svi veselite kada po fidelito kriterijima ja farbam dva ili tri puta sve tunele ?
10
Ma, Pingo, nije za tebe posao sa farbanjem tunela. Pusti to sitnoj ribi. Kao predsjednik trebati ću savjetnike, pouzdane ljude sa velikim ovlastima. Evo samo za tebe - jedno mjesto savjetnika. Imam jedno mjesto i u tajnim službama, ali taj posao zahtjeva puno radno vrijeme ali ta osoba mora biti i nepoznata široj javnosti, što mi ti baš i nisi, naime treba kontrolirati što drugi rade, ali diskretno, tako da oni toga nisu svjesni. Samo ti reci što te otprilike zanima, ne razumijem što ste svi zapeli za te tunele, pa treba sagraditi i taj most za Pelješac (uvijeti za dobivanje tog posla su da posjeduješ u trajnom vlasništvu jedne tačke, lopatu, i iskustvo na mješalici za beton), pa tu su i radovi u brodogradilištu, ima posla samo tko želi raditi, a po odjeku na forumu vidim da ima zainteresiranih. Pingo samo ti reci riječ, sa tolikim postovima žalosno bi bilo da takav talent trune u nekom tunelu...
Sad sam tek otvorio link, jebeš sve, biti ćeš ti meni moj PR, moj Zlatko Maček....Sa ovakvin PR-om sigurno dobivamo demokratske izbore, pa makar i revolucionarnim putem (tzv. treći izborni krug).
Sad sam tek otvorio link, jebeš sve, biti ćeš ti meni moj PR, moj Zlatko Maček....Sa ovakvin PR-om sigurno dobivamo demokratske izbore, pa makar i revolucionarnim putem (tzv. treći izborni krug).
117
Pa dobro fidelito ,pridobio si dijasporu ,koje mijesto dobija dijaspora .
54
Jaka si mi ti dijaspora, kad imaš boravak prijavljen u ZG-u. Ja u ZG-u radim a nisam tamo prijavljen. JA sam dijasporaO.P.G.KOVAČ je napisao/la:Pa dobro fidelito ,pridobio si dijasporu ,koje mijesto dobija dijaspora .
10
pa dobro ! ali kako onda opravdati postupak stavljanja ureje prilikom siliranja kukuruza ,kao dodatak silažipaor je napisao/la:ureu preživači rado jedu, rado se naduvaji i rado ugibaju od iste (bilo je nekoliko slučajeva u selu kad se krave dočepaju uree u vrećama)...iako je njiva privatno vlasništvo, ne smiju se postavljati otrovi na taj način, ne smije se čak niti tuđa krava ozlijediti...ako zatruješ nečiju stoku na svojoj njivi, parnica će vjerovatno završiti tako da jedan drugom plate štetu (analogija na saobraćajne sporove) i pri tom bi vjerovatno advokati maznuli kajmak
(hint: urea u krutom stanju je mnogo efikasnija )
http://vodpod.com/watch/2610208-ultimate-fight-krava
54
Pa to je jedan od najjači argumenata za moju lojalnost .Zvonimir je napisao/la:Jaka si mi ti dijaspora, kad imaš boravak prijavljen u ZG-u. Ja u ZG-u radim a nisam tamo prijavljen. JA sam dijasporaO.P.G.KOVAČ je napisao/la:Pa dobro fidelito ,pridobio si dijasporu ,koje mijesto dobija dijaspora .
54
Dijasporo moja, da vidimo, hm.... možda kakvo mjesto u diplomaciji.... velika nam je država, pa ima dosta mjesta za 'uhljebit' bazu. Izaberi si glavni grad po volji (Ulan Bator, Alma Ata, PyongYang i sl.), pa čim se mjesto isprazni ti uskačeš.
117
Ma nedolazi u obzir ,inzistiram da me postaviš za revizora ,pa da pometem ove parazite koji ilegalno pasu tuđi novac i zaj....u one koji poštenim fizičkim radom osiguravaju egzistenciju za svoju obitelj Ostavio bi samo 100% -tne vojne invalide ,Fidelito je napisao/la:Dijasporo moja, da vidimo, hm.... možda kakvo mjesto u diplomaciji.... velika nam je država, pa ima dosta mjesta za 'uhljebit' bazu. Izaberi si glavni grad po volji (Ulan Bator, Alma Ata, PyongYang i sl.), pa čim se mjesto isprazni ti uskačeš.
54
treći izborni krug je jedino riješenje!A Fidelito jeFidelito je napisao/la:Ma, Pingo, nije za tebe posao sa farbanjem tunela. Pusti to sitnoj ribi. Kao predsjednik trebati ću savjetnike, pouzdane ljude sa velikim ovlastima. Evo samo za tebe - jedno mjesto savjetnika. Imam jedno mjesto i u tajnim službama, ali taj posao zahtjeva puno radno vrijeme ali ta osoba mora biti i nepoznata široj javnosti, što mi ti baš i nisi, naime treba kontrolirati što drugi rade, ali diskretno, tako da oni toga nisu svjesni. Samo ti reci što te otprilike zanima, ne razumijem što ste svi zapeli za te tunele, pa treba sagraditi i taj most za Pelješac (uvijeti za dobivanje tog posla su da posjeduješ u trajnom vlasništvu jedne tačke, lopatu, i iskustvo na mješalici za beton), pa tu su i radovi u brodogradilištu, ima posla samo tko želi raditi, a po odjeku na forumu vidim da ima zainteresiranih. Pingo samo ti reci riječ, sa tolikim postovima žalosno bi bilo da takav talent trune u nekom tunelu...
pobrito- Broj postova : 114
Zanimanje : ribičija
Registriran : 26.02.2009
0
OK, možeš i u revizore, ali onda ne znam kud ću sa Šimom... Moram malo razmisliti, ipak ljudi sa foruma imaju prednost, opet sa druge strane Šima je prokušani kadar... stvarno ne znam... No dobro, evo jedno revizorsko mjesto ostaviti ću za tebe. Pa ti udri po sirotinji, čini se da jedino oni imaju još slobodnog novca....
117
Pa bog te pomogao ! kud ćeš veće srotinje od mene, imam 20 grla u štali a nemam ni za germeFidelito je napisao/la:OK, možeš i u revizore, ali onda ne znam kud ću sa Šimom... Moram malo razmisliti, ipak ljudi sa foruma imaju prednost, opet sa druge strane Šima je prokušani kadar... stvarno ne znam... No dobro, evo jedno revizorsko mjesto ostaviti ću za tebe. Pa ti udri po sirotinji, čini se da jedino oni imaju još slobodnog novca....
54
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.
DOPUŠTENJA
Ne moľeą odgovarati na postove.